꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Csevegő \\vegyes\\

Go down 
+5
Itachifan
Shanna
Koffeey
Dínósbácsi
Tobii-zuzu
9 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Dani
*
*

Neme : Férfi

Kor : 29
Hozzászólások száma : 801

Csevegő \\vegyes\\ - Page 25 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 25 Icon_minitimeKedd 2 Nov. - 14:17

oké de mit :D áh megvan :
tegnap észrevettem hogy az ismerőseim fele tájékozatlan mivel mindegyik tegnap írta ki hogy "halloween" meg "végre halloween " közben meg megkérdeztem és csak annyit mondtak hogy "Miért nem ma van?" az ilyentől sokkot kapok ha már valami át vesz az amcsiktól akkor legalább tudja mikor van Csevegő \\vegyes\\ - Page 25 97853
Lehet hogy hülyeségen b@sztam fel magam de ez engem zavar . xD
Vissza az elejére Go down
Koffeey

Koffeey

Neme : nő

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 25 Icon_minitimeKedd 2 Nov. - 15:43

Szerintem is hülyeség... ha már kiírja, legalább legyen benne biztos XD
Jó mondjuk én mondom, akit simán meg lehet győzni arról hogy nincs igaza, még akkor is ha nyilvánvaló hogy de igen Csevegő \\vegyes\\ - Page 25 97853 XD
http://koffeey.deviantart.com
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata
Hozzászólások száma : 9818

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 25 Icon_minitimeKedd 2 Nov. - 17:41

Az amcsiknál is csak aért van mert a Celta népek telepítették be,mivel ez a Halloween tőlük származik >.> :D
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 25 Icon_minitimeKedd 2 Nov. - 18:49

Szerintem nagyon jó szokás amúgy ^^ Én is szívesen beöltöztem volna anno, meg jártunk volna a városban cukorkáért X'D
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 25 Icon_minitimeSzer. 3 Nov. - 10:29

Most is mehetsz,vasárnap mentunk temetőbe ,a városon elhaladva voltak akik bevoltak öltözve és járták a várost :D
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 25 Icon_minitimeSzer. 3 Nov. - 10:46

De szerintem 19 évesen már nem akar beöltözni X'D
Shanna

Shanna

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 25 Icon_minitimeSzer. 3 Nov. - 16:30

Miért, én 20 éves létemre még beöltözök Csevegő \\vegyes\\ - Page 25 918146 ×D Mondjuk panelban más... nálunk itt az utcában már egészen elterjedt a szokás úgyhogy tök jó :3 K*rvás nővérkének vagy r*bancos boszinak beöltözve még tök sok cukorkát kap az ember Csevegő \\vegyes\\ - Page 25 658599
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 25 Icon_minitimeSzer. 3 Nov. - 19:16

Szegény ellaposodott életű férjek hogy örülhetnek neked Csevegő \\vegyes\\ - Page 25 968628
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 25 Icon_minitimeSzer. 3 Nov. - 19:35

Koffeey!!Jövőre beöltözöl!!! Csevegő \\vegyes\\ - Page 25 580731 xd:D
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 25 Icon_minitimeSzer. 3 Nov. - 19:41

Igeeeen!! Csevegő \\vegyes\\ - Page 25 580731
Dani
*
*

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 25 Icon_minitimeSzer. 10 Nov. - 12:17

Megint betegek vagytok? hogy már most fenn vagytok
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 25 Icon_minitimeSzer. 10 Nov. - 12:34

Nekem egy zh-m lett volna ma, amire nem írtak fel múlt héten Csevegő \\vegyes\\ - Page 25 224699 Mert jelentkezni kellett volna rá... szóval... XD
Dínó meg beteg, igen :O
Dani
*
*

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 25 Icon_minitimeSzer. 10 Nov. - 13:00

és neked ez most jó vagy rossz akkor?
jobbulást dínónak
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 25 Icon_minitimeSzer. 10 Nov. - 13:45

Hát jó annyiból hogy nem kellett most tanulnom, csak majd pót zh-ra vagy vizsgára (ha nem lesz pót zh) decemberben ^^ Rossz meg annyiból hogy... fordítva :D Ha megírtam volna most, akkor meg decemberben megspóroltam volna ^^ (Már ha jól sikerült volna XD Ami nem valószínű, mert tegnap meg vállalatgazdaságtanból írtam, úgyhogy a törire nem tanultam semmit a hétvégén ^^')
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 25 Icon_minitimeSzer. 10 Nov. - 20:52

Én már jól vagyok, csak egy napig voltam sz*rul Csevegő \\vegyes\\ - Page 25 224699 XD
Shanna

Shanna

Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 25 Icon_minitimeCsüt. 11 Nov. - 22:25

Most én is beteg vagyok Csevegő \\vegyes\\ - Page 25 31212 Ilyen megfázásos influenza szerű valami, ez a szokásos köhögős orrfújós zsepikészletfelélős dolog ×D
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 25 Icon_minitimePént. 12 Nov. - 8:05

Ou, gyógyulást akkor :< Ebben a f*s időben nem is volt nehéz megfázni -,- Kabátban megsültem, leizzadtam, de ha levettem befagyott a s*ggem XD Most meg esik... Csevegő \\vegyes\\ - Page 25 139263
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 25 Icon_minitimePént. 12 Nov. - 16:05

Jobbulást! Csevegő \\vegyes\\ - Page 25 580731
Hát errefelé meg még jó idő van,ilyen 17 fokok voltak a héten,esni sem esett csak egyszer hétközben de az is csak gyors eső volt Csevegő \\vegyes\\ - Page 25 918146
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 25 Icon_minitimePént. 12 Nov. - 19:47

jóbbulást mindenkinek itt olyan szutyi mutyi idő van de szerencsére pulcsiban nem fázok az utcán xD Csevegő \\vegyes\\ - Page 25 856137 Csevegő \\vegyes\\ - Page 25 580731 Csevegő \\vegyes\\ - Page 25 580731 Csevegő \\vegyes\\ - Page 25 918146 Csevegő \\vegyes\\ - Page 25 918146
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 25 Icon_minitimePént. 12 Nov. - 23:21

Köszi ^^
Eddig itt is jó idő volt, azért is indultam el kedden egy vékonyka kis kabátban suliba, és áztam bőrig hazafelémenet Csevegő \\vegyes\\ - Page 25 102733 Aztán meg hideg volt a szél, úgyhogy igazából számítottam is rá ^^'
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 25 Icon_minitimeSzomb. 13 Nov. - 12:11

pfff hát jah most jön csak a szutyok idő de akk má havazhatna xD az fain lenne lehetne snow war olni xDXD Csevegő \\vegyes\\ - Page 25 469533 Csevegő \\vegyes\\ - Page 25 469533 Csevegő \\vegyes\\ - Page 25 468935 Csevegő \\vegyes\\ - Page 25 468935 Csevegő \\vegyes\\ - Page 25 574382 :=o=:
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 25 Icon_minitimeSzomb. 13 Nov. - 21:37

A havat már én is várom! Csevegő \\vegyes\\ - Page 25 805269
Csak azt nem hogy a sok kretén elkezdjen hógolyózni suliba.. :ohshit: Mert ezek nem ismernek kegyelmet, és beledobják a kemény, jéghideg hógolyót egyenesen a képedbe! Csevegő \\vegyes\\ - Page 25 737579 XD
Aztán meg jár körbe a hülye autó, ami telesóderozza az utat, és minden tiszta latyak lesz, és oda a szép fehér hó Csevegő \\vegyes\\ - Page 25 907323
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 25 Icon_minitimeVas. 14 Nov. - 17:04

Fujj azt én is utálom Csevegő \\vegyes\\ - Page 25 714767

Öööööhm... kis olajat öntök a tűzre, felforrósítom (vagyis hát próbálom) a topikot Csevegő \\vegyes\\ - Page 25 580731
Karácsonyi ajándék ötleteket várok :3 Főleg fiúknak!!! ×,D (Jaj mit vegyek Finch-nek? Minek örül egy fiú? *0*) Segítsük ki egymást Csevegő \\vegyes\\ - Page 25 638604
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 25 Icon_minitimeVas. 14 Nov. - 17:16

Hehe, ez jó ötlet :D Én is mindig gondban vagyok XD

Am fiúnak... én szerintem vicces dolgot kell venni :D Hacsak nincs konkrét vágya XD Én anyával vagyok gondban ^^' Anyuknak mit lehet venni? Mert mond ő dolgokat, hogy edényt (XD) vagy akármit, de ha tudja mi az úgy nem olyan jó :3
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 25 Icon_minitimeVas. 14 Nov. - 17:26

Igen, én is arra gondoltam, hogy valamit amin röhöghet egy jót :D Úgyis olyan kis diliiiiis ×3 ×D Nadeöhm...
Huhh, anyukáknak Csevegő \\vegyes\\ - Page 25 102733 A konyhai eszközök be szoktak jönni, meg porszívó, meg ilyen ökörségek ×D Nehéz olyat találni ami jó, és tényleg örül neki...
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 25 Icon_minitime

Csevegő \\vegyes\\
Vissza az elejére 
25 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Duma topik-
Ugrás: