꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Csevegő \\vegyes\\

Go down 
+5
Itachifan
Shanna
Koffeey
Dínósbácsi
Tobii-zuzu
9 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Next
SzerzőÜzenet
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Neme : Férfi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 Icon_minitimeVas. 1 Május - 20:45

Mondjuk, Éva ha kiesik ha bennmarad, a reakciója biztos érdekes lesz XD
Vissza az elejére Go down
Koffeey

Koffeey

Neme : nő

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 Icon_minitimeVas. 1 Május - 20:46

Én nagyon remélem hogy ő megy vissza :3 Jobban szeretem mint Anikót, és szerintem simán megérdemelné a fődíjat is :D xD
http://koffeey.deviantart.com
Shanna

Shanna

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 Icon_minitimeVas. 1 Május - 21:03

Áh, na megint 50-50 ×,D
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 Icon_minitimeVas. 1 Május - 21:12

Kíváncsi lennék mi lesz, ha marad az 50-50 XD Nanananana most... 52-48 C:
Shanna

Shanna

Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 Icon_minitimeVas. 1 Május - 21:33

Nnnnnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaahhhhhhhh Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 752584

*hatásszünet*

ÉvaAniÉvaAni? *3*

Éééééééééééééééééééééééééésssssssssssss-

IGEEEEEEEEEEEEEN 8D
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 Icon_minitimeVas. 1 Május - 21:34

ÉÉÉÉÉÉÉVAAAAAAAAAAAAAAA Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 468935 Jaj de örülöööök :3
De szemetek voltak, megcserélték a képeket X'D Már majdnem lekezdtem rikácsolni hogy nehogy már Anikóóóóóó XD De neeeeem CX
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 Icon_minitimeVas. 1 Május - 21:36

Ja, nagyon sunyik voltak XD
Először Anikő megörült a fantom képes százalékokat látván, majd eszébe jutott neki is, hogy mi van ha megcserélték és lehervadt, lol :'D
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 Icon_minitimeVas. 1 Május - 21:43

lol az előbb Balázs ×,D "Csináltam neked téliszalámis szendvicset 8D" ×,D
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 Icon_minitimeVas. 1 Május - 21:57

Jaj azon én is röhögtem XD Téliszalámis szendvics Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 2334904404 xD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 Icon_minitimeSzer. 18 Május - 22:13

"Úgy a '80-as évek közepette táján épülhetett ez az épület. Bár inkább már létesítménynek mondaható, sőt a mítosz-vadászok és a spekulánsok körében is eléggé elterjedt megnevezése: a titok-objektum. Ennek a kalamajkának az elején a tervezők nem számoltak egy esetleges ilyen opció felbukkanásával. De melyik az a tervező, vagy éppen kivitelező (a melósokat bele sem értve, hiszen ők csak dolgoznak az épületen, fizetés lesz akkor jóság lesz alapon) aki számol mindenféle esettel - beleértve a különös, paranormális jelenségeket, amit nem hogy a tervezők, de még sokszor a tudósok sem értenek. Az épületen a munkálatok elkezdődtek. Időközben beköszöntött egy kis infláció, kis természeti csapás és munkás lázadás, így aztán elhúzódott az építkezés. Hosszú ideig ment ez, míg aztán a '90-es évek elejére elkészült az épület. Általában a két biztonsági őr (igazándiból csak az egyik volt biztonsági őr, a másik felért egy sima portás jelenlétével és csak aludni járt be a munkahelyére - továbbiakban 'alvós') váltotta egymást a parkolóház őrzésében. Ezzel nem is volt túlzott nagy gond. Egy két tolvajt elcsíptek, különösebb nagyobb összegű lopás, rongálás nem történt. Jó híre terjedt el a háznak a biztonságáról és az áráról (olcsóbb volt mint a többi, sok férőhelyes és mindenekelőtt biztonságos) és így a biznisz mászott egyre jobban felfele a létrán. Ám amikor már sokadik biztonsági őr azt mondja, hogy ő nem akar itt dolgozni mert furcsaságokat észlelt (amelyeket nem tudott megmagyarázni - későbbi nyomozások után a volt biztonsági őrökből egy párat pszichiátrián, diliházban találtak meg) de viszont az alvós nem tapasztalt semmi szokatlant - tehát terelődött feléje a gyanú, hogy valamit titkol. Történetünk itt kezd érdekessé válni... A biztonsági őrök javarészt mind egy időpontot említettek (a napok eltérőek voltak, de az idő stimmelt minden esetben) amikor furcsa zörejt, sikongatást és ordibálást hallottak az épület hátsó részén. A következő rész a portás füzetének megjegyzés rovatából származik:
"1995. 08. 13. Vasárnap.
Megjegyzés: Hajnali 3:30, furcsa ordibálás és őrjöngés az épület D részéből. Hátramegyek megnézem mi a franc folyik ott. - Holnap nem dolgozok itt, ne is várjanak."

