꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Csevegő \\vegyes\\ | |
|
+6Shanna Stein Koffeey Dínósbácsi Kisame Tobii-zuzu 10 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Stein *
Neme :
Kor : 32 Karakter : Renhioyu Ashura Hozzászólások száma : 466
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 2 Jan. - 9:04 | |
| jah és annyi pénzből meg már csinálnánk egy rendes szerepjátékos oldalt ahol online tudunk játszani :D kell egy atomreaktor bivalyerős központi szervergép meg egy hálózat és kész :D | |
| | | Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 2 Jan. - 11:52 | |
| a forintba kurv@ sok kíváncsiságból megnéztem a dollár árfolyamát és összesen 2155340000 ft az már azért szép összeg de jó is lenne ha ennyit érne | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 2 Jan. - 12:20 | |
| Nem tudom igaz-e, de az jó ha annyit ér! :D Bár szerintem se jönnek fel napi 400157-en. XD Am megnéztem más oldalakat, a youtube pl 4.86 Billió$! | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Sassy *
Neme :
Kor : 34 Karakter : Iraka Otsuki Hozzászólások száma : 260
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 2 Jan. - 21:36 | |
| | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 2 Jan. - 22:36 | |
| | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 3 Jan. - 10:03 | |
| Hát ez nagyon jó! felőlem is kösz, hogy belinkelted. A kínai az nagyon ott van. XXD | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 8 Jan. - 14:55 | |
| nekem még bioszbó meg Irodalomból meg kémiából,matekból kell .... XD am egész jó lesz a félévim :D | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 8 Jan. - 16:41 | |
| Nekem már szerencsére semmiből nem kell semmit És még jó is lett, jobb a tavalyinál (: Csak a matek necces, az most 2-re sikeredett De az úgyse kell nekem a pontokhoz úgyhogy végülis... XD | |
| | | Dani *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 8 Jan. - 16:45 | |
| nem bukok semmiből elvileg :D csak a szakrajztanár meg ne vágjon | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| | | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 8 Jan. - 20:11 | |
| Koffeey!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!>< írnál választ a küldire?xD :^^: | |
| | | Stein *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 9 Jan. - 16:10 | |
| 1: ne ide írd ezt, hanem a szerepjátékos részbe a megbeszéléshez, vagy a küldi előtopikjába. 2: Koffeey / Dei-Dei nek és Dínónak elment a nete mert az adapterük elbaszódott és így a hétvégén nincs netjük, legközelebb hétfőn van rá esély hogy feljönnek, ha sikerül venniük egyet, vagy kijavíttatniuk 3: rohadtul éhes vagyok | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 10 Jan. - 10:33 | |
| Lehet hogy nem csak az adapter hanem a modem is elb*szódott a pótadapter miatt amit vettünk tegnap T^T Mert fordított vagy mi... nem értek hozzá ^^' Most van kölcsönmodem meg kölcsönadapter aztán majd kiderül hogy mi van XD - Tobi írta:
- mi az hogy matekból 2re lettél??? O_o annyira nehéz??
Nem igazán nehéz, csak nem jó a tanár :/ Két osztályból áll a csoport és az A-sok a kedvencei. Meg ők okosak, értik az anyagot, az meg nem zavarja a tanárt hogy mi nem értünk semmit | |
| | | Stein *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 10 Jan. - 11:46 | |
| kitalálom: gyarmati vagy szilágyi :D nekem is a kopasz van, de nagyon szar tanár, 2,3,4,4 el 3as lettem | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 10 Jan. - 12:23 | |
| Szilágyi -,-" Még Gyarmatinak is jobban örülnék xD Sőt, Petrócinak is @,@ Nála is 3-as voltam csak, de ott legalább tudtam és azért voltam 3 mert nehéz volt a doga... itt 2 vagyok, de itt azért mert semmit nem tudok mert nem magyarázza el, a doga meg ugyanolyan nehéz XD | |
| | | Vendég Vendég
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 10 Jan. - 13:57 | |
| Ööö... szerinted nem tudjuk hogy ki vagy?! | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 10 Jan. - 14:00 | |
| de tudom hogy tudjátok hogy kivagyok mert tumom hogy tudjátok hol kell megnézni hogy kinek mi az ip cime huhh denehéz volt ezt leirni |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 10 Jan. - 14:01 | |
| Háát... nehéz volt elolvasni is. XD És szerintem az IP-cím megnézése lett volna a legfölöslegesebb dolog... Elég ha megnézzük a karaktereidet, meg az írásmódodat. XD | |
| | | Dani *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 10 Jan. - 14:41 | |
| hát ez nem bírja ki hogy ne jöjjön vissza de rossz. Nem az volt hogy elmentél? | |
| | | Stein *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 10 Jan. - 17:28 | |
| hmm huzz már el innen létszi :D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 10 Jan. - 17:34 | |
| Ezzel én is egyet értek... | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ | |
| |
| | | | Csevegő \\vegyes\\ | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|