Nekem meg akkora egy bunkó f*szfej a kémiatanárom. >,< Aki egyben az igazgató.. izé.. tagintézmény vezető ˇ,ˇ Mióta összevonták a sulikat már nem igazgató, csak tag intézmény vezető :P Hahaha >D Na szóval XD A szemétje egész nagy szünetben tartotta az órát, mert ő beképzelt barom, és neki szabad, mert ő az igazgató... =_=" És az egy dolog hogy az egész nagyszünetben tartotta az órát (a nagyszünet ugye a 15 perces szünet amikor ki kell menni az udvarra), de aztán a folyosón lecseszett hogy "Miért vagy bent? Miért nem vagy kint?! D|"!!! X'D Lecseszett, hogy miért nem vagyok kint, mikor miatta nem tudtam kimenni X'D
A cicómat akartam leszidni, mert a szőnyegre akart kakilni (ezt mindjárt kifejtem bővebben, mert ez a másik dolog amiért sz*r a kedvem), és gyorsan léptem volna oda, de nem láttam hogy ott van a lábam előtt egy fadoboz(szerű izé), és úúúúgy belerúgtam, hogy ott vinnyogtam percekig xD És fájt, meg fáj most is, de csak később láttam hogy vérzik is, a zoknimon xD Addig azt hittem csak fáj És van a középső lábujjamon egy kerek lyuk
A cica pedig... tüntetésből a szőnyegre kakil mostanában, mert féltékeny a kistesónkra, és... hát úgy néz ki hogy oda fogjuk adni valakinek... :( *ha csak rágondol, bőgni kezd*
Köszi Nagyon sajnálni fogom ott hagyni, de muszáj lesz, neki is jobb lesz úgy Mert nekem nincs szívem szidni, kiabálni vele, és rácsapni ha odakakil vagy pisil a szőnyegre, máshogy meg nem lehetne megnevelni, szóval... T.T
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 7 Dec. - 21:07
jááj mámó meg találtam azt azenét amit az 1 aka életébe tolt kisame xD PAIN XD
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
:( Én is nagyon sajnálom a cicádat, meg főleg téged hogy ott kell majd hagynod... vagy már ott is hagytad? :( Én nem tudnám a kutyuimat odaadni valaki másnak, ott halnék meg, mintha a gyerekeimet vennék el tőlem
Hát mikor először felvetődött az ötlet, legalább fél óráig ültem mellette és bőgtem *^* De aztán ugye tovább csinálta, és rácsapni meg kiabálni rá még rosszabb... úgyhogy már sírógörcs nélkül ki tudom mondani hogy "Beszélt már xy az xy-jával hogy mehet-e hozzá a cica?" Aztán majd kiderül hogy mennyire leszek erős mikor visszük...................... ^^'
Nyuhuhú, most kaptam influenza oltást *zsibbad a karja* xD Dínó te is kapsz ha hazaérsz
lol, én is ×,D Azért Anikónak nem kellett volna azt a kis semmit ennyire felfújnia... az nem lökés volt, olyat én is csinálok egy nap megszámlálhatatlanul sokszor... ez csak az volt, hogy 'jaj de utálom, mivel b*szhatnék ki vele?!', és ez kapóra jött ^^' Azért kíváncsi lennék mi lenne, ha lejátszanák nekik a villában... :D
Én pénzecskét (pontosabban 10 ezer forintot <3), néhány pólót amik tök jók, kaptam tusfürdőt, papucsot, egy vicces figurát Koffeey-éktől, egy filmet, meg egy sapkát ami tök jó XD
Hehe, én kaptam könyveket, egy egérpadot (szétnyúztam a régit), ruhákat, parfümöt, bugyit (!!!! :'D)... ez az unalmas, szürke adag ×,D Finchtől meg naptárat kaptam közös képekből Meg gyűrűket :3 De ami a leglolabb (szóalkotás), az a nagyim ajándéka... egy ilyen... ribanc szercsi o×o ×,D
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421