꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Csevegő \\vegyes\\

Go down 
+6
Shanna
Stein
Koffeey
Dínósbácsi
Kisame
Tobii-zuzu
10 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Shanna

Shanna

Neme : nő

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 Icon_minitimeSzomb. 16 Jan. - 1:26

Nagyon okos vagy :)

A Yarihoz nem sokat tudok neked mondani, nem is tudtam hogy van ilyen Sony Ericsson teló ×D De tetszik nagyon nekem is :) A Corbyról tudok annyit mondani, hogy egyik barátnőmnek az van, karácsonyra kapta, egyelőre nincs nagy baja ha jól tudom. Leejtette egyszer és azóta kicsit könnyebben leesik/lejön a hátlap, de amúgy jó... mondjuk hát nem kéne neki "meglazulni" egy eséstől ^^'
Vissza az elejére Go down
Dani
*
*

Neme : Férfi

Kor : 29
Hozzászólások száma : 801

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 Icon_minitimeSzomb. 16 Jan. - 11:01

én vagyok az egyetlen aki ebből egy szót sem ért? vagy 123-nak kéne megtanulnia fogalmazni?
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 Icon_minitimeSzomb. 16 Jan. - 12:05

Nem, nem te vagy az egyetlen, 123-nak pedig meg kéne tanulni emberi nyelven írni. XD
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 Icon_minitimeSzomb. 16 Jan. - 12:35

háállooo békés szándékkal jöttem a földre én az űrlény ,még hogy emberi nyelven írni pfff sok hetero...
Dani
*
*

Hozzászólások száma : 801

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 Icon_minitimeSzomb. 16 Jan. - 12:43

jó de akkor se tudsz értelmesen fogalmazni elég sokszor
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata
Hozzászólások száma : 9818

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 Icon_minitimeSzomb. 16 Jan. - 15:18

de mostmár javítsd át a korod!!!!! (>.<) de tényleg nem tudsz írni idézem: "szerentse" ezt cs vel kell írni!!!! és tod mi a lámának a jelentése egyáltalán????
na ez a Láma: A láma kifejezést gyenge, tudatlan játékosra mondják. (Egy béna,lőni NEM tudó játékos, aki a CS-ről szinte semmit se tud!) (De ne szidjuk őket, hiszen mindenki így kezdte!!) :)
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 Icon_minitimeSzomb. 16 Jan. - 15:34

És "ojan" pontos j-vel?! Okéé...

Milyen békés szándék?! Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 763995 Azt akarod mondani hogy földönkívüli is vagy?! XD
Koffeey

Koffeey

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 Icon_minitimeSzomb. 16 Jan. - 15:39

A láma az egy bamba fejű állat a ló és a teve között félúton eltévedve Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 729914 Bár az biztos hogy a CS-ről semmit se tud Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 224699 De lőni tud, hatalmasakat köp ;D
~persze tudom hogy itt nem erről a lámáról van szó XD~
http://koffeey.deviantart.com
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 Icon_minitimeSzomb. 16 Jan. - 16:30

bakker az aláírásomban lévő kép midnig másmilyen Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 139263 na mind1 kiváncsi vok a kövi hsz-re Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 514184 xD
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 Icon_minitimeSzomb. 16 Jan. - 16:38

Hogyhogy mindig más? Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 763995
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 Icon_minitimeSzomb. 16 Jan. - 18:24

Mindig más? Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 763995 Az mit jelent?

Ööö... oké 123, értjük. XD
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 Icon_minitimeSzomb. 16 Jan. - 19:32

más-más video jeleniik meg -.-' amikor feltoltottem más kisképecske volt Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 139263
Shanna

Shanna

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 Icon_minitimeSzomb. 16 Jan. - 19:56

Azt meg hogy csinálja? :)

de jó, mindjárt megint új Csevegő nyílik ×D 50-60. oldal környékén szokott, nem? :D
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 Icon_minitimeVas. 17 Jan. - 8:59

A CS-es képre gondolsz? Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 763995

Üdvözöljük az úgy Csevegőt! :pacsit!:
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 Icon_minitimeVas. 17 Jan. - 9:20

Lehet hajtani az utolsó hsz-re XD A legutóbbiban a tied van Dínó :D Most vajon kié lesz? >D
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 Icon_minitimeVas. 17 Jan. - 10:26

szunjéé meg 123 !!!! hát ugy hogy ahonnan az url-t szedtem akkor az a kép volt egy másik,és ahogy az oldalon abba az url-be más ilyen képet tesz,akkor változik ez is.... valahogy igy xD -.-"
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 Icon_minitimeVas. 17 Jan. - 10:33

123 hagyd abba a moderátorok sértegetését ha lehet, jó?! Mi a franc az a "bibsi?! Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 30386

Én, én szeretném az utolsó hsz-t! Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 501700
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 Icon_minitimeVas. 17 Jan. - 10:37

Tényleg fejezd be ˇ,ˇ

Dínósbácsi írta:
Mi a franc az a "bibsi?! Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 30386

lol XD
Van ám nekem elképzelésem róla hogy mi az :D Bibsi -> Bishi (ami a bishounen rövidítése)
Bishi = szépfiú egy animében :) Bishi pl Sasuke a Naruto-ban, meg bishi pl a KHR összes főszereplője, meg bishi pl az Ouran szereplőgárdája Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 360656
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 Icon_minitimeVas. 17 Jan. - 10:40

nemnem én azt hallotam hogy a bibsi nácit jelent és a kedves modárotr barátotok az hát az ezellen nincs mit tenni Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 765713
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 Icon_minitimeVas. 17 Jan. - 10:47

Hát minden eszembe jutna csak a náci nem, esküszöm xD

Dehogynincs mit tenni. Ne sértegesd, azzal nem lesz jobb a helyzeted. Max annyit érsz el, hogy nem csak ő fog rád vadászni.
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 Icon_minitimeVas. 17 Jan. - 10:49

Bizony mi "nácik" már elkezdtük. :D

Amúgy mért lenne náci/bibsi?! Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 763995 Nem is német. Meg mit tudhat erről egy 10 éves. XD
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 Icon_minitimeVas. 17 Jan. - 11:08

Na de amúgy se nácizunk Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 139263 Meg semmi politikai és/vagy rasszista cucc, az itt tabu Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 765713 Nem azért mert én nem szeretem, hanem mert nem szabad Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 280351 Benne lesz a szabályzatban ha elkészül végre XD
Stein
*
*
Stein

Kor : 32
Karakter : Renhioyu Ashura
Hozzászólások száma : 466

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 Icon_minitimeVas. 17 Jan. - 11:38

naruto-kun123 írta:
nemnem én azt hallotam hogy a bibsi nácit jelent és a kedves modárotr barátotok az hát az ezellen nincs mit tenni Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 765713

én meg azt hallottam hogy buzi vagy...
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 Icon_minitimeVas. 17 Jan. - 12:06

Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 14wrki0
(Ez úgy kb mindent elmond xD)
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 Icon_minitimeVas. 17 Jan. - 12:55

aha nem tudom hogy ki beszél állandóan a buziságróll ....
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 Icon_minitime

Csevegő \\vegyes\\
Vissza az elejére 
30 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Duma topik-
Ugrás: