꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Csevegő \\vegyes\\ | |
|
+6Shanna Stein Koffeey Dínósbácsi Kisame Tobii-zuzu 10 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Stein *
Neme :
Kor : 32 Karakter : Renhioyu Ashura Hozzászólások száma : 466
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 24 Dec. - 17:20 | |
| boldog kareszmareszt fórumlakók :D | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 24 Dec. - 17:44 | |
| Én már mondtam? >-> *ellenőrzi* Jó, mondtam XD | |
| | | Stein *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 24 Dec. - 21:23 | |
| egy kettő tíz ratatatatatatatatatat XD tartsd meg az aprót :D :^^: | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 24 Dec. - 21:26 | |
| | |
| | | Stein *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 24 Dec. - 22:18 | |
| jaja, szakadok rajta akármilyen régi film, kenterbe ver egy csomó mait :D | |
| | | Sassy *
Neme :
Kor : 34 Karakter : Iraka Otsuki Hozzászólások száma : 260
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 25 Dec. - 0:17 | |
| Itt is lesz csak holnap xD (aa Home Alone az nem? xD) És nemtom hanyadikként (sztem utsó xD) boldog karit : D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 25 Dec. - 17:53 | |
| Sasori... Mivel beláttuk hogy magadtól úgy se mondanál semmit, közösen összeállítottunk neked egy "kis" kérdéssort. Feladatod nagyon egyszerű... Válaszolj! 1. Hol laksz? (Bristolon belül) 2. Milyen a környék? 3. Milyenek a szomszédok? 4. Vittek valamit (pl sütit) amikor beköltöztetek? 6. Autóval vagy busszal jársz? 7. Milyen bal oldalon vezetni? 8. Sok magyar van? 9. Milyen hogy mindenhol angolul kell beszélni? 10. Na és te észrevetted hogy kihagytam az 5-öst? (dA aláírásodra bosszú) 11. Van munkád? 12. (Ha van) Sokszor szid le a főnököd? XD 13. Miből vizsgázol legközelebb? 14. Tütü hogy van? 15. Van barátnőd? 16: milyen a WC? le lehet húzni? papírral törlöd? 17: elcsúsztál már a jégen? 18: nem fagysz meg? 19: kint van valami Narutos bolt/cucc? 20. Volt már ott (újságban, tévében láttam) árvíz meg hótorlasz az utakon, elértek odáig? 21. Tényleg nagyon sznobok az angolok? 22. Mit kaptál karácsonyra? :D 23. Törés, ficam, szakadás, egyéb orvosi beavatkozás volt mióta ott vagy? :) 24. Mik szoktak menni a tévében? 25. A Being Human c. sorozat Bristolban játszódik, tényleg olyan a város? :D 26. Hova jársz szórakozni? 27.Hiányzunk most hogy alig jössz fel? 28.Sassynek megy az angol? 29.Valamikor visszanéztek Mo-ra? 30.Ha igen akarnál velünk találkozni?XD 31.Hogy van Itachifan egyetlen Bazsalikomja? | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Sassy *
Neme :
Kor : 34 Karakter : Iraka Otsuki Hozzászólások száma : 260
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 26 Dec. - 0:17 | |
| :nanee:
...jó de akkor csend legyen xD
1. albérletben :] 2. szép 3. nemtom (az egyik nagyon büdös, a többiben semmi különleges nincs xD) 4. jókívánságokkal mint egy filmben? : D nem xD 5. - (10. észrevettem xD) 6. inkább busszal 7. meg lehet szokni 8. itt nem igazán 9. jó :D én amúgyis jobban szeretem a magyarnál xD 10. 5 11. az kéne még xD így sincs semmire időm xD 12. nincs, szóval soha nem szid le xD 13. corporations, commercial and finance law (vállalati vagy kereskedelmi vagy milyen jog, nemtom a magyar nevét pontosan xD) 14. jól :) 15. van :) 16. (ez milyen kérdés? xD) hát ami otthon van az angol wc, innen már csak egy kis logika kell... 17. el, olyan jó helyen van a lépcsőházajtó előtt 18. nincs hideg csak sz*r az idő 19. van valahol anime bolt, ott biztos xD 20. árvíz nem, az Londonban volt asszem, hótorlasz az volt december elején 21. amelyik eleve úgy van vele hogy ő sznob angol, az igen xD 22. tankönyvet! ˇ-ˇ (vagyis pénzt amiből majd megveszem jövőhéten xD) meg ilyen "apróságokat"... 23. a bal csuklóm repedt, más nem :] 24. kb ugyanolyan dolgok mint otthon 25. nem láttam a sorozatot de biztos xD 26. xD sehova, ahoz idő is kéne 27. hát már gyakrabban jövök mint eddig xD de am igen, azért jöttem vissza :D 28. nehezen indult de már megy xD 29. nincs tervben de ki tudja xD 30. miért ne? (de eddig se jött össze egy fórumtali se, nem? xD) 31. háát ő már kimúlt... rövid az élettartama xD de van egy másik (ugyanaz a neve :]), ő jól van | |
| | | Itachifan *
Neme :
Kor : 30 Karakter : Uchiha Itachi˘˘ Hozzászólások száma : 249
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 26 Dec. - 1:11 | |
| Bazsalikomoom Dee azért röülök hoyg az új Bazslikom megvan^^ am hogyhogy ugyanaz a neve?XD Mondjuk azt azért bekell vallani hogy Bazsi sokáig húzta=3 | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 26 Dec. - 11:25 | |
| Köszönjük a válaszokat Sasori. Báár, kicsit tömören fogalmaztál, de a lényeget megtudtuk. Ita, az én hörcsögöm is sokáig húzza... Három éves... XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 26 Dec. - 11:32 | |
| Már több Aaaamúgy a 23. a 17.-ből következik? Vagy nem függenek össze? XD | |
| | | Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 26 Dec. - 11:44 | |
| verekedésből is származhatott a sérülés | |
| | | Itachifan *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 26 Dec. - 18:23 | |
| - Idézet :
- Báár, kicsit tömören fogalmaztál, de a lényeget megtudtuk.
Ő mindig tömören fogalmazxDRitkán lehet rábirni hogy ne Dancicaaa Saso meg a verekedés xDŐ nyugodt és békés˘˘ | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 26 Dec. - 22:24 | |
| Igeeen, ezt én is akartam kérdezni Mmint hogy angol vagy magyar (: | |
| | | Kisame *
Neme :
Kor : 30 Karakter : Rock Lee Hozzászólások száma : 507
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 26 Dec. - 22:47 | |
| Hehe am télleg jól jönne egy fórumtali tök poén lenne | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 28 Dec. - 15:08 | |
| Minek? XD Szerintem úgy se jönne senki. Megszerveznénk azért hogy véletlenül se járjunk ott, véletlenül se találkozzunk! :teehee: XD | |
| | | Itachifan *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 28 Dec. - 18:45 | |
| | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 28 Dec. - 19:28 | |
| és hol lenne? bár nekem necces lenne elmodnani hogy hva meek,ugyanis nekem nem tudják hogy forumozom xD | |
| | | Itachifan *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 28 Dec. - 19:35 | |
| ja bocsO.o én megmondom hogy találkozom a haverjaimmal azt csá elengednek úgyisx D | |
| | | Dani *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 28 Dec. - 19:49 | |
| dettó nem egy nagy szám elkéreckedni de ahoz lennie is kéne | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 28 Dec. - 19:50 | |
| Ja, csak elég nehéz lenne hogy találkozzunk. D: | |
| | | Dani *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 28 Dec. - 19:55 | |
| az ország minden része nagyából | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ | |
| |
| | | | Csevegő \\vegyes\\ | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|