꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Csevegő \\vegyes\\ | |
|
+5Itachifan Shanna Koffeey Dínósbácsi Tobii-zuzu 9 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 25 Dec. - 11:05 | |
| jófej nagyid lehet ha ilyet ad :D én nagyrészt csak pénzt kaptam de még lehet lesz valami keresztszülőktől | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 25 Dec. - 22:21 | |
| Én fényképet hozok X3 xD Kupac Nem pakoltam ide az illatszereket, meg tusfürdőket, mert soookat kaptam XD Málnaillatút is *-* Meg kaptam még egy harisnyát, és 3 melltartót, de őket... nem demonstrálom XX'D Jíííípp X3 Mamusz :'D Pénztárca... sál/kendő :D Sziszaaa :D Aki kimaradt a karácsonyfa alól, reggel jutott csak anya eszébe xD És anya csinált a fiúknak foteleket *-* (A zsakuban meg ruhák vannak nekik kiszabva, csak nem tudta már megvarrni, de akkor is... X3) Úgy örültem :3 | |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 25 Dec. - 23:04 | |
| Jaj de jóóóóóóóóók a fotelek!:D Meg a füzetek is*,* Jaj meg a True Blood-os könyv Látom mindenkinek jó karácsonya van :^^: | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 26 Dec. - 13:38 | |
| Hát mamáéktól pénzt meg ágyneműszettet, meg hajmosáshoz egy egész szettnyi cókmókot:D Kaptunk piritóst meg hajvasalót; kaptam a mobilomba memókártyát (ami az elején nagyon nem akart mükszeni... ) meg tokot is:D Meggatyát, meg még egy csomó mindent:3 :^^: Tehát összességében...jó voltXD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 26 Dec. - 13:40 | |
| Akkor már működik a kártya? :D | |
| | | Dani *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 31 Dec. - 23:30 | |
| emberek aki tud jöjjön fel chat-elni !! élesszük fel a fórumot szilveszterkor is :D:P | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 1 Jan. - 0:00 | |
| | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 1 Jan. - 0:06 | |
| | |
| | | Dani *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 1 Jan. - 0:14 | |
| | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 1 Jan. - 0:15 | |
| Még egy naaagy nyamvadt kört mentünk a naaagy sárga golyóbis körül | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 1 Jan. - 1:35 | |
| | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 1 Jan. - 21:44 | |
| Egyúttal szeretnék én is jó kellemes terményekben gazdag újévet kívánni valamit Bort, Búzát, Egészséget :D :D |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 3 Jan. - 17:18 | |
| Meglett a vállgazd vizsgáááám Siiikeerüült!! Holnap meg gazdpszichoooo :3 | |
| | | Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 3 Jan. - 17:35 | |
| Gratula hozzá én holnap vállalati gazdaságból vizsgázok | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 3 Jan. - 17:38 | |
| Sok sikert hozzá :D Az most olyan mint a vállgazd, vagy ugyanaz, vagy valami más? | |
| | | Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 3 Jan. - 17:44 | |
| Ha ha jól tudom ugyanaz, de közben rájöttem, hogy félre írtam én logisztikai menedzsmentből fogok vizsgázni | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 3 Jan. - 18:12 | |
| Az rossz? Én most a gazdmatekon vacilálok... pénteken lesz, de már utolsó utáni vizsga, eddig sose sikerült... és így már 3000 Ft, meg lenne még vagy 3000 hogy elmenjek kétszer előtte matektanárhoz, és szerintem úgyse sikerülne mert a cicámat a héten adjuk el és megszakad a szívem és úgy nem lehet matek zh-t írni Lehet meghagyom másodévre :/ | |
| | | Joey **
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 3 Jan. - 18:21 | |
| Akkor neked sem könnyű ez a félév. Közben pedig eszembe jutott csak, hogy tetézzem a dolgot 20 tételünk van ebből kb. 10 ami használható ja igen és ahelyett, hogy abból vizsgáznánk amit tanítottak Vidék fejlesztésből és tájgazdálkodásból lesznek a tételek mert egy olyan ember állította össze akinek fogalma sincs a tantárgyról amit tanítottak nekünk persze évégén meg abból kell vizsgázni amit ebben a félévben tanultunk. Gondolom le sem kell írnom, hogy kicsit volt mindenki ideges mikor ez kiderült | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 3 Jan. - 18:28 | |
| Nekem a pszicho (meg matek? még nemtom xD) után lesz 14.-én tanulás &kutatás módszertan, aztán gazdtöri, mikro, gazdföci... azt hiszem ennyi A projektmenedzsmentet én idén vettem fel... hát nagy hiba volt. El se mentem vizsgára | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 3 Jan. - 18:28 | |
| Ja, nálunk kedves föci tanárunk az új év első órájában íratott olyanból, ami sok mindenkinek le sincs írva a füzetbe | |
| | | Joey **
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 3 Jan. - 18:30 | |
| Látom akkor nem csak nekem kell vizsgáznom félévkor ti is szép tantárgyakat gyűjtöttetek össze így a vizsga időszakra. Am. ki mi lesz ha elvégzi az iskolát? | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ | |
| |
| | | | Csevegő \\vegyes\\ | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|