꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Csevegő \\vegyes\\ | |
|
+5Itachifan Shanna Koffeey Dínósbácsi Tobii-zuzu 9 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 14 Szept. - 18:26 | |
| Én meg én meg xD Az agyam ma erőltetésnek volt kitéve...első matek órán máris feladatokat csinálni? Alig vártam,hogy végre hazaérjek xD És most meg piszkálom szegény Lilikát xD Meg a MONDO-t ^^Ójevan2MONDOm!xD Nézzétek el nekem,tényleg kivagyok...holnap duplatorn egymásután De pénteken csak 5 óránk van És irhatom a ficem... :pacsit!: Csak 2 részt irtam eddig és most is ugy irnék,de mentálisan 0 vagyok... |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 14 Szept. - 18:49 | |
| Mutassad már meg nekünk azt a fic-et | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 14 Szept. - 19:55 | |
| Uhh, duplatesi? X,X Most jöttem rá... jövőhéten már fél éve lesz hogy Tox itthon van :O :D 26.-án :3 ............ideje lenne meglepiként egy új nadrágot varrni neki XXXX'D | |
| | | Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 14 Szept. - 20:09 | |
| csak az idő hiány a gond ha jól sejtem | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 14 Szept. - 20:38 | |
| Igen Szegénynek csak 2 gatyája van, ebből csak az egyiket hordja olyan 4-5 hónapja X'D Volt neki egy másik farija is, de az első nap kilyukadt (jellemző xD), és mikor meg varrtunk volna egy másikat, rosszul vágtam ki a szabásmintát és túl szűk lett xD (Nem ment fel a s*ggére ˇ,ˇ) De Sakkun is ugyanebben a cipőben jár, neki is egyetlen gatyája van, ami ráadásul nem is megy az új pólójához XD Olyan mintha pizsiben lenne https://2img.net/h/oi54.tinypic.com/rartxs.jpgNem olyan? xD Úgyhogy dupla varrás lesz ˇˇ Majd, valamikor xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 15 Szept. - 8:36 | |
| Szerintem nem pizsamás XD Inkább... olyan turistás X'D Mögötte meg a nagy őstuloksámán-sama X'D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 15 Szept. - 15:05 | |
| Ma meg korábban jött a busz és igy nem késtem el xD Kicsit pizsamás...talán... xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 15 Szept. - 15:12 | |
| Koffeey-ék megint elvették az egész délelőttöm! Mondjuk annyira nem bánom, mert megismertem Bigyót | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 15 Szept. - 16:16 | |
| Bigyó belenyalt a fülembe és nyelves csókot is kaptam tőle Végigpuszilgatta a kulcscsontomat is Én meg össze vissza ölelgettem <3 ... Olyan cuki kutya XXXX'D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 15 Szept. - 16:41 | |
| | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 15 Szept. - 21:35 | |
| Neeem, Bigyó csak egy kis kutya, aki össze vissza nyalt mindenkit XD De olyan szeretni való :tra-la-la: | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 16 Szept. - 1:57 | |
| Milyen kutyi? :3
Am olyan lassú volt a fórum ahogy jöttem volna korábban T-T Korut is alig tudtam elküldeni ×D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 16 Szept. - 9:57 | |
| Hát Bigyó az a kis zsebkutyi, aki össze vissza ugrál, rádmászik, és nyalogat XD | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 16 Szept. - 15:27 | |
| |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 16 Szept. - 15:53 | |
| Te vagyol Kanon? Aki küldte? :D De hosszúúú XD | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 16 Szept. - 15:55 | |
| Yep!Kanon vagyok xD Nem is hosszúúúú!Chisatoé igen xD Az enyém ugyan rövid,de még lesz.Mondd azt hogy hosszú,ha már a 10.résznél jár xD |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 16 Szept. - 16:46 | |
| Hát de két hosszú kommentnyi! | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 18 Szept. - 18:55 | |
| Na ki akar E-mail-t küldeni magának a jövőbe? http://futureme.org/Tök jó, megírod az üzenetet, aztán az e-mail címedet, és a megadott időpontban (én pl 2030-at adtam meg), megfogod kapni :D Szóval küldesz magadnak egy mail- a jövőbe XD És mégegy idétlen elfoglaltság XD www.tinyurl.com/PressTheSpaceBarNa ez... a lényeg hogy annyiszor nyomd le a Space-t bizonyos időn belül, ahányszor csak tudod XD 45 a rekordom 5 másodperc alatt De belefájdult az ujjam | |
| | | Dani *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 19 Szept. - 18:50 | |
| A Space nyomkodósban: 5 másodperces rekordom 56 10 másodperces :118 20 másodperces:187 fárasztó egy játék | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 19 Szept. - 19:14 | |
| 56?! Nekem 45 alig sikerült elérnem | |
| | | Dani *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 19 Szept. - 19:40 | |
| én meg egyszer nem mentem 50 alá | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 19 Szept. - 19:44 | |
| | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 20 Szept. - 12:13 | |
| Nekem befagyott tőle a net ×D Bár... mit várok egy sulis géptől? -,- (Infóelőadóban tartott gazd.matek, juhúúúú :D)
Na, de csak bejött ×D De jó ×D Ezzel órákig el tudnék lenni ×'D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 20 Szept. - 12:59 | |
| XD Nekem Firefox-al is működött ^^ LOL XD Megnövesztettem nagy bengára XXD | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ | |
| |
| | | | Csevegő \\vegyes\\ | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|