꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Csevegő \\vegyes\\

Go down 
+6
Shanna
Stein
Koffeey
Dínósbácsi
Kisame
Tobii-zuzu
10 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Neme : Férfi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 Icon_minitimeVas. 20 Szept. - 22:02

Ööö... nem igazán. :<: Mér írtok mindig bioszból? Gonosz a tanár, XD
Vissza az elejére Go down
Stein
*
*
Stein

Kor : 32
Karakter : Renhioyu Ashura
Hozzászólások száma : 466

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 Icon_minitimeVas. 20 Szept. - 22:51

egy kicsit túlzol amikor a minden órán irunk, ot írod, ugyanis annyi jegy nem fér a naplóba :D
ennyire elhülyültem? Én úgy tudtam csak 3 igeidő van, jelen múlt jövő...
többi csak szerkezet..

és egyébként általános suli az még lófasz, gyere ide hozzánk megtod mi a szopás...
Shanna

Shanna

Neme : nő

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 Icon_minitimeVas. 20 Szept. - 23:42

A nyelvi tagozat (nulladik vagy mi az :??: ) az tuti szopás :^^;: Én nem tudom, nem arra mentem ×D Csak hallom innen-onnan... mindenhonnan, hogy az elég kellemetlen :^_^: Van valaki itt aki nyelvis?
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 Icon_minitimeHétf. 21 Szept. - 8:07

Mi a franc az a "nyelvis"??? XD
Koffeey

Koffeey

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 Icon_minitimeHétf. 21 Szept. - 14:06

Nyelvi tagozatos :Đ
Én azért nem mennék rá mert úgy 5 évig kell járni XD
http://koffeey.deviantart.com
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Kor : 29
Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata
Hozzászólások száma : 9818

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 Icon_minitimeHétf. 21 Szept. - 15:38

én középsuliként egy angol kéttannyelvű tagozatra akarok menni ... vagy hogyan kell leirni.valami iylesmi.követem a bátyámat xD
elrontottam nem idéztem de a biosszal kapcsolatban annyi hogy kisjegyek amiket írunk.3ból lesz 1 nagy jegy :D
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 Icon_minitimeHétf. 21 Szept. - 16:42

Húha :O_o:
Én még nemtom,h milyen tagozatra megyek ^^"
(Am ne ilyedjetek meg az új nevemtől...Csak kitaláltam a Kin és Hinata nevek kereszteződését :hmm: )
Stein
*
*
Stein

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 Icon_minitimeHétf. 21 Szept. - 16:44

nem mondod XD
gidó ma rendes volt megint :D elvileg írtunk volna szopatós dogát de elhalasztotta mert sírtunk :D meg sottnert megvertük :D
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 Icon_minitimeHétf. 21 Szept. - 17:08

Mi is szoktunk neki nyafogni hogy "Jóóóók leszünk csak ne írjunk/feleljünk maaaa :bocs:" És néha bejön... de ha be van ránk rágva akkor nem XD És elég sokszor kell elsütni, mert nagyon nem bír minket XD Mondjuk én se :figyel: Úgyhogy megértem XD De találjon ki más szivatást... azokat szivassa akiket kell XXD
Megvertétek? :Đ Mert? XD
Am ti mikor lesztek a kampányhéten? Csütörtök? :D
Stein
*
*
Stein

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 Icon_minitimeHétf. 21 Szept. - 17:34

jah csütörtökön leszünk :D szavazz ránk XD jók leszünk :D tuti nekünk lesz a legjobb filmünk :D

hát úgy hogy, láttuk hogy kobrás póló van rajta és mondtuk hogy vedd le vagy megverünk és rácsaptunk a seggére XD
Dani
*
*

Hozzászólások száma : 801

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 Icon_minitimeHétf. 21 Szept. - 19:35

Deidei írta:
Nyelvi tagozatos :Đ
Én azért nem mennék rá mert úgy 5 évig kell járni XD

én hat évig fogom járni ezt a sulit mert szak közép :^^;: és csak a 6.év végé kapom meg csak a szakmát :>.<:
Stein
*
*
Stein

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 Icon_minitimeHétf. 21 Szept. - 21:06

Dani aszittem kisegítőbe jársz :D vicceltem XD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 Icon_minitimeHétf. 21 Szept. - 21:38

Jajj, jajj Stein! A röhögőgörcsöt hozod az emberre :._.:
Ez most nem volt valami szórakoztató podzsén... XD
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 Icon_minitimeHétf. 21 Szept. - 22:00

Stein írta:
jah csütörtökön leszünk :D szavazz ránk XD jók leszünk :D tuti nekünk lesz a legjobb filmünk :D

Persze, rátok fogok :D Az első kettőt nem is láttam XD Mert még nem megyek holnap sem... pedig kíváncsi vagyok, a négy év alatt egyiket se láttam végig XD Tavaly is csak a miénken voltam ott XD
Shanna

Shanna

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 Icon_minitimeKedd 22 Szept. - 0:22

Jaj, diákigazgató választás van? :D Hajrá Stein! Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 Cheerleader Hajrá Stein osztálya! Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 Cheerleader ×D
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 Icon_minitimeSzer. 23 Szept. - 21:43

(bocs hogy témát váltok)de haljátok valaki tud valamit az egy akatsukis élete a filmről azon kívül hogy ősz végén lesz kész? :D
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 Icon_minitimeSzer. 23 Szept. - 22:07

Én többet nem ^^' Csak hogy már nagyon várom XD
Ja meg Stein, úgy néz ki hogy holnap se megyek még suliba, azt akarom kérdezni hogy a filmetek megvan neked DVD-n vagy valami, hogy meg tudjam majd nézni? :<3:
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 Icon_minitimeCsüt. 24 Szept. - 9:32

Tobi írta:
(bocs hogy témát váltok)de haljátok valaki tud valamit az egy akatsukis élete a filmről azon kívül hogy ősz végén lesz kész? :D

Én tegnap néztem a youtubo-on, de nem találtam... :<: Biztos még nincsenek kész! :T~T: Vaagy.... kész vannak ők vele, de annyira jó lett, hogy csak maguknak akarják!!! XD A közönség nem láthatja! Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 821897
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 Icon_minitimeCsüt. 24 Szept. - 13:56

jah de nekem a 16. ba a kisame repje teccik a real slim shady ritmusával zsír
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 Icon_minitimeCsüt. 24 Szept. - 14:52

ja naon jó meg a 11 résztől uyge van kezdődő izéja az a zene is jó de azt ugy csinálták gondolom ők :D
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 Icon_minitimeCsüt. 24 Szept. - 16:44

Aha, az nekem is tetszik. Jó kis "opening"! :8D:

Na végre láttam az Avatar utolsó részét! :ííí: De boldog vagyok!
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 Icon_minitimePént. 25 Szept. - 15:18

127 rész fentvan.aki uyges kiszurja a Peineket xD
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 Icon_minitimePént. 25 Szept. - 15:25

Majd megnézem :Đ

Ammm BOLDOG SZÜLINAPOT TOBI-KOHAI!!
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 Icon_minitimePént. 25 Szept. - 15:37

ja télleg!

BOLDOG SZÜLINAPOT TOBI-KOHAII!!!!

Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 Icon_minitimePént. 25 Szept. - 17:18

o_O am....
ja köszi szépen :D
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 Icon_minitime

Csevegő \\vegyes\\
Vissza az elejére 
9 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Duma topik-
Ugrás: