꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Csevegő \\vegyes\\ | |
|
+6Shanna Stein Koffeey Dínósbácsi Kisame Tobii-zuzu 10 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 31 Dec. - 23:20 | |
| Én is azt XD Dínó is fekszik a kanapén és néha úgy felröhög hogy megijedek tőle XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 31 Dec. - 23:24 | |
| igen, a testvéri szeretet xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 31 Dec. - 23:55 | |
| XD Hát ha egyszer vicces! XD | |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 31 Dec. - 23:58 | |
| | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 31 Dec. - 23:59 | |
| | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 1 Jan. - 0:01 | |
| Én állok :D Mondjuk nem vigyázva, de mindegy XD Virtuális koccintás :P Ne meenj még Jigoku! | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 1 Jan. - 0:03 | |
| BODLOG UJ ÉVET MIDNENKINEK !!!! Cseviben koccintás!!! :D | |
| | | Kisame *
Neme :
Kor : 30 Karakter : Rock Lee Hozzászólások száma : 507
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 1 Jan. - 0:04 | |
| Kocc XD nem szeretem a pezsgőt XDXD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 1 Jan. - 0:05 | |
| | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 1 Jan. - 0:08 | |
| Kocc! Én... nem tudom szeretem-e a pezsgőt. XD | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 1 Jan. - 0:45 | |
| Mért ne mennyek? :^^: xD te is hiányozni fox, na majd holnap:P;) | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 1 Jan. - 0:49 | |
| Mert új év van (XD) és igen, mert hiányozni fogsz :P | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 1 Jan. - 10:14 | |
| azta a fene xD 2010 van srácok xD hajnali 1kor fekudtem le azt már 8kór fenntvoltam xD nem sokat aludtam xD és émg házit sem csináltam,hétfőtől pedig suli van :S | |
| | | Itachifan *
Neme :
Kor : 30 Karakter : Uchiha Itachi˘˘ Hozzászólások száma : 249
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 1 Jan. - 13:33 | |
| huha látom itt nagy party volt Én a belvárosban járkáltam a legjobb barátnőmmel és bevoltam b*szva mint a szemét.Többet sohaO.o | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 1 Jan. - 15:03 | |
| Nem is szabad, pusztítja az agysejteket ˇ,ˇ XD Én azért nem is mentem sehova. Akivel tudnék menni mert ismerem, azoknak annyiból áll a buli hogy beb*sznak. Már szünet előtt is ez volt a téma, hogy jaj de jó lesz beb*szni. Én amúgy is ellene vagyok, de hogy még el is kell tervezni... nem igazán látom értelmét, de lehet hogy bennem van a hiba | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 1 Jan. - 15:48 | |
| egyet értek veled Koffeey,de szabad inni csak nem szabad eltúlozni,mivel ahogy modntad roncsolja az agysejteket és ettől az ember MEGBUTUL!!! XD | |
| | | Stein *
Neme :
Kor : 32 Karakter : Renhioyu Ashura Hozzászólások száma : 466
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 1 Jan. - 15:58 | |
| boldog újévet mindenkinek aki él :D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 1 Jan. - 16:01 | |
| et most hogy érted? megdöglöttél tegnapról mára? XD talán sokat ittál?XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 1 Jan. - 19:30 | |
| - DJ Tobi írta:
- egyet értek veled Koffeey,de szabad inni csak nem szabad eltúlozni,mivel ahogy modntad roncsolja az agysejteket és ettől az ember MEGBUTUL!!! XD
Persze hogy szabad XD Csak nekem az nem tetszik ha abból van verseny hogy ki hány hamarabb :/ XD | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 1 Jan. - 19:39 | |
| Jah, én azt inkább szánalmasnak nevezném, mint menőnek.... Mert nálunk aki iszik, az a menő-.-" elég szánalmas emberek.... | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 1 Jan. - 20:12 | |
| Hát nálunk is ez megy, ezért is maradok inkább ki belőle ^^" Aaaajjj Már kész voltam a játék hsz-vel de nem másoltam ki és eltűnt ahogy el akartam küldeni *nagy levegő* Most megyek és megírom gyorsan újra ˇ,ˇ Már nem kell rajta gondolkozni ˇ,ˇ | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 1 Jan. - 20:19 | |
| Velem is többször volt már ilyenxD Hajrá! :^^: | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 1 Jan. - 20:27 | |
| Mikor rákattoltam az elküldésre, már természetesen eszembe jutott hogy másolni kéne, de már nem volt idő na mindegy, mindjárt kész van megint XD | |
| | | Stein *
Neme :
Kor : 32 Karakter : Renhioyu Ashura Hozzászólások száma : 466
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 1 Jan. - 20:53 | |
| hát velem is XD ezért 5 soronként ctrl c zek és akkor ha eltűnne nem kell sokat írnom | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 1 Jan. - 22:36 | |
| | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ | |
| |
| | | | Csevegő \\vegyes\\ | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|