Játszik valaki/ismeri valaki a Prince of Persia; The Two Thrones spéci hármas kiadását? Amikor a három játék van egybe sűrítve (: Azzal játszok most éssss... eléggé elakadtam Próbáltam keresni végigjátszást, de ehez nem találtam csak az eredeti The Two Thrones-hoz... és egyszerűen nem bírok rájönni... Az Aréna után vagyok most, miután legyőztem a benga mutáns izét, leugrott a Herceg egy lyukba és ott most paff... előre mehetek, néhány akadály, aztán egy zárt ajtó és semmi. Az eredetiben is megvan az Aréna, meg hogy leugrik, de nem ugyanaz a két hely szerintem, mivel nem tudtam mit kezdeni az utasításokkal, mert nincs ott fal vagy lyuk, ahol az írta XD Ráadásul "sötét mód"ban van a drága Herceg és rohamosan fogy az élete, úgyhogy még nézelődni sincs időm Persze nem sokat értem a részletezéssel ha senki nem játssza deee hátha XD Valaki segítsen
Én nem nagyon játszok mostanában sz.játékokkal,akkor is általában csak Sims (vagy Starstable xDDD)Princre of Persiának csak egy egyszerűsített változata van a mobilomon xDDD
Áh, sikerült átjutni XD Dehát honnan kellett volna tudnom hogy létráról és tudom hajigálni a láncomat, eh? XD Na mindegy, itt egy trailer a játékról :^^:
Nagyon jó trailer (: Láthatjátok a szép grafikát Annyira jó és gyönyörű :3
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
Én ismerem Azt hiszem valahogy nyáron játszottam vele. De én csak az Arénáig jutottam el nagy nehezen, azt a dagadt cuccot nem tudtam legyőzni Utána tesóm (9 éves! -,-) kivitte....... De nem vette el a kedvem, újrakezdtem mindig mert vonzott a Herceg felsőteste ami elég kellemes látványt nyújtott Persze aztán elakadtam megint, de az nem volt akadály ×D Meg nagyon tetszettek a "skizofrén dialógok" a Herceg és a sötétebbik oldala között :^^: És az íjász csajjal is... Friza vagy Frera vagy hogy hívták... Folyton szivatták egymást :D De azokat nem láthattam sokszor mert tesóm nem kezdte előröl az egészet én meg nem tudtam addig eljutni T.T
Kisame *
Neme :
Kor : 30 Karakter : Rock Lee Hozzászólások száma : 507
Felrakod az arcképed beállítod hogy hol van a szemed meg a szád széle ilyen keresztekkel aztán jöhet a videó XDXD vagyis csak annyi hogy te egy zombi vagy és pofán csapnak egy baseball ütővel XD
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421