꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Csevegő \\vegyes\\

Go down 
+6
Shanna
Stein
Koffeey
Dínósbácsi
Kisame
Tobii-zuzu
10 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Stein
*
*
Stein

Neme : Férfi

Kor : 32
Karakter : Renhioyu Ashura
Hozzászólások száma : 466

Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 Icon_minitimeCsüt. 5 Nov. - 15:27

3. lettem :D
am rászoktatok a Soul Eaterre mi? :D Helyes :D én voltam a legelső XD a Stein professzoros avámmal még annó :D
Vissza az elejére Go down
Kisame
*
*
Kisame

Kor : 30
Karakter : Rock Lee
Hozzászólások száma : 507

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 Icon_minitimeSzomb. 7 Nov. - 19:22

Komolyan jól nyomtad Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 568962 mi a tánc neve?? nagyon tetszik Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 48616
Stein
*
*
Stein

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 Icon_minitimeVas. 8 Nov. - 13:38

Shuffle
és köszi akk :D
Koffeey

Koffeey

Neme : nő

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 Icon_minitimeSzer. 11 Nov. - 14:06

Játszik valaki/ismeri valaki a Prince of Persia; The Two Thrones spéci hármas kiadását? Amikor a három játék van egybe sűrítve (: Azzal játszok most éssss... eléggé elakadtam Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 191601 Próbáltam keresni végigjátszást, de ehez nem találtam csak az eredeti The Two Thrones-hoz... és egyszerűen nem bírok rájönni... Az Aréna után vagyok most, miután legyőztem a benga mutáns izét, leugrott a Herceg egy lyukba és ott most paff... előre mehetek, néhány akadály, aztán egy zárt ajtó és semmi. Az eredetiben is megvan az Aréna, meg hogy leugrik, de nem ugyanaz a két hely szerintem, mivel nem tudtam mit kezdeni az utasításokkal, mert nincs ott fal vagy lyuk, ahol az írta XD Ráadásul "sötét mód"ban van a drága Herceg és rohamosan fogy az élete, úgyhogy még nézelődni sincs időm Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 139263 Persze nem sokat értem a részletezéssel ha senki nem játssza deee hátha XD Valaki segítsen Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 297463
http://koffeey.deviantart.com
Dani
*
*

Kor : 29
Hozzászólások száma : 801

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 Icon_minitimeSzer. 11 Nov. - 15:28

a játék jó lehet de nem ismerem sajnos de kiváncs vagyok rá
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata
Hozzászólások száma : 9818

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 Icon_minitimeSzer. 11 Nov. - 16:26

sokat játszottam a játék egy másik fajtájával vagyis 2 más fajtájával de már régebben , mostanság Re~Volt ozok xD meg a CS xD
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 Icon_minitimeSzer. 11 Nov. - 17:07

Én nem nagyon játszok mostanában sz.játékokkal,akkor is általában csak Sims Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 102733 (vagy Starstable xDDD)Princre of Persiának csak egy egyszerűsített változata van a mobilomon xDDD
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 Icon_minitimeSzer. 11 Nov. - 17:32

Áh, sikerült átjutni XD Dehát honnan kellett volna tudnom hogy létráról és tudom hajigálni a láncomat, eh? Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 102733 XD
Na mindegy, itt egy trailer a játékról :^^:

Nagyon jó trailer (: Láthatjátok a szép grafikát Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 196731 Annyira jó és gyönyörű :3
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 Icon_minitimeSzer. 11 Nov. - 17:35

Gondolhattad volna! Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 139263 Persze neem, de akkor is! XD

Tobi - Lawliet írta:
sokat játszottam a játék egy másik fajtájával vagyis 2 más fajtájával de már régebben , mostanság Re~Volt ozok xD meg a CS xD

A Re-volt-ot én is szerettem amíg megvolt... Már nincs... Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 458933 Most az IL2-ővel szoktam játszani! ÉS kinyírom az Amerikaiakaat! Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 580731 XXD
Shanna

Shanna

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 Icon_minitimeCsüt. 12 Nov. - 11:39

Én ismerem Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 196731 Azt hiszem valahogy nyáron játszottam vele. De én csak az Arénáig jutottam el nagy nehezen, azt a dagadt cuccot nem tudtam legyőzni Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 4422 Utána tesóm (9 éves! -,-) kivitte.......
De nem vette el a kedvem, újrakezdtem mindig mert vonzott a Herceg felsőteste ami elég kellemes látványt nyújtott Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 469533 Persze aztán elakadtam megint, de az nem volt akadály ×D Meg nagyon tetszettek a "skizofrén dialógok" a Herceg és a sötétebbik oldala között :^^: És az íjász csajjal is... Friza vagy Frera vagy hogy hívták... Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 763995 Folyton szivatták egymást :D De azokat nem láthattam sokszor mert tesóm nem kezdte előröl az egészet én meg nem tudtam addig eljutni T.T
Kisame
*
*
Kisame

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 Icon_minitimePént. 13 Nov. - 20:08

Xd a Re-voltot végig vittem a prince of persiával csak a warrior withinnel játszottam :(
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 Icon_minitimePént. 13 Nov. - 21:43

én is már végigvittem de a suliban Info órán néha ezt játszuk lanon 5 -en de csak alap autokkal de az osszes pályával :D
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 Icon_minitimePént. 13 Nov. - 23:25

A Revolt az jó játék XD Régen hogy szerettem (:

Am lesz Prince of Persia film :^^: Május 28-ra van kiírva, aztán majd kiderül hogy valóban itt lesz-e akkorra XD Jónak néz ki különben (:
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 Icon_minitimeSzomb. 14 Nov. - 16:57

msot hogy mondod ezt a megjelenést őszre lett kiirva az 1 akatsukis élete is XD
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 Icon_minitimeSzomb. 14 Nov. - 19:30

Aha igen XD Nem tudni róla még semmit? Én már régen néztem...
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 Icon_minitimeSzomb. 14 Nov. - 23:47

Yaaay!!!! =P Születik a lurkó, születik a lurkóóóó!!!!!! Ki jöööhhnn!!!! Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 580731 Igeen!
Kisame
*
*
Kisame

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 Icon_minitimeVas. 15 Nov. - 21:12

Juhúúújj gyerekek Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 568962 hát ezt érdemes kipróbálnia mindenkinekXDXD http://www.gamestopl4d2.com/ Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 102733

Felrakod az arcképed beállítod hogy hol van a szemed meg a szád széle ilyen keresztekkel aztán jöhet a videó XDXD vagyis csak annyi hogy te egy zombi vagy és pofán csapnak egy baseball ütővel XD Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 580731
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 Icon_minitimeHétf. 16 Nov. - 16:35

Boldog szülinapot Stein-bá! Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 48616

Megszületett az öcsikíím! Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 918146 És olyan kis muris cuki izé! Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 580731
Stein
*
*
Stein

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 Icon_minitimeHétf. 16 Nov. - 17:14

mikor lesz otthon? :D mert akk átmek :P

köszönöm szépen amúgy :D
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 Icon_minitimeHétf. 16 Nov. - 20:23

Boldog szülinapot tőlem is! :^^:

Szerdán jönnek haza ha minden igaz, de legkésőbb csütörtökön (: Majd linkelek egy képet is róla ^^
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 Icon_minitimeKedd 17 Nov. - 17:25

Kicsit megkésve Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 48616 ,de boldog szülinapot Stein :pacsit!:
Am én is várom a képet az öcsikéről,és gratu amúgy :^^:
Shanna

Shanna

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 Icon_minitimePént. 20 Nov. - 1:46

Egy elkésett BOLDOG SZÜLINAPOT Steinnek :^^: *pusz*
És egy szintén késői másik BOLDOG SZÜLINAPOT a manónak :3 Képet róla! Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 752584
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 Icon_minitimePént. 20 Nov. - 14:18

Tess, képek Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 514184 Kicsit homályosak de ez van :/ (A dátum nem jó, november 15-én született XD)

https://2img.net/h/oi47.tinypic.com/9gipl2.jpg
https://2img.net/h/oi45.tinypic.com/6o1mi1.jpg
https://2img.net/h/oi46.tinypic.com/ilktxv.jpg

Stein, jössz ma át? :D
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 Icon_minitimePént. 20 Nov. - 14:52

De cuuukiii Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 196731 *értelmes fejet vág xD*
Stein
*
*
Stein

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 Icon_minitimePént. 20 Nov. - 18:06

ö, majd csak holnap tudok, mert most jöttem át és már nem akarok zavarni :D
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 Icon_minitime

Csevegő \\vegyes\\
Vissza az elejére 
15 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Duma topik-
Ugrás: