꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Csevegő \\vegyes\\

Go down 
+5
Itachifan
Shanna
Koffeey
Dínósbácsi
Tobii-zuzu
9 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Neme : Férfi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 Icon_minitimeSzer. 1 Szept. - 15:41

Nem számít XD
Vissza az elejére Go down
Shanna

Shanna

Neme : nő

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 Icon_minitimeSzer. 1 Szept. - 23:13

Juhujjjj, kis diákok Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 729914 *random kitörés*
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 Icon_minitimeSzer. 1 Szept. - 23:19

Kis pedofil fílingel Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 102733 XD
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 Icon_minitimePént. 3 Szept. - 20:23

Na gyerekek én csak holnap este leszek megyek pusztitani mások agysejtjeit :^^: Nem kell aggódni értem! Hiányozni fogtok!!!xD
Ööööö.....Majd leszek xD Jócakkát és vigyázzatok magatokraaaa!!!! Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 73542 :tra-la-la:
Koffeey

Koffeey

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 Icon_minitimePént. 3 Szept. - 21:10

Sok sikert meg jó szórakozást holnapra Hachi!! :D
http://koffeey.deviantart.com
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Kor : 29
Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata
Hozzászólások száma : 9818

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 Icon_minitimePént. 3 Szept. - 21:37

Légy jó! Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 311688
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 Icon_minitimeSzomb. 4 Szept. - 14:09

Úristen, egyetemi órarendet összeállítani X____________________X
*órák óta próbálgatja szülői segítséggel*
Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 990973:imdead:
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 Icon_minitimeSzomb. 4 Szept. - 17:08

Magadnak állítod össze az órarendet? Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 243759
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 Icon_minitimeSzomb. 4 Szept. - 17:25

Hát egyetemen úgy kell Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 120865
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 Icon_minitimeSzomb. 4 Szept. - 17:31

Úgy van, hogy megvannak a tárgyak, amiket a 7 félév alatt el kell végezni, és ezeket lehet felvenni. Van több időpontban gyakorlat meg elmélet, és azt veszed fel, amelyiket akarod :D
Csak mivel én későn estem neki, egy csomóra már nem fértem be, úgyhogy így pl ha csütörtökről a gazdasági informatikát át tudtam volna tenni szerdára, akkor csütörtökön nem lett volna órám. De elb*sztam, lekéstem, és így csütörtökön is van Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 4422
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 Icon_minitimeSzomb. 4 Szept. - 19:24

Ahha... Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 968628 xD
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 Icon_minitimeSzomb. 4 Szept. - 21:06

Majd következő félévben ˇˇ XD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 Icon_minitimeSzomb. 4 Szept. - 21:14

Holnap vasárnap, utána pedig hétfő :stressz: XD
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 Icon_minitimeSzomb. 4 Szept. - 22:38

És mindjárt itt a Június 15! Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 580731 xD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 Icon_minitimeSzomb. 4 Szept. - 22:52

Az engem nem érdekel, mert suli vaaan! Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 635390 XD
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 Icon_minitimeSzomb. 4 Szept. - 23:04

.... akkor olvasd el még egyszer azt a hsz-t és értelmezd XD
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 Icon_minitimeVas. 5 Szept. - 9:24

Hachiko írta:
TVben nem adják....pedig nagy kár.... Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 97853

Hahaahaaha nekem 1-6 ig megvan a herri potter
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 Icon_minitimeVas. 5 Szept. - 11:13

És ezt nevezik Connak?xD *epicféjl* Hát legalább 5jkor keltem aztán mentem be 8kor anyámhoz hogy "jujj dejo cosplay" Francokat!Farmer xD Volt egy kemény Naruto,Sasuke meg egy Vampire Knight Yuki xD Ja meg egy csaj a Gintamából meg egy a Shamen Kingből xD
Na jó!Vettem Hetalia mangát-kettőt:egyet magamnek egyeszt Mirtusz szülinapjára- meg kitűzőt és valójában azt amiért mentem:NARUTÓS KULCSTARTÓÓÓÓÓT! Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 580731 És a Hetalia-manga nekem az első *-* Megláttam és volt ott egy fiú és kérdi "Ez meg mi az isten?" én meg " Pontosan!Ez az Isten!!" xD Szegény gyorsan elmerekült mert kezdtem Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 856137 Ésés tanultunk japán kaligráfiát meg irtunk is xD És animét néztünk valami Kampfer-t xD Meg ismerkedtünk egy csajjal és azt hitte 19 vagyok O.o Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 309624 Nemvagyokilyenöreeeeggg!!!Meg origamiztunk egy kemény kalapot xD
Képeket csak 5öt csináltam és szerintem nem éri meg megosztani mert gyatra xD After Partira egy Kuplung nevű itteni banda hangolásánál leléptem xD De csomó vagány AMV-t néztünk xD :pacsit!:

De jözőre megyek SakuraConra és az tuti jobb lesz xD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 Icon_minitimeVas. 5 Szept. - 16:08

ghost írta:
Hachiko írta:
TVben nem adják....pedig nagy kár.... Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 97853

Hahaahaaha nekem 1-6 ig megvan a herri potter

Aha, de rendesen leírni bezzeg nem tudod... És ez nem elég, még kárörvendsz is te kis dög... Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 139263

Hát Hachi, nem sokat értettem abból amit mondtál, de biztos XD
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 Icon_minitimeVas. 5 Szept. - 16:27

Jaj Kakuzu de kedves hogy mellém állsz! Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 196731

És én magam sem nagyon értem xD
Shanna

Shanna

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 Icon_minitimeVas. 5 Szept. - 16:41

lol Koffeey... hát ahogy mondtad, majd jövő félévben okos leszel és időben odaülsz ×D Am nagy kalappal hétfőre :3

Herri Potter... Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 102733
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 Icon_minitimeVas. 5 Szept. - 17:09

Köszi X3 Kíváncsi leszek nagyon ×D Reggel a fél 7-es busszal kell mennem Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 816374
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 Icon_minitimeVas. 5 Szept. - 17:11

Hachiko írta:
Jaj Kakuzu de kedves hogy mellém állsz! Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 196731

És én magam sem nagyon értem xD
Nincs mit. Hisz nem az bátyád, vagy öcséd, vagy miafenéd vagyok? Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 918146 XD
Herri Potter Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 968628 X'D
Aztán engem nem ébreszteni Koffeey XD
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 Icon_minitimeKedd 7 Szept. - 11:56

Hát láttam babás fórumon,hogy valaki kardot keres és láttam a linket meg kell nézni-mert lesz egy samuraios projectek maaaajd-és ebbe botlottam
http://www.pupapa.com/shop/product_info.php?products_id=480 Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 515462 "EzmegmiaWTF?!?"-reakcióval xD Gondoltam megosztom,ha már olyan jóban állunk Excalibááábaaavvvvaaalll!*dudorászik*
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 Icon_minitimeKedd 7 Szept. - 12:43

Loooool Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 149164 XD
De miért nem úgy néz ki mint az animében lévő? Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 224699 XD
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 Icon_minitime

Csevegő \\vegyes\\
Vissza az elejére 
18 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Duma topik-
Ugrás: