꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Csevegő \\vegyes\\

Go down 
+5
Itachifan
Shanna
Koffeey
Dínósbácsi
Tobii-zuzu
9 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Neme : Férfi

Kor : 29
Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata
Hozzászólások száma : 9818

Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 Icon_minitimeSzer. 25 Aug. - 15:20

Mi már tegnap elvoltunk a konyvekért,és ma már be is kötöttük őket Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 73695 xD
Nemond,hogy tényleg nem tudtál az onlinehugomról? O.o
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 Icon_minitimeSzer. 25 Aug. - 15:55

:=,= Nem sújt le kimondottan a dolog xD Már megszoktam hogy nem vesznek észre... Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 4422 Csak folytassátok...

Tobi....De ari hogy nem felejtetted el hogy rokonok vagyunk! Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 196731
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 Icon_minitimeSzer. 25 Aug. - 17:53

Azta tényleg ari volnék? Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 918146 Ki gondolja még így? Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 120865 xD
Amugy mér,te elfelejtetted? Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 534556
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 Icon_minitimeSzer. 25 Aug. - 18:06

Dehogyis!Csak meglepődtem hogy te nem felejtetted el xD Tudod...nem néztem volna ki belőled...hogy igy megvéded a húgod :=o=: Szeretlek Tobi!!!!! Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 614953 Nagyöleléééééést!!!
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 Icon_minitimeSzer. 25 Aug. - 18:08

Akkor tényleg ari vagyok Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 658114 xD
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 Icon_minitimeSzer. 25 Aug. - 18:10

Azvagy!Azvagy!Azvagy!Azvaaaaaagy!!!! Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 196731 Na megyek Harry Pottert nézni ^^" Csak semmi perverzkedés! Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 280351

Lehet már nem jövök fel,úgyhogy....Jóccakát!!! Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 156873
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 Icon_minitimeSzer. 25 Aug. - 18:13

Szervusz :D Harry Potter nek csak az 1. 4 részét láttam,a többit még nem,de tervezem,hogy egyszer megnézem xD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 Icon_minitimeSzer. 25 Aug. - 18:17

Micsoda családi beszélgetés XD
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 Icon_minitimeSzer. 25 Aug. - 18:18

Családos a hangulat xD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 Icon_minitimeSzer. 25 Aug. - 18:21

Jut eszembe, én benne vagyok a családban? Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 534553 Mert nem tudom pontosan, de mintha úgy derengene hogy igen Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 157118 XD
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 Icon_minitimeSzer. 25 Aug. - 18:25

Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 4422 Bekövetkezett azt amitől rettegtem....-.-" Találtam egy oldalt magyar szinkronnal meg lehetett nézni.Csak le kellett tölteni az egész DivXes szakramentumaot.És a film nem indult el.És most meg kereshetem a filmet máshol Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 954697

Tipp hogy hol nézhetem meg?És lehetőleg ne kéne letöltenem minden ketyerét a semmiért?
Shanna

Shanna

Neme : nő

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 Icon_minitimeSzer. 25 Aug. - 18:26

És én kinek a mije vagyok? Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 196731 ×D

Am halllihó :3 Csak villámlátogatni jöttem ×D
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 Icon_minitimeSzer. 25 Aug. - 18:26

Mit hol nézhetsz meg?
Shanna, ne csak villámlátogass, maradjál is itt!! Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 280351 XD
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 Icon_minitimeSzer. 25 Aug. - 18:27

Shanna!!!*-* Lehetsz a nővérem,jóóóóó????? Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 196731

Harry Potter és a Félvér Herceget hol lehet megnézni?????????
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 Icon_minitimeSzer. 25 Aug. - 18:30

Ööö... nem tudom XD TV-ben? Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 120865 X'D
Shanna

Shanna

Neme : nő

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 Icon_minitimeSzer. 25 Aug. - 18:30

Okés Hachi!! Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 196731 Dejóóóóh Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 613170
Hmm... nem tudom, nem értek hozzá hol nézhetnéd meg ×D *megveszi a filmeket*

Dínó nem lehet Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 635390 Kell Fnchnek a gép :imdead:
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 Icon_minitimeSzer. 25 Aug. - 18:31

TVben nem adják....pedig nagy kár.... Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 97853
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 Icon_minitimeSzer. 25 Aug. - 18:31

9-kor nem jó neki? Én is akkor megyek el XD
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 Icon_minitimeSzer. 25 Aug. - 18:32

Akk Shanna az én nővérem is,vagy lehet a hugom is,de a kor kicsit beüt xD Kakuzu te kitaszított vagy Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 514184
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 Icon_minitimeSzer. 25 Aug. - 18:34

Miéért? Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 635390 Miért vagyok kitagadva? Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 897337 X'D
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 Icon_minitimeSzer. 25 Aug. - 18:34

De sokan lettünk!^^

Volt Tobi.Én lettem a húga.És aztán jött Dinó...Dinó Tobi meg az én öcsem...most Shanna a nővérünk lett...tehát Tobi,én meg Dinó a Shanna kistesói vagyunk...

És ki szavaz arra hogy Koffeey legyen az anyuci ????xD *jeletkezik* Uuuuu!!!Éééééénnn!!! :pacsit!:
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 Icon_minitimeSzer. 25 Aug. - 18:36

Gusztáv meg a pápá lesz Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 73542 XD
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 Icon_minitimeSzer. 25 Aug. - 18:37

Ki az a Gusztáv?Ismerem?Koffeey pasija,Az apám?xD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 Icon_minitimeSzer. 25 Aug. - 18:38

Olvasd el a Quick-et. Ő a z őrült tehén XD
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 Icon_minitimeSzer. 25 Aug. - 18:39

Na akk tisztázzuk csökkenőbe.
Shanna,Tobi,Hachiko,Kakuzu. :^^:
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 Icon_minitime

Csevegő \\vegyes\\
Vissza az elejére 
9 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Duma topik-
Ugrás: