꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Csevegő \\vegyes\\

Go down 
+6
Shanna
Stein
Koffeey
Dínósbácsi
Kisame
Tobii-zuzu
10 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Kisame
*
*
Kisame

Neme : Férfi

Kor : 30
Karakter : Rock Lee
Hozzászólások száma : 507

Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 Icon_minitimeSzomb. 12 Szept. - 22:25

XD jah XD am azt mondták nekem hogy nekem ikreim lesznek mert apámnak is van egy iker tesója és anyámnak meg volt csak születésekor meghalt mert ő gyengébb volt mint anyám :^^;: és állítólag nekem is lessz
Vissza az elejére Go down
Koffeey

Koffeey

Neme : nő

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 Icon_minitimeSzomb. 12 Szept. - 22:26

Én is ikreket szeretnék majd :3 Az olyan jó XD Mondjuk jobban szeretnék ikertesót magamnak... de az már nem lehetséges XD
http://koffeey.deviantart.com
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Kor : 29
Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata
Hozzászólások száma : 9818

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 Icon_minitimeSzomb. 12 Szept. - 22:27

ha egyforma neműek lesznek akkor a z gáz mert sokal naobb felfordulást csinálnak és hamarabb mész a diliházba xD
Kisame
*
*
Kisame

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 Icon_minitimeSzomb. 12 Szept. - 22:28

ÁÁÁ ne is beszélj róla XD :T~T: egyenlőre itt a húgom akinél nagyobb felfordulást nem lehet csinálni XD
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 Icon_minitimeSzomb. 12 Szept. - 22:32

Kisame írta:
egyenlőre itt a húgom akinél nagyobb felfordulást nem lehet csinálni XD
asszem ebben kezet foghatunk. a hugom néha egy sorscsapás... :>,<:
Kisame
*
*
Kisame

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 Icon_minitimeSzomb. 12 Szept. - 22:35

Számból vetted ki a szót XD nem tudok tőle tanulni se XD meg mindig akkor akar gépet nyomkodni mikor én akarok gépezni XD
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 Icon_minitimeSzomb. 12 Szept. - 22:37

enyém emg pont akkor akar a géphez jonni mikor én vok... :-_-:
Kisame
*
*
Kisame

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 Icon_minitimeSzomb. 12 Szept. - 23:36

Na emberek pár napig nem leszek mert költözünk és át kell köttetni a netet úgyhogy jók legyetek XDXDXD LOL csáó
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 Icon_minitimeVas. 13 Szept. - 13:15

Kisame írta:
Számból vetted ki a szót XD nem tudok tőle tanulni se XD meg mindig akkor akar gépet nyomkodni mikor én akarok gépezni XD

Nekem a kistesóm ilyen... Videót akarnék nézni, de ő meg bezzeg bilenytűket akar nyomkodni pont akkor... Nem is tud olvasni... :._.: Hova ír méég?! :üügyes:

Ammúgy cső! És hova költöztök?
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 Icon_minitimeVas. 13 Szept. - 15:34

csá Kisame.segítsél sokat a költözködésbn és hamarabb végeztek és hamarabb jöhetsz vissza :D
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 Icon_minitimeVas. 13 Szept. - 19:23

Igen! Mi várni fogunk rád! :8D:

"Kopogtass be hozzáánk... Mind hárman várunk ráád!" :ííí: Na mostan idéztem valami dalból... XD
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 Icon_minitimeVas. 13 Szept. - 19:54

na még 1 tagunk szabadságot vett ki... xD
beszéljunk valami másról ez olyan lehangóló... :T~T: xD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 Icon_minitimeVas. 13 Szept. - 20:27

Igen, ez egy szomorú tény... Ránk zúdul a sok rossz! Itt a suli, meg a kis tesók akik nyomkodják a klavót (XD), plusz mennek el az emberek! :T~T:
Ez borzalmas! XD
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 Icon_minitimeVas. 13 Szept. - 20:55

ömm... most mondom hogy ne beszeljunk erről.. xD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 Icon_minitimeVas. 13 Szept. - 21:07

...Ja jóó... XD Akkor... Szeretem ezt a fórumot! :8D:

Ez jó? XD
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 Icon_minitimeVas. 13 Szept. - 21:14

aha ez már jobb xD de én is szeretem xD itt lehet jól haverkodni :D
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 Icon_minitimeVas. 13 Szept. - 21:42

Igen, ez egy jó hely! Köszönjük Deiii!!! :8D:
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 Icon_minitimeVas. 13 Szept. - 22:16

jólvan ezt is megtárgyaltuk.most valami hosszasan eltartó érdekes témáról beszéljunk amihez többen is hozzá tudnak szólni :D
Shanna

Shanna

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 Icon_minitimeHétf. 14 Szept. - 13:50

Kedvenc film? :D Sablonos kérdés de sokáig lehet róla beszélni ×D
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 Icon_minitimeHétf. 14 Szept. - 15:05

hát sok filmet szeretek,meg nézek is.a Star Wars filmjeit szeretem meg a Gyűrűk ura filmjeit plsuz még a harry potter filmjeit :D és hétköznap esténként nézem a Barátok Köztöt xD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 Icon_minitimeHétf. 14 Szept. - 16:02

Én utálom a Barátok Köztöt... Amúgy én se tudom melyik a kedvenc filmem... :nemtom:
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 Icon_minitimeHétf. 14 Szept. - 16:55

de van olyaan film amit mégis kiemelően jobban szeretsz :D
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 Icon_minitimeHétf. 14 Szept. - 18:01

Kedvenc film..sok van XD
Barátok közttel meg úgyálok,hogy csak ritkán szoktam nézni XD
A sorozatok között favoritok a Beugró,Így jártam anyátokkal...és még sok :3:
Stein
*
*
Stein

Kor : 32
Karakter : Renhioyu Ashura
Hozzászólások száma : 466

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 Icon_minitimeHétf. 14 Szept. - 19:09

Beugró az télleg ottvan a szeren :D imádom :D

kedvenc film. hm, inkább úgy mondom Jason Statham majdnem minden filmje :D
de a legkedvencebb aza Blöff :D
Koffeey

Koffeey

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 Icon_minitimeHétf. 14 Szept. - 20:42

Nekem mindig más a kedvenc filmem XD De amiket nagyon szerettem eddig az a Kardhal (jó kis hekkeres :3), a Fülke (annyiszor megnéztem... XD), a Trópusi Vihar, a Dracula 3 - Mennybemenetel (vámmpíjosz ^,-,^) meg az Elizabethtown (kis kellemes :D) :):
http://koffeey.deviantart.com
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 Icon_minitime

Csevegő \\vegyes\\
Vissza az elejére 
6 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Duma topik-
Ugrás: