꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Csevegő \\vegyes\\ | |
|
+5Itachifan Shanna Koffeey Dínósbácsi Tobii-zuzu 9 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 25 Aug. - 22:51 | |
| LOL X'D Am olyan ocsmány az a fal... nem is csoda XD
| |
| | | Kisame *
Neme :
Kor : 30 Karakter : Rock Lee Hozzászólások száma : 507
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 25 Aug. - 22:53 | |
| Yáyy olyan gyorsan eltelt ez a nyár | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 25 Aug. - 22:55 | |
| Nagyon gyorsan... a július teljesen kiesett nekem :S | |
| | | Kisame *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 25 Aug. - 22:57 | |
| Nekem az egész nyár XD nem voltam sehol se bulin úgyhogy ez a nyár nekem csak időpazarlás volt | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 25 Aug. - 22:59 | |
| Mi pl strandon se voltunk XD Mondjuk nekem nem is hiányzott, nem szeretem xD Meg festés volt, pakolás, meg minden... úgy elment az idő =_= | |
| | | Kisame *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 25 Aug. - 23:00 | |
| Én itt lakom egy tó mellett de nem mentem le | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 25 Aug. - 23:07 | |
| | |
| | | Kisame *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 25 Aug. - 23:08 | |
| Az igaz :^^: Nah én léptem aludni >< Sziasztok jó éjt | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 25 Aug. - 23:31 | |
| *késve XD* Szia, szép álmokat :D
Nekem is kéne menni XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 26 Aug. - 9:38 | |
| Én is új suliba meek de vasárnap meek fecsketáborba keddig,és egyből évnyitó lesz szerdán Azért én kicsit izgulok xD Szinte az egész nyarat itt tőltöttem a Szeján Amikor meg nem akkor meg nem xD | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 26 Aug. - 11:54 | |
| Én nekem utolsó évem itt aztán nagy valószinűség van arra hogy költözünk Debrecenbe és megyek művészetire :^^: letárgyaltuk anyámmal a dolgot.Ha maradunk akkor intenziv angol-nyelvek ha megyünk művészeti xD Bár már előre sajnálom azokat a tanárokat akik esetleg tanitani fognak Pedig semmi baj velem,csak ha órán rámjön -pláne töriórán- a fangörcs akkor nem tudnak leállitani xD |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 26 Aug. - 11:59 | |
| Két pofonnal sem? xD Én órákon azért tok viselkedni,de szünetekben... xD | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 26 Aug. - 12:00 | |
| Nem...pofonnal pláne nem mert visszaütööök xD Szünetben meg le se lehet lőni.Szegény barátnőm kezd megromlani mellettem xD |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 26 Aug. - 12:03 | |
| Jujj Szegény lány xD | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 26 Aug. - 12:03 | |
| Annyira nem kell sajnálni,kezdi megszokni.Túl szokat vagyunk együtt ahooz hogy ne szokjon meg... |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 26 Aug. - 12:05 | |
| | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 26 Aug. - 12:09 | |
| Nincs más választása!!! |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 26 Aug. - 12:11 | |
| | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 26 Aug. - 13:51 | |
| Megszok, vagy megszök XD Alkalmazkodnia kell Hachi-hoz XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 26 Aug. - 14:25 | |
| | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 26 Aug. - 21:12 | |
| Shanna hol vagy már? Unatkozok, gyere fel, írjál XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 26 Aug. - 21:12 | |
| Pedig elmentem,és még sincs itt O.o xD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 26 Aug. - 21:13 | |
| Biztos megint nincs nete >< | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 26 Aug. - 21:14 | |
| Hogy lehetséges ez?! Persze ha most elmennék játszani, akkor pont megjönne... XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 26 Aug. - 21:18 | |
| Nemszeretjuk Olaszországot | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ | |
| |
| | | | Csevegő \\vegyes\\ | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|