| Csevegő \\vegyes\\ | |
|
+6Shanna Stein Koffeey Dínósbácsi Kisame Tobii-zuzu 10 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Kisame *
Neme :
Kor : 30 Karakter : Rock Lee Hozzászólások száma : 507
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 12 Szept. - 22:25 | |
| XD jah XD am azt mondták nekem hogy nekem ikreim lesznek mert apámnak is van egy iker tesója és anyámnak meg volt csak születésekor meghalt mert ő gyengébb volt mint anyám :^^;: és állítólag nekem is lessz | |
|
| |
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 12 Szept. - 22:26 | |
| Én is ikreket szeretnék majd :3 Az olyan jó XD Mondjuk jobban szeretnék ikertesót magamnak... de az már nem lehetséges XD | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 12 Szept. - 22:27 | |
| ha egyforma neműek lesznek akkor a z gáz mert sokal naobb felfordulást csinálnak és hamarabb mész a diliházba xD | |
|
| |
Kisame *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 12 Szept. - 22:28 | |
| ÁÁÁ ne is beszélj róla XD :T~T: egyenlőre itt a húgom akinél nagyobb felfordulást nem lehet csinálni XD | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 12 Szept. - 22:32 | |
| - Kisame írta:
- egyenlőre itt a húgom akinél nagyobb felfordulást nem lehet csinálni XD
asszem ebben kezet foghatunk. a hugom néha egy sorscsapás... :>,<: | |
|
| |
Kisame *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 12 Szept. - 22:35 | |
| Számból vetted ki a szót XD nem tudok tőle tanulni se XD meg mindig akkor akar gépet nyomkodni mikor én akarok gépezni XD | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 12 Szept. - 22:37 | |
| enyém emg pont akkor akar a géphez jonni mikor én vok... :-_-: | |
|
| |
Kisame *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 12 Szept. - 23:36 | |
| Na emberek pár napig nem leszek mert költözünk és át kell köttetni a netet úgyhogy jók legyetek XDXDXD LOL csáó | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 13 Szept. - 13:15 | |
| - Kisame írta:
- Számból vetted ki a szót XD nem tudok tőle tanulni se XD meg mindig akkor akar gépet nyomkodni mikor én akarok gépezni XD
Nekem a kistesóm ilyen... Videót akarnék nézni, de ő meg bezzeg bilenytűket akar nyomkodni pont akkor... Nem is tud olvasni... :._.: Hova ír méég?! :üügyes: Ammúgy cső! És hova költöztök? | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 13 Szept. - 15:34 | |
| csá Kisame.segítsél sokat a költözködésbn és hamarabb végeztek és hamarabb jöhetsz vissza :D | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 13 Szept. - 19:23 | |
| Igen! Mi várni fogunk rád! :8D:
"Kopogtass be hozzáánk... Mind hárman várunk ráád!" :ííí: Na mostan idéztem valami dalból... XD | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 13 Szept. - 19:54 | |
| na még 1 tagunk szabadságot vett ki... xD beszéljunk valami másról ez olyan lehangóló... :T~T: xD | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 13 Szept. - 20:27 | |
| Igen, ez egy szomorú tény... Ránk zúdul a sok rossz! Itt a suli, meg a kis tesók akik nyomkodják a klavót (XD), plusz mennek el az emberek! :T~T: Ez borzalmas! XD | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 13 Szept. - 20:55 | |
| ömm... most mondom hogy ne beszeljunk erről.. xD | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 13 Szept. - 21:07 | |
| ...Ja jóó... XD Akkor... Szeretem ezt a fórumot! :8D:
Ez jó? XD | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 13 Szept. - 21:14 | |
| aha ez már jobb xD de én is szeretem xD itt lehet jól haverkodni :D | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 13 Szept. - 21:42 | |
| Igen, ez egy jó hely! Köszönjük Deiii!!! :8D: | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 13 Szept. - 22:16 | |
| jólvan ezt is megtárgyaltuk.most valami hosszasan eltartó érdekes témáról beszéljunk amihez többen is hozzá tudnak szólni :D | |
|
| |
Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 14 Szept. - 13:50 | |
| Kedvenc film? :D Sablonos kérdés de sokáig lehet róla beszélni ×D | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 14 Szept. - 15:05 | |
| hát sok filmet szeretek,meg nézek is.a Star Wars filmjeit szeretem meg a Gyűrűk ura filmjeit plsuz még a harry potter filmjeit :D és hétköznap esténként nézem a Barátok Köztöt xD | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 14 Szept. - 16:02 | |
| Én utálom a Barátok Köztöt... Amúgy én se tudom melyik a kedvenc filmem... :nemtom: | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 14 Szept. - 16:55 | |
| de van olyaan film amit mégis kiemelően jobban szeretsz :D | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 14 Szept. - 18:01 | |
| Kedvenc film..sok van XD Barátok közttel meg úgyálok,hogy csak ritkán szoktam nézni XD A sorozatok között favoritok a Beugró,Így jártam anyátokkal...és még sok :3: |
|
| |
Stein *
Neme :
Kor : 32 Karakter : Renhioyu Ashura Hozzászólások száma : 466
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 14 Szept. - 19:09 | |
| Beugró az télleg ottvan a szeren :D imádom :D
kedvenc film. hm, inkább úgy mondom Jason Statham majdnem minden filmje :D de a legkedvencebb aza Blöff :D | |
|
| |
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 14 Szept. - 20:42 | |
| Nekem mindig más a kedvenc filmem XD De amiket nagyon szerettem eddig az a Kardhal (jó kis hekkeres :3), a Fülke (annyiszor megnéztem... XD), a Trópusi Vihar, a Dracula 3 - Mennybemenetel (vámmpíjosz ^,-,^) meg az Elizabethtown (kis kellemes :D) :): | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ | |
| |
|
| |
| Csevegő \\vegyes\\ | |
|