꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Csevegő \\vegyes\\

Go down 
+5
Itachifan
Shanna
Koffeey
Dínósbácsi
Tobii-zuzu
9 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Neme : Férfi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

Csevegő \\vegyes\\ - Page 33 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 33 Icon_minitimePént. 28 Jan. - 23:09

Hol vagytok emberek? Csevegő \\vegyes\\ - Page 33 309624
Vissza az elejére Go down
Shanna

Shanna

Neme : nő

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 33 Icon_minitimeSzomb. 29 Jan. - 0:52

*reggel 8-tól most ért csak haza*
Csevegő \\vegyes\\ - Page 33 614953

Mielőtt ömlengeni kezdek, azt tudni kell, hogy szerdán "fedeztem fel" hogy nekem pénteken (azaz ma) nem egy, hanem két vizsgám lesz ˇ~ˇ
És mindkettőnél rohadt mázlim volt Csevegő \\vegyes\\ - Page 33 727326 A szóbelin azt az EGYETLEN tételt húztam amit tudtam ×,D Azt az egyet tanultam ×,D És badamm, a tanár megdícsért hogy én milyen okos vagyok, és az előttem vizsgázónak velem példálózott -utólag-, hogy ha én igen, akkor ő miért nem tud ilyen szorgalmasan tanulni... hát nem mondtam inkább semmit ×,D Szerintem szerencsétlen még többet is tanult nálam... és kettest kapott ^^'
Egyébként kábé pont ilyen volt...:

Tanár: Na, xyz (nem untatlak titeket a tétel hosszú címével)... tudja?
Shanna: ...
Csevegő \\vegyes\\ - Page 33 1254216710emmawatson
*és elkezdi*

Ez volt am az, amiről nem tudtam ×,D
A másik írásbeli volt, ott meg egy olyan "banda" mellé ültem le, akik az egészet végigsúgták egymásnak, én meg bőszen füleltem :3 ×D

Ennyi örömöm leltem ebben a vizsgaidőszakban... a többi sz*r lett ×D

És utána ünnepeltünk, hogy hawaii van ×D
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 33 Icon_minitimeSzomb. 29 Jan. - 8:24

Lol X'D
Eltudom képzelni a nagy rádöbbenést hogy "Mi? Jaa, azt tudoom! :D" XD
A kép illusztráció sokat segített ˇˇ' XD

Hát.. Koffeey-nek meg nem sikerült Csevegő \\vegyes\\ - Page 33 120865
Koffeey

Koffeey

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 33 Icon_minitimeSzomb. 29 Jan. - 8:37

Azért van ami sikerült X'D ˇˇ
Meg amit lehet, majd felveszem vizsgakurzusban :3 Nem pánikolok Csevegő \\vegyes\\ - Page 33 483518
http://koffeey.deviantart.com
Shanna

Shanna

Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 33 Icon_minitimeSzomb. 29 Jan. - 22:03

Hát kb azt is mondtam ×,D Valami olyasmit hogy "Aaaa mit? ...oh, ja, persze, persze~!!" ×D

Nem is kell Koffeey, nem baj az :D Pontosan, ott a vizsgakurzus ×D Nekem is lesz, nem is egy... ×D
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 33 Icon_minitimeSzomb. 29 Jan. - 22:37

Aztán eltudom képzelni ahogy ott büszkültél ahogy mondta a tanár milyen okos vagy XD
Büszküljél is ˇ,ˇ X'D
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 33 Icon_minitimeVas. 30 Jan. - 13:23

Hát megcsillant a szemem ×D
De aztán hazafelé beszéltünk szegény lánnyal (szegről-végről a barátnőm... néha beszélünk ×D), mondtam neki hogy nehogy strébernek nézzen ezentúl ×D
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 33 Icon_minitimeVas. 30 Jan. - 13:26

Mindenkinek elújságolná itt hogy te milyen tanulós jókislány vagy ˇˇ xD

Dínó azt üzeni vááárd meg, mindjárt jön ˇ,ˇ
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 33 Icon_minitimeVas. 30 Jan. - 13:27

Megvárom ˇˇ ×D
Joey
**
**
Joey

Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin)
Hozzászólások száma : 826

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 33 Icon_minitimeHétf. 31 Jan. - 19:43

Nem tud valaki valamit ghost-ról? Mert így nagyon nem haladunk a küldivel.
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 33 Icon_minitimeHétf. 31 Jan. - 22:11

Hát... nem XD
De nyugi, ő mindig visszatér ˇˇ"

Amúgy... (csakhogy felhozzak valami témát XD)
A biosz könyvem szerint a pisi savanyú kémhatású... Csevegő \\vegyes\\ - Page 33 102733
(Mikor a kémhatás csak savas, semleges, vagy lúgos lehet XD)
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 33 Icon_minitimeCsüt. 3 Feb. - 11:35

Azt hittem a pisi savanyú ÍZŰ-t fogsz írni ×D Az se sokkal jobb megállapítás, hiszen meg kéne hozzá kóstolni... Csevegő \\vegyes\\ - Page 33 102733 Öööm mindegy ×D

Ma vizsgaidőszakzáró-újfelevköszöntő pizsiparti lesz az egyik barátnőmnél Csevegő \\vegyes\\ - Page 33 805269 ×D *11 évesnek képzeli magát* Késő estére kell menni, és ott alszunk és délelőtt elmegyünk moziba és megnézzük az Aranyhajat ×,D Úristen... :shutup: Ennyi kijár ˇˇ ×D
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 33 Icon_minitimeCsüt. 3 Feb. - 13:38

Ó, pedig én holnap itthon leszek, de te így nem leszel fent XD

*virul hogy holnap nincs suli, mert síelni mennek a tanárok* Csevegő \\vegyes\\ - Page 33 729914
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 33 Icon_minitimeVas. 6 Feb. - 21:07

Ó, pedig beszélgethettünk volna :O (Miért nem láttam eddig ezt a hsz-edet amúgy? ×D)

Nahh, holnap már nekem is suli van... tök nyomorék órarendet tudtam csak összerakni. Reggel szinte mindig van első órám, és általában 6-ig vagyok, mert lyukasaim természetesen nap közben vannak -,- Úgyhogy elég ratyi... de legalább pénteken nincs suli :3
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 33 Icon_minitimeVas. 6 Feb. - 21:10

Az sz*r XD Mármint ha 6-ig kell lenni :D És én örülök ha nem 2-kor érek haza, erre van aki csak 6-kor XD

Én meg elkezdtem 3D modellezni halljátok Csevegő \\vegyes\\ - Page 33 918146 XD
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 33 Icon_minitimeVas. 6 Feb. - 21:26

Vissza is sírom a középsulis éveket ×D Volt hogy délben végezteeeeem~ Csevegő \\vegyes\\ - Page 33 483323 De szép is volt ×D

3D-zni? :D És milyen? :D
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 33 Icon_minitimeVas. 6 Feb. - 21:31

Hát, haladgatok XD Nézem a tutorial-okat, és tanulok |3
Már csináltam két gagyi animációt is XD
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 33 Icon_minitimeVas. 6 Feb. - 22:09

Fel tudod majd tenni? Csevegő \\vegyes\\ - Page 33 752584 Tök jó amúgy, sok sikert hozzá :3
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 33 Icon_minitimeVas. 6 Feb. - 22:15

Hát, először arra akarok rájönni hogy lehet felvenni, mert megvan hogy hogyan kéne, csak nem jön össze XD
De majd felfogom ha rájövök Csevegő \\vegyes\\ - Page 33 483518
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 33 Icon_minitimeVas. 6 Feb. - 22:21

Okés :3 Biztos rájössz, mert ügyes vaaggggy Csevegő \\vegyes\\ - Page 33 580731
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 33 Icon_minitimeVas. 6 Feb. - 22:26

Az egyik egy olyan, hogy van egy kocka. Abból kijön egy másik kocka, elcsúszik oldalra, majd kijön belőle egy kamera, ami belenéz a képernyőbe (vagyis a kamerába ahonnan mi látunk) :'D
Meg van egy béna kisautó ami megy XD
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 33 Icon_minitimeHétf. 7 Feb. - 21:53

Biztos tök jóóó :D Majd ha tudod, mutasd meg Csevegő \\vegyes\\ - Page 33 752584

Jaaaaj, ez az első nap, ez... ez nekem egész félévre elég volt D× Nem akarok holnap megint suliba menni ×D
Kezdődött a reggellel, mivel hogy este elb*sszintottam az ébresztőm beállítását a telcsimen, és egy órával korábbra állítottam. Csodálkoztam is hogy úgy érzem magam mint akinek átmosták az agyát aztán megrugdosták, de gondoltam biztos csak elszoktam. Jó, felöltöztem, főztem teát, bepakoltam, kiengedtem a kutyukat... akkor is néztem hogy de rohadt sötét van Csevegő \\vegyes\\ - Page 33 682940 Aztán leesett... de addigra fél óra már eltelt, és felöltözve, útra készen már nem tudtam visszaaludni =_=
Jó, bementem suliba, út közben s*ggreültem mert csúszott a járda. Suliban felestem a lépcsőn ×D Első óra után elszakadt a táskám pántja, kiborult belőle minden előre, ott segítettek ilyen valakik felszedni a cuccokat a sorok közül ×D Nem ismertem őket, de aranyosak voltak ^^'
Jó, ezek után mivel lyukasom jött, elmentem beadni a beiratkozási lapot. Hát, potom hat kilométeres sor állt, csak tudnám hogy-hogy mindenkinek lyukasa volt éppen Csevegő \\vegyes\\ - Page 33 392785
Oké, kiálltam a sort, bejutottam, és badamm, elírtam rajta az igazolványszámomat -,- Holnap álhatok megint sorba, mert itthon tudtam csak kitölteni rendesen az új lapot...
Oké. Utána volt egy egész elfogadható, izgalmas órám egy aranyos tanárbácsival Csevegő \\vegyes\\ - Page 33 729914
Utána lyukas megint (!!! D×), elmentem ebédelni. Leöntöttem a kabátomat eperlével Csevegő \\vegyes\\ - Page 33 990973 Jó de nem baaaaj, legalább eper illatom volt a nap további részében..........................
Az utána következő órán hálisten' már nem volt semmi. Mentem haza, busszal mert már sötét volt, hát elkapott az ellenőr, mert én teljesen megfeledkeztem róla hogy a bérletem már lejárt D× Aztán a buszmegtől hazafelé megint majdnem elestem Csevegő \\vegyes\\ - Page 33 574382
És egész nap (első óra után) ölben hurcoltam a táskámat, mivel az akkor elszakadt ugye...

Áhh Csevegő \\vegyes\\ - Page 33 278431 *hajtépős emotikonért kiált*

Köszönöm hogy(ha) végigolvastad :3 ×,D
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 33 Icon_minitimeHétf. 7 Feb. - 21:57

Akkor jól rád járt a rúd XD
Joey
**
**
Joey

Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin)
Hozzászólások száma : 826

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 33 Icon_minitimeHétf. 7 Feb. - 22:01

Szép kis napod volt Shanna de ezek után már csak jobb lehet. Gondolkodj pozitívan csak ezt tudom ajánlani (talán bejön).
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 33 Icon_minitimeHétf. 7 Feb. - 22:02

Ehh, te szegény X'D De ahogy Draven mondta, gondolj arra, hogy ennél már csak jobban folytatódhat :3
Az én napom is elég tré volt, a maga rövidségének ellenére xD Már két hete beteg voltam, pénteken voltam Egerben, ott szépen megfáztam megint... felturbóztam XD Szóval az orrom az folyamatosan folyik, de szó szerint folyik XXX'D Úgyhogy az első órát bírtam csak végig, jöttem is haza utána... Ja, de legalább előtte felvettem a tesit... ping-pongot... X( Ez volt csak olyan időpontban, ami nekem jó volt -,-'
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 33 Icon_minitime

Csevegő \\vegyes\\
Vissza az elejére 
33 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Duma topik-
Ugrás: