꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Csevegő \\vegyes\\ | |
|
+6Shanna Stein Koffeey Dínósbácsi Kisame Tobii-zuzu 10 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 20 Szept. - 22:02 | |
| Ööö... nem igazán. :<: Mér írtok mindig bioszból? Gonosz a tanár, XD | |
| | | Stein *
Neme :
Kor : 32 Karakter : Renhioyu Ashura Hozzászólások száma : 466
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 20 Szept. - 22:51 | |
| egy kicsit túlzol amikor a minden órán irunk, ot írod, ugyanis annyi jegy nem fér a naplóba :D ennyire elhülyültem? Én úgy tudtam csak 3 igeidő van, jelen múlt jövő... többi csak szerkezet..
és egyébként általános suli az még lófasz, gyere ide hozzánk megtod mi a szopás... | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 20 Szept. - 23:42 | |
| A nyelvi tagozat (nulladik vagy mi az :??: ) az tuti szopás :^^;: Én nem tudom, nem arra mentem ×D Csak hallom innen-onnan... mindenhonnan, hogy az elég kellemetlen :^_^: Van valaki itt aki nyelvis? | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 21 Szept. - 8:07 | |
| Mi a franc az a "nyelvis"??? XD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 21 Szept. - 14:06 | |
| Nyelvi tagozatos :Đ Én azért nem mennék rá mert úgy 5 évig kell járni XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 21 Szept. - 15:38 | |
| én középsuliként egy angol kéttannyelvű tagozatra akarok menni ... vagy hogyan kell leirni.valami iylesmi.követem a bátyámat xD elrontottam nem idéztem de a biosszal kapcsolatban annyi hogy kisjegyek amiket írunk.3ból lesz 1 nagy jegy :D | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 21 Szept. - 16:42 | |
| Húha :O_o: Én még nemtom,h milyen tagozatra megyek ^^" (Am ne ilyedjetek meg az új nevemtől...Csak kitaláltam a Kin és Hinata nevek kereszteződését :hmm: ) |
| | | Stein *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 21 Szept. - 16:44 | |
| nem mondod XD gidó ma rendes volt megint :D elvileg írtunk volna szopatós dogát de elhalasztotta mert sírtunk :D meg sottnert megvertük :D | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 21 Szept. - 17:08 | |
| Mi is szoktunk neki nyafogni hogy "Jóóóók leszünk csak ne írjunk/feleljünk maaaa :bocs:" És néha bejön... de ha be van ránk rágva akkor nem XD És elég sokszor kell elsütni, mert nagyon nem bír minket XD Mondjuk én se :figyel: Úgyhogy megértem XD De találjon ki más szivatást... azokat szivassa akiket kell XXD Megvertétek? :Đ Mert? XD Am ti mikor lesztek a kampányhéten? Csütörtök? :D | |
| | | Stein *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 21 Szept. - 17:34 | |
| jah csütörtökön leszünk :D szavazz ránk XD jók leszünk :D tuti nekünk lesz a legjobb filmünk :D
hát úgy hogy, láttuk hogy kobrás póló van rajta és mondtuk hogy vedd le vagy megverünk és rácsaptunk a seggére XD | |
| | | Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 21 Szept. - 19:35 | |
| - Deidei írta:
- Nyelvi tagozatos :Đ
Én azért nem mennék rá mert úgy 5 évig kell járni XD én hat évig fogom járni ezt a sulit mert szak közép :^^;: és csak a 6.év végé kapom meg csak a szakmát :>.<: | |
| | | Stein *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 21 Szept. - 21:06 | |
| Dani aszittem kisegítőbe jársz :D vicceltem XD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 21 Szept. - 21:38 | |
| Jajj, jajj Stein! A röhögőgörcsöt hozod az emberre :._.: Ez most nem volt valami szórakoztató podzsén... XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 21 Szept. - 22:00 | |
| - Stein írta:
- jah csütörtökön leszünk :D szavazz ránk XD jók leszünk :D tuti nekünk lesz a legjobb filmünk :D
Persze, rátok fogok :D Az első kettőt nem is láttam XD Mert még nem megyek holnap sem... pedig kíváncsi vagyok, a négy év alatt egyiket se láttam végig XD Tavaly is csak a miénken voltam ott XD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 23 Szept. - 21:43 | |
| (bocs hogy témát váltok)de haljátok valaki tud valamit az egy akatsukis élete a filmről azon kívül hogy ősz végén lesz kész? :D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 23 Szept. - 22:07 | |
| Én többet nem ^^' Csak hogy már nagyon várom XD Ja meg Stein, úgy néz ki hogy holnap se megyek még suliba, azt akarom kérdezni hogy a filmetek megvan neked DVD-n vagy valami, hogy meg tudjam majd nézni? :<3: | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 24 Szept. - 9:32 | |
| - Tobi írta:
- (bocs hogy témát váltok)de haljátok valaki tud valamit az egy akatsukis élete a filmről azon kívül hogy ősz végén lesz kész? :D
Én tegnap néztem a youtubo-on, de nem találtam... :<: Biztos még nincsenek kész! :T~T: Vaagy.... kész vannak ők vele, de annyira jó lett, hogy csak maguknak akarják!!! XD A közönség nem láthatja! | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 24 Szept. - 13:56 | |
| jah de nekem a 16. ba a kisame repje teccik a real slim shady ritmusával zsír |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 24 Szept. - 14:52 | |
| ja naon jó meg a 11 résztől uyge van kezdődő izéja az a zene is jó de azt ugy csinálták gondolom ők :D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 24 Szept. - 16:44 | |
| Aha, az nekem is tetszik. Jó kis "opening"! :8D:
Na végre láttam az Avatar utolsó részét! :ííí: De boldog vagyok! | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 25 Szept. - 15:18 | |
| 127 rész fentvan.aki uyges kiszurja a Peineket xD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 25 Szept. - 15:25 | |
| Majd megnézem :Đ
Ammm BOLDOG SZÜLINAPOT TOBI-KOHAI!! | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 25 Szept. - 15:37 | |
| ja télleg!
| |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 25 Szept. - 17:18 | |
| o_O am.... ja köszi szépen :D | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ | |
| |
| | | | Csevegő \\vegyes\\ | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|