꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Csevegő \\vegyes\\ | |
|
+5Itachifan Shanna Koffeey Dínósbácsi Tobii-zuzu 9 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 7 Feb. - 22:02 | |
| Hát, már csak nem történik semmi ezen a napon XD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 7 Feb. - 22:15 | |
| Aha, azt akarom majd, minél gyorsabban letudni a 10 alkalmat XD Am én is aerobikot akartam, mert barinőm is azt vette fel, de nem volt jó időpont :< | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 8 Feb. - 10:53 | |
| Hát én péntekre vettem fel... igaz hogy így csak a tesiért be kell majd mennem pénteken, de legalább mozgok kicsit aznap is ×,D Meg van ha minden igaz pénteken közvetlenül 2 aerobik egymás után, mert mintha két időpontot láttam volna... és akkor ha nagyon fittnek érzem magam, néha ottmaradok mind a kettőn, úgy hamarabb letudom ×D
Áh, még van egy órám... pedig itt siettem meg izgultam hogy jaj, nem fogok tudni választ írni a Shippuuba D× Mert elmentem még beadni a papírt (most sikerült :D), aztán meg itt rohantam mint egy h*lye :D Pedig 5-10 perc alatt ide lehet érni ×D *netkávézóban van* | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 9 Feb. - 12:05 | |
| (Még ha szűkösen is, de letelt a 24 óra, már nem számít duplapost-nak! ˇˇ ×D)
A gatyám is rá fog menni ha én minden lyukasban kimászok ide netezni :'D Na de nem baj ×D Kell most valahova írnom? >_> *gondolkozik, elmegy, szétnéz a játékok között* A Tükörjégbe majd csak EpresCukor után írok... hmm, úgy látom akkor csak a kariba, meg a NieeKoru-sba majd :D (Csak összejött már másfél hónap késés ×D) De fura, nekem úgy rémlett egy csomó helyre kell ×D
| |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 11 Feb. - 23:25 | |
| Hát ez nagyszerű, egy hónapja (ha nem több) tulajdonképpen csak mi hárman írkászolunk az egész dumatopikba Hol vannak az emberek?! | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 12 Feb. - 10:53 | |
| részemről semmi gond csak már másfél 2 hete hulla vagyok valamiért és nem nagyon volt kedvem írni de már kicsattanok az energiától kellet egy jó kiadós alvás :D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 12 Feb. - 10:58 | |
| Remek! :D De Tobi vajon hova tűnt? D: | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 12 Feb. - 11:03 | |
| ... Tobi biztos........................................................... megijedt Kidától Kb azóta nincs mióta Kida van XXXXXXXXXXX'D Áhh *még mindig beteg* | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 12 Feb. - 11:13 | |
| Kidának pusztulnia kell XD | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 12 Feb. - 11:29 | |
| MSN-en se szoktam látni :'( Nem mintha fent szoktam volna lenni MSN-en X'D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 12 Feb. - 11:30 | |
| Pedig Kida szerintem határozottan nincs fent MSN-en, szóval... valami más lesz itt a helyzet | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 12 Feb. - 11:31 | |
| Szilveszterkor úgy berúgott hogy megfeledkezett a Szejáról | |
| | | Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 13 Feb. - 18:51 | |
| Képzeljétek, hogy jártam be van kapcsolva a TV erre csak azt veszem észre, hogy a kép úgy elment mint én mikor kiderül, hogy lyukas órám van. Na gondolom nem gond áthozom a kis koleszos fekete-fehér TV legalább lesz mit nézni erre azon sincs kép most hoztam egy másikat csak várni kell egy órát hogy felmelegedjen mert kint volt. De remélem ez már működni fog | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 13 Feb. - 18:57 | |
| Nem lehet hogy valamiért nincs adás? | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 13 Feb. - 18:59 | |
| Nekünk néha akkorákat reccsen ahogy elmegy az adás Régi már ez a tévé xD | |
| | | Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 13 Feb. - 19:04 | |
| adás van mert hang az van ezért is csodálkozok még az jutott eszembe, hogy lehet a koax kábel sérült meg és ezért ad csak hangot. De most már itt a 3. TV háromból egy csak működni fog. De ha mégsem akkor majd nézek a gépen filmet hiszem nem vagyok én elveszett ember. | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Joey **
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 13 Feb. - 19:16 | |
| Csak egy kérdés. Ki az a Olivér? | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 13 Feb. - 19:40 | |
| VV Olivér :D Ésés... én nagyon nem örülök neki DX Annak igen hogy ő örül hogy a barátnőjével lehet, de annak nem hogy Béci nyert és most még beképzeltebb egoista lesz | |
| | | Dani *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 13 Feb. - 20:16 | |
| bunda az egész ilyen nagy százalékkal nem mehetett vissza az a beképzelt f*sz | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 13 Feb. - 20:47 | |
| Szerintem az van, hogy nem szavaztak az emberek... mert hogy Olivér ki akart jönni és... hát nem tudom, szeretik és azt akarták hogy jó legyen neki xD Ha nincs ez az Anikó-dolog, meg a büntetés amit kapott, akkor talán ő is maradni akart volna és simán kint hagyja Bécit :/ Elb*szta szegény egyébként, szerintem simán megnyerte volna... Jaj, de remélem hogy ha egyszer Alekoszt kiválasztják, ő kiviszi megint és porba alázza XD Vagy Lacit, ő is milyen nagy pofával beszélt most... szerintem sehol nem lenne Alekosszal szemben :D | |
| | | Dani *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 13 Feb. - 21:10 | |
| lehet valami abban amit mondsz annyi biztos hogy alkesz bárki ellen győzne ő a legjobb a villában | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ | |
| |
| | | | Csevegő \\vegyes\\ | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|