꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Csevegő \\vegyes\\

Go down 
+6
Shanna
Stein
Koffeey
Dínósbácsi
Kisame
Tobii-zuzu
10 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Neme : Férfi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 Icon_minitimeSzer. 16 Szept. - 19:54

Még nem néztél értelmes embernek való, igazi horrort?! :O_o: Ez fura... XD
Egyáltalán ki kövérezte le Hinatát???? :8D:
Vissza az elejére Go down
Stein
*
*
Stein

Kor : 32
Karakter : Renhioyu Ashura
Hozzászólások száma : 466

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 Icon_minitimeSzer. 16 Szept. - 20:19

DeathNote sztem nem horror...
Sci-fi nek mondanám inkább
Egyetlen értelmes horror film nekem a Kocka de abból is csak az 1, a 2 ótvar
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 Icon_minitimeSzer. 16 Szept. - 21:40

Neem... a Death Note az krimii! :8D:
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Kor : 29
Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata
Hozzászólások száma : 9818

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 Icon_minitimeCsüt. 17 Szept. - 19:15

tyűű ma senkisem irt egy hsz-t se xD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 Icon_minitimeCsüt. 17 Szept. - 21:06

Hát mert nem jön fel senki!!! :T~T:
Mért nem jöttök emberek?!? Mintha annyira kevés idő lenne...
Jó lehet suli van, de attól még ott a délután! XD
Shanna

Shanna

Neme : nő

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 Icon_minitimePént. 18 Szept. - 11:05

Vagy csak nem tudunk hozzászólni a témához ×D Én voltam fent párszor, de belépés előtt elolvasom miket írtatok és ha nincs olyan amire nagyon válaszolni akarok, akkor nem lépek be :)
Stein
*
*
Stein

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 Icon_minitimeSzomb. 19 Szept. - 9:24

miez a punnyadás? XD mindenki alszik mindig vagy mi?:D
Koffeey

Koffeey

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 Icon_minitimeSzomb. 19 Szept. - 9:47

Én beteg vagyok :<: És nincs energiám idemászni a géphez XXD
De tényleg nagyon csönd van o×o
http://koffeey.deviantart.com
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 Icon_minitimeSzomb. 19 Szept. - 10:42

Én meg már nem tudok mit csinálni a gépnél! 5 percenként feljövök a fórumra hogy írtak-e, utána ha látom hogy fent van Stein, vagy Kin vagy Tobi akkor megörülök hogy élet van, erre nem írtok semmit! :T~T: Ez nem jó! Mér nem írtok vagy valami? Kihal a fórum!
Merthogy... a klavónk azt akarja, hogy írjunk vele, a fórum... meg azt, hogy... írjanak rá! De ha nem írunk rá... akkor a fórum... MEGHAL! :T~T:
Dani
*
*

Hozzászólások száma : 801

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 Icon_minitimeSzomb. 19 Szept. - 12:02

ez szívszórító volt :T~T: de én pont azért irok keveset mer ami téma teszene az már mire feljövök lerágot csont és már uj téma kezdődött idézni meg nem szeretek
más szóval néhha tul gyor a dolgok menete a fórumon
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 Icon_minitimeSzomb. 19 Szept. - 12:46

Hát de attól hogy nem szeretsz, attól még idézhetsz ha írni akarsz! :8D: Vagy pedig hozd fel megint a témát... :figyel: XD
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 Icon_minitimeSzomb. 19 Szept. - 15:41

Dínósbácsi írta:
Még nem néztél értelmes embernek való, igazi horrort?! :O_o: Ez fura... XD
Egyáltalán ki kövérezte le Hinatát???? :8D:
Inkább nem mondom el XD
Nem szeretném "szép" szavakkal(vagy sok csillaggal XD) terhelni a rendszert XD

Am találtam egy haláli animét :83:
Csak nincsen hozzá magyar felirat T_T
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 Icon_minitimeSzomb. 19 Szept. - 15:59

Közülünk kövérezte le valaki??? :O_o: Na mindegy...

Milyen anime? Mi a címe? Rakd be az anime topikbaa!!! :ííí:
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 Icon_minitimeSzomb. 19 Szept. - 16:05

Háát nemtom,h közülünk való(ak)-e :<:

Am én még csak az ismertetőjét olvastam,és egypár AMV-t meg képet néztem belőle :8D:
Gondoltam,h írok róla,de majd akkor,ha töb időm lesz :3:
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 Icon_minitimeSzomb. 19 Szept. - 17:28

Mér most nincs időd? :<:
Amúgy attól hogy suli van, miért nem jöttök fel többet emberek?! Attól még van időő!
Stein
*
*
Stein

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 Icon_minitimeSzomb. 19 Szept. - 19:49

feljövünk mi, csak nem írunk semmit, mert nem tudunk semmiről se írni...
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 Icon_minitimeSzomb. 19 Szept. - 20:48

hát lehetne egy olyat hogy elmondaná mindenki hogy mi történt vele a suliban.csak az izgalamas dolgokat :D
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 Icon_minitimeSzomb. 19 Szept. - 23:52

Feleltem bioszból! :;D: XD Nagyon izgalmas volt :u_u: 4-es lett :<: Mondjuk az osztályátlaghoz képest jó XD Az én négyesemen kívül van még egy 3-as, egy 5-ös, meg vagy 7 karó XD És ez 2 nap alatt...
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 Icon_minitimeVas. 20 Szept. - 9:04

7 karóÓóóÓóó?!? Ezt otthon mért nem mondtad?!

Nekem eddig van egy angol 5-ös, és egy 4-esem. Rajzból egy 5-ös! Éés még töriből írtunk egy dogát ami szerintem 4-es lesz. :8D: Eddig jól állok! Nem úgy mint egyesek... :figyel: azaz Dei
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 Icon_minitimeVas. 20 Szept. - 12:51

Nem az én 7 karóm te hering :._.: Azok a bioszjegyek az osztályban, amik múlt héten gyűltek össze XD Gidó már csak ilyen aranyos ember :;D:
Stein
*
*
Stein

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 Icon_minitimeVas. 20 Szept. - 13:22

hát nálunk tod mit csinált gidó? XD
figy :D
ugye nincs napló, de ő ugy feleltet mint tavaly hogy kimegy valaki és kihuz egy számot 1-31ig
és aki a naplóban aza számú az felel
na ugye nincs naplónk. kihúzta balázs a 27est, én beszartam kb mert azt hittem én vok, de kiszámoltam hogy 5en vannak utánam szal 26 vok
na szal én tudtam kiaz, mondtam is h Barbi, erre Barbi tagadta XD Gido: na akkor kiszámoljuk padsor szerint : és a mellettem ülőre esett ki a 27. XDDDDDDDDDDDd gyáá :D kb szívinfarktus kerülgetett :D amikor gido mondta h te ott hátul :D jó, gyerek nemtudott semmit, 1es :D kihuzott vki még 1 számot, és őt huzta ki XD a 24est :D és mivel nem kaphat még 1 1est, tanár ujra számolt most meg az előttem ülő felelt :D 2esre,

körbelőttek engem :D
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 Icon_minitimeVas. 20 Szept. - 18:14

Deidei írta:
te hering
bocs hogy idézek de...áh xD hát nekunk meg izomból kell tanulnom.már 2-3 órákat tanulok.
egynap írtunk első órában angolbó majd aznap töriből meg biólógiából plusz utólsó órában meg feleltunk angólból.erre varjatok gombot :S
Stein
*
*
Stein

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 Icon_minitimeVas. 20 Szept. - 18:26

én ezt vhogy nem tudom elhinni sry :)
első meg utolsó óra ugyanaz és feleltet meg irat XD kicsit mesés
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 Icon_minitimeVas. 20 Szept. - 19:43

Háát... plusz ott van a másik 2 doga... Bocs Tobi, de én se tudom el hinni. :nem: Vagy csak elég nehezen. XD
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 Icon_minitimeVas. 20 Szept. - 21:22

mindneki azt hisz amit akar.
tavaly is modntam hogy heti 5 angolunk van de msot kedden nincsen és csütörtökön meg 2 van.az 1. angol órán 4 igeídőből írtunk.bioszból meg mindne órán írunk az előző óra anyagából.Töriből meg ismételtunk.az utólsó angol órán meg my family ból feleltunk.
van még valamien hozzáfűzni valótok?
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 Icon_minitime

Csevegő \\vegyes\\
Vissza az elejére 
8 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Duma topik-
Ugrás: