꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Csevegő \\vegyes\\

Go down 
+6
Shanna
Stein
Koffeey
Dínósbácsi
Kisame
Tobii-zuzu
10 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Neme : Férfi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

Csevegő \\vegyes\\ - Page 31 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 31 Icon_minitimeVas. 17 Jan. - 13:02

Ki?
Vissza az elejére Go down
Stein
*
*
Stein

Kor : 32
Karakter : Renhioyu Ashura
Hozzászólások száma : 466

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 31 Icon_minitimeVas. 17 Jan. - 14:55

naruto-kun123 írta:
háállooo békés szándékkal jöttem a földre én az űrlény ,még hogy emberi nyelven írni pfff sok hetero...

hát, én ez alapján írtam :D
Dani
*
*

Kor : 29
Hozzászólások száma : 801

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 31 Icon_minitimeVas. 17 Jan. - 15:04

Csevegő \\vegyes\\ - Page 31 568962 újabb bizonyíték hogy naruto-kun123 homokos Csevegő \\vegyes\\ - Page 31 568962 amúgy a bibsi jelentése zsidó pont hogy az említett szó ellentéte
Sassy
*
*
Sassy

Neme : nő

Kor : 34
Karakter : Iraka Otsuki
Hozzászólások száma : 260

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 31 Icon_minitimeVas. 17 Jan. - 23:14

Elolvasva a Rádiós homis részt meg ezt... hát elég nehéz volt nem leesni az ágyról, a gépet majdnem lelöktem XD Most ez mi? Miért van a gyerek felháborodva ha egyszer leír ilyeneket? Utána meg csodálkozik? XD
Ja és a kérdéssorra visszatérve, én a 25-öst meg tudom válaszolni :)
valaki írta:
A Being Human c. sorozat Bristolban játszódik, tényleg olyan a város? :D
Olyan, én imádom a sorozatot ^^ Vámpírok és vérfarkasok mondjuk sajna nincsenek, de a város az tényleg az.
Koffeey

Koffeey

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 31 Icon_minitimeHétf. 18 Jan. - 8:08

Ne csodálkozz ha nem érted xD

Én is úgy szerettem, de nem sokáig adták az AXN-en :/ 5-6 részt láttam, aztán egyszer kihagytam, erre a következő héten már nem adták Csevegő \\vegyes\\ - Page 31 191601 Biztos azért mert én nem néztem azt az egyet XD De úgy sajnáltam hogy nem adják tovább, pedig jó volt. Odáig meg nem jutottam még el hogy a neten nézzem, azt se tudom fent van-e magyarul. Majd egyszer... érettségi után talán :<
http://koffeey.deviantart.com
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 31 Icon_minitimeHétf. 18 Jan. - 14:25

Hát van ez a "homi" gyerek, aki elég... izé. XD És ugyebár kiderült hogy tíz éves, bár ő azt állítja hogy 13. :D Gyakran sérteget minket, és ilyen zavaró meleg, homokos 10 éves szinten írt, ürlény leveleket ír! Csevegő \\vegyes\\ - Page 31 795967 Furcsa szavakat használ, és érthetetlenül ír. XD Na, kb. ennyi. (bár ezeket már biztos elolvastad) ja, és már kétszer elment, majd visszajött. Meglehet szokni, egyébként... :D
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata
Hozzászólások száma : 9818

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 31 Icon_minitimeHétf. 18 Jan. - 14:57

még azt akarom modnani a moderátorok cseztetésével kapcsolatban hogy nem éri meg kihivni magunk ellen a modik haragját :) vagy hogy kell írni xD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 31 Icon_minitimeHétf. 18 Jan. - 14:59

Bezony, mert akkor cs*szheted az életed. Csevegő \\vegyes\\ - Page 31 468785 Nem tom mért. XD
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 31 Icon_minitimeHétf. 18 Jan. - 15:02

én tudom Csevegő \\vegyes\\ - Page 31 990973 nem akarom ujra átélni,bár sztem az annyira durva nemvolt mint most 123 u:gye xD
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 31 Icon_minitimeHétf. 18 Jan. - 15:03

óóóó hú de félek majd bisztos elkaptok az utcán nem mitől féljek tegnap azért kaptam beírás mer elvertem egy gyereket
Dani
*
*

Hozzászólások száma : 801

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 31 Icon_minitimeHétf. 18 Jan. - 15:05

és a gyerek volt már 7 éves? Csevegő \\vegyes\\ - Page 31 763995 :D
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 31 Icon_minitimeHétf. 18 Jan. - 16:35

Hú hát erre most legyél büszke....... a beírásra is meg a megverésre is. Ez nagyon... dicsőséges tett. Neved zengeni fogják. Dalokba foglalják és a kisgyermekeknek fogják mesélni. (Én utálom a verekedőket, csak ezért mondom)
Biztos elkapunk különben az utcán. Az ország minden részéről tök véletlenül pont ott leszünk :D
Nem Dani, 27 éves volt, tudod (:
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 31 Icon_minitimeHétf. 18 Jan. - 16:39

Igen, megtalálunk. XD Mert én is utálom a verekedőket. D:
Szerintem hagyd le a 7-est Koffeey. :D Azt még talán megveri.
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 31 Icon_minitimeHétf. 18 Jan. - 16:51

az IP-je már megvan, ebbol a lakcim.és konnyu kitalálni hogy meik suliba jársz xD és amikor mész haza.... Csevegő \\vegyes\\ - Page 31 514184
Sassy
*
*
Sassy

Karakter : Iraka Otsuki
Hozzászólások száma : 260

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 31 Icon_minitimeHétf. 18 Jan. - 17:36

Akkor hazaérsz:)
Ez a Megvertem ezt-azt olyan snassz... nagy cucc. Nem konkrétan neked mondom Naruto-kun, hanem úgy általánosságban. Az állatoknál döntő az ilyen, ott fontos, de az embereknél szerintem nem sok jelentősége van. Nekem legalábbis ez a véleményem. Nekem biztos nem kéne olyan pasi, aki verekszik. Csak aggódhatnék hogy mikor verik félholtra valami kocsmában mert h*lye volt és kötözködött.
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 31 Icon_minitimeHétf. 18 Jan. - 18:16

Hát ezt jól megírtad. XD
Bírlak téged. :D
Shanna

Shanna

Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 31 Icon_minitimeHétf. 18 Jan. - 20:54

Vigyázni kell Dínóval, az idősebb nőket szereti Csevegő \\vegyes\\ - Page 31 638604 ×D
Engem addig nem zavar ha verekszik a pasi, amíg a józan ész határain belül teszi. Ha pl egy részeg s*gg szívózik, akkor üsse ki :p Persze kiütés legyen, ne az hogy verekednek egy csomó ideig és mindkettő tiszta kék és zöld folt lesz -,-
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 31 Icon_minitimeHétf. 18 Jan. - 21:43

Igen, ilyen vagyok. Csevegő \\vegyes\\ - Page 31 133235 Dinósbácsi... gusztustalan, nőket üldözök, megtartom a bugyijukat... Csevegő \\vegyes\\ - Page 31 658599

XD
Stein
*
*
Stein

Kor : 32
Karakter : Renhioyu Ashura
Hozzászólások száma : 466

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 31 Icon_minitimeHétf. 18 Jan. - 21:45

tehát olyan vagy mint kiszel tünde
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 31 Icon_minitimeKedd 19 Jan. - 10:49

Érdekes, de nem... Csevegő \\vegyes\\ - Page 31 658599
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 31 Icon_minitimeKedd 19 Jan. - 15:21

Nem, nem érdekes Csevegő \\vegyes\\ - Page 31 224699
A verekedéshez visszatérve... én minden formában elítélem. Persze azért megnézem ha bunyó van, de csak ha semlegesek számomra XD Meg aztán egy verekedős pasi mellett nagyobb az esélye hogy téged (mármint a lányt) is veri/verni fogja. Mert agresszív ˇˇ
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 31 Icon_minitimeKedd 19 Jan. - 15:52

najó erről enyittt a soha viszont nem látásra letiltom ezt a vebcímet a netemről
Csevegő \\vegyes\\ - Page 31 468785
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 31 Icon_minitimeKedd 19 Jan. - 16:26

A "veb"-et w-vel kell írni. XD
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 31 Icon_minitimeKedd 19 Jan. - 16:44

naruto-kun123 írta:
najó erről enyittt a soha viszont nem látásra letiltom ezt a vebcímet a netemről
Csevegő \\vegyes\\ - Page 31 468785

felesleges,elég ha nem lépsz fel te vadb*rom !!! egyáltalán tod hogy kell azt csinálni????? vagy megint csak feltünősködsz Csevegő \\vegyes\\ - Page 31 191601
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 31 Icon_minitimeKedd 19 Jan. - 17:31

Én a másodikra voksolok. Tudja ő egy francot. XD De úgyis visszajön két hét múlva sajnos. D:
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 31 Icon_minitime

Csevegő \\vegyes\\
Vissza az elejére 
31 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Duma topik-
Ugrás: