꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Nincs otthon a macska, cincognak az egerek | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Hétf. 23 Júl. - 15:44 | |
| Hát ha tényleg hátra mennek hozzájuk, még meggátolhatják a távozásban | |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Hétf. 23 Júl. - 15:53 | |
| Na, asszem Mizuma felkötheti a gatyóját akkor, mert mennek *eldöntötte önkényesen * | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Hétf. 23 Júl. - 16:14 | |
| Biztos örülni fog neki, nincs eléggé leamortizálva ő is XD Majd magyarázkodhat, hogy "Nincs nálam " XD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Kedd 24 Júl. - 0:27 | |
| Takuma meg kb lenyúzza a saját arcáról a bőrt ×,D Takumát egyébként akkor már nem írok addig, majd reagálok vele egyben, ha ők is odaértek 8) Koru pedig ment~ ^^ | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Vas. 26 Aug. - 21:14 | |
| Ezen ígéretemet megtörve ment Takuma ×D És most már mindenki, aki a tekercsért jött, láthatja, hogy annak vége ˇˇ' Így... lehet hazamenni ×D Vagy bosszúból búcsúajándékképp megagyalni Takumát, de lényeg a lényeg, közelíthetünk a dolog vége felé ×D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Hétf. 27 Aug. - 22:15 | |
| Szegény Mizuma, és szegény-szegény Takuma... Ez biztos nem tesz jót az egészségüknek XD | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Hétf. 27 Aug. - 22:25 | |
| Atyaszentég 8,D Takuma részéről eggggészen biztosan nem ×,D | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Szer. 29 Aug. - 19:23 | |
| Én jövök Takumával, vagy írsz előtte Mizumával Dínó? :3 | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Szer. 29 Aug. - 20:16 | |
| Azt hiszem írj előbb te, és én majd utólag megírom a becsapódást Mizuma szemszögéből is XD | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Szer. 29 Aug. - 21:01 | |
| Oké, akkor igyekszek összedobni a válaszomat 8D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Csüt. 30 Aug. - 23:07 | |
| Takuma has landed! ^lol? | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Csüt. 30 Aug. - 23:19 | |
| | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Csüt. 30 Aug. - 23:22 | |
| ×,,,,D Jesszus, ez a kép 8,D Safety landing... sort of Egyébként a hátára érkezett, a végén láttam, hogy arra nem igazán tettem utalásokat, úgyhogy megpróbáltam beleírni párat ×,D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Csüt. 30 Aug. - 23:29 | |
| Igen, gondoltam :D És akkor rajta is... marad egy darabig, ugye? XD Mit írjak, kimássza majd magát Mizuma alóla? :'D | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Csüt. 30 Aug. - 23:32 | |
| Szerintem Takumának már mindegy:''D | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Pént. 31 Aug. - 15:58 | |
| Ha akar kimászhat alóla, neki már valóban mindegy ×D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Pént. 31 Aug. - 21:33 | |
| Nos, a Takuma 1 sikeres landolását a Mizumán... Mizuma szemszögéből is megírtam Feltételezem most te jössz, Jigoku :D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Pént. 31 Aug. - 21:45 | |
| - Idézet :
- Rám vetette magát a tetőről, vagy mi? Mi volt a célja, kitöri a nyakamat? Úgy látom a sajátját sikerült
Ezen úgy röhögtem x''''D | |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Pént. 31 Aug. - 22:39 | |
| Írtam is, és kivittem Hachit a képből x,D Aztán asszem lassan pakolhatunk, mert jön a fater, nem, Shanna? | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Pént. 31 Aug. - 22:45 | |
| Mizumánál ott én is jót nevettem ×,D És Hachi meg stílusosan távozott *.* Illetve igen 8) Jönnek haza, nem volt jó a parti ×,D | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Szomb. 1 Szept. - 22:36 | |
| Na, hát hazaértek... 8,D Bár majd csak a következőben igazán ×D Vagyis hogy akkor fogom jobban leírni a dolgot, azt hiszem ×D Mármint hogy az anyut is, meg a többieket, illetve valaki majd Mizumáék felé is elnéz :D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Szomb. 1 Szept. - 23:20 | |
| Én azt várom, hogy a két szerencsétlenünket vegye észre hátul valaki XD | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Szomb. 1 Szept. - 23:38 | |
| Nem hiszem. Mégis hova menjen fájó mindennel és egy megdöglött Takumával a hátán? XD | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek | |
| |
| | | | Nincs otthon a macska, cincognak az egerek | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|