꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Csevegő \\vegyes\\ | |
|
+5Itachifan Shanna Koffeey Dínósbácsi Tobii-zuzu 9 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 1 Május - 20:45 | |
| Mondjuk, Éva ha kiesik ha bennmarad, a reakciója biztos érdekes lesz XD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 1 Május - 20:46 | |
| Én nagyon remélem hogy ő megy vissza :3 Jobban szeretem mint Anikót, és szerintem simán megérdemelné a fődíjat is :D xD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 1 Május - 21:03 | |
| | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 1 Május - 21:12 | |
| Kíváncsi lennék mi lesz, ha marad az 50-50 XD Nanananana most... 52-48 C: | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 1 Május - 21:34 | |
| ÉÉÉÉÉÉÉVAAAAAAAAAAAAAAA Jaj de örülöööök :3 De szemetek voltak, megcserélték a képeket X'D Már majdnem lekezdtem rikácsolni hogy nehogy már Anikóóóóóó XD De neeeeem CX | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 1 Május - 21:36 | |
| Ja, nagyon sunyik voltak XD Először Anikő megörült a fantom képes százalékokat látván, majd eszébe jutott neki is, hogy mi van ha megcserélték és lehervadt, lol :'D | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 1 Május - 21:43 | |
| lol az előbb Balázs ×,D "Csináltam neked téliszalámis szendvicset 8D" ×,D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 1 Május - 21:57 | |
| Jaj azon én is röhögtem XD Téliszalámis szendvics xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 18 Május - 22:13 | |
| "Úgy a '80-as évek közepette táján épülhetett ez az épület. Bár inkább már létesítménynek mondaható, sőt a mítosz-vadászok és a spekulánsok körében is eléggé elterjedt megnevezése: a titok-objektum. Ennek a kalamajkának az elején a tervezők nem számoltak egy esetleges ilyen opció felbukkanásával. De melyik az a tervező, vagy éppen kivitelező (a melósokat bele sem értve, hiszen ők csak dolgoznak az épületen, fizetés lesz akkor jóság lesz alapon) aki számol mindenféle esettel - beleértve a különös, paranormális jelenségeket, amit nem hogy a tervezők, de még sokszor a tudósok sem értenek. Az épületen a munkálatok elkezdődtek. Időközben beköszöntött egy kis infláció, kis természeti csapás és munkás lázadás, így aztán elhúzódott az építkezés. Hosszú ideig ment ez, míg aztán a '90-es évek elejére elkészült az épület. Általában a két biztonsági őr (igazándiból csak az egyik volt biztonsági őr, a másik felért egy sima portás jelenlétével és csak aludni járt be a munkahelyére - továbbiakban 'alvós') váltotta egymást a parkolóház őrzésében. Ezzel nem is volt túlzott nagy gond. Egy két tolvajt elcsíptek, különösebb nagyobb összegű lopás, rongálás nem történt. Jó híre terjedt el a háznak a biztonságáról és az áráról (olcsóbb volt mint a többi, sok férőhelyes és mindenekelőtt biztonságos) és így a biznisz mászott egyre jobban felfele a létrán. Ám amikor már sokadik biztonsági őr azt mondja, hogy ő nem akar itt dolgozni mert furcsaságokat észlelt (amelyeket nem tudott megmagyarázni - későbbi nyomozások után a volt biztonsági őrökből egy párat pszichiátrián, diliházban találtak meg) de viszont az alvós nem tapasztalt semmi szokatlant - tehát terelődött feléje a gyanú, hogy valamit titkol. Történetünk itt kezd érdekessé válni... A biztonsági őrök javarészt mind egy időpontot említettek (a napok eltérőek voltak, de az idő stimmelt minden esetben) amikor furcsa zörejt, sikongatást és ordibálást hallottak az épület hátsó részén. A következő rész a portás füzetének megjegyzés rovatából származik: "1995. 08. 