꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Nincs otthon a macska, cincognak az egerek | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Pént. 13 Jan. - 22:21 | |
| xD Hát kettejük közül nekem midnegy, hogy ki megy x,D Ki menjen? | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Pént. 13 Jan. - 22:27 | |
| Átolvastam Nobuyát, azt mondtam Nobuya,átolvastam Mizutót, azt mondtam Mizuto... ×,,D Mindkettővel érdekes lehet, én nem tudok döntenii
Viszont ami meg engem illet, lehet behozom Ichirót vagy Takumát Csak hogy... azért valamennyire legyen előnye... pff, előnye ×,D Szóval inkább csak hogy ne legyen teljesen esélytelen a hazai csapat ×,D | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Pént. 13 Jan. - 22:30 | |
| Takumát hozd hazaaaa! *nagy Takumafan* Bár igazából midnegy ám x,D Akkor viszont... kit hozzak? Izé, Hachi lehet megsajnálja Korut és besegít neki majd:,3 Vagy lehet lenyeli majd az iratokat, és akkor nem lesznek senkiéi:,DDD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Pént. 13 Jan. - 22:36 | |
| Oksi, Takumával vicces lesz ×,,D Hogy ők ketten kénytelenek legyenek egy oldalra állni 8,D Én tényleg nem tudom, mert mikor mondanám az egyiket, akkor sajnálom a másikat, és fordítva ×,D De talán... talán Mizutót... de Nobuya is... na, szóval én nem tudom eldönteni ×,,,D
Hachinak ez a speciális... taktikája? ×D Megeszik mindent | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Pént. 13 Jan. - 22:38 | |
| Na, döntsd el majd x,D Mert akkor írok valamelyikükkel :) Hát... ja x,D Igen Hahcis dolog lenyelni mindent, mert onnan tuti nem szedi ki senki x,D Orochimaru is tőle tanulta Szerk. Tudod mit?:O Hogy kicsit könnyebb legyen szegény Korunak, lehetne úgy, hogy valamelyik srácomat felbérelték a Renmei-szülők, hogy mint póttartalékos emberke figyeljen Korura. Olyan...magántestőr lehetne egyikük (mert ugye nem volt konkrét falu megadva egyikükhöz se, tehát bármelyikük lehetne Koru-falubeli x,D), akiről senki se tud, még mondjuk Koru meg a testvérei se. Na? És ha bármi baj lenne, ő mint egy árnyék megy mindenhove Koruval, sé vigyázna rááááá
A hozzászólást Jigoku Mamono összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. 13 Jan. - 22:45-kor. | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Pént. 13 Jan. - 22:46 | |
| Szerkesztettem az előzőt x,D És akkor értsd Mizutora ^^ | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Pént. 13 Jan. - 22:48 | |
| Okés Tiszta yaoifílingű így! Csak majd bírjam ki, hogy ne változtassuk azzá x,D | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Pént. 13 Jan. - 23:11 | |
| ×,D Türtőztesd magad asszony! 8,D Bár ilyen Kuroshitsujis Sebastianos beütésű jelenetekkel vicces lenne ×,,,D | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Szomb. 14 Jan. - 9:47 | |
| Jólvan, megteszem, amit megkövetel a haza:,D De most komolyan gondolj bele, hogy szegény Koru milyen kis beteg meg elesett, Mizuto meg majd védeni fogja az élete árán is, meg minden...*.* *elképzeli, ahogy szegény Koru a betegsége miatt majd' elájul, mire Mizuto lovagiasan elkapja, szétrúgja az ellenség popsiját, aztán a karjaiban visszaviszi a fiút az ágyába, hogy pihenhessen * | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Szomb. 14 Jan. - 12:02 | |
| Mizuto meg morog mindig, mint egy vénember x,D tehát ilyen azért teljesen sose jönne össze, de... jó róla álmodozni:,D álmodik a nyomor, tudod x,D de attól még lehet, hogy Mizunak tetszeni fog a kölyök ˇˇ legfeljebb majd titokban tartja és titkon imádja x,D vagy pont hogy rühellni fogja, mint a sz*rt, majd úgyis meglátjuk xD | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Szomb. 14 Jan. - 13:50 | |
| Igen! | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Hétf. 16 Jan. - 19:25 | |
| Na, írtam Mizutóval, aztán ha megvan, hogy ki mit reagál (gondolok itt az 'ellenségre' x,D), akkor majd hozom Hachit is. Arra gondoltam, hogy akkor ha Joy, tudsz írni, akkor gondolom nem fogsz ott maradni Mizuto-val, a klónjával meg Koruval x,D Mert ha kimenekülsz mondjuk, vagy elbújsz, vagy nemtom, akkor írhatnád esetleg úgy, hogy Ishi meg elrohant valamerre, aztán kész. És akkor metudnám úgy oldani, hoooooogy jön Hachi a bejárattól, és az ottlévő Daizót kiüti, aztán majd szembejön vele Ishi, és őt is elkábítja. És így meg lenne oldva a kiírásuk. Mit szóltok? | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Hétf. 16 Jan. - 21:20 | |
| Juuuj, de jó lett Mizuto! *.* Csak kicsit hozza majd Korura a frászt hátulról ×,D Takumát honnan, mikor, hogyan hozzam? 8D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Hétf. 16 Jan. - 21:26 | |
| Szerintem holnap akkor én is beírom már Mizumát |D Takumát illetően, gondoltam rá, hogy ők ketten ellehetnének Mizumával, amíg a többiek a konyhában alkotnak XD | |
| | | Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Hétf. 16 Jan. - 21:36 | |
| Akkor még ma megpróbálok írni egyet, hogy haladjunk. De nem ígérem, hogy a megszokott színvonal lesz mert eléggé rongy vagyok. Hosszú volt a meló.
Szerk.: Na meg is vagyok.
A hozzászólást Joey összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 16 Jan. - 21:59-kor. | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Hétf. 16 Jan. - 21:46 | |
| Holnap tőlem is jön válasz akkor ^^ És nekem jó lesz, ha Takuma Mizumával lesz :D Előbb-utóbb úgyis valószínűleg találkozik mindenki mindenkivel ×D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Szomb. 21 Jan. - 16:12 | |
| Nah, beírtam Mizumát Úgy írtam, hogy nincsenek őrök elől, a mások által okozott kis 'problémára' gondolom odamentek És lusta lettem volna akármit is írni az őrökkel kapcsolatban, akkor vagy kerülőt kellett volna tenni, vagy lecsapni őket Ugye jó így? | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Szomb. 21 Jan. - 20:47 | |
| Persze hogy jóóóó! 8D Én is, ígérem, már nem kell sokat várni rám, és jönnek a válaszaim ×D Azaz válaszom, Koruval, Takumát meg beírom. Talán ma... nem biztos, de talán ma ×D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Kedd 31 Jan. - 21:26 | |
| "Eltaláltad." Oh, mily gyors, egyértelmű válasz! XD Nem baj az, hogy rövid lett, nem is lehetett ide valami sokat írni, mivel nem is vittem előrébb a szálat sokkal XD | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Kedd 31 Jan. - 21:33 | |
| Koru tiszta cukker lett! Majd Mizuto előhúzza a s*ggére tetovált 'My life is Remneis' '-es tetkóját, bebizonyítva hűségét és odaadását! XXXD | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Szer. 1 Feb. - 19:59 | |
| lol, az érdekes lenne ×,D | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek | |
| |
| | | | Nincs otthon a macska, cincognak az egerek | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|