꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Csevegő \\vegyes\\ | |
|
+6Shanna Stein Koffeey Dínósbácsi Kisame Tobii-zuzu 10 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 14 Okt. - 19:13 | |
| úgy látom középsulikban sok a geci tanár nállunk a biosz meg a kémia tanár genya :uváh: | |
| | | Kisame *
Neme :
Kor : 30 Karakter : Rock Lee Hozzászólások száma : 507
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 14 Okt. - 19:59 | |
| Boldooooooggg Szüliiiiiiiiinapott Deidara!!!!!!!!!! HÚÚÚÚÚÚÚÚ XD :ííí: Én is írtam egy jó bioszdogát :D hibátlan lett ráadásul :) XD nem volt nehéz csak a sejteket meg a növényi szöveteket kérdezte XD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 14 Okt. - 20:04 | |
| Köszönööm :Đ :<3: Különben az enyémben sem volt hiba, mégis csak 4/5-ödöt kaptam rá... biztos nem akart megszégyenülni azzal hogy 5-öst ad valakinek XD - Stein írta:
- mi is azt csináltuk amit mondtál hogy ellógtak az osztályodban biosz dogáról :D
megkérdeztem hogy el lehet e menni, azt mondta persze :D és kimentünk 9en XD meg a fele osztály hiányzott előzö urán szal kb 8 ember írt :D Hát nálunk ez már szokás XD Felelés vagy röpdoga van, akkor minimum a fél osztály kifelé. Jövőhéten szerintem senki sem lesz bent XD Most örökléstant veszünk és írni fogunk feladatokból dogát, de úgy hogy semmit nem mondott el arról hogy hogyan kell megcsinálni az ilyeneket. Szóval r*hadt rendes tőle XD Senki nem tud semmit és senki nem fog bemenni XD Meg amúgy olyan h*lye hogy juuj XXD Ma elmondta azt megint amit előző órán is mert hogy az bonyolult és ismételjük át. Oké, elkezdi mondani, erre pontosan fordítva mondta el XD Most akkor melyik a jó? XXD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 14 Okt. - 20:39 | |
| | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 15 Okt. - 13:31 | |
| Köszii :<3: Hideg vaaan :<: | |
| | | Kisame *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 16 Okt. - 20:14 | |
| JAA mostanában nagyon lehűlt a levegő.... XD egyik nap még pulcsiban mentem suliba másnap meg kiléptem a házból és majd megfagytam.... visszamentem kabátér. XD annyira fújt a szél hogy nem bírtam egyhelyben állni a busznegállóban..... XD na jó azért ennyire nem volt súlyos XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 16 Okt. - 20:42 | |
| A szél az nagyon hideg tényleg o×o Valamelyik nap suliba alig értem el anélkül hogy meg ne fagynék lépés közben... pedig kemény 5 perc amíg beérek szóval nem nagy távolság XD De legalább már a lakásban nem fagyok halálra, van fűtés :3
Ezt az idióta Forumotion rendszert komolyan... -,- Már vagy 2 hete szerverkarbantartás van azért ilyen kibírhatatlan lassú. És milyen ügyik, az előbb kiírta hogy karbantartás, most bejött az oldal, és ta-damm, nincsenek avik! Szuper, komolyan XD | |
| | | Stein *
Neme :
Kor : 32 Karakter : Renhioyu Ashura Hozzászólások száma : 466
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 16 Okt. - 20:46 | |
| az első élményem nekem se volt jó a hideggel :S reggel anyu mondja hogy vegyek kabátot és úgy összevesztem vele, hogy nemtudja mi a jó nekem, és mikor leértem (kabátban) hálát adtam neki, hogy igaza volt XD majd kifagytam farmerben :D | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 22 Okt. - 0:10 | |
| Fúúú, kihalás van megint ^^' Élesztő srácok! :D Bizony, nekem is előkerült már a télikabát, sál, kesztyű meg társaik. Nagyon hideg lett :/ Lassan a csizmámat is szedhetem elő. Mi van különben az emotikonokkal? o_o | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 22 Okt. - 13:12 | |
| Nálam már a csizma is előkerült rég XD Nem tudom, karbantartás volt és azóta nincsenek. Majd feltöltöm őket újra (amint rászánom magam XD) | |
| | | Stein *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 22 Okt. - 15:56 | |
| ma megyek Pestre gyerekek :D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 22 Okt. - 18:23 | |
| De jóó nekeed! :> Bwahaha! Megjött a kunai-om a SakuraZakáról! *.* Meg az egyik osztálytársam (lány osztálytársam... XD) azt álmodta hogy velem smárol! O.o XD De télleg... Ez úgy egyszerre lelkesítő, meg lehangoló... Mert Nóri álmodta ezt, és hát Nóri... Ööö... nem túl szééép... Meg nem túl bírható személyiség. XD De azért jó hogy ilyet álmodnak velem... 8) Biztos mert olyaan... Sexsi Stííív vagyok! XD | |
| | | Kisame *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 23 Okt. - 22:42 | |
| Húú te aztán szerencsés vagy XDXDXD pff Na valami téma??mondjon valaki valamit XDXD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 23 Okt. - 22:48 | |
| | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 24 Okt. - 18:18 | |
| am ki mit akar csinálni a szünidőben? :D | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 24 Okt. - 18:44 | |
| - Dínósbácsi írta:
- De jóó nekeed! :>
Bwahaha! Megjött a kunai-om a SakuraZakáról! *.* Meg az egyik osztálytársam (lány osztálytársam... XD) azt álmodta hogy velem smárol! O.o XD De télleg... Ez úgy egyszerre lelkesítő, meg lehangoló... Mert Nóri álmodta ezt, és hát Nóri... Ööö... nem túl szééép... Meg nem túl bírható személyiség. XD De azért jó hogy ilyet álmodnak velem... 8) Biztos mert olyaan... Sexsi Stííív vagyok! XD jahh persze nagyon szexi vagy XDD lol juteszembe multkor a suliba megkérdeztem egy lánytól hogy járunk e mermár régóta teccik és akkor megkérdezem és aztmondja:JAH HÁT PERSZE REMÉLEM FELNÖTT KORUNKBA IS EGGYÜT LESZÜNK JAJJ DE JÓ LESZZ Én:jah akk inkább ne vagy akk nelegyél már hiperaktiv aztán rájöttem nem a külső alényeg pff de szar volt mindenki röhögött rajtam mindenki azzal cikizett hogy :JAJJ DE JÓ LESSZ.húú aszittem lekeverek valakinek eggyet mer már nagyon idegesített |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 24 Okt. - 21:07 | |
| Hát, öö... Izé, ez nagyon megható történet szaszke... XD
És Tobi kérdésére válaszolva; Én töbségben csak lustulok otthon... XD Mi mást csinálhatnék? :D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 24 Okt. - 21:48 | |
| olvass ajánlott olvasmány -.-" lehet nekem is ezt kéne xD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 25 Okt. - 16:47 | |
| Nekem rajzolni kellll -,-' Meg Simsezni akartam, de a gépnek nem tetszik az ötlet >_< | |
| | | Stein *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 25 Okt. - 17:27 | |
| olvasni nekem is kéne kötelezőt :S de inkább olvasom az Óriásvadászt :D kiolvasom és vehetek újabb 2 warhammer könyvet jupppii :D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 25 Okt. - 21:00 | |
| Nekünk is van 2 kötelezőnk... de az előző kettő elriasztott, azok olyan... sz*rok voltak @_@ XD Semmi kedvem elolvasni őket. | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 26 Okt. - 9:39 | |
| nekunk 3 kötelezőnk van de azokat órán fogjuk feldolgozni,de ezért 2 ajánlott kotelező :S | |
| | | Stein *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 26 Okt. - 10:29 | |
| nekünk most az ember tragédiája volt, olyan karó olvasópróbát írtam belőle xd nembaj most elolvasom majd a beszterce ostromát :S 200 oldalas : | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 26 Okt. - 10:50 | |
| - Deidei írta:
- Nekem rajzolni kellll -,-' Meg Simsezni akartam, de a gépnek nem tetszik az ötlet >_<
xD pont tegnap simseltem :D És mázlimra kötelező sincsen :pacsit!: Am cukik az új emotikonok :^^: |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ | |
| |
| | | | Csevegő \\vegyes\\ | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|