꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Csevegő \\vegyes\\

Go down 
+5
Itachifan
Shanna
Koffeey
Dínósbácsi
Tobii-zuzu
9 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Shanna

Shanna

Neme : nő

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 Icon_minitimePént. 24 Dec. - 23:58

Hát ilyeeeennn... baromira felvágott tapadós szoknya, ami amúgyis combközépig ér, meg hozzá egy szinte köldökig kivágott felső ×,D És adott még hozzá cicanadrágot Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 102733 Mondom jóóó'van nagyi :'D
Vissza az elejére Go down
Dani
*
*

Neme : Férfi

Kor : 29
Hozzászólások száma : 801

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 Icon_minitimeSzomb. 25 Dec. - 11:05

jófej nagyid lehet ha ilyet ad :D
én nagyrészt csak pénzt kaptam de még lehet lesz valami keresztszülőktől
Koffeey

Koffeey

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 Icon_minitimeSzomb. 25 Dec. - 22:21

Én fényképet hozok X3 xD

Kupac
Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 S6301748
Nem pakoltam ide az illatszereket, meg tusfürdőket, mert soookat kaptam XD Málnaillatút is *-* Meg kaptam még egy harisnyát, és 3 melltartót, de őket... nem demonstrálom XX'D

Jíííípp X3
Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 S6301752

Mamusz :'D
Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 S6301753

Pénztárca... sál/kendő :D
Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 S6301754

Sziszaaa :D Aki kimaradt a karácsonyfa alól, reggel jutott csak anya eszébe xD
Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 S6301764

És anya csinált a fiúknak foteleket *-* (A zsakuban meg ruhák vannak nekik kiszabva, csak nem tudta már megvarrni, de akkor is... X3)
Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 S6301755

Úgy örültem :3

Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 S6301759n
http://koffeey.deviantart.com
JigoKuu

JigoKuu

Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT
Hozzászólások száma : 2836

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 Icon_minitimeSzomb. 25 Dec. - 23:04

Jaj de jóóóóóóóóók a fotelek!:D Meg a füzetek is*,* Jaj meg a True Blood-os könyv Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 765713 Látom mindenkinek jó karácsonya van :^^:
https://jigokunotobira.weebly.com/
Shanna

Shanna

Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 Icon_minitimeSzomb. 25 Dec. - 23:06

Az a mamusz haláli édi :D
És a füzetek *,* Hogy lehet olyat csinálni? :O
A fotelek is, milyen jóóó :D Anyud ügyes ^^
Te miket kaptál Ku-chan? Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 196731
JigoKuu

JigoKuu

Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT
Hozzászólások száma : 2836

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 Icon_minitimeVas. 26 Dec. - 13:38

Hát mamáéktól pénzt meg ágyneműszettet, meg hajmosáshoz egy egész szettnyi cókmókot:D Kaptunk piritóst meg hajvasalót; kaptam a mobilomba memókártyát (ami az elején nagyon nem akart mükszeni... Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 102733 ) meg tokot is:D Meggatyát, meg még egy csomó mindent:3 :^^: Tehát összességében...jó voltXD
https://jigokunotobira.weebly.com/
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 Icon_minitimeVas. 26 Dec. - 13:40

Akkor már működik a kártya? :D
Dani
*
*

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 Icon_minitimePént. 31 Dec. - 23:30

emberek aki tud jöjjön fel chat-elni !! élesszük fel a fórumot szilveszterkor is :D:P
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 Icon_minitimeSzomb. 1 Jan. - 0:00

Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 805269 BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK!!! Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 805269

Ponnntosan 00:00-kor Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 729914
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 Icon_minitimeSzomb. 1 Jan. - 0:06

BOLDOG ÚJ ÉVET NEKTEEEK!!!!!!!! Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 196731
Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 156873 Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 156873 Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 156873 Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 156873 Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 156873 Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 156873 Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 156873
Dani
*
*

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 Icon_minitimeSzomb. 1 Jan. - 0:14

B.Ú.É.K mindenkinek :D:D
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 Icon_minitimeSzomb. 1 Jan. - 0:15

Még egy naaagy nyamvadt kört mentünk a naaagy sárga golyóbis körül Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 704848
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 Icon_minitimeSzomb. 1 Jan. - 1:35

BOLDOG ÉS SIKERES ÚJ ÉVET NEKTEK GYEREKEEEK!!!
... Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 196731 Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 112523 Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 468935 Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 613170 Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 156873 Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 73542 Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 120865 Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 488962
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 Icon_minitimeSzomb. 1 Jan. - 21:44

Egyúttal szeretnék én is jó kellemes terményekben gazdag újévet kívánni valamit Bort, Búzát, Egészséget :D :D
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 Icon_minitimeHétf. 3 Jan. - 17:18

Meglett a vállgazd vizsgáááám Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 468935 Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 120865 Siiikeerüült!! Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 614953
Holnap meg gazdpszichoooo :3
Joey
**
**
Joey

Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin)
Hozzászólások száma : 826

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 Icon_minitimeHétf. 3 Jan. - 17:35

Gratula hozzá Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 212874 én holnap vállalati gazdaságból vizsgázok Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 97853
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 Icon_minitimeHétf. 3 Jan. - 17:38

Sok sikert hozzá :D Az most olyan mint a vállgazd, vagy ugyanaz, vagy valami más? Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 243759
Joey
**
**
Joey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 Icon_minitimeHétf. 3 Jan. - 17:44

Ha ha jól tudom ugyanaz, de közben rájöttem, hogy félre írtam én logisztikai menedzsmentből fogok vizsgázni Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 990973
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 Icon_minitimeHétf. 3 Jan. - 18:12

Az rossz? Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 97853
Én most a gazdmatekon vacilálok... pénteken lesz, de már utolsó utáni vizsga, eddig sose sikerült... és így már 3000 Ft, meg lenne még vagy 3000 hogy elmenjek kétszer előtte matektanárhoz, és szerintem úgyse sikerülne mert a cicámat a héten adjuk el és megszakad a szívem és úgy nem lehet matek zh-t írni Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 635390
Lehet meghagyom másodévre :/
Joey
**
**
Joey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 Icon_minitimeHétf. 3 Jan. - 18:21

Akkor neked sem könnyű ez a félév. Közben pedig eszembe jutott csak, hogy tetézzem a dolgot 20 tételünk van ebből kb. 10 ami használható ja igen és ahelyett, hogy abból vizsgáznánk amit tanítottak Vidék fejlesztésből és tájgazdálkodásból lesznek a tételek mert egy olyan ember állította össze akinek fogalma sincs a tantárgyról amit tanítottak nekünk persze évégén meg abból kell vizsgázni amit ebben a félévben tanultunk. Gondolom le sem kell írnom, hogy kicsit volt mindenki ideges mikor ez kiderült
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 Icon_minitimeHétf. 3 Jan. - 18:26

Én makroökonómiából vizsgázok holnap meg projektmenedzsmentből... egyikről sincs halvány fogalmam sem, deee semmi goond Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 102733 Utána meg matek 2, nekem is legutolsó alkalom, dékáni engedélyes -.-
Erőforrás gazdálkodás pénteken... szóval a héten nem nagyon leszek ×D
Sok sikert mindenkinek a vizsgáihoz, tz-ihez, kinek mi, ilyenek ezek az újévek Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 102733
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 Icon_minitimeHétf. 3 Jan. - 18:28

Nekem a pszicho (meg matek? még nemtom xD) után lesz 14.-én tanulás &kutatás módszertan, aztán gazdtöri, mikro, gazdföci... azt hiszem ennyi Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 534553
A projektmenedzsmentet én idén vettem fel... hát nagy hiba volt. El se mentem vizsgára Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 97853
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 Icon_minitimeHétf. 3 Jan. - 18:28

Ja, nálunk kedves föci tanárunk az új év első órájában íratott olyanból, ami sok mindenkinek le sincs írva a füzetbe Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 102733
Joey
**
**
Joey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 Icon_minitimeHétf. 3 Jan. - 18:30

Látom akkor nem csak nekem kell vizsgáznom félévkor ti is szép tantárgyakat gyűjtöttetek össze így a vizsga időszakra.
Am. ki mi lesz ha elvégzi az iskolát?
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 Icon_minitimeHétf. 3 Jan. - 18:40

Közgazdááásssz :B]: Pff ×D Azaz hogy még gőzöm sincs :'D

Auu, most látom :O Eladjátok a cicát Koffeey? Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 612322 Hát fogadd... részvétemet :( Milyen nehéz már az :(((
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 30 Icon_minitime

Csevegő \\vegyes\\
Vissza az elejére 
30 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Duma topik-
Ugrás: