꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Csevegő \\vegyes\\

Go down 
+6
Shanna
Stein
Koffeey
Dínósbácsi
Kisame
Tobii-zuzu
10 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Neme : Férfi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 Icon_minitimeHétf. 26 Okt. - 20:34

Már vagy egy fél éve pofázok neki, hogy rakja fel őket... Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 139263 ÉS MOST VÉGRE MEGTETTEEE!!! Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 483323
Vissza az elejére Go down
Koffeey

Koffeey

Neme : nő

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 Icon_minitimeHétf. 26 Okt. - 20:55

Hát neked fogalmad sincs milyen idegesítő és fárasztó Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 775863 Egyesével kell, EGYESÉVEL! Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 990973 Nem az hogy kijelölöm, neem, egyesével rákattolok, törlöm, jóváhagyom a törlést és visszalépek a többihez. Feltöltésnél is egyesével rámegyek hogy 'Új emotikon' aztán kategóriát választok, beírom a kódját (amit sose tudok kitalálni normálisan) és aztán jóváhagyom és visszamegyek. Soha nem ér véget, hiába csinálom, sose fogynak el XD Ráadásul ahogy csináltam tegnap, kitöröltem az összes sárgát mert mondom úgyse kell. Az utsónál már örült a szívem, exsztázisba estem olyan boldog voltam, erre törlés után visszahozta az összeset Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 139263
Na mindegy, a lényeg hogy megvannak mostmár XD
http://koffeey.deviantart.com
Shanna

Shanna

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 Icon_minitimeKedd 27 Okt. - 17:13

Szeegény, szeegény T^T Ne nyafogjáá' Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 765713 ×D
Jók nagyon amúgy :)
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 Icon_minitimeKedd 27 Okt. - 17:37

Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 816374
Hát... nem én csináltam őket, én csak felpakolom XD De kössz Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 918146 Még bővülőfélben vannak amúgy, apránként megtoldom őket (:
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 Icon_minitimeSzer. 28 Okt. - 11:42

Hát igen, még vannak amiket felrakhatnál! Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 483323
Kisame
*
*
Kisame

Kor : 30
Karakter : Rock Lee
Hozzászólások száma : 507

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 Icon_minitimeSzer. 28 Okt. - 20:41

LOL hát ez tényleg nagyon zsír Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 112523
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 Icon_minitimeSzer. 28 Okt. - 23:01

Ha találtok még, küldjétek el és felrakom :^^: ...előbb-utóbb Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 48616 XD

...Ohhohohoho Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 112523 *csinált magának névre szóló avatárt*
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Kor : 29
Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata
Hozzászólások száma : 9818

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 Icon_minitimeCsüt. 29 Okt. - 12:32

Kisame beleszerettél a cristian audigere márkába? xD
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 Icon_minitimeCsüt. 29 Okt. - 20:42

Meg akartam ma írni a szabályokat, mert pillanatnyilag nincsenek készen... XD De passzolok, túl katonás és diktatórikus lenne olyan ideges vagyok Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 191601
Kisame
*
*
Kisame

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 Icon_minitimeCsüt. 29 Okt. - 22:05

hát szeretem ezt a márkát de annyira nem XD Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 765713 inkább Vans vagy Etnies XD Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 752584
Stein
*
*
Stein

Kor : 32
Karakter : Renhioyu Ashura
Hozzászólások száma : 466

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 Icon_minitimeCsüt. 29 Okt. - 23:21

ezek is biztos ilyen raj meg emo márkák :D
maradok a jó öreg made in china nál :D
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 Icon_minitimePént. 30 Okt. - 9:33

bármien meglepő de a kínaiak is tudnak jókat gyártani xD
am kedvenc márkám nicsnen ,lényeg hogy járjak valamiben xP
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 Icon_minitimePént. 30 Okt. - 9:37

Engem nem érdekelnek a márkák... Nekem elég ha van rajtam valami, ami nem néz ki hülyén... XD
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 Icon_minitimePént. 30 Okt. - 13:08

Én is így vagyok a márkákkal...

(Széép új FLCL-es avatar :pacsit!:
De ez még csak ideiglenes^^)
Stein
*
*
Stein

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 Icon_minitimePént. 30 Okt. - 14:46

akit érdekel hogy dancelek XD 4:24től vagyok én

pesten volt :P
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 Icon_minitimePént. 30 Okt. - 16:46

jól toltad hallod. Adidas volt a cipőd márkája? XP :Đ az elotted lévő srác kicsti furcsa volt ilyen phantomimes képe volt xD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 Icon_minitimePént. 30 Okt. - 21:37

Hát, nekem nem igazán jön be ez a tánc, de biztos szép a maga módján. :D
Kisame
*
*
Kisame

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 Icon_minitimePént. 30 Okt. - 22:41

nekem csak a zene nem tetszik XD Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 48616
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 Icon_minitimePént. 30 Okt. - 23:03

nekem tetszett a tánc nagyon jol toltad !!!
csak a zene nem jön be annyira... de attol még nagyon jol toltad! XDXD
Shanna

Shanna

Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 Icon_minitimeSzomb. 31 Okt. - 1:17

Tök jó vagy Steinnn! Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 196731 Tetszik a hajad Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 514184
Ez valami verseny különben? Vagy csak találkozó?
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 Icon_minitimeSzomb. 31 Okt. - 9:44

Csatlakozook, jó voltál :^^:
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 Icon_minitimeSzomb. 31 Okt. - 10:02

Tetszik az új aláírásod Shanna! Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 968628 XD
A képek is csodálatosan illenek a szöveghez! Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 196731 :D
Stein
*
*
Stein

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 Icon_minitimeSzomb. 31 Okt. - 16:30

Tobi : jah adidas superstar :D meg aki elöttem van annak Qlimax - es maszkja volt,
hát a zene, az élőben más mint így videó felvételen.
Shanna : A Battle egy Táncverseny :D nem csak sima tali, nevezni kellett :P szólitottak ha rád került a sor

és köszi mindenkinek :^^:

igazából ez se a megfelő felvétel, ugyanis a kamerás azt hitte gondolom vmi láma tck partira jött és szinte végig derékon felül vette... nem vágta a témát hogy a lábmunka a fontos
de érted, nem venné észre, hogy énis végig lefelé nézek, hogy hogy csinálom és esetleg ő is arra figyelne. neeeeem... XD
mind1, elvileg van jobb felvétel is vhol, vmeik emberke csak a lábunkat vette fel elvileg, remélem azt is felrakják vhova
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 Icon_minitimeVas. 1 Nov. - 15:03

Hát tudod ő csak azt hitte hogy senki nem szeretne a kamerába nézni :Đ XD
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 Icon_minitimeCsüt. 5 Nov. - 10:19

Mi ez a csend megint embereek? Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 483323

Stein írta:
Shanna : A Battle egy Táncverseny :D nem csak sima tali, nevezni kellett :P szólitottak ha rád került a sor
És hanyadik lettél? :D
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 14 Icon_minitime

Csevegő \\vegyes\\
Vissza az elejére 
14 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Duma topik-
Ugrás: