Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 23 Május - 20:56
Jahh, megnéztek egy filmet 8D
Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 24 Május - 0:24
Lenne egy kérdésem, és mivel hirtelen nem tudtam hova írjam így idekerült. Szóval, csak nekem nem látszódnak a képek a hozzászólásoknál az aláírásoknál stb. vagy másnak is van ilyen problémája?
Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 24 Május - 14:11
Nekem látszódnak a képek... Hol mondod? Egyáltalán nem, vagy csak... van ahol nem?
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 24 Május - 14:16
Nem lehet, hogy csak kicsit belassúltál és szimplán nem akart betölteni? :O Vagy még mostsem jó?
Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 25 Május - 13:12
Közben sikerült megoldani a problémát. Kiderült, hogy a imageshack-nál valamiért minden képet blokkolt a gép és ezért nem láttam a képeket. Úgyhogy megoldódott a probléma hurrá.
Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 25 Május - 13:43
Jajaja, ImageShack-nél volt valami -,- Szerintem megint szigorítottak, és már muszáj regizni ha az ember akar valamit... bár gif képeket már úgy sem engem, csak ha premium felhasználó az ember... -,- Úgyhogy az egyetlen hely ahová még lehet gif-eket feltölteni, az a Photobucket. Szerencsére már oda is regiztem régen XD
Dínósbácsi
Neme :
Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 25 Május - 14:13
Az embernek már normális képfeltöltési lehetősége sincs Mondjuk most olvastam valami új magyar feltöltős portálról, ahova mindent lehet feltölteni ha jól emlékszem
Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 28 Május - 20:30
Na Dínó, milyen volt a kirándulás? :3
Dínósbácsi
Neme :
Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 28 Május - 21:14
Jóóóóó! Már a kezdet is jó volt. XD Nagypapám vitt be minket kocsival, Szögligetre mentünk volna, de valamiért Égerszögrön kötöttünk ki. Furcsa mód az arra vezető hihetetlennél is hihetetlenebbül sz*r vékony kicsi úthoz egy 120-as tábla volt kirakva O_O Majd Égerszögre beérve, ott megkérdezve egy bácsikát, elmutogatta, hogy a Szalamandra-ház (ahova megyünk) arra van -mutatott egy irányba-, szóval el is mentünk arra. Ahogy elértük Égerszög végét, volt ott egy földút és egy tábla, amire ki volt írva, hogy Égerszög Turistaszálló, gondoltuk biztos ez az XD És mivel mondták hogy földút vezet oda, azt hittük ez a jó hely XD De nem az volt az XD Szóval gondoltuk bemegyünk megkérdezi, hogy merre kéne menni, de félúton utunkba állt a bazinagy kutya XD Szóval inkább visszamentünk. Aztán találkoztunk szembe azokkal akik vezetik a helyet, mondták hogy pont lementek, meg adtak útbaigazítást :'D Szóval vissza ki a 27-esre, és elmentünk a megfelelő helyre. Habár nem tudom miért is gondoltuk hogy a jó útról le kéne térni a rossz minőségű Égerszögre vezetőre XD Na de végül megérkeztünk a Szalamandra házhoz |D Ottan szépen felfedeztük a helyet amíg a szobákat takarították mielőtt bemehettünk volna, majd bejutva egy jó minimum fél óráig csak feküdtünk az ágyunkban XD Aztán napközben csináltunk mindenféle hülyeséget. Beültünk a kis fürdőszoba-se méretű kerek fa-bungalló valamibe. Oda többször is mentünk a két nap során, és ott beszélgettünk mindenféléről. Meg hülyültünk a kis erődítmény valamiben ami a kertben volt, meg szórakoztunk a kis kútizével -az a kar-lenyomogatós kútféleség-. Meg volt szalonnasütés, stb. Este 10-kor elmentünk vak sötétben a tóhoz -az egész osztály-, zseblámpákkal felszerelve persze, de akkor is ijesztő úgy menni az erdő szélén XD Aztán a tónál megálltunk, és láttunk egy hullócsillagot is! Majd hajnalra visszaérve, aludtunk? Nem! XD Vagyis én aludtam vagy két órát, de felébredtem arra, hogy a szobatársaim röhögnek a reakcióimon, ahogy birizgálnak engem papírral XD Meg hajnali egyig még átjöttek a lányok közül néhányan, és velük beszélgettünk, majd osztályfőnök visszazavarta őket a szobájukba. Egyébként öten voltunk a szobában eredetileg XD Majd az egyik osztálytársam hajnali öt környékén elkezdett hülye zenékre táncolni, meg egész éjszaka ilyeneket játszott le mint:
És hasonlók XD "Eléggé" értelmetlen zenék, de akkor jó volt őket hallgatni és röhögni rajtuk XD Főleg a táncon amit osztálytárs adott hozzá XD Főleg a csecs-eshez >_> Meg volt valami szám annyi szöveggel, hogy "It's a nice day!", ennyiből állt, ahhoz nagyon jó volt a tánca XD De nem találom a dalt D: Aztán ma még mentünk ebéd után a faluba jégkrémet venni, meg megismételve a tegnapi dolgokat játszottunk a várban, beszélgettünk a fa-bigyóban, stb. XD
Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 28 Május - 21:40
Hát ijesztő az úgy is ×D
Dínósbácsi
Neme :
Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 29 Május - 9:11
Ijesztő, főleg amikor előre nézel, és nem látsz semmit, csak a vak sötétséget
Amúgy boldog születésnapot MrBuldi! :D
Joey **
Neme :
Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 29 Május - 11:16
Akkor úgy tűnik elég jóra sikerült ez a kis kirándulás. Személy szerint én pont az ilyen éjszakai túrákat kedveltem a sulikirándulásokban. A legjobb dolog éjszaka a töksötétben túrázni legalábbis szerintem.
Hello hello mindenki. Sajnos azt kell jeleznem, hogy csak hellyel közzel tudok mostanában lenni mert tönkre ment a router, és így csak egy gépen van net ahol éppen lakom. És így (mint albérlőnek) nekem nem jut net.