| Csevegő \\vegyes\\ | |
|
+5Itachifan Shanna Koffeey Dínósbácsi Tobii-zuzu 9 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 25 Aug. - 18:40 | |
| Istenkém....kösz kihagyom,nem akarom összeszűrni a levet a Gusztival meg a fekete szemeivel Igeeeennn!!! |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 25 Aug. - 18:40 | |
| Miért én a legkisebb?! Mert én vagyok a legkisebb... XD Gusztávot kihagytad a legelejéről... Gusztáv a pápá XD | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 25 Aug. - 18:41 | |
| Gusztáv egy marha Mert te vagy a legfiatalabb xD | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 25 Aug. - 18:54 | |
| De nagy mákom van hogy idősebb vagyok Kakuzunál ^^"
Harry Potter leváltotam Nanára és ma befejezem *-* |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 25 Aug. - 18:55 | |
| Nana az a rossz anime? XP | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 25 Aug. - 18:57 | |
| Az egyáltalán melyik anime? XD | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 25 Aug. - 18:59 | |
| Az a rossz,de most mennem kell,Sziasztok ^^ | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 25 Aug. - 19:00 | |
| Ciao !!!!! |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 25 Aug. - 19:02 | |
| Pápá Nana? Melyik az? Asszem már egy részt láttam belőle, amikor Animax-et néztem | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 25 Aug. - 19:07 | |
| Az az amikor a vonaton találkozik 2 csaj és mind a kettőt Nanának hivják és majd együtt bérelnek házat meg ilyen csuda romantikus doldog xD Nem lezbikuzok xD De csuda romantikus anime és nekem nagyon tetszik és innen jön a Hachi becenevem ^^ |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 25 Aug. - 19:10 | |
| Akkor azt láttam. Abban is két Nana nevű csaj volt XD Egy kis lakásban... XD | |
|
| |
JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| |
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 25 Aug. - 21:28 | |
| Jah,Jigoku ilyen késői egyén xD Ne vedd sértésnek O.o | |
|
| |
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 25 Aug. - 22:21 | |
| Jééééé egy Kisame | |
|
| |
Kisame *
Neme :
Kor : 30 Karakter : Rock Lee Hozzászólások száma : 507
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 25 Aug. - 22:28 | |
| | |
|
| |
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 25 Aug. - 22:30 | |
| Közeledő suli XD Horror | |
|
| |
Kisame *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 25 Aug. - 22:32 | |
| Én nem annyira rettegek tőle, mert új suliba megyek XD és új környezet lesz :D és idén végre nem kellett pótvizsgára mennem | |
|
| |
Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 25 Aug. - 22:33 | |
| Nekem is új lesz, de én félek tőle XD Még nem is voltam ott, az egyetemvárosba sem, nem hogy magán az egyetemen Pont holnap megyünk be felderíteni X'D | |
|
| |
Kisame *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 25 Aug. - 22:34 | |
| xD én csak 3ba megyek | |
|
| |
Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 25 Aug. - 22:35 | |
| Az a legrosszabb >,> Nem elrettentésként mondom csak nekem az volt X'D Irtó sok órám volt X,x | |
|
| |
Kisame *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 25 Aug. - 22:37 | |
| Nekem elvileg nem lesz mert én művészeti suliba járok tetováló leszek aztán a rajzból van csak sok XD | |
|
| |
Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 25 Aug. - 22:39 | |
| Az jóóó Rajzórából nekünk is lehetett volna több... már ha érdekesebb lett volna... de olyan fos volt =_= Nem sokat rajzoltunk a 4 év alatt összesen se Tetováló | |
|
| |
Kisame *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 25 Aug. - 22:42 | |
| Én meg azt kívánom h legyen kevesebb rajz órámXDElegem van már egész nap rajzolni nem olyan jó, koncentrálni kellXD És ha nem tökéletes akkor nem is kapok 5 öst mert ha tetováló akarok lenni akkor úgy kell tennem mintha minden rajzom a legjobb lenne | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 25 Aug. - 22:46 | |
| Mi meg ugye voltunk nekem a könyvekért, és felfedeztem egy új ajtót a suliban, amiről eddig nem is tudtam hogy ott volt. XD Pedig több mint 7 éve járok oda XD | |
|
| |
Kisame *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 25 Aug. - 22:49 | |
| Húú velem is történt hasonló de mi is volt az ....hm Jaa ismertem egy gyereket már 5 éves korom óta de nem rég tudtam meg hogy hívják XD | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ | |
| |
|
| |
| Csevegő \\vegyes\\ | |
|