꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Csevegő \\vegyes\\

Go down 
+6
Shanna
Stein
Koffeey
Dínósbácsi
Kisame
Tobii-zuzu
10 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Neme : Férfi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

Csevegő \\vegyes\\ - Page 12 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 12 Icon_minitimeKedd 6 Okt. - 18:34

Amm... ti is észrevettétek hogy ha feljön egy anime, akkor annak az animének a fanja, rögtön át vált olyan izékre. :8D:
Tobi átváltott egy L-es aviraa, meg amikor fel jött a KHR akkor Shanna olyan aláírást, meg avatárt csinált, amikor a Kuroshitsuji akkor olyanra váltott, meg még sorolhatnám az ilyeneket.
Furcsa kis jelenség. :zene:
Vissza az elejére Go down
Stein
*
*
Stein

Kor : 32
Karakter : Renhioyu Ashura
Hozzászólások száma : 466

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 12 Icon_minitimeKedd 6 Okt. - 18:46

nálam látsz ilyen elfajulást?:D
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 12 Icon_minitimeKedd 6 Okt. - 19:02

Nem...
De te belül halott vagy! :<: XD
Koffeey

Koffeey

Neme : nő

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 12 Icon_minitimeKedd 6 Okt. - 22:00

Én is kitartok Dei-nél, ez a jelenség inkább csak Shannára jellemző XD Meg most éppen Tobira, de am nem :roll: XD
http://koffeey.deviantart.com
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Kor : 29
Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata
Hozzászólások száma : 9818

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 12 Icon_minitimeSzer. 7 Okt. - 15:59

hát rám csak félig meddig,mert a Tobis nevemet megtartottam meg az aláírásomba is azért ott van csak az avatarom meg a nevem változtattam de csak kicsit :D
Shanna

Shanna

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 12 Icon_minitimeCsüt. 8 Okt. - 11:52

Háhá, rám igaz ×D De miért, baj Dínó? Zavar talán? Hm? Hmmm? :-_-:
...ne vegyél komolyan ×D
Csevegő \\vegyes\\ - Page 12 821897 Nem sokára zh-t írunk izébigyóakármiből :aahaa: (Bonyolult nevű tantárgy) Két könyv :<: És még alig tudok valamit :ömm:
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 12 Icon_minitimeCsüt. 8 Okt. - 13:29

Nem, nem zavar csak úgy mondtam. :8D:
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 12 Icon_minitimeCsüt. 8 Okt. - 14:10

Stein, érdekel Soul Eater-es Mondo? XD Meg október 19-től lesz az Animax-en, hétfőnként dupla részekkel :D

Shanna-chan írta:
Csevegő \\vegyes\\ - Page 12 821897 Nem sokára zh-t írunk izébigyóakármiből :aahaa: (Bonyolult nevű tantárgy) Két könyv :<: És még alig tudok valamit :ömm:

Sok sikert hozzá O×O
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 12 Icon_minitimeCsüt. 8 Okt. - 15:53

ááááh de sokat kell tanulni!! na miodn1 xD
észrevettétek hogy mien lassna jonnek a részek a shippuudenből? :figyel:
naon lassan jonnek nem is nézegetem sűrűn viszont :T~T:
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 12 Icon_minitimeCsüt. 8 Okt. - 21:01

Én nem nézem a Shippuden-t... :nemtom: XD

HOLNAP végre PÉNTEEK!!! :ííí: Aztán a hétvíge! :víí: Úgy tudok ilyenkor örülni! Elmegy a nyamvadt hét a suliban poshadva, aztán jön a hétvége! Bwahahahahwaaaa :bökdös:

Ja amúgy sok sikert Shanna... :8D:
Stein
*
*
Stein

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 12 Icon_minitimeCsüt. 8 Okt. - 21:03

érdekel háát :D majd megveszem és elviszem hozzátok, csak kicsikét beteg vok, felmenjek még így is? nem vészes, fáj a torkom meg kicsit köhögök
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 12 Icon_minitimeCsüt. 8 Okt. - 21:07

Majd átjöhetsz... :8D: És elolvasod a róla szóló cikkeket! :víí: Aztán megvárod Október 19-ét, és szenvedni fogy azon a 11 napoon! Amíg el nem indúl! Bwhahahaa! AZTÁN PEDIg NÉZNI FOGOOOD!!!! BWAHAHAHAhahahhahasdhal!!! :bökdös: XD

Szóltok ha kezdek idegesítő lenni? :^^;:
Stein
*
*
Stein

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 12 Icon_minitimeCsüt. 8 Okt. - 21:09

nem nézem én :D már láttam végig, és tuti szar a magyar szinkron, de talán ha japán hangal van és angol felirattal akkor talán ismétlem talán nézem :D
és dínó most szólok h idegesítő :D
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 12 Icon_minitimeCsüt. 8 Okt. - 21:10

Am gyere nyugodtan, már megvettem én XD
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 12 Icon_minitimePént. 9 Okt. - 17:37

am Dínósbácsi fenn volt a régi fórumon is mert azonnal modi jogot kapott vagy csak kivételes alkalom volt???vagyén nem vagyok tul sokáig a fórumon??
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 12 Icon_minitimePént. 9 Okt. - 18:20

én ezt nem vágom de mind1 :^^;:
ja a shippuudenből 2 részt felnyomtak a 129-130 ast :D
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 12 Icon_minitimePént. 9 Okt. - 18:26

Stein írta:
nem nézem én :D már láttam végig, és tuti szar a magyar szinkron, de talán ha japán hangal van és angol felirattal akkor talán ismétlem talán nézem :D
és dínó most szólok h idegesítő :D
Mutatok 10-20 évvel ezelőtti szinkronokat,és sírva fogsz elfutni XD

Na jó...nem állok az Animax pártján xD
Am van FLCL magyar felirattal a Vp-n :83: :83: :83: :83:
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 12 Icon_minitimeKedd 13 Okt. - 15:10

Kár hogy a VP-n, azt nem szeretem mert szokása visszaugrálni meg hasonlók... de az összes magyar videóportál ilyen XD

Am megint csönd van, mi vaan? Megfagytatok? XD Én igen, alig bírtam hazajönni XD
Holnap szülinapom vann :víí: :<3:
Stein
*
*
Stein

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 12 Icon_minitimeKedd 13 Okt. - 15:49

jaja, készítek neked egy agyag tortát :D és majd amikor elfújnád azt mondom : Katsu XD
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 12 Icon_minitimeKedd 13 Okt. - 18:19

Csevegő \\vegyes\\ - Page 12 Durrlove Jó lesz XD Zajos szülinap lesz és sokat kell majd utána takarítani, de soha nem látott nyomot hagy majd a földön :Đ ...idéztem Deidarától XD
Dani
*
*

Hozzászólások száma : 801

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 12 Icon_minitimeSzer. 14 Okt. - 14:58

boldog szülinapot dei !
Stein
*
*
Stein

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 12 Icon_minitimeSzer. 14 Okt. - 15:02

boldog születésnapot Kari :D
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 12 Icon_minitimeSzer. 14 Okt. - 15:55

Köszii :^_^:
Elég sz*r nap volt különben XXD Már reggeltől rosszul voltam, utsó óráról haza is jöttem :/ Reggel elkéstem, ráadásul egy hátul a combján foltos gatyában mentem =_=" És bundáskenyér szagom volt egész nap XD Viszont a meglepi nagyon jó volt, anya hozott be két tortát meg szervezkedett ofővel és tesin tortáztunk :Đ Jó volt, én is úgy meglepődtem meg a többiek is XD Plusz én írtam a legjobb bioszdogát múlt héten :víí: XXD És holnap elmarad a tz mert megyünk fogászatra. Úgy örültünk hogy Gidó megszívta XD
Stein
*
*
Stein

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 12 Icon_minitimeSzer. 14 Okt. - 16:09

mi is azt csináltuk amit mondtál hogy ellógtak az osztályodban biosz dogáról :D
megkérdeztem hogy el lehet e menni, azt mondta persze :D és kimentünk 9en XD
meg a fele osztály hiányzott előzö urán szal kb 8 ember írt :D
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 12 Icon_minitimeSzer. 14 Okt. - 19:01

Hát igen,minden baj van a VP-vel,de máshol alig vannak magyarfeliratos animék :T~T:

Am boldog szülinapot Dei :3:
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 12 Icon_minitime

Csevegő \\vegyes\\
Vissza az elejére 
12 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Duma topik-
Ugrás: