꧁ Otthon vagy ꧂
Csevegő \\vegyes\\
+6 Shanna
Stein
Koffeey
Dínósbácsi
Kisame
Tobii-zuzu
10 posters
Szerző Üzenet Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 26 Okt. - 20:34 Már vagy egy fél éve pofázok neki, hogy rakja fel őket...
ÉS MOST VÉGRE MEGTETTEEE!!!
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 26 Okt. - 20:55 Hát neked fogalmad sincs milyen idegesítő és fárasztó
Egyesével kell, EGYESÉVEL!
Nem az hogy kijelölöm, neem, egyesével rákattolok, törlöm, jóváhagyom a törlést és visszalépek a többihez. Feltöltésnél is egyesével rámegyek hogy 'Új emotikon' aztán kategóriát választok, beírom a kódját (amit sose tudok kitalálni normálisan) és aztán jóváhagyom és visszamegyek. Soha nem ér véget, hiába csinálom, sose fogynak el XD Ráadásul ahogy csináltam tegnap, kitöröltem az összes sárgát mert mondom úgyse kell. Az utsónál már örült a szívem, exsztázisba estem olyan boldog voltam, erre törlés után visszahozta az összeset
Na mindegy, a lényeg hogy megvannak mostmár XD
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 27 Okt. - 17:37 Hát... nem én csináltam őket, én csak felpakolom XD De kössz
Még bővülőfélben vannak amúgy, apránként megtoldom őket (:
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 28 Okt. - 11:42 Hát igen, még vannak amiket felrakhatnál!
Kisame *
Neme : Kor : 30Karakter : Rock LeeHozzászólások száma : 507 Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 28 Okt. - 20:41 LOL hát ez tényleg nagyon zsír
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 28 Okt. - 23:01 Ha találtok még, küldjétek el és felrakom :^^: ...előbb-utóbb
XD
...Ohhohohoho
*csinált magának névre szóló avatárt*
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 29 Okt. - 12:32 Kisame beleszerettél a cristian audigere márkába? xD
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 29 Okt. - 20:42 Meg akartam ma írni a szabályokat, mert pillanatnyilag nincsenek készen... XD De passzolok, túl katonás és diktatórikus lenne olyan ideges vagyok
Kisame *
Neme : Kor : 30Karakter : Rock LeeHozzászólások száma : 507 Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 29 Okt. - 22:05 hát szeretem ezt a márkát de annyira nem XD
inkább Vans vagy Etnies XD
Stein *
Neme : Kor : 32Karakter : Renhioyu AshuraHozzászólások száma : 466 Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 29 Okt. - 23:21 ezek is biztos ilyen raj meg emo márkák :D maradok a jó öreg made in china nál :D
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 30 Okt. - 9:33 bármien meglepő de a kínaiak is tudnak jókat gyártani xD am kedvenc márkám nicsnen ,lényeg hogy járjak valamiben xP
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 30 Okt. - 9:37 Engem nem érdekelnek a márkák... Nekem elég ha van rajtam valami, ami nem néz ki hülyén... XD
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 30 Okt. - 13:08 Én is így vagyok a márkákkal... (Széép új FLCL-es avatar :pacsit!: De ez még csak ideiglenes^^)
Stein *
Neme : Kor : 32Karakter : Renhioyu AshuraHozzászólások száma : 466 Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 30 Okt. - 14:46 akit érdekel hogy dancelek XD 4:24től vagyok énVIDEO pesten volt :P
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 30 Okt. - 16:46 jól toltad hallod. Adidas volt a cipőd márkája? XP :Đ az elotted lévő srác kicsti furcsa volt ilyen phantomimes képe volt xD
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 30 Okt. - 21:37 Hát, nekem nem igazán jön be ez a tánc, de biztos szép a maga módján. :D
Kisame *
Neme : Kor : 30Karakter : Rock LeeHozzászólások száma : 507 Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 30 Okt. - 22:41 nekem csak a zene nem tetszik XD
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 30 Okt. - 23:03 nekem tetszett a tánc nagyon jol toltad !!! csak a zene nem jön be annyira... de attol még nagyon jol toltad! XDXD
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 31 Okt. - 9:44 Csatlakozook, jó voltál :^^:
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 31 Okt. - 10:02 Tetszik az új aláírásod Shanna!
XD
A képek is csodálatosan illenek a szöveghez!
:D
Stein *
Neme : Kor : 32Karakter : Renhioyu AshuraHozzászólások száma : 466 Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 31 Okt. - 16:30 Tobi : jah adidas superstar :D meg aki elöttem van annak Qlimax - es maszkja volt, hát a zene, az élőben más mint így videó felvételen. Shanna : A Battle egy Táncverseny :D nem csak sima tali, nevezni kellett :P szólitottak ha rád került a sor és köszi mindenkinek :^^: igazából ez se a megfelő felvétel, ugyanis a kamerás azt hitte gondolom vmi láma tck partira jött és szinte végig derékon felül vette... nem vágta a témát hogy a lábmunka a fontos de érted, nem venné észre, hogy énis végig lefelé nézek, hogy hogy csinálom és esetleg ő is arra figyelne. neeeeem... XD mind1, elvileg van jobb felvétel is vhol, vmeik emberke csak a lábunkat vette fel elvileg, remélem azt is felrakják vhova
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 1 Nov. - 15:03 Hát tudod ő csak azt hitte hogy senki nem szeretne a kamerába nézni :Đ XD
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Ajánlott tartalom
Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\
Csevegő \\vegyes\\
Similar topics
Engedélyek ebben a fórumban: Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.