| Csevegő \\vegyes\\ | |
|
+5Itachifan Shanna Koffeey Dínósbácsi Tobii-zuzu 9 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 23 Aug. - 22:56 | |
| Ja, a béna kutyáját lecserélte XD Vagy a kutya az, csak megnőtt X'D | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 23 Aug. - 22:58 | |
| Jéé tényleg még egy kutyája is van xD Mi is volt a neve? Vaki? xD | |
|
| |
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 23 Aug. - 22:58 | |
| Kiskorában kutyának nézte, pedig borjú volt Am jé tényleg, van kutyája... Alatsuka kinyírta már rég | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 23 Aug. - 22:59 | |
| | |
|
| |
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 23 Aug. - 23:01 | |
| Gondolhattál volna rá ˇˇ Alatsuka nem tűr meg ellenséges ölbepamacsot | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 23 Aug. - 23:02 | |
| Azért jön helyére Gusztáv xD | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 23 Aug. - 23:03 | |
| Aminek ilyen hülye neve van... XD Nem jön, hanem kifejlődik. XD Alatsuka azt hitte megölte, de valójában nem. Csak aludt ˇ,ˇ Majd kifejlődött Gusztáv! XD | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 23 Aug. - 23:07 | |
| LOLxD Basszus én meg itt szenvedek a PC-n,olyan rossz a ramja,hogy iszonyu lassu,és se msn-be nem léphetek be,se zenét nem hallgathatok,mert total befagy az egész és akadozni fog ez az egész,és lassuzik most is | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 23 Aug. - 23:09 | |
| Az sz*r Nekem is lassú néha | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 23 Aug. - 23:14 | |
| Jólvan én elmeek lefekszek,mert egyszeruen ilyen akadozásban,lassuságban nemtok normálisan hsz-eket írni, Jóéjtszakát nektek,sziasztok ^^ | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 23 Aug. - 23:17 | |
| Jóéjt, pápá | |
|
| |
Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 23 Aug. - 23:19 | |
| | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 24 Aug. - 13:33 | |
| Anya turiból vett boratgatyááát :tra-la-la: XXD Ilyet ne --> Még a címkén is rajta van a 20th Century Fox logó, és a Borat tm. felirat! | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 24 Aug. - 14:20 | |
| Szerintem csak én vagyok ilyen béna,hogy megint lereszeltem az ujjam és vérzik mint állat.Óránként cserélem a kötést és a vérveszteségemet még a Naruto Shippuuden Moviek sem hozzák vissza xD És már szédülök is...Ilyenkor be kéne menni a korházba? Nem hinném xD Jujj,Dinóóóóó!!! |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 24 Aug. - 14:29 | |
| XD Na most meg volt egy részeg sebesült öregapó a lépcsőházajtóban Lementem telóval, feltelefonáltam anyáéknak hogy még itt van, szóval hívják a mentőket, hogy bevigyék. Oké, felsegítettük az egyik szomszéddal. Aztán nem bírtam rávenni hogy maradjon itt, várja meg a mentőket, nem ő felment lifttel. Jöttek a mentők, mondtam hogy a nyolcadikon lakik. Mentősök felmentek nyolcadikra lifttel, én pedig felkocogtam. Oké, mentők elvitték, és nem vissza lebatyagtam a harmadikra, ahol lakunk... Kifáradtam a lépcsőzésben XD | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 24 Aug. - 14:32 | |
| Ezért nem tömbházban lakunk! Megyek kötést cserélni xD |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 24 Aug. - 14:33 | |
| Oké, menj XD Az öregapó összevérezte a lépcsőházajtót Mert a keze is véres lett, és megfogta vele az ajtót | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 24 Aug. - 14:37 | |
| Én annyira már nem vérzek...sőt azt hiszem el is állt. De komolyan csak annyit éreztem hogy csip valami mert hagymát vágtam és mikor megláttam hogy a hagyma véres "Megint....Hol a fásliiiiiii?????" |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 24 Aug. - 14:37 | |
| És megettétek a véres hagymát? X'D | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 24 Aug. - 14:42 | |
| Nem...kidobtam xD Hát majd vegsszük mi?Hát ha éhes vagyok nem magamat eszem mag,az tuti... :tra-la-la: Megyek ebédelni húslevest!!!!!!^^ |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 24 Aug. - 14:43 | |
| Nem szeretem a húslevest XD Vagyis nincs különösebb bajom vele, de mindig annyira izélik hogy azt enni kell-azt enni kell, hogy már megutáltam XD | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 24 Aug. - 14:45 | |
| énis elvágtam a kezem mert másfél kiló kjumplit xD és hagymát pucoltam szoval most bőrdarabok lógnak az ujjaimból meg a klaviatúrán is van egy kicsi |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 24 Aug. - 14:46 | |
| Fujj... :ohshit: XD A bőrdarabkákat már nem kellett volna említened XD | |
|
| |
Vendég Vendég
| |
| |