| Csevegő \\vegyes\\ | |
|
+5Itachifan Shanna Koffeey Dínósbácsi Tobii-zuzu 9 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 25 Aug. - 15:20 | |
| Mi már tegnap elvoltunk a konyvekért,és ma már be is kötöttük őket xD Nemond,hogy tényleg nem tudtál az onlinehugomról? O.o | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 25 Aug. - 15:55 | |
| :=,= Nem sújt le kimondottan a dolog xD Már megszoktam hogy nem vesznek észre... Csak folytassátok... Tobi....De ari hogy nem felejtetted el hogy rokonok vagyunk! |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 25 Aug. - 17:53 | |
| Azta tényleg ari volnék? Ki gondolja még így? xD Amugy mér,te elfelejtetted? | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 25 Aug. - 18:06 | |
| Dehogyis!Csak meglepődtem hogy te nem felejtetted el xD Tudod...nem néztem volna ki belőled...hogy igy megvéded a húgod :=o=: Szeretlek Tobi!!!!! Nagyöleléééééést!!! |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 25 Aug. - 18:08 | |
| Akkor tényleg ari vagyok xD | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 25 Aug. - 18:10 | |
| Azvagy!Azvagy!Azvagy!Azvaaaaaagy!!!! Na megyek Harry Pottert nézni ^^" Csak semmi perverzkedés! Lehet már nem jövök fel,úgyhogy....Jóccakát!!! |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 25 Aug. - 18:13 | |
| Szervusz :D Harry Potter nek csak az 1. 4 részét láttam,a többit még nem,de tervezem,hogy egyszer megnézem xD | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 25 Aug. - 18:17 | |
| Micsoda családi beszélgetés XD | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 25 Aug. - 18:18 | |
| | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 25 Aug. - 18:21 | |
| Jut eszembe, én benne vagyok a családban? Mert nem tudom pontosan, de mintha úgy derengene hogy igen XD | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 25 Aug. - 18:25 | |
| Bekövetkezett azt amitől rettegtem....-.-" Találtam egy oldalt magyar szinkronnal meg lehetett nézni.Csak le kellett tölteni az egész DivXes szakramentumaot.És a film nem indult el.És most meg kereshetem a filmet máshol Tipp hogy hol nézhetem meg?És lehetőleg ne kéne letöltenem minden ketyerét a semmiért? |
|
| |
Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| |
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 25 Aug. - 18:26 | |
| Mit hol nézhetsz meg? Shanna, ne csak villámlátogass, maradjál is itt!! XD | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 25 Aug. - 18:27 | |
| Shanna!!!*-* Lehetsz a nővérem,jóóóóó????? Harry Potter és a Félvér Herceget hol lehet megnézni????????? |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 25 Aug. - 18:30 | |
| Ööö... nem tudom XD TV-ben? X'D | |
|
| |
Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 25 Aug. - 18:30 | |
| | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 25 Aug. - 18:31 | |
| TVben nem adják....pedig nagy kár.... |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 25 Aug. - 18:31 | |
| 9-kor nem jó neki? Én is akkor megyek el XD | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 25 Aug. - 18:32 | |
| Akk Shanna az én nővérem is,vagy lehet a hugom is,de a kor kicsit beüt xD Kakuzu te kitaszított vagy | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 25 Aug. - 18:34 | |
| Miéért? Miért vagyok kitagadva? X'D | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 25 Aug. - 18:34 | |
| De sokan lettünk!^^
Volt Tobi.Én lettem a húga.És aztán jött Dinó...Dinó Tobi meg az én öcsem...most Shanna a nővérünk lett...tehát Tobi,én meg Dinó a Shanna kistesói vagyunk...
És ki szavaz arra hogy Koffeey legyen az anyuci ????xD *jeletkezik* Uuuuu!!!Éééééénnn!!! :pacsit!: |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 25 Aug. - 18:36 | |
| Gusztáv meg a pápá lesz XD | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 25 Aug. - 18:37 | |
| Ki az a Gusztáv?Ismerem?Koffeey pasija,Az apám?xD |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 25 Aug. - 18:38 | |
| Olvasd el a Quick-et. Ő a z őrült tehén XD | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 25 Aug. - 18:39 | |
| Na akk tisztázzuk csökkenőbe. Shanna,Tobi,Hachiko,Kakuzu. :^^: | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ | |
| |
|
| |
| Csevegő \\vegyes\\ | |
|