꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Csevegő \\vegyes\\ | |
|
+5Itachifan Shanna Koffeey Dínósbácsi Tobii-zuzu 9 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 2 Nov. - 14:17 | |
| oké de mit :D áh megvan : tegnap észrevettem hogy az ismerőseim fele tájékozatlan mivel mindegyik tegnap írta ki hogy "halloween" meg "végre halloween " közben meg megkérdeztem és csak annyit mondtak hogy "Miért nem ma van?" az ilyentől sokkot kapok ha már valami át vesz az amcsiktól akkor legalább tudja mikor van Lehet hogy hülyeségen b@sztam fel magam de ez engem zavar . xD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 2 Nov. - 15:43 | |
| Szerintem is hülyeség... ha már kiírja, legalább legyen benne biztos XD Jó mondjuk én mondom, akit simán meg lehet győzni arról hogy nincs igaza, még akkor is ha nyilvánvaló hogy de igen XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 2 Nov. - 17:41 | |
| Az amcsiknál is csak aért van mert a Celta népek telepítették be,mivel ez a Halloween tőlük származik >.> :D | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 2 Nov. - 18:49 | |
| Szerintem nagyon jó szokás amúgy ^^ Én is szívesen beöltöztem volna anno, meg jártunk volna a városban cukorkáért X'D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 3 Nov. - 10:29 | |
| Most is mehetsz,vasárnap mentunk temetőbe ,a városon elhaladva voltak akik bevoltak öltözve és járták a várost :D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 3 Nov. - 10:46 | |
| De szerintem 19 évesen már nem akar beöltözni X'D | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 3 Nov. - 19:16 | |
| Szegény ellaposodott életű férjek hogy örülhetnek neked | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 3 Nov. - 19:35 | |
| Koffeey!!Jövőre beöltözöl!!! xd:D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 3 Nov. - 19:41 | |
| Igeeeen!! | |
| | | Dani *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 10 Nov. - 12:17 | |
| Megint betegek vagytok? hogy már most fenn vagytok | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 10 Nov. - 12:34 | |
| Nekem egy zh-m lett volna ma, amire nem írtak fel múlt héten Mert jelentkezni kellett volna rá... szóval... XD Dínó meg beteg, igen :O | |
| | | Dani *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 10 Nov. - 13:00 | |
| és neked ez most jó vagy rossz akkor? jobbulást dínónak | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 10 Nov. - 13:45 | |
| Hát jó annyiból hogy nem kellett most tanulnom, csak majd pót zh-ra vagy vizsgára (ha nem lesz pót zh) decemberben ^^ Rossz meg annyiból hogy... fordítva :D Ha megírtam volna most, akkor meg decemberben megspóroltam volna ^^ (Már ha jól sikerült volna XD Ami nem valószínű, mert tegnap meg vállalatgazdaságtanból írtam, úgyhogy a törire nem tanultam semmit a hétvégén ^^') | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 10 Nov. - 20:52 | |
| Én már jól vagyok, csak egy napig voltam sz*rul XD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 12 Nov. - 8:05 | |
| Ou, gyógyulást akkor :< Ebben a f*s időben nem is volt nehéz megfázni -,- Kabátban megsültem, leizzadtam, de ha levettem befagyott a s*ggem XD Most meg esik... | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 12 Nov. - 16:05 | |
| Jobbulást! Hát errefelé meg még jó idő van,ilyen 17 fokok voltak a héten,esni sem esett csak egyszer hétközben de az is csak gyors eső volt | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 12 Nov. - 19:47 | |
| |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 13 Nov. - 12:11 | |
| |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 13 Nov. - 21:37 | |
| A havat már én is várom! Csak azt nem hogy a sok kretén elkezdjen hógolyózni suliba.. :ohshit: Mert ezek nem ismernek kegyelmet, és beledobják a kemény, jéghideg hógolyót egyenesen a képedbe! XD Aztán meg jár körbe a hülye autó, ami telesóderozza az utat, és minden tiszta latyak lesz, és oda a szép fehér hó | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 14 Nov. - 17:04 | |
| | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 14 Nov. - 17:16 | |
| Hehe, ez jó ötlet :D Én is mindig gondban vagyok XD
Am fiúnak... én szerintem vicces dolgot kell venni :D Hacsak nincs konkrét vágya XD Én anyával vagyok gondban ^^' Anyuknak mit lehet venni? Mert mond ő dolgokat, hogy edényt (XD) vagy akármit, de ha tudja mi az úgy nem olyan jó :3 | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ | |
| |
| | | | Csevegő \\vegyes\\ | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|