꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Csevegő \\vegyes\\ | |
|
+6Shanna Stein Koffeey Dínósbácsi Kisame Tobii-zuzu 10 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 16 Jan. - 1:26 | |
| Nagyon okos vagy :)
A Yarihoz nem sokat tudok neked mondani, nem is tudtam hogy van ilyen Sony Ericsson teló ×D De tetszik nagyon nekem is :) A Corbyról tudok annyit mondani, hogy egyik barátnőmnek az van, karácsonyra kapta, egyelőre nincs nagy baja ha jól tudom. Leejtette egyszer és azóta kicsit könnyebben leesik/lejön a hátlap, de amúgy jó... mondjuk hát nem kéne neki "meglazulni" egy eséstől ^^' | |
| | | Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 16 Jan. - 11:01 | |
| én vagyok az egyetlen aki ebből egy szót sem ért? vagy 123-nak kéne megtanulnia fogalmazni? | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 16 Jan. - 12:05 | |
| Nem, nem te vagy az egyetlen, 123-nak pedig meg kéne tanulni emberi nyelven írni. XD | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 16 Jan. - 12:35 | |
| háállooo békés szándékkal jöttem a földre én az űrlény ,még hogy emberi nyelven írni pfff sok hetero... |
| | | Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 16 Jan. - 12:43 | |
| jó de akkor se tudsz értelmesen fogalmazni elég sokszor | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 16 Jan. - 15:18 | |
| de mostmár javítsd át a korod!!!!! (>.<) de tényleg nem tudsz írni idézem: "szerentse" ezt cs vel kell írni!!!! és tod mi a lámának a jelentése egyáltalán???? na ez a Láma: A láma kifejezést gyenge, tudatlan játékosra mondják. (Egy béna,lőni NEM tudó játékos, aki a CS-ről szinte semmit se tud!) (De ne szidjuk őket, hiszen mindenki így kezdte!!) :) | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 16 Jan. - 15:34 | |
| És "ojan" pontos j-vel?! Okéé... Milyen békés szándék?! Azt akarod mondani hogy földönkívüli is vagy?! XD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 16 Jan. - 15:39 | |
| A láma az egy bamba fejű állat a ló és a teve között félúton eltévedve Bár az biztos hogy a CS-ről semmit se tud De lőni tud, hatalmasakat köp ;D ~persze tudom hogy itt nem erről a lámáról van szó XD~ | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 16 Jan. - 16:30 | |
| bakker az aláírásomban lévő kép midnig másmilyen na mind1 kiváncsi vok a kövi hsz-re xD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 16 Jan. - 16:38 | |
| Hogyhogy mindig más? | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 16 Jan. - 18:24 | |
| Mindig más? Az mit jelent? Ööö... oké 123, értjük. XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 16 Jan. - 19:32 | |
| más-más video jeleniik meg -.-' amikor feltoltottem más kisképecske volt | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 16 Jan. - 19:56 | |
| Azt meg hogy csinálja? :)
de jó, mindjárt megint új Csevegő nyílik ×D 50-60. oldal környékén szokott, nem? :D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 17 Jan. - 8:59 | |
| A CS-es képre gondolsz? Üdvözöljük az úgy Csevegőt! :pacsit!: | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 17 Jan. - 9:20 | |
| Lehet hajtani az utolsó hsz-re XD A legutóbbiban a tied van Dínó :D Most vajon kié lesz? >D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 17 Jan. - 10:26 | |
| szunjéé meg 123 !!!! hát ugy hogy ahonnan az url-t szedtem akkor az a kép volt egy másik,és ahogy az oldalon abba az url-be más ilyen képet tesz,akkor változik ez is.... valahogy igy xD -.-" | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 17 Jan. - 10:33 | |
| 123 hagyd abba a moderátorok sértegetését ha lehet, jó?! Mi a franc az a "bibsi?! Én, én szeretném az utolsó hsz-t! | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 17 Jan. - 10:37 | |
| Tényleg fejezd be ˇ,ˇ - Dínósbácsi írta:
- Mi a franc az a "bibsi?!
lol XD Van ám nekem elképzelésem róla hogy mi az :D Bibsi -> Bishi (ami a bishounen rövidítése) Bishi = szépfiú egy animében :) Bishi pl Sasuke a Naruto-ban, meg bishi pl a KHR összes főszereplője, meg bishi pl az Ouran szereplőgárdája | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 17 Jan. - 10:40 | |
| nemnem én azt hallotam hogy a bibsi nácit jelent és a kedves modárotr barátotok az hát az ezellen nincs mit tenni |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 17 Jan. - 10:47 | |
| Hát minden eszembe jutna csak a náci nem, esküszöm xD
Dehogynincs mit tenni. Ne sértegesd, azzal nem lesz jobb a helyzeted. Max annyit érsz el, hogy nem csak ő fog rád vadászni. | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 17 Jan. - 10:49 | |
| Bizony mi "nácik" már elkezdtük. :D Amúgy mért lenne náci/bibsi?! Nem is német. Meg mit tudhat erről egy 10 éves. XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 17 Jan. - 11:08 | |
| Na de amúgy se nácizunk Meg semmi politikai és/vagy rasszista cucc, az itt tabu Nem azért mert én nem szeretem, hanem mert nem szabad Benne lesz a szabályzatban ha elkészül végre XD | |
| | | Stein *
Neme :
Kor : 32 Karakter : Renhioyu Ashura Hozzászólások száma : 466
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 17 Jan. - 11:38 | |
| - naruto-kun123 írta:
- nemnem én azt hallotam hogy a bibsi nácit jelent és a kedves modárotr barátotok az hát az ezellen nincs mit tenni
én meg azt hallottam hogy buzi vagy... | |
| | | Koffeey
Neme :
| | | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 17 Jan. - 12:55 | |
| aha nem tudom hogy ki beszél állandóan a buziságróll .... |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ | |
| |
| | | | Csevegő \\vegyes\\ | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|