꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Csevegő \\vegyes\\

Go down 
+5
Itachifan
Shanna
Koffeey
Dínósbácsi
Tobii-zuzu
9 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 Icon_minitimeKedd 7 Szept. - 13:53

Vissza az elejére Go down
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Neme : Férfi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 Icon_minitimeKedd 7 Szept. - 15:49

Lol XD
Úgy néz ki mintha marcipán lenne Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 360572 XD
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Kor : 29
Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata
Hozzászólások száma : 9818

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 Icon_minitimeKedd 7 Szept. - 20:18

Kakuzu kérésére írok :D Total kivok,naon fárasztó a gimi :/
Itachifan
*
*
Itachifan

Neme : nő

Kor : 30
Karakter : Uchiha Itachi˘˘
Hozzászólások száma : 249

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 Icon_minitimeSzer. 8 Szept. - 15:18

gyerekek olyan nehéz irnom: o olyan soka dolgom: o mondjuk néha dínót zaklatom msnen: o
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 Icon_minitimeSzer. 8 Szept. - 15:39

Ja, így szokott lenni XD
Koffeey

Koffeey

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 Icon_minitimeSzer. 8 Szept. - 17:35

Ez am olyan fura XD Mmint olvasni... hogy sok a dolog :D Én ilyenkor esek haza reggel negyed 7-től, de azért feljövök leellenőrözni hogy mi van ˇ,ˇ Jó, mondjuk szerepjáték hsz-t már nem vállalnék be, az hétvégére marad, de pár sorocskát írni nem nagy kunszt ˇ,ˇ

Am ez nem leszólás volt most :O Meg nem rosszallás vagy mi xD Csak furcsának tartom és megjegyeztem ˇˇ Mert szerintem ígyis úgyis bekapcsolódik az a gép ;D xD Akkor meg már, amíg akár csak a dolgomat csinálom, simán megvan :D Én is most pont a suli honlapjára megyek beregizni vállalatgazdaságtan oldalára, meg megnézni a föcitanszékes oldalt is... közben beszorítom ezt xD
http://koffeey.deviantart.com
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 Icon_minitimeSzer. 8 Szept. - 17:38

Igen, a fórumra mindig kell lennie időnek Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 73542 XD
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 Icon_minitimeSzer. 8 Szept. - 17:43

Én nem azt mondom xD Nem akarom azt izélni hogy a fórum fontosabb lenne mint xy dolog ˇ,ˇ xD Csak hogy simán van időm ebbe a kemény pár topikba írni >3<
Pl most épp baromi lassan töltődik a sulis Neptun rendszer, mert épp tantárgyat akarok áttenni, és amíg az b*szakszik, addig simán megírok egy hsz-t :D
Itachifan
*
*
Itachifan

Kor : 30
Karakter : Uchiha Itachi˘˘
Hozzászólások száma : 249

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 Icon_minitimeSzer. 8 Szept. - 20:06

öljetek meg hajráx d
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 Icon_minitimeSzer. 8 Szept. - 20:07

Nem ölünk, akkor nem tudsz írni... Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 907323 X'D
Legyetek embereek Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 704848
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 Icon_minitimeSzer. 8 Szept. - 20:30

Mondtam hogy nem azért mondtam XD
Csak szvsz simán meg lehet oldani ˇ,ˇ XXD Jó mondjuk én nem szentelek időt Mösönre meg Fészbúkra, azt a korszakomat kiéltem anno Májvipen XX'D Ennyivel nekem könnyebb dolgom van :P Dehát kinek ez kinek az mondjuk :D
Shanna

Shanna

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 Icon_minitimeSzer. 8 Szept. - 23:06

Hmm, én szélsőséges példa vagyok ×D Én am ha géphez ülök, mindig felnézek, csak ritkán ülök géphez ×D
Egyébként tadaima Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 224699 Már itthonról írok, a kis kimaradásom a hazaút volt, + egyetemre rohangálás és félév aktivizálása, tantárgyfelvétel meg stb, szüval nem halasztok :3
Koffeey, átérzem a problémádat, a tantárgyfelvétellel én is megszívtam hogy ilyen későn csináltam meg :S Hétfőn 10-től 8-ig vagyok D: De a többi mondjuk szellősebb... viszonylag, de a sok lyukas miatt nem végzek valami hamar -,-" Pénteken is be kell mennem egy tetves mikrogyak.ra Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 458933 (Asszem ezt csak Koffeey értette ×D Neked van am mikrod? ×D)

Különben igaz ami igaz... nem áll szándékomban letámadni senkit, de ha teszem azt felmegyem MSN-re vagy a többi ilyen izére, akkor simán belefér hogy szétnézek már mindenhol, ahol szoktam ×D Én mondjuk soha nem mentem még fel MSN-re, csak egy példa volt ×D Nekem az olyan frucsa, hogy valaki reggeltől estig lóg MSN-en, és közben 'nincs időm'-mel dobálózik ^^'
Ez most személyes tapasztalat volt egy korábbi barinőről, senkinek nem céloztam, nem besértődni rajta ˇoˇ Nem mondom én hogy nincs dolgotok, mert biztos sok dolgotok van. Vagy legalábbis azt hiszitek, aztán majd később rájösztök hogy de jó is volt amikor még csak annyi volt ;D *hú de vénasszonyosan hangzott ×D*
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 Icon_minitimeCsüt. 9 Szept. - 8:14

Mikrooooo :D Volt már, mondjuk nekem spec tetszett XD Pedig minden felsőbbéves mondta hogy na azt nem fogjuk szeretni xD De aranyos a tanár :D

Nagy csendben hazajöttél :D XD Te am milyen szakon vagy? Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 763995
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 Icon_minitimeCsüt. 9 Szept. - 10:26

Utálom magam xD Eddig nem festettem a körmöm,most már egyből 2 szine van xD És az ördög megbüntetett mert letört az egyik Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 990973

OFF: https://www.youtube.com/watch?v=2h6lsd8zUE0 A the GazettE új száma RED PV-stül együtt xD Nem tudom ki szereti őket,én egyszerűen imádom őket,ha gondoljátok akkor nézzétek meg Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 73542
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 Icon_minitimeCsüt. 9 Szept. - 15:01

Mi az a Mikro? Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 763995 XD Tudni akarooom :tra-la-la:
Shanna hazatért! Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 120865
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 Icon_minitimeCsüt. 9 Szept. - 17:42

Mikroökonómia :O
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 Icon_minitimeCsüt. 9 Szept. - 18:39

... Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 795967 Az meg... mi? Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 102733 XD
Shanna

Shanna

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 Icon_minitimePént. 10 Szept. - 9:46

Hát, mikroökonómia ×D Nekem már makro van =,= Majd Koffeey elmagyarázza neked ×D
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 Icon_minitimeSzomb. 11 Szept. - 11:29

Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 775863 Még mindig nincs senkiiii Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 4422
Dani
*
*

Hozzászólások száma : 801

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 Icon_minitimeSzomb. 11 Szept. - 14:03

Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 97853 a pangás folytatódik és egyre nagyobb méreteket ölt :=,=
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 Icon_minitimeVas. 12 Szept. - 15:08

Holnap kezdődik a sulim xD És megnit lesz 4 új osztálytárs és mind fiúúú Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 795967 5.ba Sanyika,6.ba Márk,7.be Zsolt,most meg ez a négy idegen bolygatja fel az osztályt...mintha 13 fiú nem lenne elég!most lesz 17!És csak 11 lány van Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 309624 Emeberk miilyen világ ezz???? Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 574382
Dani
*
*

Hozzászólások száma : 801

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 Icon_minitimeVas. 12 Szept. - 15:12

általánosban nálunk is ez volt az arán nem olyan szörnyű nem értem mi a gondod
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 Icon_minitimeVas. 12 Szept. - 17:03

Én sem nagyon értem mi a gond,mert mindig összehaverkodtunk velük...csakhogy most egyszerre 4en jönnek xD Picit sok ez igy egyszerre :^^:
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 Icon_minitimeVas. 12 Szept. - 17:26

Nálunk lányból van több Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 120865
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 Icon_minitimeVas. 12 Szept. - 17:27

Szerintem nekem úgyis nagyon mindegy........mármint.......le se ejtem xD Én irom az kis fanfic-em és kész! Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 483518
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 Icon_minitime

Csevegő \\vegyes\\
Vissza az elejére 
19 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Duma topik-
Ugrás: