| Csevegő \\vegyes\\ | |
|
+5Itachifan Shanna Koffeey Dínósbácsi Tobii-zuzu 9 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 12 Szept. - 17:29 | |
| Van fanfic-ed? | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 12 Szept. - 17:30 | |
| Van bizony xD De szerintem neked nem tetszene,mert J-rockos |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 12 Szept. - 17:36 | |
| Az csak jó,ha lányból van több,vaunk 38-an ,ebből 14-en vaunk fiúk xD | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 12 Szept. - 17:37 | |
| Jaj Tobi!!!Tudhattam volna hogy milyen perverz vagy!!!Te kis perverz!!!! |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 12 Szept. - 17:40 | |
| Hát de most mér? Nemmondtam semmi peverzeset,te nálam is nagyobb perverz vagy,mivel ha valaki valami ilyet ír,te egyből rávágod,hogy perverz.Mindenki magából indul ki xD | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 12 Szept. - 17:42 | |
| Én sosem tagdtam,hogy perverz lennék xD A legjobbtól tanultam Hogy miért?Mert örülsz hogy az osztályodban több lány van! De nem szólok semmit,mert Koffeey megharagszik És nem akarom hogy Koffeey haragudjon ráááááám... |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 12 Szept. - 17:47 | |
| Na kitől tanultál? O.o Már hogyne örülnék neki? Jobb a színvonal :P | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 12 Szept. - 17:48 | |
| Nemiilik kérdezősködni! Egyébként ugyse smered x'D De Briginek hivják és osztálytásram :^^: Jobb a szinvonal,hee???xD |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 12 Szept. - 17:49 | |
| Igen, akkor nem hogy veszekedni kell a lányokon, akkor hárem leeesz! X'D | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 12 Szept. - 17:50 | |
| Jah jobb :D Nem én mondtam... <,< >,> | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 12 Szept. - 17:51 | |
| Bocsáss meg,öcsi,de a lányok nem valami tárgyak,vagy akciófigurák hogy gyűjteni lehessen őket és végül meg háreme legyen egy tök ronda pasinak.-ezzel nem arra céloztam hogy nem lennétek aranyosak...bár nem is láttalak még titeket xD De akkor is élő lények vagyunk!!! |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 12 Szept. - 17:52 | |
| Igen, a mi élőlényeink X'D Nem, nem vagytok a mijeink... Sajnos... X'D | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 12 Szept. - 17:54 | |
| Nalátod!!!Majd ha idősebb leszel,csajozhatsz ha Koffeey megengedi,mert én nem rendelkezhetek feletted.
Mi úgyis többet élünk nálatok!x'D |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 12 Szept. - 17:56 | |
| Koffeey-től kérjek engedélyt csajozáshoz? xD | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 12 Szept. - 17:57 | |
| Egy érdekes vicc szerint a delfinek megelőztek titeket,és mi még mindig az élen vaunk <,< >,> Na de ne beszéljünk erről mert vagy 1000 dologgal tömhetnénk a topicot ilyesmikkel :D | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 12 Szept. - 17:58 | |
| Úgybizony!x'D És nincs smárolás csak a randi végén.A 3.randi VÉGÉN! xD Tökmindegy xD Fészbukk hazudik!!!Nem is ismerem Satoshit!És ki énekli a Crying Raint? |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 12 Szept. - 18:01 | |
| Mirol beszélsz??? A facebook az jó,tessék lájkolni!!! xD | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 12 Szept. - 18:02 | |
| Tanulni kell | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 12 Szept. - 18:03 | |
| Van egy olyan baromság hogy "MItől ájulnál el egy J-rockal szemben?" És hát megpróbáltam xD És egy olyat adott ki hogy "Satoshi a CVrying Raint énekli neked" de szinte egész nap ezt csináltam xD Meg volt hogy 2 Screwből átrángat egy Love Hotelbe meg rámesik az egyik meg kinyitok egy ajtót és orrbavágom a vaokált xD *fetreng a röhögéstől* És Hachi megy mert holnap évnyitója van xD És rosszat fog álmodni ha továbbra is fészbukkon lóg...Ja meg holnap majd lesz kép rólam ugyhogy örüljetek xD Jóccakát! |
|
| |
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 12 Szept. - 19:56 | |
| *nincs Fészbúkja* XD Nnnnnnaaa végreeeeeeeeeeeeeeeeeeeehh :D Volt egy kis élet így vasárnap délután Jaj nekem is kéne menni korán aludni, hogy bírjak reggel kelni Áhh és fél 6-ig ott kell majd lenni Pff Mire hazaérek lesz vagy 7 óra X_X | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 12 Szept. - 20:01 | |
| Nekem sincs fészbúkom Se egyéb ilyesmi XD Nem is kell nekem | |
|
| |
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 13 Szept. - 19:34 | |
| Úgyis lecseng :D Májvip is lecsengett, pedig milyen menő volt egy időben Ma meg már "fúdegááz" ha csak az van X'D Akkor meg minek? :D Pár hónap múlva majd jön a Májszpész vagy valami más, és a Fészbúk lesz a ciki Nyűűhhh, 7 után értem csak haza Reggel negyed 7-es indulás mellett Az agyam le van szívva teljesen... és még két délután 4-ig tartó napot ki kéne húzni | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 14 Szept. - 14:16 | |
| Juhujj, hát nem beteg vagyok és nem kell mennem suliba? X'D | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 14 Szept. - 15:48 | |
| Jah,de a facebook az jó :D Ma meg megint elkéstem a suliból,késett a busz vagy negyedórát O.o | |
|
| |
Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 14 Szept. - 16:03 | |
| Nekem is elkésett az egyik barátnőm ^^' Ö messzebbről jár be, és a busza olyan 6:25 körül kéne hogy elérjen abba a megállóba, ahonnan én indulok itthonról, mert múlt héten azzal mentem és is először... na mindegy, már a 6:18-as Barcika-Miskolcival járok, és ma a busza jó 3-4 perccel az enyém előtt jött Nagyon sietett a sofőr biztos xD | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ | |
| |
|
| |
| Csevegő \\vegyes\\ | |
|