꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Csevegő \\vegyes\\

Go down 
+5
Itachifan
Shanna
Koffeey
Dínósbácsi
Tobii-zuzu
9 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Neme : Férfi

Kor : 29
Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata
Hozzászólások száma : 9818

Csevegő \\vegyes\\ - Page 16 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 16 Icon_minitimeKedd 31 Aug. - 13:40

Sziasztok!! Hinyoztam? xD
A fecsketábor naon jó volt.OSZTÁLYTÁRSAK JÓFEJEK,11-en vaunk fiúk és van vagy 24 lány ;) Röviden ennyi,ha bármi kérdés,óhaj sóhaj van,lehet írni xD
Vissza az elejére Go down
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 16 Icon_minitimeKedd 31 Aug. - 17:35

Ööö...

1-Mi az isten az a goggle.com? O,=
2-Én hiszem hogy ez a videó igazat mond, mert amikor ráakartam menni az goggle.com-ra, a vírusirtóm blokkolta az oldalt XD
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 16 Icon_minitimeKedd 31 Aug. - 18:07

Öööö...nekem valami olyad ad ki,hogy Guglinak ma van a 12.szülinapja xD *röhögőgörcs*
Egyébként nem tudom xD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 16 Icon_minitimeKedd 31 Aug. - 18:09

Google-t irtál, vagy Goggle-t? :D XD
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 16 Icon_minitimeKedd 31 Aug. - 18:16

Mivel ideiglenesen nincs vírusírtó a gépemen,nemtom tesztelni,de nem is akarom Csevegő \\vegyes\\ - Page 16 721836 xD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 16 Icon_minitimeKedd 31 Aug. - 18:17

Nekem az AVG-m blokkolta Csevegő \\vegyes\\ - Page 16 73542 XD
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 16 Icon_minitimeKedd 31 Aug. - 18:18

Foggalmam sincs mert jelzett a virusirtóm de ahogy elnéztem..Hát *megnézimégegyszer* Jólirtam be És a gugli partizni akar velem mert már 12 éves xD
Koffeey

Koffeey

Neme : nő

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 16 Icon_minitimeKedd 31 Aug. - 18:19

És ha nem blokkolta volna? Csevegő \\vegyes\\ - Page 16 139263 Miért próbáltad ki? Aztán meg mászhattál volna a laptopomhoz hogy "De hadd nézzem meeeg" amíg gyógyítják a géped Csevegő \\vegyes\\ - Page 16 139263
http://koffeey.deviantart.com
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 16 Icon_minitimeKedd 31 Aug. - 18:19

De nem google-t kell írni, hanem Goggle-t Csevegő \\vegyes\\ - Page 16 968628 XD
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 16 Icon_minitimeKedd 31 Aug. - 18:22

A zene total illik a video-hoz Csevegő \\vegyes\\ - Page 16 120865
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 16 Icon_minitimeKedd 31 Aug. - 18:23

Mondom azt irtam és ezt adta ki: >> http://goggle.com/ << (vírusos link) nesze xD remélem jól linkelt ez a masina xD ha nem akkor nem tudom...focizni fogok vele xD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 16 Icon_minitimeKedd 31 Aug. - 18:24

Hát ezt az oldalt blokkolja nekem az AVG Free-m Csevegő \\vegyes\\ - Page 16 102733 XD "Az én védelmemben" xD
Amúgy ja, a zene nagyon jó alá XD
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 16 Icon_minitimeKedd 31 Aug. - 18:27

Há nekem is blokkolt,de engem senki sem tud leállitani xD Pláne a virusirtó xD Ja nekem is azvan Csevegő \\vegyes\\ - Page 16 729914
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 16 Icon_minitimeKedd 31 Aug. - 18:28

ÁÁÁHH Minek raktad be azt a goggle linket??!!! Csevegő \\vegyes\\ - Page 16 603176 Raktad volna be spoilerbe bár nem az,vagy valamibe ami kijlzi,hogy veszélyes :ikillu:
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 16 Icon_minitimeKedd 31 Aug. - 18:29

Csevegő \\vegyes\\ - Page 16 139263 Mondom nekem azt adja ki...na bocsika xD Hát nem mondtam hogy nézd meg xD Csevegő \\vegyes\\ - Page 16 514184
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 16 Icon_minitimeKedd 31 Aug. - 18:30

Na most megyek gyerekre vigyázni egy kicsit Csevegő \\vegyes\\ - Page 16 483518 Aztán itt lenni mikor visszajövök Csevegő \\vegyes\\ - Page 16 280351 Nem leszek sokáig oda amúgy sem XD
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 16 Icon_minitimeKedd 31 Aug. - 18:31

Vigyázz a kisgyerekek veszélyesek!!!! Csevegő \\vegyes\\ - Page 16 309624
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 16 Icon_minitimeKedd 31 Aug. - 18:34

Nem is nyitom meg,soha a büdöséletbe sem! Csevegő \\vegyes\\ - Page 16 483518
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 16 Icon_minitimeKedd 31 Aug. - 18:35

Tényleg! Úr isten, pelenkával játszik! Csevegő \\vegyes\\ - Page 16 775863 XD
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 16 Icon_minitimeKedd 31 Aug. - 18:36

jéé amugy most látom,hogy Kakuzu írt megjegyzést hozzá xD
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 16 Icon_minitimeKedd 31 Aug. - 18:39

Csevegő \\vegyes\\ - Page 16 568962 Bakker...de lassssssúúúúúúúú Csevegő \\vegyes\\ - Page 16 4422 Soha többbéééééé.....Blööööah! Csevegő \\vegyes\\ - Page 16 954697
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 16 Icon_minitimeKedd 31 Aug. - 18:39

Hogy mit írtam? Csevegő \\vegyes\\ - Page 16 763995 XD
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 16 Icon_minitimeKedd 31 Aug. - 18:40

nemtudom..Tobi odaképzelte xD Csevegő \\vegyes\\ - Page 16 102733
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 16 Icon_minitimeKedd 31 Aug. - 18:42

Ezt nem te írtad?xD
Dinosbacsi Umm... my AVG is blocked the goggle.com XD
45 perccel ezelőtt
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 16 Icon_minitimeKedd 31 Aug. - 18:46

:óhemdzsí: Most azt hiszed én nekem mindenre kell emlékezzek? Nem fogok....Csevegő \\vegyes\\ - Page 16 596150
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 16 Icon_minitime

Csevegő \\vegyes\\
Vissza az elejére 
16 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Duma topik-
Ugrás: