꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Csevegő \\vegyes\\ | |
|
+6Shanna Stein Koffeey Dínósbácsi Kisame Tobii-zuzu 10 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 7 Dec. - 18:42 | |
| Kicsit késve,de boldog Mikit mindenkinek :3 |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 8 Dec. - 14:06 | |
| wháááááoooo ez tök jóóóóóóóóó |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 8 Dec. - 15:29 | |
| jah az msn ujratelepitését már probaaltam , de nem jott be ezért a régit használom azt nem vette észre a virust. | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 8 Dec. - 20:16 | |
| Stein, sikerült felrakni a PoP-okat? :Đ | |
| | | Stein *
Neme :
Kor : 32 Karakter : Renhioyu Ashura Hozzászólások száma : 466
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 8 Dec. - 20:30 | |
| csak a 2 Thrones fut rendesen, a másik akadozik :D nem elég a memo kártyám neki :D másik felidegel néha XD amikor kb utcsó résznél esek le azt ujra kell kezdeni ajhhh :S | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 8 Dec. - 20:46 | |
| Hát, neked legalább megy, még ha akadozik is xD Mmint a 2 Thrones-nál? Végülis ez mindben ott van, ez a leesel vagy véletlenül elcseszel valamit és akkor előröl az egész :/ A Warrior Withinben is (az van még meg, így csak a legelső hiányzik xD) tegnap úgy felhúztam magam... maradt annyi életem hogy egy csapásból kimúlik a Herceg és akkor csak jönnek az ellenfelek, csak nem fogynak el, közben már homokja sincs, visszatekerni se tudok ha elcseszem... de ma sikerült végre, futottam és otthagytam mindet XD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 8 Dec. - 21:49 | |
| Erre emlékszem... A kanapén ülök, amikor egyszer csak elkezdesz örjöngeni és verni az asztalt... XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 11 Dec. - 17:41 | |
| Mert már nemtom hanyadszorra haltam (vagyis a Herceg halt) meg!! Am csönd van már megint emberek xD Ki mit szeretne Karácsonyra? :pacsit!: | |
| | | Stein *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 11 Dec. - 23:28 | |
| Byakuugant még karácsony előtt :D én most azután vagyok, hogy legyőztem azta főellenség csajt, tod a 2 tőrrel, de vmi rohadt szívatós volt. egy kombó ha full eltalál fél élet :S meg egy rúgással lelök a francba | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 12 Dec. - 8:03 | |
| Az a lila ruhás? Akivel egy tetőn vagy hol kell harcolni, ugye? Azt én is utáltam... Még jó hogy ott volt Szebasztián (így hívtam a Herceg sötét énjét xD) és mondta hogy lassítsam be az időt különben én jól elvoltam azzal hogy megyek körbe-körbe a csaj meg mindig átugrik a másik oldalra xD De am akkor gyorsan haladsz :) Nekem több idő volt odáig eljutni szerintem Nekem most Kaileenával kell harcolni a WW-ben de olyan nehéz Ő is be tudja lassítani az időt xD | |
| | | Stein *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 12 Dec. - 11:54 | |
| hát, most már azután vagyok hogy volt az a nagy növényszörny akivel át kellet törni egy csomó ajtót. ott vok amikor átalakulok ugye sötétté és akk meg kell menteni elvileg az embereket | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 12 Dec. - 12:17 | |
| Aaa királyszobor-tologatós résznél? Azt úgy utáltam xD És pluszéletekkel hogy állsz? Én a vége felé vettem észre hogy van vagy 2 pluszéletem és az valahogy kezdett kevés lenni xD De volt szerencsére egy mentésem a közepe felé és onnan kezdtem újra és így lett jóval több életem a végére (: Ha kivégezted csere? XD Most végeztem a WW-vel :3 | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 12 Dec. - 20:16 | |
| Jó estét kedves olvasók ! :) Üdvözlök mindnekit a csevegő olvasó rádió esti híreiben :) ! az Egy akatsukis élete a film (asszem az első film) már megnézhető a youtube-n.a film 5 részből áll :D fennt van a NAruto Shippuuden 139. rész a videoplayer-kategóriák-animék|mangák-Naruto shippuuden-en :) Daninak meg Boldog 15. szülinapot kíván a csevegő olvasó rádió csapata :D ma este már nem ismétlem el, további szép estét kivánok mindenkinek :D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 12 Dec. - 20:58 | |
| Áh, de jó hogy erre a rádióra kapcsoltam :D Köszi az infót, pont keresni akartam már az Egy Akatsukis Élete filmet :^^: És tényleg, boldog szülinapot Daninak! Én írtam neki Pm-et is, de azért itt is, na :D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 12 Dec. - 22:09 | |
| örülök hogy a sok csatorna közül minket választottál :D xD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 13 Dec. - 10:31 | |
| Megnéztük a filmet, olyan jó volt xD Végigröhögtük xD | |
| | | Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 13 Dec. - 11:10 | |
| télleg jó az egy akatsukis élete fil én szakatam rajta főleg a végén. és köszi a fel köszöntéseket! | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 13 Dec. - 11:23 | |
| Mi is majd megpusztultunk a röhögéstől! XD Aki még nem látta az azonnal nézze meg! | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 13 Dec. - 12:39 | |
| Jó napot üdvözlök mindenkit.éppen egy kérdést kaptunk az egy akatsukis életével kapcsolatban.
hello Shika,Tobi vok. hogy hangzik a kérdésed? shika: hello Tobi örülök hogy itt lehetek :D szoval a kérdés: a film végén kiirták hogy karácsonyig kuss.akkor karácsonykor lesz egy újabb film? :)
Tobi:jó a kérdésed.kérdezzün meg valakit hogy tud e erről valamit. szóval a kérdés karácsonykor lesz egy újabb film? :) aki tudja válaszoljon Shikanak :D viszlát olvasók később :) XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 13 Dec. - 12:50 | |
| Hát ha új film nem is, lehet hogy kapunk egy új részt ^^ 17. jönne most vagy hogy :D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 13 Dec. - 12:51 | |
| Tobi te moost, rádiót akarsz nyitni vagy mi? XD Mert ha akarod csinálunk neked egy rádió topikot. XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 13 Dec. - 14:16 | |
| igen lehetséges,remélem elolvasod a választ Shika éés ezzel megválaszoltnak érzed a kérdésed. köszönjuk ogy megválaszoltad a kérdést Dei :) naon jó a kérdésd Kakuzu XD csak egy kis szint viszek az életbe . nem mondom hogy akarom folytatni de azt sem hogy abbahagyom :D majd még eldöntöm :) viszlát később :) XD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 13 Dec. - 16:17 | |
| Tobi FM! Jól hangzana a rádióban. "Tobi, Tobi, Tobi... Az én rádióóm!" :pacsit!: XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 13 Dec. - 16:31 | |
| ez nem Tobi rádió. ez Csevi rádió XD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 13 Dec. - 16:49 | |
| Azt mondod? Ez biztos? Egészen biztoos?! Biztoos hogy nem akarod elnevezni magadról a rádiót? | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ | |
| |
| | | | Csevegő \\vegyes\\ | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|