꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Nincs otthon a macska, cincognak az egerek | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Hétf. 8 Márc. - 21:48 | |
| Nehézségi szint: C (átcsúszhat akár B-be is :P)
Kapható pontok: 3 (húú ×D)
Mesélő: nincs
Helyszín: Mizugakure
Hivatalos/szabad: hivatalos (vagyis hogy Kage által megbízott)
Létszám: 3 fő/csapat, csapatszám korlátlan
Játékmenet: csoportos
Időkorlát: 1 éjszaka (jó részletesen ^^)
Feladat: Nemrég a Mizukage kezébe jutott egy fontos dokumentum néhány veszélyes körözött bűnöző hollétéről, kiegészítve jó pár hasznos információval. Az emberei hosszú és kemény munka árán szerezték meg, így ő nem szívesen adná ki a kezéből, sőt, mindenképp országhatáron belül akarja tartani a papírokat. A szóban forgó dokumentumok biztonsága érdekében nem az irodájában tárolja őket, hanem egyik legfőbb bizalmasának, Renmei Koteshinek adta őket, mondván jó kezekben lesznek nála. Döntése helyesnek bizonyult, volt már néhány betörési kísérlet, de mind kudarcba fulladt az erős védelem miatt. Az idei Yoruchame ünnep apropójából azonban a ház urának, és nejének kötelessége megjelenni az ünnep éjjelén egy banketten. Így a Renmei ház üresen áll egy éjszakáig, leszámítva természetesen a testőröket. És mivel a dokumentumokról már minden ország Kagéja tud, ez kínálkozó alkalomnak tűnik azok megszerzésére. A Yoruchame ünnep nemzetközi, szervezése már hetekkel az estét megelőzően megkezdődik, így csapatok szervezésére bőven volt idő, azok pedig megfelelő stratégiát is kiötölhettek. Egyetlen váratlan tényezőnek bizonyul, hogy Koteshi fia rosszullét miatt nem tartott szüleivel a bankettre és otthon maradt. De ez csak a helyszínen derül ki~
Szóval: A lényeg hogy a saját karim köré építek küldit ×D Csak majd jóval később indítanám... ha lezárult a kísértetházas meg esetleg az amulettes küldi is. Sok pontot adnék érte (már ha nem gond) és ezért igényes játékot is kérek ^^ Arról lenne szó, hogy Koruék háza üres erre az éjszakára, ami kitűnő alkalom a papírok megszerzésére, az értesülések szerint csak a testőrök őrzik a házat. Ezeknek a létszáma ismeretlen. Illetve a ház belső felépítése is ismeretlen, akárcsak a papírok holléte, ez ugye az izgi rész ×D Meg hát hogy kis Korum is otthon van :3 (És vele ugyebár játszanék is) Hogy a papírokat megszerzitek-e majd vagy nem, hát nekem tök mindegy. Egyik ország sem áll se a rossz se a jó oldalon, annyi a lényeg hogy a többieknek is kellenek azok az infók :P A ház környékéről meg az odavezető útvonalakról még írok majd bővebben, úgyis ráér egy darabig ^^ | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Hétf. 8 Márc. - 22:07 | |
| nemtom mennyit számít az én szavam,mivel eléggé hanyag voltam a kisértetháznál,szal lenne egy ötletem,hogy a játék vége fele,amikor az egyik csapat megszerezte a tekercset,ugye akk még a házban vannak a csapatok vagy csak a körül,és egyszercsak hallanak valamit a csapatok,ugyani az ajtó csukódott és a villany meg felkapcsolodott,ebből arra lehet következtetni hogy a ház tulajdonosai megjöttek(eléggé egyértelmű,betöréskor nem szokás villanyt kapcsolni xD)és igy kell házból kijutni ,meg ,hogy a biztonságiak észrevennék a betörést,szal ilyenekkel lehetn ezt felturbozni :DD csak ennyit akartam,nem muszáj felhasználni az ötletem,csak ihletet akartam adni :) | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Kedd 9 Márc. - 20:53 | |
| Hú, nekem nagyon tetszik hogy "a saját karid köré" építetted :D De am akkor Koru ugye otthon van, de mivel ez csak egy papír-ellopós küldi lenne, így őt nem nagyon szabad leamortizálni... szóval hogy nem akarnak az országok rossz viszonyt, nem? XD Tehát hogy bonyolítja a helyzetet, mivel a papír az kell, de ő meg gondolom nem adja ^^ | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Szer. 10 Márc. - 11:24 | |
| Hát... erre én spec. nem is gondoltam, de nem rossz :D Mert végül is szegénykémnek nem sok esélye lenne a túlerő ellen, ráadásul betegen van otthon ×D És akkor így jobbak lennének a kilátásai, ha nem megy neki mindenki teljes erőbedobással :) Az se rossz amit Tobi írt :D Apuciék megunják az ünnepséget ×D Csak ahhoz mesélő kéne, én meg nem akarom most elvállalni, mert Koruval már játszok... báár NJK-ként mozgathatom faterékat is... na majd elválik ×D De a biztonságiak észrevehetnek, az már a játékosokon múlik hogy kijátszák-e. | |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Szer. 10 Márc. - 14:26 | |
| ^^ Jaj ez a küldi nekem nagyon teccik. ^^ Na majd gondolkodom, h kit indítsak.^^ | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Szer. 10 Márc. - 14:33 | |
| Én is már azon agyalok tegnap óta xD Niee már ismeri a házat egy kicsiiiit.... | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Sassy *
Neme :
Kor : 34 Karakter : Iraka Otsuki Hozzászólások száma : 260
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Vas. 6 Jún. - 23:59 | |
| Ezt mikor kezditek, nincs még valami előrejelzés?XD Erre olyan kíváncsi vagyok | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Hétf. 7 Jún. - 13:04 | |
| Lassan lehetne :D Mondjuk jövőhét? Addigra vége a sulinak, nekem az érettségiknek... XD Vizsgaidőszakokat nem tudom xD Am ez: "Létszám: 3 fő/csapat, csapatszám korlátlan" most úgy van hogy 3 játékos egy csapat, vagy lehet úgy csinálni mint az amulettesben, hogy saját csapatot mozgat az ember? :D | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Hétf. 7 Jún. - 16:03 | |
| Én jelentkezek rá, igaz inkább az a szemtőlszemben küzdő típus vagyok, de jó móka lesz osonni a színfalak mögött. Ha készen álltok, vágjunk bele! |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Hétf. 7 Jún. - 19:30 | |
| Én mondjuk lehet hogy nem fogok menni rá... Saegirut nincs okom küldeni (semmi köze a kagékhez, minek menne, jószándékból? XD) Niee-vel meg fura lenne... de még meglátom.. viszont akár megyek akár nem, sürgetni így is úgy is fogok XD Várom ezt a küldit :D | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Kedd 8 Jún. - 0:17 | |
| Jaj de jó Neo ^^ Hát akkor ha türelmetlenkedtek... :) Nekem jó a jövőhét, bár lehet hogy inkább utána... a lényeg hogy június végére akkor elkezdjük, okés? Jó lesz mindenkinek úgy? :D Oww Koffeey >.< Bár mondjuk igen... érdekes lenne Niee-vel, de már túl sokszor kereszteznék egymás útját ^^'
A csapatok az... ahogy gondoljátok. Ha akartok jöhettek együtt is, 3-3 karakter per csapat, de mivel nem vagyunk annyira sokan, szerintem inkább irányítson mindenki saját csapatot, nem? De ahogy akarjátok, nekem mindegy ^^ | |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Kedd 8 Jún. - 8:31 | |
| | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Szer. 9 Jún. - 23:38 | |
| Juppi :D
És akkor hogyan legyenek a csapatok? :) Hogy akarjátok? ^^ | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Csüt. 10 Jún. - 19:08 | |
| Én indítanám Sakut...És csapatban szeretnék indulnil ^^ Már ha a többi Konohai is. xDDD |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Hétf. 14 Jún. - 23:21 | |
| Hát hárman vagytok, pont egy csapat... ha akarjátok egymást ×D Ezesetben nincs ellenséges csapat, csak ti, az őrök és Koru :) Nekem mindegy, ti döntsétek el :D És lehet hogy ma összeütök valamit kezdésnek, de csak 40%-ra mondom ^^' | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Kedd 15 Jún. - 9:46 | |
| Nekem mindegy. Szerintem, ha külön-külön kicsit beleunnánk, mert elég egyhangú lehet a csapat... igaz még csak úgy egy képzeletbeli csapatot még nem irányítottam... ^^""" talán most függően ti mit akartok. :) |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Kedd 15 Jún. - 10:47 | |
| Végülis az olyan mint nekünk most az amulettes küldiben ^^ | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Csüt. 17 Jún. - 0:50 | |
| Felőlem kezdhetjük különben ^^ Elkezdjem én, vagy kezditek ti? És akkor a csapatok? :D | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Kedd 22 Jún. - 14:59 | |
| | |
| | | Sassy *
Neme :
Kor : 34 Karakter : Iraka Otsuki Hozzászólások száma : 260
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Csüt. 1 Júl. - 0:15 | |
| Mikor kezditeeek? KezdjéteeekXD Júni vége vanXD | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Vas. 4 Júl. - 19:25 | |
| Tőlem kezdhetjük...És szerintem legyünk falu szerint csapatokba, mert nekem nem nagyon megy ha magamban kell írogatni... xDDD |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Hétf. 5 Júl. - 13:23 | |
| Akkor csak egy csoport lesz, ergo nincs rivális (: Ami szerintem nem probléma, csak ha valaki esetleg akar... De nem rossz az se ha együtt mentek, végülis az "őrhad" is épp elég :P | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Szer. 7 Júl. - 0:19 | |
| Mondjatok egy kezdődátumot és én teszem a dolgom ×D Vagy nyugodtan elkezdhetitek ti is, ahogy szimpibb :D | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Pént. 9 Júl. - 22:12 | |
| Hmmhmm, az úgy jó ha megvárjuk amíg Jigoku gépe újra ép és egészséges lesz? És utána kezdjük? ^^ | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek | |
| |
| | | | Nincs otthon a macska, cincognak az egerek | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|