13. Vasárnap. Megjegyzés: Hajnali 3:30, furcsa ordibálás és őrjöngés az épület D részéből. Hátramegyek megnézem mi a franc folyik ott. - Holnap nem dolgozok itt, ne is várjanak." A őrzést végző cég egyik munkatársa kereste fel a biztonsági őrt, akit túlzott sokkhatással kezeltek, és nem volt hajlandó elárulni mit látott illetve mi történhetett a D részlegen. Az eset érdekesség, hogy a kérdést követően üveges szemek, sápadtság és kézremegés lépett fel az illetőnél. De viszont ő volt az egyetlen aki lejegyzett bármit is, és nem csak faképnél hagyta az egész céget, épületet. A cég értetlenül állt a történtek előtt. Az alvós kolléga elmondása szerint, semmi furcsát nem tapasztalt a többi munkatársával kapcsolatban, egész jól elbeszélgetett mindegyikkel és valójában ő sem értette, hogy milyen okból kifolyólag változtak meg. Ami szemet szúrt mindenkinek, hogy éppenséggel csak ő nem érzékelt semmit sem ezekből a furcsa hangokból, történésekből, és sosem ő nézte meg, hogy mi történik, hanem mindig a másik kollégát küldte ki. Kamerákat illetve hangrögzítő eszközöket szereltek fel, melyek főként a D szektorra voltak irányítva. Az év végéig semmilyen jelenség nem történt. Miután megbizonyosodtak arról, hogy ezek a rejtélyes események befejeződtek, - legalábbis hitték - egy másik kolléga töltötte be a posztot. 1996 lett az az év amikor valami ténylegesen bekövetkezett. Majdnem pontosan egy évre a lejegyzett dokumentum megismétlődött, bár mind a két biztonsági őr jelen volt, ám egyikőjük sem ment hátra a D részre, hiszen a kamerából látszódott volna, hogyha történik valami. Év közben a rendőrség is látogatást tett az épületben eltűnt személyek után nyomozva - nem is egyszer. Furcsa mód, a rendőrség a különös jelenségek után 1-2 nappal jelent meg az illető autója után kutatva (mivel az eltűnt személyek gépjárműveit egytől-egyig mind megtalálták a garázsban). A biztonsági őrök beszámolója szerint, hátul nincs ajtó amin tudnának távozni - ezt mutatták is a rendőröknek - csak elől tudnak közlekedni, hogy a be- és kilépés ellenőrzés alatt legyen az illetéktelenek miatt. Legutóbbi esetben egy diplomata miatt nyomoztak, aki előző este rakta le az autóját és másnap hajnalban indult - volna... Belügyminisztériumi nyomozók érkeztek, akik az autó körül nem találtak semmilyen nyomot és kérték az kazetta azonnali lejátszását. A dátum: 1996.06.06. 03:30. A felvételen látszódott a diplomata miközben készül beszállni a kocsiba, ám a felvétel kihomályosodott. A kép visszaállása után a diplomata nem látszódott. A későbbi rendőrségi videó analízis kiderítette, hogy sem a kamera, sem a kazetta hibája nem lehetett a felvételen látszódó effektus, valós magyarázattal a rendőrség nem tudott szolgálni (egyes kollégák a nyomozói berkek között már az ördög eljövetelének titulálták ezt a napot az eseménnyel). A nyomozás elhúzódott még egy jó darabig, sűrűn volt látogatva a kopók által az épület. Majd ismét elérkezett a nap: 08.13. Kedd. Az alvós hátrament a D szektorba a transzformátort ellenőrizni, mivel hallotta a búgást és őt zavarta. Az időpont most nem esett hajnali fél négyre, de a kamerák elsötétültek mind. Gondolta a kollégája, hogy lekapcsolhatta a transzformátort majd vissza, hátha úgy megoldódik a probléma. Ám egy jó másfél óra múlva sem tért vissza az alvós, így a kolléga elindult megkeresni, de nem lelte nyomát. Tudatában a különös jelenségeknek, eltűnéseknek és rendőrségi herce-hurcának, másnap már ő sem jött dolgozni. Így a cég, két belső munkatársat küldött ki, akik év végéig őrizték az épületet, és semmilyen furcsa eseményeket nem tapasztaltak. Bár a rendőrség felelősségre vonta az épület üzemeltetőjét, bizonyíték hiányában hamar vége szakadt a nyomozásnak. A két férfi (belső céges ember) nem számolt be furcsa dolgokról, de megjegyezték, holnap már nem dolgoznak a cégnél. 1997-től az épület üresen állt, rémhíre gyorsan elterjedt. A cég bontásra ítélte, de valamilyen okból kifolyólag a munkásokat - aki kezdték volna a bontási munkálatokat - senki nem látta újra..." Úú, imádom az ilyen sztorikat! | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 19 Május - 23:17 | |
| Én is, de még jobban imádnám ha lenne "befejezés" DX Mindig tudni akarom a végét XD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 19 Május - 23:25 | |
| Hát van, a munkások akik le akarták volna bontani, eltűntek :O | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 20 Május - 11:51 | |
| De az nem derült ki mitől XD Jaaaaj am... csak én kapok herótot már ettől a hülye r*banctól aki folyton ott lesi mikor megyek rá az egérrel, és abban a pillanatban elkezd pofázni az iPhone-ról? >___________< (Jó nem csak én, Dínó is utálja ×,D) Komolyan már... ennyire pofátlan hirdetést... | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 20 Május - 11:56 | |
| | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 20 Május - 12:50 | |
| Egyetértek, egyetértek XXXXD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 20 Május - 14:37 | |
| Pontosan, pontosan! Az előbb is pont bejött | |
| | | Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 20 Május - 20:58 | |
| Attól már nekem is herótom van. Volt mikor nagy csendben olvasgattam erre görgetem le az oldalt erre megszólalt... a frászt kaptam. Mondjuk elvileg valahol le lehet tiltani, hogy konkrétan ez a hirdetés ne jelenjen meg. Mert én már volt, hogy letiltittom1-2 db.ot mert már nagyon idegesítettek. | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 20 Május - 21:01 | |
| Nem ezek azok az úgynevezett "sütik"/"cookies"? Mert úgy tudom valahol be lehet állítani, hogy letiltsa a "sütiket" :D | |
| | | Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 20 Május - 21:06 | |
| közben megtaláltam de sajna nekem így is pofázik pedig letiltottam. Am. az oldalnak a címe előtt van egy ikon arra kell rákattintani majd bővebb információ és ott, hogy média. a hirdetés címe pedig https://2img.net/r/ihimg/m/684/8924/biiitch.png ahhoz képest, hogy rámentem, hogy ne jelenítse meg eléggé szórja a rizsát. | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 20 Május - 21:19 | |
| Hálistennek most egy ideje már nem találkoztam vele, egy másik csaj van ott fehér háttérrel, aki nem beszél Csak el ne szóljam magam... | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 20 Május - 22:19 | |
| Úúú, volt ma hab-party suliban! A Borsod-chem-nek volt valami izéje amiért volt, és osztogattam cuccokat is. Van "I like kémia" pólóm, meg "I like chemistry" sapkám, meg lufim is, amiből elszívtam a héliumot! | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 21 Május - 17:28 | |
| Hol van mindenki? | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 21 Május - 17:32 | |
| Igen, hol vagytok szombaton? | |
| | | Joey **
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 21 Május - 19:42 | |
| Én most már itt vagyok befejeztem a fűnyírást. Meg kezdek kijózanodni a tegnap után. | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 21 Május - 21:38 | |
| Eddig nyírtál füvet? XD Amúgy, elméletileg ma 6-kor kellett volna elpusztulnia a világnak... viszont én még élek Ti? | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ | |
| |
| | | | Csevegő \\vegyes\\ | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|