꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Csevegő \\vegyes\\

Go down 
+5
Itachifan
Shanna
Koffeey
Dínósbácsi
Tobii-zuzu
9 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Neme : Férfi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 Icon_minitimeHétf. 7 Feb. - 22:02

Hát, már csak nem történik semmi ezen a napon XD
Vissza az elejére Go down
Shanna

Shanna

Neme : nő

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 Icon_minitimeHétf. 7 Feb. - 22:05

Köszi az együttérzést gyerekek Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 613170 Finch csak kiröhögött Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 737579

Juj, pingpong ×D Jó az Koffeey, majd gyorsan letudod és kész ×D Én aerobikot vettem fel, de már megbántam, pedig még nem volt órám D:
Koffeey

Koffeey

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 Icon_minitimeHétf. 7 Feb. - 22:15

Aha, azt akarom majd, minél gyorsabban letudni a 10 alkalmat XD
Am én is aerobikot akartam, mert barinőm is azt vette fel, de nem volt jó időpont :<
http://koffeey.deviantart.com
Shanna

Shanna

Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 Icon_minitimeKedd 8 Feb. - 10:53

Hát én péntekre vettem fel... igaz hogy így csak a tesiért be kell majd mennem pénteken, de legalább mozgok kicsit aznap is ×,D Meg van ha minden igaz pénteken közvetlenül 2 aerobik egymás után, mert mintha két időpontot láttam volna... és akkor ha nagyon fittnek érzem magam, néha ottmaradok mind a kettőn, úgy hamarabb letudom ×D

Áh, még van egy órám... pedig itt siettem meg izgultam hogy jaj, nem fogok tudni választ írni a Shippuuba D× Mert elmentem még beadni a papírt (most sikerült :D), aztán meg itt rohantam mint egy h*lye :D Pedig 5-10 perc alatt ide lehet érni ×D *netkávézóban van*
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 Icon_minitimeSzer. 9 Feb. - 12:05

(Még ha szűkösen is, de letelt a 24 óra, már nem számít duplapost-nak! ˇˇ ×D)

A gatyám is rá fog menni ha én minden lyukasban kimászok ide netezni :'D Na de nem baj ×D
Kell most valahova írnom? >_>
*gondolkozik, elmegy, szétnéz a játékok között*
A Tükörjégbe majd csak EpresCukor után írok... hmm, úgy látom akkor csak a kariba, meg a NieeKoru-sba majd :D (Csak összejött már másfél hónap késés ×D) De fura, nekem úgy rémlett egy csomó helyre kell ×D
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 Icon_minitimePént. 11 Feb. - 23:25

Hát ez nagyszerű, egy hónapja (ha nem több) tulajdonképpen csak mi hárman írkászolunk az egész dumatopikba Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 97853

Hol vannak az emberek?! Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 309624
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 Icon_minitimeSzomb. 12 Feb. - 0:01

Hát vannaaak... jönnek, mennek... de csendben teszik ×D
Sajnoooos Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 4422
Ha épp uncsi amiről beszélünk, vagy nem tudtok hozzászólni esetleg mert nem érdekel, akkor nyugodtan hozzatok fel valami mást! :< Senki nem fog megsértődni, sőt, repesnénk az örömtől ha nem csak mi spam-elnénk itt ×D :D
Dani
*
*

Kor : 29
Hozzászólások száma : 801

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 Icon_minitimeSzomb. 12 Feb. - 10:53

részemről semmi gond csak már másfél 2 hete hulla vagyok valamiért és nem nagyon volt kedvem írni de már kicsattanok az energiától kellet egy jó kiadós alvás :D
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 Icon_minitimeSzomb. 12 Feb. - 10:58

Remek! :D
De Tobi vajon hova tűnt? D:
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 Icon_minitimeSzomb. 12 Feb. - 11:03

... Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 534553 Tobi biztos........................................................... megijedt Kidától Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 157118 Kb azóta nincs mióta Kida van XXXXXXXXXXX'D
Áhh Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 97853 *még mindig beteg*
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 Icon_minitimeSzomb. 12 Feb. - 11:13

Kidának pusztulnia kell Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 546137 XD
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 Icon_minitimeSzomb. 12 Feb. - 11:27

Nyaa, Kidaaa Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 483323 Nem fog pusztulni ×D *élő pajzsként védi a rá záporozó kövektől*
Am lol ×,D Hát... lehet van benne valami... Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 102733
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 Icon_minitimeSzomb. 12 Feb. - 11:29

MSN-en se szoktam látni :'( Nem mintha fent szoktam volna lenni MSN-en X'D
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 Icon_minitimeSzomb. 12 Feb. - 11:30

Pedig Kida szerintem határozottan nincs fent MSN-en, szóval... valami más lesz itt a helyzet Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 392785
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 Icon_minitimeSzomb. 12 Feb. - 11:31

Szilveszterkor úgy berúgott hogy megfeledkezett a Szejáról Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 612322
Joey
**
**
Joey

Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin)
Hozzászólások száma : 826

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 Icon_minitimeVas. 13 Feb. - 18:51

Képzeljétek, hogy jártam be van kapcsolva a TV erre csak azt veszem észre, hogy a kép úgy elment mint én mikor kiderül, hogy lyukas órám van. Na gondolom nem gond áthozom a kis koleszos fekete-fehér TV legalább lesz mit nézni erre azon sincs kép Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 990973 most hoztam egy másikat csak várni kell egy órát hogy felmelegedjen mert kint volt. De remélem ez már működni fog
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 Icon_minitimeVas. 13 Feb. - 18:57

Nem lehet hogy valamiért nincs adás? Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 763995
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 Icon_minitimeVas. 13 Feb. - 18:59

Nekünk néha akkorákat reccsen ahogy elmegy az adás Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 102733 Régi már ez a tévé xD
Joey
**
**
Joey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 Icon_minitimeVas. 13 Feb. - 19:04

adás van mert hang az van ezért is csodálkozok még az jutott eszembe, hogy lehet a koax kábel sérült meg és ezért ad csak hangot. De most már itt a 3. TV háromból egy csak működni fog. De ha mégsem akkor majd nézek a gépen filmet hiszem nem vagyok én elveszett ember.
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 Icon_minitimeVas. 13 Feb. - 19:14

Hát ha a harmadik TV-n se jó, akkor valami más lesz ott a hibás, igen :P

Jaj gyerekeeeek, am mit szóltok hozzá hogy Olivér kieseeeett? Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 483323
Joey
**
**
Joey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 Icon_minitimeVas. 13 Feb. - 19:16

Csak egy kérdés. Ki az a Olivér?
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 Icon_minitimeVas. 13 Feb. - 19:40

VV Olivér :D

Ésés... én nagyon nem örülök neki DX Annak igen hogy ő örül hogy a barátnőjével lehet, de annak nem hogy Béci nyert és most még beképzeltebb egoista lesz Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 714767
Dani
*
*

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 Icon_minitimeVas. 13 Feb. - 20:16

bunda az egész ilyen nagy százalékkal nem mehetett vissza az a beképzelt f*sz Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 856137
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 Icon_minitimeVas. 13 Feb. - 20:47

Szerintem az van, hogy nem szavaztak az emberek... mert hogy Olivér ki akart jönni és... hát nem tudom, szeretik és azt akarták hogy jó legyen neki xD Ha nincs ez az Anikó-dolog, meg a büntetés amit kapott, akkor talán ő is maradni akart volna és simán kint hagyja Bécit :/
Elb*szta szegény egyébként, szerintem simán megnyerte volna...
Jaj, de remélem hogy ha egyszer Alekoszt kiválasztják, ő kiviszi megint és porba alázza Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 856137 XD Vagy Lacit, ő is milyen nagy pofával beszélt most... szerintem sehol nem lenne Alekosszal szemben :D
Dani
*
*

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 Icon_minitimeVas. 13 Feb. - 21:10

lehet valami abban amit mondsz Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 763995

annyi biztos hogy alkesz bárki ellen győzne ő a legjobb a villában
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 Icon_minitime

Csevegő \\vegyes\\
Vissza az elejére 
34 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Duma topik-
Ugrás: