꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Csevegő \\vegyes\\

Go down 
+5
Itachifan
Shanna
Koffeey
Dínósbácsi
Tobii-zuzu
9 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Csevegő \\vegyes\\ - Page 21 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 21 Icon_minitimeKedd 14 Szept. - 18:26

Én meg én meg xD Az agyam ma erőltetésnek volt kitéve...első matek órán máris feladatokat csinálni? Csevegő \\vegyes\\ - Page 21 309624 Alig vártam,hogy végre hazaérjek xD És most meg piszkálom szegény Lilikát xD Meg a MONDO-t ^^Ójevan2MONDOm!xD
Nézzétek el nekem,tényleg kivagyok...holnap duplatorn egymásután Csevegő \\vegyes\\ - Page 21 795967 De pénteken csak 5 óránk van Csevegő \\vegyes\\ - Page 21 469533 És irhatom a ficem... :pacsit!: Csak 2 részt irtam eddig és most is ugy irnék,de mentálisan 0 vagyok... Csevegő \\vegyes\\ - Page 21 31212
Vissza az elejére Go down
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Neme : Férfi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 21 Icon_minitimeKedd 14 Szept. - 18:49

Mutassad már meg nekünk azt a fic-et Csevegő \\vegyes\\ - Page 21 30386
Koffeey

Koffeey

Neme : nő

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 21 Icon_minitimeKedd 14 Szept. - 19:55

Uhh, duplatesi? X,X Csevegő \\vegyes\\ - Page 21 102733

Most jöttem rá... jövőhéten már fél éve lesz hogy Tox itthon van :O :D 26.-án :3 ............ideje lenne meglepiként egy új nadrágot varrni neki XXXX'D
http://koffeey.deviantart.com
Dani
*
*

Kor : 29
Hozzászólások száma : 801

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 21 Icon_minitimeKedd 14 Szept. - 20:09

csak az idő hiány a gond ha jól sejtem
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 21 Icon_minitimeKedd 14 Szept. - 20:38

Igen Csevegő \\vegyes\\ - Page 21 4422 Szegénynek csak 2 gatyája van, ebből csak az egyiket hordja olyan 4-5 hónapja X'D Volt neki egy másik farija is, de az első nap kilyukadt (jellemző xD), és mikor meg varrtunk volna egy másikat, rosszul vágtam ki a szabásmintát és túl szűk lett xD (Nem ment fel a s*ggére ˇ,ˇ)

De Sakkun is ugyanebben a cipőben jár, neki is egyetlen gatyája van, ami ráadásul nem is megy az új pólójához XD Olyan mintha pizsiben lenne Csevegő \\vegyes\\ - Page 21 102733
https://2img.net/h/oi54.tinypic.com/rartxs.jpg
Nem olyan? xD
Úgyhogy dupla varrás lesz ˇˇ Majd, valamikor xD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 21 Icon_minitimeSzer. 15 Szept. - 8:36

Szerintem nem pizsamás XD Inkább... olyan turistás Csevegő \\vegyes\\ - Page 21 120865 X'D
Mögötte meg a nagy őstuloksámán-sama X'D
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata
Hozzászólások száma : 9818

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 21 Icon_minitimeSzer. 15 Szept. - 15:05

Ma meg korábban jött a busz és igy nem késtem el Csevegő \\vegyes\\ - Page 21 658114 xD
Kicsit pizsamás...talán... Csevegő \\vegyes\\ - Page 21 534553 xD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 21 Icon_minitimeSzer. 15 Szept. - 15:12

Koffeey-ék megint elvették az egész délelőttöm! Csevegő \\vegyes\\ - Page 21 856137
Mondjuk annyira nem bánom, mert megismertem Bigyót Csevegő \\vegyes\\ - Page 21 968628
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 21 Icon_minitimeSzer. 15 Szept. - 16:16

Bigyó belenyalt a fülembe és nyelves csókot is kaptam tőle Csevegő \\vegyes\\ - Page 21 196731 Végigpuszilgatta a kulcscsontomat is Csevegő \\vegyes\\ - Page 21 613170 Én meg össze vissza ölelgettem <3

...
Olyan cuki kutya Csevegő \\vegyes\\ - Page 21 468935 XXXX'D
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 21 Icon_minitimeSzer. 15 Szept. - 16:41

Bigyó! :tra-la-la:
Shanna

Shanna

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 21 Icon_minitimeSzer. 15 Szept. - 21:32

Ahogy Koffeey részletezte... azt hittem hirtelen hogy valami pasi ×D
Kutyuuuuuus Csevegő \\vegyes\\ - Page 21 196731

D: Már fél éves lesz Tox? :D De gyorsan telik az idő >,> Boldog feledik szülnapot neki így előre is! :3 Csevegő \\vegyes\\ - Page 21 156873
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 21 Icon_minitimeSzer. 15 Szept. - 21:35

Neeem, Bigyó csak egy kis kutya, aki össze vissza nyalt mindenkit XD
De olyan szeretni való :tra-la-la:
Shanna

Shanna

Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 21 Icon_minitimeCsüt. 16 Szept. - 1:57

Milyen kutyi? :3

Am olyan lassú volt a fórum ahogy jöttem volna korábban T-T Korut is alig tudtam elküldeni ×D
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 21 Icon_minitimeCsüt. 16 Szept. - 9:57

Hát Bigyó az a kis zsebkutyi, aki össze vissza ugrál, rádmászik, és nyalogat XD
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 21 Icon_minitimeCsüt. 16 Szept. - 15:27

Kutyuuuuus *-*

Dinó,kérted a fanfcet. http://jrockfanfic.forumn.org/gazette-f2/kanon-t26.htm Tessék.Csak szólok,hogy kezdő iróvagyok xD És a köv. rész csak holnap lesz,mert megy a suli és kell tanljak ^^ Amúgy aki elolvassa-már 16an tették- jó olvasgatást xD ^^"

:^^:
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 21 Icon_minitimeCsüt. 16 Szept. - 15:53

Te vagyol Kanon? Aki küldte? :D
De hosszúúú Csevegő \\vegyes\\ - Page 21 795967 XD
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 21 Icon_minitimeCsüt. 16 Szept. - 15:55

Yep!Kanon vagyok xD
Nem is hosszúúúú!Chisatoé igen xD Az enyém ugyan rövid,de még lesz.Mondd azt hogy hosszú,ha már a 10.résznél jár xD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 21 Icon_minitimeCsüt. 16 Szept. - 16:46

Hát de két hosszú kommentnyi! Csevegő \\vegyes\\ - Page 21 309624
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 21 Icon_minitimeSzomb. 18 Szept. - 18:55

Na ki akar E-mail-t küldeni magának a jövőbe? Csevegő \\vegyes\\ - Page 21 120865
http://futureme.org/
Tök jó, megírod az üzenetet, aztán az e-mail címedet, és a megadott időpontban (én pl 2030-at adtam meg), megfogod kapni :D Szóval küldesz magadnak egy mail- a jövőbe XD

És mégegy idétlen elfoglaltság XD
www.tinyurl.com/PressTheSpaceBar
Na ez... a lényeg hogy annyiszor nyomd le a Space-t bizonyos időn belül, ahányszor csak tudod Csevegő \\vegyes\\ - Page 21 102733 XD
45 a rekordom 5 másodperc alatt Csevegő \\vegyes\\ - Page 21 727326 De belefájdult az ujjam
Dani
*
*

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 21 Icon_minitimeVas. 19 Szept. - 18:50

A Space nyomkodósban:
5 másodperces rekordom 56
10 másodperces :118
20 másodperces:187
fárasztó egy játék
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 21 Icon_minitimeVas. 19 Szept. - 19:14

56?! Csevegő \\vegyes\\ - Page 21 309624 Nekem 45 alig sikerült elérnem Csevegő \\vegyes\\ - Page 21 612322
Dani
*
*

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 21 Icon_minitimeVas. 19 Szept. - 19:40

én meg egyszer nem mentem 50 alá Csevegő \\vegyes\\ - Page 21 483518
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 21 Icon_minitimeVas. 19 Szept. - 19:44

Csevegő \\vegyes\\ - Page 21 795967
Na meg mégegy értelmetlen játék XD
http://fallingsandgame.com/sand/fall1.html
Bár Firefox-on nem működik XD
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 21 Icon_minitimeHétf. 20 Szept. - 12:13

Nekem befagyott tőle a net ×D Bár... mit várok egy sulis géptől? -,- (Infóelőadóban tartott gazd.matek, juhúúúú :D)

Na, de csak bejött ×D De jó ×D Ezzel órákig el tudnék lenni ×'D
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 21 Icon_minitimeHétf. 20 Szept. - 12:59

XD Nekem Firefox-al is működött ^^
LOL XD Megnövesztettem nagy bengára XXD
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 21 Icon_minitime

Csevegő \\vegyes\\
Vissza az elejére 
21 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Duma topik-
Ugrás: