꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Csevegő \\vegyes\\ | |
|
+6Shanna Stein Koffeey Dínósbácsi Kisame Tobii-zuzu 10 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 20 Nov. - 18:37 | |
| Jól van, holnap úgyis megyünk ebédelni :D | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 26 Nov. - 17:00 | |
| Igen, jó gyerek ő... Csak eszik meg, alszik... De a legjobb amikor egyiket se csinálja, és csak néz azokkal a kis cuki szemeiveeeel! Szerintem is jó ötlet lenne egy avatár izé topik. :pacsit!: Neem, nem haltam ki. XD Itt vagyok bébíí!!! | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 27 Nov. - 16:24 | |
| képzeljétek megnyertük a kerületi Street Ball bajnokságot és tök jó volt 4 pontot is dobtam király kaptem érmet |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 27 Nov. - 16:47 | |
| Akkor ügyes vagy ^^ Mi a street ball? | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 28 Nov. - 12:51 | |
| kosár labda csak egy palánkon játszák és ahányszor rádobtál ki kell vinni és csekkolni kell |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Stein *
Neme :
Kor : 32 Karakter : Renhioyu Ashura Hozzászólások száma : 466
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 29 Nov. - 11:19 | |
| jah én is láttam már :D télleg nagy a szeme XD
egyébként én úgy tudom csak max 3 pontot lehet elérni egy kosárral, 4-et nem... vagy akk magyarázd el mi a 4 pont Street Ballban érem? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 29 Nov. - 11:41 | |
| A nagy szemei benne a legjobbak! Amikor azzal nézeget mindenkit. XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 29 Nov. - 12:10 | |
| | |
| | | Stein *
Neme :
Kor : 32 Karakter : Renhioyu Ashura Hozzászólások száma : 466
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 30 Nov. - 16:26 | |
| annyira jó Dei szeme az új főoldalas képen XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 30 Nov. - 16:45 | |
| Aha xD Meg nekem Tobi tetszik rajta, mozdulni se bír abban az overálban XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 1 Dec. - 16:45 | |
| bepotoltam a shippuudennel való elmaradásaimat , DE!! ez a saske semmibe nem hal????!!!!! ez azért naon látszik hogy főszereplő -.-" | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Vendég Vendég
| | | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 3 Dec. - 16:41 | |
| egyszer csak meghal,igazam va? ugye ? ugye ? | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 4 Dec. - 20:55 | |
| - Shanna-chan írta:
- Ő soha nem fog meghalni ˇ-ˇ Nem, soha ebben az életben
Egy életben se fog meghalni! Az az idióta örökre élni fog. Még halála után is... MÉÉ' NEM DÖGÖL MÁN MEG'?!? XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 5 Dec. - 11:51 | |
| azé kiváncsi vok hogy Tobi megl e . annak örülnék ha Tobi ölné meg Sasukét :D megbosszulná a sok Aka halált.. | |
| | | Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 5 Dec. - 12:02 | |
| én simán csak örülnék sasuke halálának mongyuk amikor valaki betámadja szívohamot kap | |
| | | Kisame *
Neme :
Kor : 30 Karakter : Rock Lee Hozzászólások száma : 507
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 5 Dec. - 14:18 | |
| Szaszke olyan állat hogy chuck norrist is egy ujjal kivégezné XDXD :^^:
A hozzászólást Kisame összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 5 Dec. - 16:07-kor. | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 6 Dec. - 12:04 | |
| Meeeg Jó volt :) Csak nagggyon hosszú és meg lehetett sülni olyan meleg volt xD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 7 Dec. - 17:38 | |
| am lenne egy kérdésem csak az válaszoljon ezzel kapcsolatban akinek ötlete van :) az msn em a trójai vírus áldozata lett és a Nod 32 virusírtom sem észleli a vírust, Mit tegyek szerintetek ? :'( | |
| | | Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 7 Dec. - 18:11 | |
| a nod 32 szar tölsd le az avast ot és az talán elkapja és kivégzi vagy telepísd ujra az msnt | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ | |
| |
| | | | Csevegő \\vegyes\\ | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|