A őrzést végző cég egyik munkatársa kereste fel a biztonsági őrt, akit túlzott sokkhatással kezeltek, és nem volt hajlandó elárulni mit látott illetve mi történhetett a D részlegen. Az eset érdekesség, hogy a kérdést követően üveges szemek, sápadtság és kézremegés lépett fel az illetőnél. De viszont ő volt az egyetlen aki lejegyzett bármit is, és nem csak faképnél hagyta az egész céget, épületet.

A cég értetlenül állt a történtek előtt. Az alvós kolléga elmondása szerint, semmi furcsát nem tapasztalt a többi munkatársával kapcsolatban, egész jól elbeszélgetett mindegyikkel és valójában ő sem értette, hogy milyen okból kifolyólag változtak meg. Ami szemet szúrt mindenkinek, hogy éppenséggel csak ő nem érzékelt semmit sem ezekből a furcsa hangokból, történésekből, és sosem ő nézte meg, hogy mi történik, hanem mindig a másik kollégát küldte ki. Kamerákat illetve hangrögzítő eszközöket szereltek fel, melyek főként a D szektorra voltak irányítva. Az év végéig semmilyen jelenség nem történt.
Miután megbizonyosodtak arról, hogy ezek a rejtélyes események befejeződtek, - legalábbis hitték - egy másik kolléga töltötte be a posztot. 1996 lett az az év amikor valami ténylegesen bekövetkezett. Majdnem pontosan egy évre a lejegyzett dokumentum megismétlődött, bár mind a két biztonsági őr jelen volt, ám egyikőjük sem ment hátra a D részre, hiszen a kamerából látszódott volna, hogyha történik valami. Év közben a rendőrség is látogatást tett az épületben eltűnt személyek után nyomozva - nem is egyszer. Furcsa mód, a rendőrség a különös jelenségek után 1-2 nappal jelent meg az illető autója után kutatva (mivel az eltűnt személyek gépjárműveit egytől-egyig mind megtalálták a garázsban). A biztonsági őrök beszámolója szerint, hátul nincs ajtó amin tudnának távozni - ezt mutatták is a rendőröknek - csak elől tudnak közlekedni, hogy a be- és kilépés ellenőrzés alatt legyen az illetéktelenek miatt. Legutóbbi esetben egy diplomata miatt nyomoztak, aki előző este rakta le az autóját és másnap hajnalban indult - volna... Belügyminisztériumi nyomozók érkeztek, akik az autó körül nem találtak semmilyen nyomot és kérték az kazetta azonnali lejátszását. A dátum: 1996.06.06. 03:30. A felvételen látszódott a diplomata miközben készül beszállni a kocsiba, ám a felvétel kihomályosodott. A kép visszaállása után a diplomata nem látszódott. A későbbi rendőrségi videó analízis kiderítette, hogy sem a kamera, sem a kazetta hibája nem lehetett a felvételen látszódó effektus, valós magyarázattal a rendőrség nem tudott szolgálni (egyes kollégák a nyomozói berkek között már az ördög eljövetelének titulálták ezt a napot az eseménnyel). A nyomozás elhúzódott még egy jó darabig, sűrűn volt látogatva a kopók által az épület. Majd ismét elérkezett a nap: 08.13. Kedd. Az alvós hátrament a D szektorba a transzformátort ellenőrizni, mivel hallotta a búgást és őt zavarta. Az időpont most nem esett hajnali fél négyre, de a kamerák elsötétültek mind. Gondolta a kollégája, hogy lekapcsolhatta a transzformátort majd vissza, hátha úgy megoldódik a probléma. Ám egy jó másfél óra múlva sem tért vissza az alvós, így a kolléga elindult megkeresni, de nem lelte nyomát. Tudatában a különös jelenségeknek, eltűnéseknek és rendőrségi herce-hurcának, másnap már ő sem jött dolgozni.

Így a cég, két belső munkatársat küldött ki, akik év végéig őrizték az épületet, és semmilyen furcsa eseményeket nem tapasztaltak. Bár a rendőrség felelősségre vonta az épület üzemeltetőjét, bizonyíték hiányában hamar vége szakadt a nyomozásnak.

A két férfi (belső céges ember) nem számolt be furcsa dolgokról, de megjegyezték, holnap már nem dolgoznak a cégnél.

1997-től az épület üresen állt, rémhíre gyorsan elterjedt. A cég bontásra ítélte, de valamilyen okból kifolyólag a munkásokat - aki kezdték volna a bontási munkálatokat - senki nem látta újra..."

Úú, imádom az ilyen sztorikat! Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 243759
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 Icon_minitimeCsüt. 19 Május - 23:17

Én is, de még jobban imádnám ha lenne "befejezés" DX Mindig tudni akarom a végét XD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 Icon_minitimeCsüt. 19 Május - 23:25

Hát van, a munkások akik le akarták volna bontani, eltűntek :O
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 Icon_minitimePént. 20 Május - 11:51

De az nem derült ki mitől XD

Jaaaaj am... csak én kapok herótot már ettől a hülye r*banctól aki folyton ott lesi mikor megyek rá az egérrel, és abban a pillanatban elkezd pofázni az iPhone-ról? >___________<
(Jó nem csak én, Dínó is utálja ×,D)
Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 Biiitch
Komolyan már... ennyire pofátlan hirdetést... Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 3b724bd9d9ebccc72cd67c763d434657
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 Icon_minitimePént. 20 Május - 11:56

Ohojjohojj........ konkrétan AGYF*SZT kapok tőle Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 48334 Máglyára vele, égjen a szégyentelen!!! Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 228562
Utálom Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 275315 Fizikailag utálooom Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 86784
Főleg hogy általában ott legyeskedek az egérrel, mert pm-ezek, és akkor mindig..."Melyik cég blafblablarg-" és akkor áááh Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 3685654045 És egyre gyakrabban van ott, nem mint a többi hogy egyszer ott van, de ha frissítek eltűnik, neeeeeeeeeeeeeeeeeeem
Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 139263
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 Icon_minitimePént. 20 Május - 12:50

Egyetértek, egyetértek XXXXD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 Icon_minitimePént. 20 Május - 14:37

Pontosan, pontosan! Az előbb is pont bejött Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 546137
Joey
**
**
Joey

Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin)
Hozzászólások száma : 826

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 Icon_minitimePént. 20 Május - 20:58

Attól már nekem is herótom van. Volt mikor nagy csendben olvasgattam erre görgetem le az oldalt erre megszólalt... a frászt kaptam. Mondjuk elvileg valahol le lehet tiltani, hogy konkrétan ez a hirdetés ne jelenjen meg. Mert én már volt, hogy letiltittom1-2 db.ot mert már nagyon idegesítettek.
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 Icon_minitimePént. 20 Május - 21:01

Nem ezek azok az úgynevezett "sütik"/"cookies"? Mert úgy tudom valahol be lehet állítani, hogy letiltsa a "sütiket" :D
Joey
**
**
Joey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 Icon_minitimePént. 20 Május - 21:06

közben megtaláltam de sajna nekem így is pofázik pedig letiltottam. Am. az oldalnak a címe előtt van egy ikon arra kell rákattintani majd bővebb információ és ott, hogy média. a hirdetés címe pedig https://2img.net/r/ihimg/m/684/8924/biiitch.png ahhoz képest, hogy rámentem, hogy ne jelenítse meg eléggé szórja a rizsát.
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 Icon_minitimePént. 20 Május - 21:19

Hálistennek most egy ideje már nem találkoztam vele, egy másik csaj van ott fehér háttérrel, aki nem beszél Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 596150
Csak el ne szóljam magam...
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 Icon_minitimePént. 20 Május - 22:19

Úúú, volt ma hab-party suliban! Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 580731 A Borsod-chem-nek volt valami izéje amiért volt, és osztogattam cuccokat is. Van "I like kémia" pólóm, meg "I like chemistry" sapkám, meg lufim is, amiből elszívtam a héliumot! Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 805269
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 Icon_minitimeSzomb. 21 Május - 17:28

Hol van mindenki? Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 483323
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 Icon_minitimeSzomb. 21 Május - 17:32

Igen, hol vagytok szombaton? Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 275315
Joey
**
**
Joey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 Icon_minitimeSzomb. 21 Május - 19:42

Én most már itt vagyok befejeztem a fűnyírást. Meg kezdek kijózanodni a tegnap után.
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 Icon_minitimeSzomb. 21 Május - 21:38

Eddig nyírtál füvet? Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 86784 XD

Amúgy, elméletileg ma 6-kor kellett volna elpusztulnia a világnak... viszont én még élek Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 365890 Ti?
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 Icon_minitime

Csevegő \\vegyes\\
Vissza az elejére 
38 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Next
 Similar topics
-
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Duma topik-
Ugrás: