| Csevegő \\vegyes\\ | |
|
+5Itachifan Shanna Koffeey Dínósbácsi Tobii-zuzu 9 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 20 Szept. - 14:01 | |
| Nekem Firefox-on nem működik, akkor neked miért? | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 22 Szept. - 16:33 | |
| Jujjisenkém de kihalt itt minden... De nembaj xD Hachi végre ide is feldugta a orrát xD Ma olyannyira szétment az agyam 2 román után,hogy ornán 2szer dobtam csak kosarat De a jaoly erőt ad xD megyek fic-et irni |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 22 Szept. - 17:15 | |
| Mi az a jaoly? XD | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 22 Szept. - 17:17 | |
| Hát...YAOI van azt tudod.És az ahogyan ejted,vagyis fonetikusan JAOI,de saját és itteni Animés Társaságban ez JAOLY,mert a románok az I-t J-nek ejtik.És YAOLY xD És azért ly mert igy érdekesebb xD |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 22 Szept. - 17:18 | |
| Yaoi! XD Miért, te román vagy? | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 22 Szept. - 17:20 | |
| magyar nemzetiségű román állampolgár vagyok.És kötese vagyok 1.osztálytól románul tanulni.De ha arra gondolsz,hogy hobbiból tudok magyarul,tévesz.Családom magyar-német-lengyel xD De magyar.És kiskorom óta beszélem minda 3 nyevet:románt,magyart,németet-amit már elfeejtettem xD
|
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 22 Szept. - 17:34 | |
| Nem arra gondolok hogy hobbiból tanulsz magyarul vagy mi XD Mindegy, szóval te Magyar-német-lengyel vagy? xD Meg most muszáj románt tanulnod, vagy mi van? >< XD | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 22 Szept. - 17:35 | |
| hát mert romániában élek,igen kő tanuljak románul.1
2.igen.az úgy volt hogy apámfelőli nagyapám német nagyanyám magyar,anyám megteljesen magyar.érted? |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 22 Szept. - 17:40 | |
| Jaa, okéé, értem :D Vagyis... azt hiszem hogy értem... XD És Románia milyen? :D | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 22 Szept. - 17:42 | |
| Milyen? Hát olyan mint Magyarország,csak itt gyakraban találkozol romával,románul beszélnek vagy magyarul-de az ritkább...Amúgy szép hely,gyönyörűek a hegyek meg efélék. ^^ De mindegy,mert jövőre költözünk Békéscsaba mellé ^^ Gerendásra azthiszem az a neve xD De megyek Marichuyt nézni xD |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 22 Szept. - 17:45 | |
| Ahaa. Szóval jó hely :D Marichuy! XD | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 22 Szept. - 19:14 | |
| Há!Én láttam xD Igen,jó hely és hiányozni fog,főleg abarátnőim miatt,de majd járok aottan Conokra BPre meg minden ilyen csodás helyre ahová eddig nem tudtam *-* És SakuraCon,NyaCon,MondoCon,ŐsziCon,AimeKarácsony meg a többiek vigyázzanak mert Hachi menni fog És akkor már Sout is onnan rendelem... |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 22 Szept. - 19:27 | |
| Hogyan mész te ennyi Con-ra? :ohcrap: Tiszta világjáró vagy XD | |
|
| |
Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 23 Szept. - 10:13 | |
| | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 23 Szept. - 14:46 | |
| Igen, holnap már pénteeek! Aztán hét-vé-geee :tra-la-la: Hova tűntek a a nemeket jelző ikonok? Csak Male-t meg Female-t ír :O | |
|
| |
Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 24 Szept. - 8:35 | |
| De látom le lettek cserélve ×D Tök aranyosak :3 | |
|
| |
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 24 Szept. - 11:37 | |
| TinyPic hibája am, mert "már nem működnek nemzetközileg", azaz hogy szegény apró államok bek*phatják ˇˇ xD Meg hogy "Kérjük használjátok a Photobucket-et, az elsődleges szolgáltatónkat"... hát kösz... ott is van fiókom, de azért nem használom mert nem szeretem, mert lassú és bonyolult és egy csomó felesleges töltést kell végigülni Na mindegy, átpártoltam ImageShack-hez ˇ-ˇ | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 24 Szept. - 13:18 | |
| Igen, akkor csesszék meg XD | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 25 Szept. - 11:23 | |
| Szombat van!!! :D | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 25 Szept. - 11:41 | |
| És te hun vótá' eddig? | |
|
| |
Shanna
Neme :
| |
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 26 Szept. - 10:16 | |
| Akkor még jobban ki lesz hallva a fórum | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 27 Szept. - 19:52 | |
| Hétfő este...nálunk 9 van...és soha nem hittem volna,hogy ilyenkor már dőlök el a fáradtságtól..pedig ma csak 7 órám volt...Holnap dupla román...csütörtökön meg pénteken dupla matek Én ebbe belepusztulok!Péneteken fél 2ig,aztán társasági fél 4ig,aztán haza és 5re vissza Meetre És ezt megcsinálni minden....egyes...pénteken |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 27 Szept. - 20:17 | |
| De sok órád van | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 28 Szept. - 15:23 | |
| Igen...vannak xD De most megint beteg vagyok és legalább holnap meg pénteken utolsó órába nem kell tornázzak... Ez tökre beillett xD És...hát a latin jó meg minden,de beszarás mennyi szabály van csak az ábécé leirásában...2Ha z i után mássalhangzó következik i-nek,ha pedig magánhangzó j-nek ejtjük" Kit érdekel?O.o Úgyis holtnyelv.... |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ | |
| |
|
| |
| Csevegő \\vegyes\\ | |
|