꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Csevegő \\vegyes\\

Go down 
+5
Itachifan
Shanna
Koffeey
Dínósbácsi
Tobii-zuzu
9 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Neme : Férfi

Kor : 29
Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata
Hozzászólások száma : 9818

Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 Icon_minitimeKedd 5 Okt. - 18:12

Hát mi nem haltunk ki,mivel sztem még mindenki életben van és éli a maga életét,de értjük,hogy hogy értetted ^^"
Dani,kövezz meg,de én örülnék,ha korán lenne vége az óráimnak xd:D
(Új troll vigyor fejlesztés ==> xd:D <== Megtalálhato a vigyor meg egy nagy szemöldök egy xd-vel kombinálva)
Vissza az elejére Go down
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 Icon_minitimeKedd 5 Okt. - 18:53

Mi a f*sz?! Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 274283 XD
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 Icon_minitimeKedd 5 Okt. - 19:02

Mostanába naon divat az ilyen idióta kérdések feltevése... Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 157118
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 Icon_minitimeKedd 5 Okt. - 19:50

Nem szeretem a divatot Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 546137 X'D
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 Icon_minitimeKedd 5 Okt. - 20:39

Te "természetesen" szerestz öltözködni ? Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 120865 xD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 Icon_minitimeKedd 5 Okt. - 20:44

Hát, ö... nem Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 102733 Csak úgy öltözök ahogy nekem tetszik XD Sz*rok én a divatra, csessze meg a divat! Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 580731 XD
Dani
*
*

Hozzászólások száma : 801

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 Icon_minitimeSzer. 6 Okt. - 15:22

én is így vagyok ami nekem tetszik azt veszem föl a mostani divatot meg rám se lehetne kényszeríteni mivel nagyon sokan úgy néznek ki mint a B*zik. Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 97853
De ha már ruhás téma van ki vágja mi az a Harcos márka? csak mert mostanság marhára megtetszettek az olyan pulcsik
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 Icon_minitimeSzer. 6 Okt. - 15:30

Nem ismerem XD
Dani
*
*

Hozzászólások száma : 801

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 Icon_minitimeSzer. 6 Okt. - 15:43

irj be a google ba annyit hogy harcos és az első oldal első linkje azt ha érdekel
Koffeey

Koffeey

Neme : nő

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 Icon_minitimeSzer. 6 Okt. - 16:17

A divatot én egyenesen undorítónak tartom -,- Legalábbis a jelenlegit nagyon Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 102733 Olyanokba fel tudnak öltözni egyes lányok hogy csak röhögök és a fejemet fogom X'D Hogy úúúristen xD A halálom az a csőnadrág... főleg az ilyen nagy bálnákon, akinek egy segge egy méter, és akkor felveszi a csőnadrágot a nagy sonkáira és valami elképesztően gusztustalanul áll rajta, de ő nagyon menő :D -,-
Meg ezek az ocsmány, nagymamás kötött sz*rok, ott nézegettem őket Jeans Club-ban, hogy hogy lehet ilyen izét annyi pénzért árulni oO Meg a soksok cigányos cucc, ezek a csillogósak, meg mit tudom én xD Jaj meg az állatminta Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 309624 A nagy szívem csücske még XD Magában még nem is lenne olyan rossz, de úgy tudják kombinálni hogy hú O_O
Na jó xD Befogtam xD Bocs ha valakinek van a fent felsorolt ruhák közül valamije és szereti XD
Fiúknál annyira nincs nagy gond...nincsenek olyan naaaagyon nagy borzadályok xD Mondjuk a feszülős gatya az ott is ajaj XD

Én egyébként most Fishbone párti vagyok :D A pólóit nagyon szeretem, van nekem is meg Dínónak is sok xD Meg a kabátom is az, és nagyon szeretem :D
http://koffeey.deviantart.com
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 Icon_minitimeSzer. 6 Okt. - 16:37

A Fishbone az jó =D
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 Icon_minitimeSzer. 6 Okt. - 17:22

Jéééj!!!Fishbone!!!!Azt é is csipem ^^ Nekem is van pár cuccom és nagyon birom őket :^^:
Amúgy kia a fanc találta ki azt a Harcos francot?Jó cuccok amúgy,az övek nagyon barók,de nekem picit lököttek tűnik a csávesz xD

Ja és Koffeey:Tudom mire célzol a csőszárú gatyákkal.Másik 8.ba van egy csaj,vagy 90 kg,de "menő" és a látványt kifejező költöi kpeket kihagynám xD
A fiúknál megsemmi baj,de ma az osztálytrsamon feszülős gatya volt. Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 139263 Lenyelem.De OTT is feszül és a látvány nagyon Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 568962 Ma megfelvette hajszálvékony barátnőm tornacuccait,és úúgy nézett ki benne: Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 309624 Netudjátok meg! Szörnyű volt....

Máricsújjj!!!!!xD

A hozzászólást Hachiko összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 6 Okt. - 17:25-kor. (Reason for editing : Hachiko)
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 Icon_minitimeSzer. 20 Okt. - 20:52

Jé, vannak bannereink Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 123558
Shanna

Shanna

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 Icon_minitimeCsüt. 21 Okt. - 9:49

Jaja, de még milyenek Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 752584 A második négyes az új, igaz? :D Tök jóóóóók *-* Főleg az első, az a csaj aki Koff avija is volt, meg az amin a katanát tartó kéz van *,* Meg amin Kojum vaaaan Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 491550 A Niees meg üt, mint az avid ×D A betűtípust imádom rajta ^^
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 Icon_minitimeSzomb. 23 Okt. - 14:54

Azér' ez a nagy lapítás xD
Nem hiszem ellllll :D XD
Na mindegy, majd később talán~ Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 102733

Mindjárt őszi szünet... ha akkor is lappangás lesz, szétrúgok pár segget ;D Főleg hogy nekem nem is lesz, én tanulhatok a ZH-kra akkor is ˇˇ Téliben meg a vizsgákra... nincs mentség ˇ^ˇ
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 Icon_minitimeKedd 26 Okt. - 17:26

Embereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek!!!!xD
Halloween és mi szrevezzük a bulit-az osztályom :pacsit!:
És lesz finom mittudoménmi sinni is valami hasonló,verseny,tökfaragás,kézmvesarok és BULIII Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 580731 Azbenne a lényeg xD
És várható egy imidzsváltás-átmegyek jrockerbe xD :tra-la-la: Nah,de nem sokáig xD De mostmár tényleg teszek képet,mert mióta igérem-úgy 3-4 hónapja xD
Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 532108 És eszembejutott...kiszőkitem a hajam Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 614953

Pusszans emberek Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 727326 Gazerock is not dead!!!!!
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 Icon_minitimeKedd 26 Okt. - 19:02

:ehh?!
*troll hsz mindent elmond XD*
Shanna

Shanna

Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 Icon_minitimeSzomb. 30 Okt. - 22:36

Szegény Nyári lányok :( Sajnálom őket, mert szegénykéket mindenki úgy utálja ^^' Pedig nem az ő hibájuk...
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 Icon_minitimeSzomb. 30 Okt. - 22:37

Én nem is szoktam őket nézni XD
Én csak Norbit meg a Non Stop-ot szeretem =D A többire nem is nagyon figyelek XD
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 Icon_minitimeSzomb. 30 Okt. - 22:39

Az a baj velük hogy olyan műnek látszanak... nem tudom elképzelni hogy élőben milyenek lehetnek, ha együtt él velük az ember...
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 Icon_minitimeSzomb. 30 Okt. - 22:47

Nagyon jólneveltek, az a bajuk velük az embereknek :/ Ami tényleg nem az ő hibájuk, sőt, igazából nem is hiba, dehát ez van ^^'

Norbiiiiiiii Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 360656
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 Icon_minitimeSzomb. 30 Okt. - 22:50

Nem, és én is sajnálom őket miatta :< Főleg hogy szegény Editnek a szülinapján estek ki pont ^~^' De legalább nem kapnak több negatív üzenetet meg mit tudom én...

Nooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrbiiiiiiiiiiiiiiiii Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 580731 XD
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 Icon_minitimeSzomb. 30 Okt. - 22:58

Meg tényleg mondja mindenki, hogy nem olyanok mint amilyennek lefestik őket az emberek :S Na de nem baj tényleg, legalább nem kell már stresszelniük meg minden :P
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 Icon_minitimeKedd 2 Nov. - 14:03

Naaaaaa, már szünet vaaaaaaan Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 821897 Nektek legalábbis Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 714767 XD Nekem nincs ˇ^ˇ
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 Icon_minitimeKedd 2 Nov. - 14:09

Igen, jöjjetek fel és írjatok Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 805269
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 Icon_minitime

Csevegő \\vegyes\\
Vissza az elejére 
24 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Duma topik-
Ugrás: