꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Csevegő \\vegyes\\

Go down 
+5
Itachifan
Shanna
Koffeey
Dínósbácsi
Tobii-zuzu
9 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Neme : Férfi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

Csevegő \\vegyes\\ - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 20 Icon_minitimeVas. 12 Szept. - 17:29

Van fanfic-ed? Csevegő \\vegyes\\ - Page 20 243759
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 20 Icon_minitimeVas. 12 Szept. - 17:30

Van bizony xD De szerintem neked nem tetszene,mert J-rockos Csevegő \\vegyes\\ - Page 20 102733
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Kor : 29
Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata
Hozzászólások száma : 9818

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 20 Icon_minitimeVas. 12 Szept. - 17:36

Az csak jó,ha lányból van több,vaunk 38-an ,ebből 14-en vaunk fiúk Csevegő \\vegyes\\ - Page 20 968628 xD
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 20 Icon_minitimeVas. 12 Szept. - 17:37

Jaj Tobi!!!Tudhattam volna hogy milyen perverz vagy!!!Te kis perverz!!!! Csevegő \\vegyes\\ - Page 20 765713
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 20 Icon_minitimeVas. 12 Szept. - 17:40

Hát de most mér? Nemmondtam semmi peverzeset,te nálam is nagyobb perverz vagy,mivel ha valaki valami ilyet ír,te egyből rávágod,hogy perverz.Mindenki magából indul ki Csevegő \\vegyes\\ - Page 20 514184 xD
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 20 Icon_minitimeVas. 12 Szept. - 17:42

Én sosem tagdtam,hogy perverz lennék xD A legjobbtól tanultam Csevegő \\vegyes\\ - Page 20 514184
Hogy miért?Mert örülsz hogy az osztályodban több lány van! Csevegő \\vegyes\\ - Page 20 280351

De nem szólok semmit,mert Koffeey megharagszik Csevegő \\vegyes\\ - Page 20 196731 És nem akarom hogy Koffeey haragudjon ráááááám...
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 20 Icon_minitimeVas. 12 Szept. - 17:47

Na kitől tanultál? O.o
Már hogyne örülnék neki? Jobb a színvonal :P
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 20 Icon_minitimeVas. 12 Szept. - 17:48

Nemiilik kérdezősködni! Csevegő \\vegyes\\ - Page 20 765713 Egyébként ugyse smered x'D De Briginek hivják és osztálytásram :^^:
Jobb a szinvonal,hee???xD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 20 Icon_minitimeVas. 12 Szept. - 17:49

Igen, akkor nem hogy veszekedni kell a lányokon, akkor hárem leeesz! Csevegő \\vegyes\\ - Page 20 580731 X'D
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 20 Icon_minitimeVas. 12 Szept. - 17:50

Jah jobb :D Nem én mondtam... <,< >,>
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 20 Icon_minitimeVas. 12 Szept. - 17:51

Csevegő \\vegyes\\ - Page 20 568962 Bocsáss meg,öcsi,de a lányok nem valami tárgyak,vagy akciófigurák hogy gyűjteni lehessen őket és végül meg háreme legyen egy tök ronda pasinak.-ezzel nem arra céloztam hogy nem lennétek aranyosak...bár nem is láttalak még titeket xD

De akkor is élő lények vagyunk!!! Csevegő \\vegyes\\ - Page 20 280351
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 20 Icon_minitimeVas. 12 Szept. - 17:52

Igen, a mi élőlényeink Csevegő \\vegyes\\ - Page 20 918146 X'D
Nem, nem vagytok a mijeink... Sajnos... Csevegő \\vegyes\\ - Page 20 4422 X'D
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 20 Icon_minitimeVas. 12 Szept. - 17:54

Nalátod!!!Majd ha idősebb leszel,csajozhatsz ha Koffeey megengedi,mert én nem rendelkezhetek feletted.

Mi úgyis többet élünk nálatok!x'D
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 20 Icon_minitimeVas. 12 Szept. - 17:56

Koffeey-től kérjek engedélyt csajozáshoz? xD
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 20 Icon_minitimeVas. 12 Szept. - 17:57

Egy érdekes vicc szerint a delfinek megelőztek titeket,és mi még mindig az élen vaunk <,< >,>
Na de ne beszéljünk erről mert vagy 1000 dologgal tömhetnénk a topicot ilyesmikkel :D
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 20 Icon_minitimeVas. 12 Szept. - 17:58

Úgybizony!x'D És nincs smárolás csak a randi végén.A 3.randi VÉGÉN! xD

Tökmindegy xD Fészbukk hazudik!!!Nem is ismerem Satoshit!És ki énekli a Crying Raint? Csevegő \\vegyes\\ - Page 20 4422
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 20 Icon_minitimeVas. 12 Szept. - 18:01

Mirol beszélsz??? A facebook az jó,tessék lájkolni!!! Csevegő \\vegyes\\ - Page 20 580731 xD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 20 Icon_minitimeVas. 12 Szept. - 18:02

Tanulni kell Csevegő \\vegyes\\ - Page 20 31212
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 20 Icon_minitimeVas. 12 Szept. - 18:03

Van egy olyan baromság hogy "MItől ájulnál el egy J-rockal szemben?" És hát megpróbáltam xD És egy olyat adott ki hogy "Satoshi a CVrying Raint énekli neked" de szinte egész nap ezt csináltam xD Meg volt hogy 2 Screwből átrángat egy Love Hotelbe meg rámesik az egyik meg kinyitok egy ajtót és orrbavágom a vaokált xD *fetreng a röhögéstől*

És Hachi megy mert holnap évnyitója van xD És rosszat fog álmodni ha továbbra is fészbukkon lóg...Ja meg holnap majd lesz kép rólam ugyhogy örüljetek xD Jóccakát!
Csevegő \\vegyes\\ - Page 20 156873
Koffeey

Koffeey

Neme : nő

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 20 Icon_minitimeVas. 12 Szept. - 19:56

Csevegő \\vegyes\\ - Page 20 516426 *nincs Fészbúkja* XD

Nnnnnnaaa végreeeeeeeeeeeeeeeeeeeehh :D Volt egy kis élet így vasárnap délután Csevegő \\vegyes\\ - Page 20 468935
Jaj nekem is kéne menni korán aludni, hogy bírjak reggel kelni Csevegő \\vegyes\\ - Page 20 872991 Áhh és fél 6-ig ott kell majd lenni Csevegő \\vegyes\\ - Page 20 612322 Pff Csevegő \\vegyes\\ - Page 20 31212 Mire hazaérek lesz vagy 7 óra X_X
http://koffeey.deviantart.com
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 20 Icon_minitimeVas. 12 Szept. - 20:01

Nekem sincs fészbúkom Csevegő \\vegyes\\ - Page 20 120865 Se egyéb ilyesmi XD
Nem is kell nekem Csevegő \\vegyes\\ - Page 20 488962
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 20 Icon_minitimeHétf. 13 Szept. - 19:34

Úgyis lecseng :D Májvip is lecsengett, pedig milyen menő volt egy időben Csevegő \\vegyes\\ - Page 20 483518 Ma meg már "fúdegááz" ha csak az van X'D Akkor meg minek? :D Pár hónap múlva majd jön a Májszpész vagy valami más, és a Fészbúk lesz a ciki Csevegő \\vegyes\\ - Page 20 682940

Nyűűhhh, 7 után értem csak haza Csevegő \\vegyes\\ - Page 20 31212 Reggel negyed 7-es indulás mellett Csevegő \\vegyes\\ - Page 20 990973 Az agyam le van szívva teljesen... és még két délután 4-ig tartó napot ki kéne húzni Csevegő \\vegyes\\ - Page 20 97853
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 20 Icon_minitimeKedd 14 Szept. - 14:16

Juhujj, hát nem beteg vagyok és nem kell mennem suliba? Csevegő \\vegyes\\ - Page 20 729914 X'D
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 20 Icon_minitimeKedd 14 Szept. - 15:48

Jah,de a facebook az jó :D Ma meg megint elkéstem a suliból,késett a busz vagy negyedórát O.o
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 20 Icon_minitimeKedd 14 Szept. - 16:03

Nekem is elkésett az egyik barátnőm ^^' Ö messzebbről jár be, és a busza olyan 6:25 körül kéne hogy elérjen abba a megállóba, ahonnan én indulok itthonról, mert múlt héten azzal mentem és is először... na mindegy, már a 6:18-as Barcika-Miskolcival járok, és ma a busza jó 3-4 perccel az enyém előtt jött Csevegő \\vegyes\\ - Page 20 102733 Nagyon sietett a sofőr biztos xD
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 20 Icon_minitime

Csevegő \\vegyes\\
Vissza az elejére 
20 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Duma topik-
Ugrás: