꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Csevegő \\vegyes\\

Go down 
+5
Itachifan
Shanna
Koffeey
Dínósbácsi
Tobii-zuzu
9 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Neme : Férfi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

Csevegő \\vegyes\\ - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 7 Icon_minitimeHétf. 23 Aug. - 22:56

Ja, a béna kutyáját lecserélte XD Vagy a kutya az, csak megnőtt X'D
Vissza az elejére Go down
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Kor : 29
Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata
Hozzászólások száma : 9818

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 7 Icon_minitimeHétf. 23 Aug. - 22:58

Jéé tényleg még egy kutyája is van xD Mi is volt a neve? Vaki? xD
Koffeey

Koffeey

Neme : nő

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 7 Icon_minitimeHétf. 23 Aug. - 22:58

Kiskorában kutyának nézte, pedig borjú volt Csevegő \\vegyes\\ - Page 7 102733
Am jé tényleg, van kutyája... Alatsuka kinyírta már rég Csevegő \\vegyes\\ - Page 7 102733
http://koffeey.deviantart.com
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 7 Icon_minitimeHétf. 23 Aug. - 22:59

Meghalt Vaki T_T XD
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 7 Icon_minitimeHétf. 23 Aug. - 23:01

Gondolhattál volna rá ˇˇ Alatsuka nem tűr meg ellenséges ölbepamacsot Csevegő \\vegyes\\ - Page 7 102733
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 7 Icon_minitimeHétf. 23 Aug. - 23:02

Azért jön helyére Gusztáv Csevegő \\vegyes\\ - Page 7 580731 xD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 7 Icon_minitimeHétf. 23 Aug. - 23:03

Aminek ilyen hülye neve van... Csevegő \\vegyes\\ - Page 7 102733 XD
Nem jön, hanem kifejlődik. XD Alatsuka azt hitte megölte, de valójában nem. Csak aludt ˇ,ˇ Majd kifejlődött Gusztáv! Csevegő \\vegyes\\ - Page 7 580731 XD
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 7 Icon_minitimeHétf. 23 Aug. - 23:07

LOLxD
Basszus én meg itt szenvedek a PC-n,olyan rossz a ramja,hogy iszonyu lassu,és se msn-be nem léphetek be,se zenét nem hallgathatok,mert total befagy az egész és akadozni fog ez az egész,és lassuzik most is Csevegő \\vegyes\\ - Page 7 102733
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 7 Icon_minitimeHétf. 23 Aug. - 23:09

Az sz*r Csevegő \\vegyes\\ - Page 7 704848 Nekem is lassú néha Csevegő \\vegyes\\ - Page 7 907323
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 7 Icon_minitimeHétf. 23 Aug. - 23:14

Jólvan én elmeek lefekszek,mert egyszeruen ilyen akadozásban,lassuságban nemtok normálisan hsz-eket írni,
Jóéjtszakát nektek,sziasztok ^^
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 7 Icon_minitimeHétf. 23 Aug. - 23:17

Jóéjt, pápá Csevegő \\vegyes\\ - Page 7 311688
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 7 Icon_minitimeHétf. 23 Aug. - 23:19

Jóéjt, sziaaa!! :^^:
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 7 Icon_minitimeKedd 24 Aug. - 13:33

Anya turiból vett boratgatyááát :tra-la-la: XXD
Ilyet ne -->
Csevegő \\vegyes\\ - Page 7 2999e77512cb8ea42d94909077473de9
Még a címkén is rajta van a 20th Century Fox logó, és a Borat tm. felirat! Csevegő \\vegyes\\ - Page 7 149164
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 7 Icon_minitimeKedd 24 Aug. - 14:20

Szerintem csak én vagyok ilyen béna,hogy megint lereszeltem az ujjam és vérzik mint állat.Óránként cserélem a kötést és a vérveszteségemet még a Naruto Shippuuden Moviek sem hozzák vissza xD És már szédülök is...Ilyenkor be kéne menni a korházba? Csevegő \\vegyes\\ - Page 7 102733
Nem hinném xD

Jujj,Dinóóóóó!!! Csevegő \\vegyes\\ - Page 7 309624
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 7 Icon_minitimeKedd 24 Aug. - 14:29

XD
Na most meg volt egy részeg sebesült öregapó a lépcsőházajtóban Csevegő \\vegyes\\ - Page 7 97853 Lementem telóval, feltelefonáltam anyáéknak hogy még itt van, szóval hívják a mentőket, hogy bevigyék. Oké, felsegítettük az egyik szomszéddal. Aztán nem bírtam rávenni hogy maradjon itt, várja meg a mentőket, nem ő felment lifttel. Jöttek a mentők, mondtam hogy a nyolcadikon lakik. Mentősök felmentek nyolcadikra lifttel, én pedig felkocogtam. Oké, mentők elvitték, és nem vissza lebatyagtam a harmadikra, ahol lakunk... Csevegő \\vegyes\\ - Page 7 97853 Kifáradtam a lépcsőzésben XD
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 7 Icon_minitimeKedd 24 Aug. - 14:32

Ezért nem tömbházban lakunk! Csevegő \\vegyes\\ - Page 7 94350 Megyek kötést cserélni xD Csevegő \\vegyes\\ - Page 7 97853
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 7 Icon_minitimeKedd 24 Aug. - 14:33

Oké, menj XD
Az öregapó összevérezte a lépcsőházajtót Csevegő \\vegyes\\ - Page 7 278431 Mert a keze is véres lett, és megfogta vele az ajtót Csevegő \\vegyes\\ - Page 7 515462
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 7 Icon_minitimeKedd 24 Aug. - 14:37

Én annyira már nem vérzek...sőt azt hiszem el is állt. Csevegő \\vegyes\\ - Page 7 102733 De komolyan csak annyit éreztem hogy csip valami mert hagymát vágtam és mikor megláttam hogy a hagyma véres Csevegő \\vegyes\\ - Page 7 1410785470 "Megint....Hol a fásliiiiiii?????"
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 7 Icon_minitimeKedd 24 Aug. - 14:37

És megettétek a véres hagymát? X'D
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 7 Icon_minitimeKedd 24 Aug. - 14:42

Nem...kidobtam xD Hát majd vegsszük mi?Hát ha éhes vagyok nem magamat eszem mag,az tuti...
Csevegő \\vegyes\\ - Page 7 663779
:tra-la-la: Megyek ebédelni húslevest!!!!!!^^
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 7 Icon_minitimeKedd 24 Aug. - 14:43

Nem szeretem a húslevest Csevegő \\vegyes\\ - Page 7 488962 XD
Vagyis nincs különösebb bajom vele, de mindig annyira izélik hogy azt enni kell-azt enni kell, hogy már megutáltam XD
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 7 Icon_minitimeKedd 24 Aug. - 14:45

énis elvágtam a kezem mert másfél kiló kjumplit xD és hagymát pucoltam szoval most bőrdarabok lógnak az ujjaimból meg a klaviatúrán is van egy kicsi
Csevegő \\vegyes\\ - Page 7 48616
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 7 Icon_minitimeKedd 24 Aug. - 14:46

Fujj... :ohshit: XD
A bőrdarabkákat már nem kellett volna említened Csevegő \\vegyes\\ - Page 7 910932 XD
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 7 Icon_minitimeKedd 24 Aug. - 14:47

Csevegő \\vegyes\\ - Page 7 568962 Kösz szépen ghost...elment az étvágyam is.... Csevegő \\vegyes\\ - Page 7 990973 most nem fogok enni és nem ettem már tegnap este 7 óta és éhenhalok!!!!Neeeeeeeeeeeee!!! Csevegő \\vegyes\\ - Page 7 635390
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 7 Icon_minitimeKedd 24 Aug. - 14:48

Mit tettél ghost? Hogy tehetted? Csevegő \\vegyes\\ - Page 7 574382 XD
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 7 Icon_minitime

Csevegő \\vegyes\\
Vissza az elejére 
7 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Duma topik-
Ugrás: