꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Csevegő \\vegyes\\

Go down 
+5
Itachifan
Shanna
Koffeey
Dínósbácsi
Tobii-zuzu
9 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimeSzer. 25 Aug. - 18:40

Istenkém....kösz kihagyom,nem akarom összeszűrni a levet a Gusztival meg a fekete szemeivel Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 102733

Igeeeennn!!!
Vissza az elejére Go down
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Neme : Férfi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimeSzer. 25 Aug. - 18:40

Miért én a legkisebb?! Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 775863 Mert én vagyok a legkisebb... Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 4422 XD
Gusztávot kihagytad a legelejéről... Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 574382 Gusztáv a pápá Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 73542 XD
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Kor : 29
Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata
Hozzászólások száma : 9818

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimeSzer. 25 Aug. - 18:41

Gusztáv egy marha Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 191601
Mert te vagy a legfiatalabb Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 514184 xD
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimeSzer. 25 Aug. - 18:54

De nagy mákom van hogy idősebb vagyok Kakuzunál ^^"

Harry Potter leváltotam Nanára és ma befejezem *-*
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimeSzer. 25 Aug. - 18:55

Nana az a rossz anime? XP
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimeSzer. 25 Aug. - 18:57

Az egyáltalán melyik anime? XD
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimeSzer. 25 Aug. - 18:59

Az a rossz,de most mennem kell,Sziasztok ^^
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimeSzer. 25 Aug. - 19:00

Ciao !!!!! Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 468935
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimeSzer. 25 Aug. - 19:02

Pápá Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 311688
Nana? Melyik az? Asszem már egy részt láttam belőle, amikor Animax-et néztem Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 534553
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimeSzer. 25 Aug. - 19:07

Az az amikor a vonaton találkozik 2 csaj és mind a kettőt Nanának hivják és majd együtt bérelnek házat meg ilyen csuda romantikus doldog xD Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 102733 Nem lezbikuzok xD De csuda romantikus anime és nekem nagyon tetszik és innen jön a Hachi becenevem ^^
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimeSzer. 25 Aug. - 19:10

Akkor azt láttam. Abban is két Nana nevű csaj volt XD Egy kis lakásban... Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 102733 XD
JigoKuu

JigoKuu

Neme : nő

Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT
Hozzászólások száma : 2836

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimeSzer. 25 Aug. - 20:47

Hachiko írta:
:=,= Nem sújt le kimondottan a dolog xD Már megszoktam hogy nem vesznek észre... Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 4422 Csak folytassátok...

Tobi....De ari hogy nem felejtetted el hogy rokonok vagyunk! Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 196731

Neeeem, csak olyan kis szeleburdi vagyok, az ilyen csak egy év után tűnik ám fel=D
https://jigokunotobira.weebly.com/
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimeSzer. 25 Aug. - 21:28

Jah,Jigoku ilyen késői egyén xD Ne vedd sértésnek O.o
Koffeey

Koffeey

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimeSzer. 25 Aug. - 22:21

Jééééé egy Kisame Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 196731
http://koffeey.deviantart.com
Kisame
*
*
Kisame

Kor : 30
Karakter : Rock Lee
Hozzászólások száma : 507

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimeSzer. 25 Aug. - 22:28

Höhö mizujs ? :^^:
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimeSzer. 25 Aug. - 22:30

Közeledő suli XD Horror Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 775863
Kisame
*
*
Kisame

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimeSzer. 25 Aug. - 22:32

Én nem annyira rettegek tőle, mert új suliba megyek XD Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 94350 és új környezet lesz :D és idén végre nem kellett pótvizsgára mennem Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 918146
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimeSzer. 25 Aug. - 22:33

Nekem is új lesz, de én félek tőle XD Még nem is voltam ott, az egyetemvárosba sem, nem hogy magán az egyetemen Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 102733 Pont holnap megyünk be felderíteni X'D
Kisame
*
*
Kisame

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimeSzer. 25 Aug. - 22:34

xD én csak 3ba megyek Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 968628
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimeSzer. 25 Aug. - 22:35

Az a legrosszabb >,> Nem elrettentésként mondom csak nekem az volt X'D Irtó sok órám volt X,x
Kisame
*
*
Kisame

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimeSzer. 25 Aug. - 22:37

Nekem elvileg nem lesz mert én művészeti suliba járok tetováló leszek aztán a rajzból van csak sok XD Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 212874
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimeSzer. 25 Aug. - 22:39

Az jóóó Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 196731 Rajzórából nekünk is lehetett volna több... már ha érdekesebb lett volna... de olyan fos volt =_= Nem sokat rajzoltunk a 4 év alatt összesen se Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 102733
Tetováló Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 196731
Kisame
*
*
Kisame

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimeSzer. 25 Aug. - 22:42

Én meg azt kívánom h legyen kevesebb rajz órámXDElegem van már egész nap rajzolni nem olyan jó, koncentrálni kellXD Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 278431 És ha nem tökéletes akkor nem is kapok 5 öst mert ha tetováló akarok lenni akkor úgy kell tennem mintha minden rajzom a legjobb lenne Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 97853
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimeSzer. 25 Aug. - 22:46

Mi meg ugye voltunk nekem a könyvekért, és felfedeztem egy új ajtót a suliban, amiről eddig nem is tudtam hogy ott volt. XD
Pedig több mint 7 éve járok oda Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 278431 XD
Kisame
*
*
Kisame

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimeSzer. 25 Aug. - 22:49

Húú velem is történt hasonló de mi is volt az ....hm Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 763995

Jaa ismertem egy gyereket már 5 éves korom óta de nem rég tudtam meg hogy hívják XD Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 94350
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitime

Csevegő \\vegyes\\
Vissza az elejére 
10 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Duma topik-
Ugrás: