꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Csevegő \\vegyes\\

Go down 
+6
Shanna
Stein
Koffeey
Dínósbácsi
Kisame
Tobii-zuzu
10 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Dani
*
*

Neme : Férfi

Kor : 29
Hozzászólások száma : 801

Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 Icon_minitimeSzer. 14 Okt. - 19:13

úgy látom középsulikban sok a geci tanár nállunk a biosz meg a kémia tanár genya :uváh:
Vissza az elejére Go down
Kisame
*
*
Kisame

Kor : 30
Karakter : Rock Lee
Hozzászólások száma : 507

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 Icon_minitimeSzer. 14 Okt. - 19:59

Boldooooooggg Szüliiiiiiiiinapott Deidara!!!!!!!!!! HÚÚÚÚÚÚÚÚ XD :ííí: Én is írtam egy jó bioszdogát :D hibátlan lett ráadásul :) XD nem volt nehéz csak a sejteket meg a növényi szöveteket kérdezte XD
Koffeey

Koffeey

Neme : nő

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 Icon_minitimeSzer. 14 Okt. - 20:04

Köszönööm :Đ :<3:
Különben az enyémben sem volt hiba, mégis csak 4/5-ödöt kaptam rá... biztos nem akart megszégyenülni azzal hogy 5-öst ad valakinek XD

Stein írta:
mi is azt csináltuk amit mondtál hogy ellógtak az osztályodban biosz dogáról :D
megkérdeztem hogy el lehet e menni, azt mondta persze :D és kimentünk 9en XD
meg a fele osztály hiányzott előzö urán szal kb 8 ember írt :D

Hát nálunk ez már szokás XD Felelés vagy röpdoga van, akkor minimum a fél osztály kifelé. Jövőhéten szerintem senki sem lesz bent XD Most örökléstant veszünk és írni fogunk feladatokból dogát, de úgy hogy semmit nem mondott el arról hogy hogyan kell megcsinálni az ilyeneket. Szóval r*hadt rendes tőle XD Senki nem tud semmit és senki nem fog bemenni XD
Meg amúgy olyan h*lye hogy juuj XXD Ma elmondta azt megint amit előző órán is mert hogy az bonyolult és ismételjük át. Oké, elkezdi mondani, erre pontosan fordítva mondta el XD Most akkor melyik a jó? XXD
http://koffeey.deviantart.com
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 Icon_minitimeSzer. 14 Okt. - 20:39

Nézzétek az avatárom és hallgassátok ezt; https://www.youtube.com/watch?v=pTSPqUgRp1c :ííí:

Ja amm boldog 18-adikat... XD
És a témához kapcsolatosan... nálunk is szemetek a tanárok. XD
Shanna

Shanna

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 Icon_minitimeCsüt. 15 Okt. - 11:09

×D Hogy miért nem ez az eredeti klipje a számnak... :nem: ×D :naruto-lol:

Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 Omg-sasuke
Megkésve is BOLDOG SZÜLINAPOOT!!! :-3-:
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 Icon_minitimeCsüt. 15 Okt. - 13:31

Köszii :<3:
Hideg vaaan :<:
Kisame
*
*
Kisame

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 Icon_minitimePént. 16 Okt. - 20:14

JAA mostanában nagyon lehűlt a levegő.... XD egyik nap még pulcsiban mentem suliba másnap meg kiléptem a házból és majd megfagytam.... visszamentem kabátér. XD annyira fújt a szél hogy nem bírtam egyhelyben állni a busznegállóban..... XD na jó azért ennyire nem volt súlyos XD
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 Icon_minitimePént. 16 Okt. - 20:42

A szél az nagyon hideg tényleg o×o Valamelyik nap suliba alig értem el anélkül hogy meg ne fagynék lépés közben... pedig kemény 5 perc amíg beérek szóval nem nagy távolság XD De legalább már a lakásban nem fagyok halálra, van fűtés :3

Ezt az idióta Forumotion rendszert komolyan... -,- Már vagy 2 hete szerverkarbantartás van azért ilyen kibírhatatlan lassú. És milyen ügyik, az előbb kiírta hogy karbantartás, most bejött az oldal, és ta-damm, nincsenek avik! Szuper, komolyan XD
Stein
*
*
Stein

Kor : 32
Karakter : Renhioyu Ashura
Hozzászólások száma : 466

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 Icon_minitimePént. 16 Okt. - 20:46

az első élményem nekem se volt jó a hideggel :S
reggel anyu mondja hogy vegyek kabátot és úgy összevesztem vele, hogy nemtudja mi a jó nekem, és mikor leértem (kabátban) hálát adtam neki, hogy igaza volt XD majd kifagytam farmerben :D
Shanna

Shanna

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 Icon_minitimeCsüt. 22 Okt. - 0:10

Fúúú, kihalás van megint ^^' Élesztő srácok! :D
Bizony, nekem is előkerült már a télikabát, sál, kesztyű meg társaik. Nagyon hideg lett :/ Lassan a csizmámat is szedhetem elő.
Mi van különben az emotikonokkal? o_o
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 Icon_minitimeCsüt. 22 Okt. - 13:12

Nálam már a csizma is előkerült rég XD
Nem tudom, karbantartás volt és azóta nincsenek. Majd feltöltöm őket újra (amint rászánom magam XD)
Stein
*
*
Stein

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 Icon_minitimeCsüt. 22 Okt. - 15:56

ma megyek Pestre gyerekek :D
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 Icon_minitimeCsüt. 22 Okt. - 18:23

De jóó nekeed! :>
Bwahaha! Megjött a kunai-om a SakuraZakáról! *.*
Meg az egyik osztálytársam (lány osztálytársam... XD) azt álmodta hogy velem smárol! O.o XD De télleg... Ez úgy egyszerre lelkesítő, meg lehangoló... Mert Nóri álmodta ezt, és hát Nóri... Ööö... nem túl szééép... Meg nem túl bírható személyiség. XD De azért jó hogy ilyet álmodnak velem... 8)
Biztos mert olyaan... Sexsi Stííív vagyok! XD
Kisame
*
*
Kisame

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 Icon_minitimePént. 23 Okt. - 22:42

Húú te aztán szerencsés vagy XDXDXD pff
Na valami téma??mondjon valaki valamit XDXD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 Icon_minitimePént. 23 Okt. - 22:48

Az lennék? O.o ... XD
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata
Hozzászólások száma : 9818

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 Icon_minitimeSzomb. 24 Okt. - 18:18

am ki mit akar csinálni a szünidőben? :D
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 Icon_minitimeSzomb. 24 Okt. - 18:44

Dínósbácsi írta:
De jóó nekeed! :>
Bwahaha! Megjött a kunai-om a SakuraZakáról! *.*
Meg az egyik osztálytársam (lány osztálytársam... XD) azt álmodta hogy velem smárol! O.o XD De télleg... Ez úgy egyszerre lelkesítő, meg lehangoló... Mert Nóri álmodta ezt, és hát Nóri... Ööö... nem túl szééép... Meg nem túl bírható személyiség. XD De azért jó hogy ilyet álmodnak velem... 8)
Biztos mert olyaan... Sexsi Stííív vagyok! XD

jahh persze nagyon szexi vagy XDD lol
juteszembe multkor a suliba megkérdeztem egy lánytól hogy járunk e mermár régóta teccik és akkor megkérdezem és aztmondja:JAH HÁT PERSZE REMÉLEM FELNÖTT KORUNKBA IS EGGYÜT LESZÜNK JAJJ DE JÓ LESZZ
Én:jah akk inkább ne vagy akk nelegyél már hiperaktiv aztán rájöttem nem a külső alényeg pff de szar volt mindenki röhögött rajtam
mindenki azzal cikizett hogy :JAJJ DE JÓ LESSZ.húú aszittem lekeverek valakinek eggyet mer már nagyon idegesített
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 Icon_minitimeSzomb. 24 Okt. - 21:07

Hát, öö... Izé, ez nagyon megható történet szaszke... XD

És Tobi kérdésére válaszolva; Én töbségben csak lustulok otthon... XD Mi mást csinálhatnék? :D
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 Icon_minitimeSzomb. 24 Okt. - 21:48

olvass ajánlott olvasmány -.-"
lehet nekem is ezt kéne xD
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 Icon_minitimeVas. 25 Okt. - 16:47

Nekem rajzolni kellll -,-' Meg Simsezni akartam, de a gépnek nem tetszik az ötlet >_<
Stein
*
*
Stein

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 Icon_minitimeVas. 25 Okt. - 17:27

olvasni nekem is kéne kötelezőt :S
de inkább olvasom az Óriásvadászt :D kiolvasom és vehetek újabb 2 warhammer könyvet jupppii :D
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 Icon_minitimeVas. 25 Okt. - 21:00

Nekünk is van 2 kötelezőnk... de az előző kettő elriasztott, azok olyan... sz*rok voltak @_@ XD Semmi kedvem elolvasni őket.
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 Icon_minitimeHétf. 26 Okt. - 9:39

nekunk 3 kötelezőnk van de azokat órán fogjuk feldolgozni,de ezért 2 ajánlott kotelező :S Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 990973
Stein
*
*
Stein

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 Icon_minitimeHétf. 26 Okt. - 10:29

nekünk most az ember tragédiája volt, olyan karó olvasópróbát írtam belőle xd
nembaj most elolvasom majd a beszterce ostromát :S 200 oldalas : Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 856137
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 Icon_minitimeHétf. 26 Okt. - 10:50

Deidei írta:
Nekem rajzolni kellll -,-' Meg Simsezni akartam, de a gépnek nem tetszik az ötlet >_<

xD pont tegnap simseltem :D
És mázlimra kötelező sincsen :pacsit!:

Am cukik az új emotikonok
:^^:
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 Icon_minitime

Csevegő \\vegyes\\
Vissza az elejére 
13 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Duma topik-
Ugrás: