꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Csevegő \\vegyes\\ | |
|
+5Itachifan Shanna Koffeey Dínósbácsi Tobii-zuzu 9 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 6 Jún. - 17:20 | |
| Ne! Szerencsére nekem még nem, de nem akarom hogy másoknak igen! Internetke gyere ki, ég a... kábeled idekinn... | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 8 Jún. - 10:26 | |
| Na ez is megvolt... >.> Babáknak való fogzáskönnyítővel kentem be az ínyemet ˇ,ˇ XD Jön a bölcsességfogam baloldalt fent >< De már vagy 4-5 napja fáj, és tegnap jöttem rá hogy az lesz az Pedig a jobboldalon meg se éreztem... ott már kibújt... | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 17 Jún. - 21:46 | |
| Elballagtam gyerekeeek!!! Olyan csodálatos, fura, és egyben elszomorító érzés! | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 18 Jún. - 15:14 | |
| Jah nekunk már 15.én megvolt, de itt az általánosba még csak most volt pénteken, tök szívás xD :D | |
| | | Kisame *
Neme :
Kor : 30 Karakter : Rock Lee Hozzászólások száma : 507
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 18 Jún. - 22:31 | |
| | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 18 Jún. - 23:38 | |
| Jééé, egy Kisame 8D Jéééééééééééééééééééééé, Tobiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 83 És jéééé, gratu Dínó!!! :3 | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 19 Jún. - 19:15 | |
| Hozzak képeket? | |
| | | Kisame *
Neme :
Kor : 30 Karakter : Rock Lee Hozzászólások száma : 507
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 19 Jún. - 20:08 | |
| Nekem meg sikerült az infó érettségi | |
| | | Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 19 Jún. - 23:26 | |
| Gratula mindenkinek minden sikeresen véghezvitt dolgához pl. a vizsga vagy a ballagás. Sajnos nekem még most jön a neheze. Szerdán 6 írásbeli vizsgám lesz, csütörtökön ismét 6 csak gyakorlati vizsga és szakdolgozat védés, hétfőn pedig 4 szóbeli vizsgám lesz. Úgyhogy nagy a valószínűsége, hogy legközelebb csak csütörtök délután leszek ismét. | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 19 Jún. - 23:43 | |
| Még nekem is most jön... Holnap egy vizsga, kedden kettő, aztán szerdán (ha beérkezik a pénz addigra) meg csütörtökön is egy..... e aztán vége Drukkolás annak akinek még van mire gyúrni, és gratu mindenkinek aki túl van rajta!! :D XD | |
| | | Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 19 Jún. - 23:51 | |
| Akkor úgy látom te sem lettél elkényeztetve vizsga téren. Mondjuk én már szerencsére vagy pont ellenkezőleg ha ezeket letudom kézhez kapom a kis papíromat és mehetek a nagyvilágba. Emellett pedig ráadásul én már a vizsgák utánra koncentrálok (sajnos), mert utána juli elején (ha pontos karok lenni juli 1.-én) megyünk görögbe. | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 20 Jún. - 0:31 | |
| Na, akkor gyorsan kipihened legalább magad a vizsgák után :D Nekünk is most kilátásban van hogy megyünk görögbe,valahogy júli közepe felé, de még nem biztos :P | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 22 Jún. - 12:57 | |
| Víííhhh, már csak egy vizsga, már csak a holnapi nap És kééééééééééééééééééész, vééégeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 23 Jún. - 21:30 | |
| | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ | |
| |
| | | | Csevegő \\vegyes\\ | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|