꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Csevegő \\vegyes\\

Go down 
+5
Itachifan
Shanna
Koffeey
Dínósbácsi
Tobii-zuzu
9 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 Icon_minitimeKedd 24 Aug. - 14:52

Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 97853 érzem ahogy kilehelem a lelkemm....... Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 31212 ég veletek...barátok.....Látoma fényt!!! Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 614953 Megyek mááááárr!!!
Vissza az elejére Go down
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Neme : Férfi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 Icon_minitimeKedd 24 Aug. - 14:55

Ööö... Hachi? Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 102733 XD
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 Icon_minitimeKedd 24 Aug. - 14:56

:angyal: Angyali dal....Ááááááhhhh!!!Mily megnyuktatóóóóóóóó!
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 Icon_minitimeKedd 24 Aug. - 14:57

Ömm...Hachi megőrült? Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 243759 XD
Az angyali daal:
-Óh Pááááá~ Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 73542
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 Icon_minitimeKedd 24 Aug. - 15:00

Mi ez...?Mi ez a szag.... Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 752584 Sajtos....pogácsa.... Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 196731 Valóság ez vagy csak álmodom????
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 Icon_minitimeKedd 24 Aug. - 15:00

Sajtos pogácsa? Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 196731 Imádom a sajtos pogácsát! :=o=:
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 Icon_minitimeKedd 24 Aug. - 15:03

Csakhogy nem kapsz!!!!!!Há!!!Az én kis drágaságaim....fincsi...friss...ropogós...sajtospogácsaaaaaaaaaa!!!!! Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 752584
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 Icon_minitimeKedd 24 Aug. - 15:04

Nem baaaj, már ettem reggelire 10 darabot! Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 752584 XD
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Kor : 29
Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata
Hozzászólások száma : 9818

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 Icon_minitimeKedd 24 Aug. - 15:42

Gratulálok a sebesulteknek Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 102733 Sajtos pogi Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 968628 A krumplisat jobban szeretem :P
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 Icon_minitimeKedd 24 Aug. - 15:59

Az is finom Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 968628
De a sajtos a legjobb Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 580731 (nekem XD)
Koffeey

Koffeey

Neme : nő

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 Icon_minitimeKedd 24 Aug. - 19:53

Én nem nagyon szeretem a pogit Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 534553 *hárítja a rázúduló köveket* Csak azt, amelyik ilyen levelekből áll és szét lehet szedni rétegesen XD Szeretem szétszedni és külön-külön megenni X'D
http://koffeey.deviantart.com
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 Icon_minitimeKedd 24 Aug. - 19:55

Sajtos pogi, és az Aldi-s burgonyás pogi a legjobb Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 580731
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 Icon_minitimeKedd 24 Aug. - 21:20

De csend volt ma Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 872991
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 Icon_minitimeKedd 24 Aug. - 21:30

Igen, csend van... Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 4422
Talán egy vicc feldobja kicsit... Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 120865

Vonatbalesethez kijöttek a riporterek, hogy mégis mi történt. Kérdezték a szomszédokat. Azt mondta a parasztbácsi:
- Hát jött a vonat, ugyanúgy mint ahogy szokott, egyszer csak le a sínről, át a mezőn, át az erdőn, be a szénakazalba.
Hát ezzel nem lettek okosabbak a riporterek. Megkérdeztek másokat is, azok is ezt mondták. Már kezdett ébredezni a mozdonyvezető, megkérdezték mi történt?
- Hát jöttem, úgy ahogy szoktam, de megláttam hogy a cigány megy a sínen.
- És nem lett volna egyszerűbb azt az egy embert elütni, mint több száz utasnak az életét veszélyeztetni?
- De azt akartam, de egyszer csak elkezdett szaladni a cigány, le a sínről, át a mezőn, át az erdőn, be a szénakazalba.
Hát nem tudom ki hogy van vele, szerintem azért nem a legjobb, de megéri elolvasni Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 704848
Amúgy nem tudom miért pont cigány van a viccben, szerintem anélkül is lehetett volna Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 907323
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 Icon_minitimeSzer. 25 Aug. - 10:34

:=,= ez most komoly???Mi van ma veletek emberek???hol vagytoook?????Olyan kihalás veszély van itt,hogy porzik a SzaJa főuta!!!-ezt én sem értem,de a mondanivalója megven... :B]:

Okéééé...akkor irok saját magamnak!!! Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 280351 De a ti hibátok lesz ha a diliházba kerülök!!! És ott még ugyse fogok feljönni mint igy!És sirhattok utánnam!!! Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 897337 De nem fogok visszajönni!!! Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 94350

Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 483518 Kibirom néélkületek is....
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 Icon_minitimeSzer. 25 Aug. - 11:39

Nincs duplapost Hachiiii-chaaaann Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 765713 xD

Am Dínó könyeiért voltunk, meg nekem bérletet venni, vagyis megkérdezni mennyibe kerül, aztán nagybátyámékhoz az órásműhelybe, aztán a Spar-ba, aztán vissza Dínó könyveiért mert egy ezres még hiányzott először, és utána haza Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 483518 XD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 Icon_minitimeSzer. 25 Aug. - 12:09

Nem könyeimért, hanem könyveimért... Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 102733 XD
Ne, Hachi, ne menj! Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 775863
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 Icon_minitimeSzer. 25 Aug. - 12:27

Bocsi Koffeey Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 102733 Elfelejtettem xD

És ne aggódj,Dinó!Nem megyek Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 392785 Mert Den of Angels végre aktiválta az accountomat Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 112523 Szombat óta ezt várom...mit csináltak vajon eddig???? :ikillu:
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 Icon_minitimeSzer. 25 Aug. - 12:33

Lustultak >,> Enyémet egy nap alatt aktiválták anno Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 534553
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 Icon_minitimeSzer. 25 Aug. - 12:35

Mi az a Den of Angels Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 763995
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 Icon_minitimeSzer. 25 Aug. - 12:43

Angol BJD fórum ˇ,ˇ xD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 Icon_minitimeSzer. 25 Aug. - 12:46

BéJéDé fórúúúúúm Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 243759 XD
Vagy inkább...
BíJíDzsí :B]: XXD
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 Icon_minitimeSzer. 25 Aug. - 12:49

Jó neked xD Amúgy...most postolok a román BJDseknek xD
JigoKuu

JigoKuu

Kor : 29
Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT
Hozzászólások száma : 2836

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 Icon_minitimeSzer. 25 Aug. - 14:29

Hachikoooooooo*-*
Szia! Téged még nem is láttalak eddig=D
Szaporodunk Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 821897 Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 149164
https://jigokunotobira.weebly.com/
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 Icon_minitimeSzer. 25 Aug. - 14:37

Eddig nem is tudtál Hachiko-ról? Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 99773 Pedig már itt van egy ideje Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 120865
Bocs, de hogyhogy eddig nem vetted észre? XD
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 Icon_minitime

Csevegő \\vegyes\\
Vissza az elejére 
8 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Duma topik-
Ugrás: