Én is közgazdász xD Azon belül is én valami cégnél képzelem el magam Vagy valami saját vállalkozás... bár az úgy nem igazán az én világom xD Nekem meg kell mondani mit csináljak X'D Te mi leszel? :D És igeeennn, cicaaa, Nyafikaa T_______________T Úgyfogokbőgni...
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
Ha minden igaz én Logisztikai műszaki menedzser asszisztens leszek de még lehúzok (valószínűleg levelezőn, dolgozni is el kell kezdeni) 3 évet egyetemen és ezért majd azt kapom, hogy Logisztikai műszaki menedzser leszek (asszisztens nélkül)
Graaat :D Én is túléltem a gazdpszichot 8D Nem volt egy nagy szám, 3 kérdés volt... hát egyet nem tudtam de a másik kettőt tökéletesen, és a pasika azt mondta ne aggódjak biztos meglesz Remélem *,* Jövőhét péntekig nyugtom lesz... akkor tankut, ami még okés, aztán... aztán mikro XO DX Az ajaj X'D Meg gazdföci, gazdtöri... de azokat bes*ggelem, nem gond, de a mikro.....
Mikro az nagyon sz*r >< Makro is ×D De meglett a makróm Most meg már indulok is matekra D: Nem sokat tudok, nem sokat ×,D
Szerk.: Háhh, szerintem nem lesz meg ×,D Bakker pont azokat pakolták bele, amiket pont nem tudtam rendesen, meg kevertem D: Na... nem baj... most már ideje komolyan nekifeküdni a tanulásnak ˇ~ˇ Ezért megyek is és írok a Shippuudenbe Le kell vezetni a feszültséget.......................
Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
Szeretném bejelenteni Fortuna (mint mindig) most is rám mosolygott hármast kaptam marketing kutatásból. Úgy, hogy nem is azokat az anyagokat "tanultam" amit kellett volna, lényegében csak rizsáztam de azt jól előadtam így született ez a gyönyörű hármas.
Én jelenleg kínlódok, nem tudom felvenni a mikroökonómia vizsgát, mert betelt a létszámlimit... a tanci meg nem akarja bővíteni Vagyunk vagy 40-en így............. Gratu Draven ahoz a hármashoz ^^
De jó neked Draven, nekem még sosem volt ilyen mázlim D: :P Ez meg ismerős Koffeey, előző félévben nekem is volt ilyen, de a vizsga előtti napon kb az utolsó 5 percben sikerült felvenni ×D De van egyébként februárban egy pár hetes (?) vizsgakurzus, amikor még egyszer meg lehet próbálni, azt hiszem... de nem mondom biztosra ^^'
Duplán várom már hogy vége legyen januárnak xD Egyrészt a vizsgák, igen ˇˇ De kutyulink is februárban lesz *,* Ő lesz az, már tuti :3
Rögtön aki ott van középen és elöl, és aztán kimegy a képből ^^' 0:18-nál ő pitizik ott X3 Aztán beszáll a kesztyűtépésbe XD (Ő ott a kisebbik csupasz, a két szőrös mellett xD) Utána ott bunyózik a naggyal 1:05-nél C: (Aki utána ott betotyog az is vááááh X3 De ő még nagyon picike ^^')
Ez egy TÜNDÉR, haláli édes!!! Jaaaj ittenem, ha otthon lesz, bombázzál képekkel ×3 Tünemény :3 Az a másik kis pici is, aki odamászik, hát jaj *3* Összecsókolgatnám :3 *az ölébe veszi a saját kutyiját és nyomorgatni kezdi* Tuti imádni fogjátok egymást ×3 Mi lesz a neve? :D
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
Igen, most úgy áll hogy Alek lesz a neve xD Ha jobb nem jön :3 De ma már egész nap így "hívtuk" anyával, meg már vettünk neki kinyitható itatót sétáláshoz XX'D ˇˇ Kösziiii~
Alek :'D Alek feje van :3 Szerintem maradjon ez a neve mindenképpen, tiszta Alek ×D Én egyébként nemrég átkereszteltem az egyik kutyumat Korunak ×,D *beteges* Már tisztára hallgat rá meg minden, úgyhogy.... ×,D