꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Nincs otthon a macska, cincognak az egerek | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Vas. 2 Szept. - 19:12 | |
| Na, Mizutot megírtam, bocsi, hogy nem hamarabb, csak egész nap kb. nem ülhettünk géphez Ó, és megint velük álmodtam (bár nagyon trutyás meg kagyvaszos álom volt, és csak pár mondat erejéig szerepeltek x,D), majd mesélek | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Vas. 2 Szept. - 20:51 | |
| Szuper leeett *.* Én pedig akkor megpróbálok hazahozni mindenkit, és észrevenni minden mást ×,,D
Monday bump~: Na megtörtént :3 A csillagos rész után van a kintiekre vonatkozó rész, illetve akkor Koruval szerintem végeztem is ^^ | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Hétf. 3 Szept. - 15:02 | |
| És akkor most papi... hátulról ment oda hozzájuk? Úgy értem akkor Mizumának is hátulról? És hol állt meg? Odalépett melléjük/eléjük, vagy a hangját leszámítva nem láthatja? Csak hogy majd úgy írhassam | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Hétf. 3 Szept. - 20:07 | |
| Hátulról, igen ^^ A kert felől, csak előtte rohangált ott egy sort :P És, hát a lépéseit meghallhatja Mizuma, meg utána sincs épp csendben, akár egy meglepett nyögést is kibökhet, nyugodtan beleírhatsz ilyesmit ×D És tőlük egy olyan 2-3 méterre áll meg, aztán lassan megy közelebb, de nem áll teljesen rájuk :3 | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Szomb. 8 Szept. - 16:45 | |
| Bah, akartam ma írni (ide is meg a Slendy-sbe is), de fáradt vagyok Majd holnap Szerk.: Na, írtam. Remélhetőleg jó lett, elvoltam vele egy darabig | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Szomb. 8 Szept. - 16:49 | |
| Ez jó vooolt, ahogy ájultnak tettette magát x'D Így talán még rendbe is teszik, nem lestrapálva és sérülten kell hazavánszorognia majd:'''D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Szomb. 8 Szept. - 16:59 | |
| Hát azért ha felszedik a földről az valószínűleg úgy is fájni fog neki, szóval akkor hamar feladná az ájult színjátékát XD Illetve tekintve, hogy papa mennyire dühös, kötve hiszem hogy azt mondaná, "Tegyétek rendbe " Felrángatja ő saját maga, körülbelül ezt tudom kinézni belőle XD | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Vas. 9 Szept. - 14:40 | |
| Igen, az valószínű, különösen ha a jelenlegi hangulatát is figyelembe veszem ×D Bár amíg nem tudja, hogy ő is betört, addig hajtépés nem lesz ×D | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Kedd 18 Szept. - 22:54 | |
| lol Igen, készen vagyunk X'D A Mizumát való felvillázást úgy értsem, hogy az őr a végén úgy is vitte ki? :D És a fegyverét illetően, gondolom azt a földön hagyta, azt volt esélye felvenni, vagy utána vágták? XD Mert akkor majd én is írok (ezáltal általam is befejezve a küldit), és hogy hogy írjam :D | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Kedd 18 Szept. - 22:59 | |
| Aha, valahogy úgy cipelte ki :D Mondjuk ha sikerült tovább játszania az ájultat, akkor lehet inkább ölbe vette, mert úgy egyszerűbb volt lecipelni a kikötőig ×D (Egyébként jófej az ipse, kórház helyett ×,D) És ez esetben vitte vele az őr a fegyverét is :D Ha meg rájöttek, hogy él, akkor igen, utánavágták a fegyvert is ×,D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Szer. 19 Szept. - 14:35 | |
| DONE! Én is befejeztem Remélem jó lett, így lezárásnak próbáltam valami jót összehozni Vicces volt ez a küldi | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Szer. 19 Szept. - 16:44 | |
| Szegény Mizuma xD Ezek után vicces lenne ha a későbbiekben újra találkozna valamelyikükkel, főleg Takumával x'''D Nekem tetszett És imádtam az egész küldit is, ügyesek voltatook~!!*3* | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Szer. 19 Szept. - 18:11 | |
| Akkor ezennel lezárom a topikot, és tessék bepakolni a tatyókba azt a kapható 3 pontot! | |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Pént. 21 Szept. - 22:25 | |
| Ú, nem is láttam ezt se D: *le van maradva* Szupi, írom a pontokat x,D | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek | |
| |
| | | | Nincs otthon a macska, cincognak az egerek | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|