| Csevegő \\vegyes\\ | |
|
+6Shanna Stein Koffeey Dínósbácsi Kisame Tobii-zuzu 10 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 6 Okt. - 18:34 | |
| Amm... ti is észrevettétek hogy ha feljön egy anime, akkor annak az animének a fanja, rögtön át vált olyan izékre. :8D: Tobi átváltott egy L-es aviraa, meg amikor fel jött a KHR akkor Shanna olyan aláírást, meg avatárt csinált, amikor a Kuroshitsuji akkor olyanra váltott, meg még sorolhatnám az ilyeneket. Furcsa kis jelenség. :zene: | |
|
| |
Stein *
Neme :
Kor : 32 Karakter : Renhioyu Ashura Hozzászólások száma : 466
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 6 Okt. - 18:46 | |
| nálam látsz ilyen elfajulást?:D | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 6 Okt. - 19:02 | |
| Nem... De te belül halott vagy! :<: XD | |
|
| |
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 6 Okt. - 22:00 | |
| Én is kitartok Dei-nél, ez a jelenség inkább csak Shannára jellemző XD Meg most éppen Tobira, de am nem :roll: XD | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 7 Okt. - 15:59 | |
| hát rám csak félig meddig,mert a Tobis nevemet megtartottam meg az aláírásomba is azért ott van csak az avatarom meg a nevem változtattam de csak kicsit :D | |
|
| |
Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| |
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 8 Okt. - 13:29 | |
| Nem, nem zavar csak úgy mondtam. :8D: | |
|
| |
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 8 Okt. - 14:10 | |
| Stein, érdekel Soul Eater-es Mondo? XD Meg október 19-től lesz az Animax-en, hétfőnként dupla részekkel :D - Shanna-chan írta:
- Nem sokára zh-t írunk izébigyóakármiből :aahaa: (Bonyolult nevű tantárgy) Két könyv :<: És még alig tudok valamit :ömm:
Sok sikert hozzá O×O | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 8 Okt. - 15:53 | |
| ááááh de sokat kell tanulni!! na miodn1 xD észrevettétek hogy mien lassna jonnek a részek a shippuudenből? :figyel: naon lassan jonnek nem is nézegetem sűrűn viszont :T~T: | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 8 Okt. - 21:01 | |
| Én nem nézem a Shippuden-t... :nemtom: XD
HOLNAP végre PÉNTEEK!!! :ííí: Aztán a hétvíge! :víí: Úgy tudok ilyenkor örülni! Elmegy a nyamvadt hét a suliban poshadva, aztán jön a hétvége! Bwahahahahwaaaa :bökdös:
Ja amúgy sok sikert Shanna... :8D: | |
|
| |
Stein *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 8 Okt. - 21:03 | |
| érdekel háát :D majd megveszem és elviszem hozzátok, csak kicsikét beteg vok, felmenjek még így is? nem vészes, fáj a torkom meg kicsit köhögök | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 8 Okt. - 21:07 | |
| Majd átjöhetsz... :8D: És elolvasod a róla szóló cikkeket! :víí: Aztán megvárod Október 19-ét, és szenvedni fogy azon a 11 napoon! Amíg el nem indúl! Bwhahahaa! AZTÁN PEDIg NÉZNI FOGOOOD!!!! BWAHAHAHAhahahhahasdhal!!! :bökdös: XD
Szóltok ha kezdek idegesítő lenni? :^^;: | |
|
| |
Stein *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 8 Okt. - 21:09 | |
| nem nézem én :D már láttam végig, és tuti szar a magyar szinkron, de talán ha japán hangal van és angol felirattal akkor talán ismétlem talán nézem :D és dínó most szólok h idegesítő :D | |
|
| |
Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 8 Okt. - 21:10 | |
| Am gyere nyugodtan, már megvettem én XD | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 9 Okt. - 17:37 | |
| am Dínósbácsi fenn volt a régi fórumon is mert azonnal modi jogot kapott vagy csak kivételes alkalom volt???vagyén nem vagyok tul sokáig a fórumon?? |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 9 Okt. - 18:20 | |
| én ezt nem vágom de mind1 :^^;: ja a shippuudenből 2 részt felnyomtak a 129-130 ast :D | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 9 Okt. - 18:26 | |
| - Stein írta:
- nem nézem én :D már láttam végig, és tuti szar a magyar szinkron, de talán ha japán hangal van és angol felirattal akkor talán ismétlem talán nézem :D
és dínó most szólok h idegesítő :D Mutatok 10-20 évvel ezelőtti szinkronokat,és sírva fogsz elfutni XD Na jó...nem állok az Animax pártján xD Am van FLCL magyar felirattal a Vp-n :83: :83: :83: :83: |
|
| |
Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 13 Okt. - 15:10 | |
| Kár hogy a VP-n, azt nem szeretem mert szokása visszaugrálni meg hasonlók... de az összes magyar videóportál ilyen XD
Am megint csönd van, mi vaan? Megfagytatok? XD Én igen, alig bírtam hazajönni XD Holnap szülinapom vann :víí: :<3: | |
|
| |
Stein *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 13 Okt. - 15:49 | |
| jaja, készítek neked egy agyag tortát :D és majd amikor elfújnád azt mondom : Katsu XD | |
|
| |
Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 13 Okt. - 18:19 | |
| Jó lesz XD Zajos szülinap lesz és sokat kell majd utána takarítani, de soha nem látott nyomot hagy majd a földön :Đ ...idéztem Deidarától XD | |
|
| |
Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 14 Okt. - 14:58 | |
| | |
|
| |
Stein *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 14 Okt. - 15:02 | |
| boldog születésnapot Kari :D | |
|
| |
Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 14 Okt. - 15:55 | |
| Köszii :^_^: Elég sz*r nap volt különben XXD Már reggeltől rosszul voltam, utsó óráról haza is jöttem :/ Reggel elkéstem, ráadásul egy hátul a combján foltos gatyában mentem =_=" És bundáskenyér szagom volt egész nap XD Viszont a meglepi nagyon jó volt, anya hozott be két tortát meg szervezkedett ofővel és tesin tortáztunk :Đ Jó volt, én is úgy meglepődtem meg a többiek is XD Plusz én írtam a legjobb bioszdogát múlt héten :víí: XXD És holnap elmarad a tz mert megyünk fogászatra. Úgy örültünk hogy Gidó megszívta XD | |
|
| |
Stein *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 14 Okt. - 16:09 | |
| mi is azt csináltuk amit mondtál hogy ellógtak az osztályodban biosz dogáról :D megkérdeztem hogy el lehet e menni, azt mondta persze :D és kimentünk 9en XD meg a fele osztály hiányzott előzö urán szal kb 8 ember írt :D | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 14 Okt. - 19:01 | |
| Hát igen,minden baj van a VP-vel,de máshol alig vannak magyarfeliratos animék :T~T:
Am boldog szülinapot Dei :3: |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ | |
| |
|
| |
| Csevegő \\vegyes\\ | |
|