꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Nincs otthon a macska, cincognak az egerek

Go down 
+3
Koffeey
Tobii-zuzu
Shanna
7 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Next
SzerzőÜzenet
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Neme : Férfi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

Nincs otthon a macska, cincognak az egerek - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek   Nincs otthon a macska, cincognak az egerek - Page 10 Icon_minitimeCsüt. 10 Május - 11:29

Mármint ki kit? X'D
Vissza az elejére Go down
Koffeey

Koffeey

Neme : nő

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

TémanyitásTárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek   Nincs otthon a macska, cincognak az egerek - Page 10 Icon_minitimeCsüt. 10 Május - 15:25

Az mindegyxD Bár Takuma már szerintem eléggé megszívta, most Mizumán lehetne a sor xD
http://koffeey.deviantart.com
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek   Nincs otthon a macska, cincognak az egerek - Page 10 Icon_minitimeCsüt. 10 Május - 16:25

Igaz, igaz. :D Annak a lánynak még semmi baja nem esett xD
Shanna

Shanna

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek   Nincs otthon a macska, cincognak az egerek - Page 10 Icon_minitimeCsüt. 10 Május - 16:48

Hát attól is max vizes lenne csak, de amúgy tetszik az ötlet nagyon! Nincs otthon a macska, cincognak az egerek - Page 10 2334904404
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek   Nincs otthon a macska, cincognak az egerek - Page 10 Icon_minitimeKedd 15 Május - 18:08

Na, írtam Nincs otthon a macska, cincognak az egerek - Page 10 1518327356 Nem lett valami hosszú... Nincs otthon a macska, cincognak az egerek - Page 10 3604286286
És, izé... most akkor hol is vannak pontosan? Udvaron, vagy teraszon, vagy teraszon ami az udvaron van, vagy hol? És hogy néz az ki, milyen? Nincs otthon a macska, cincognak az egerek - Page 10 1689095111
Shanna

Shanna

Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou

TémanyitásTárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek   Nincs otthon a macska, cincognak az egerek - Page 10 Icon_minitimeKedd 15 Május - 19:01

Nekem tetszett, már fejben meg is van a válaszom ×,D A kertről/teraszról pedig majd keresek képet :D Illetve kitalálom milyen ×,D
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek   Nincs otthon a macska, cincognak az egerek - Page 10 Icon_minitimeSzer. 16 Május - 20:49

Na mindegy, képet nem találtam, de úgy van, hogy ugye van kifelé a két ajtó hátul, azok rögtön a teraszra nyílnak, tehát egy elég nagy terasz, annak alacsony kőkorlátja van, meg két oldalra lefelé lépcsők. Ahol nem a lépcső van, ott ilyen nagyjából a terasszal egy magas bokrok veszik körbe. Aztán egy olyan 10-20 méterrel arrébb van egy kis tó.
Én ennyit képzeltem el, aztán még mit tudom én, lehet itt-ott egy fa, vagy ami (japán) kertekben szokás ×,D Nyugodtan rakhatsz majd bele te is dolgokat, ha az Mizuma hasznára lesz vagy valami ^^
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek   Nincs otthon a macska, cincognak az egerek - Page 10 Icon_minitimeSzomb. 26 Május - 22:39

Mizuto!
Nincs otthon a macska, cincognak az egerek - Page 10 Tumblr_m4lniyiBbH1qii6tmo1_250
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek   Nincs otthon a macska, cincognak az egerek - Page 10 Icon_minitimeSzomb. 26 Május - 22:58

Takuma, mi a terved? Oszt meg velem! Mond el apádnak. Nincs otthon a macska, cincognak az egerek - Page 10 392785
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek   Nincs otthon a macska, cincognak az egerek - Page 10 Icon_minitimeVas. 27 Május - 12:46

Nincsen neki igazából ×,D Legalábbis most én még úgy vagyok vele ×,D
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek   Nincs otthon a macska, cincognak az egerek - Page 10 Icon_minitimeSzer. 30 Május - 15:58

Írtam egy Mizumát Nincs otthon a macska, cincognak az egerek - Page 10 212874 De... olyan nehéz ilyen bizonytalan jövőjű harcjeleneteket megírni Nincs otthon a macska, cincognak az egerek - Page 10 775863
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek   Nincs otthon a macska, cincognak az egerek - Page 10 Icon_minitimeSzer. 30 Május - 19:30

Mindenféle harcjelenetet nehéz Nincs otthon a macska, cincognak az egerek - Page 10 574382
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek   Nincs otthon a macska, cincognak az egerek - Page 10 Icon_minitimeSzomb. 9 Jún. - 0:51

Nincs otthon a macska, cincognak az egerek - Page 10 Tumblr_lt5eydoUNL1qde33io1_500
*ötlete van* *amit vagy most megír, vagy későbbre hagyja* *de van neki*
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek   Nincs otthon a macska, cincognak az egerek - Page 10 Icon_minitimeSzomb. 9 Jún. - 21:56

Egy ötlet? Nincs otthon a macska, cincognak az egerek - Page 10 Scared-guy-meme-facebook-chat-code
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

TémanyitásTárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek   Nincs otthon a macska, cincognak az egerek - Page 10 Icon_minitimeVas. 10 Jún. - 1:05

Kíváncsi vagyok rá basszus xD
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek   Nincs otthon a macska, cincognak az egerek - Page 10 Icon_minitimeHétf. 11 Jún. - 8:31

Majd ma, ha minden igaz, megírom 8,D
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek   Nincs otthon a macska, cincognak az egerek - Page 10 Icon_minitimeSzer. 27 Jún. - 21:15

Oh ne, a tekercs Nincs otthon a macska, cincognak az egerek - Page 10 102733 Ez egy roppant gonosz és sorsdöntő húzás volt XD
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek   Nincs otthon a macska, cincognak az egerek - Page 10 Icon_minitimeSzer. 27 Jún. - 21:16

Nincs otthon a macska, cincognak az egerek - Page 10 1410785470 Takuma x''D Helytálló az a múltkori gifed xD
Most mi lesz? Nincs otthon a macska, cincognak az egerek - Page 10 278431
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek   Nincs otthon a macska, cincognak az egerek - Page 10 Icon_minitimeVas. 1 Júl. - 22:47

Na, végül is csak összehoztam egy választ. Két nappal az után, hogy azt mondtam tényleg írok. Mindegy Nincs otthon a macska, cincognak az egerek - Page 10 102733

Egyébként jól gondolom, hogy habár a céltárgy már értékét vesztette, ezek ketten továbbra sem fogják ezt abbahagyni? XD
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek   Nincs otthon a macska, cincognak az egerek - Page 10 Icon_minitimeVas. 8 Júl. - 22:55

Nem mintha mi nem lennénk el jól Takumával és Mizumával, de lassan nem fogunk tudni mit csinálni! Nincs otthon a macska, cincognak az egerek - Page 10 102733 Hacsak nem ránk nem virrad, de ahhoz még korán van elméletileg ×D
Bár Dínó, még meglephetsz *.* ×,D
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek   Nincs otthon a macska, cincognak az egerek - Page 10 Icon_minitimeVas. 8 Júl. - 23:16

Igen, bennem is ez merült fel XD Máris fejezzék be, és ahogy Takuma is mondta, menjen el? Nincs otthon a macska, cincognak az egerek - Page 10 102733 Mert, így hirtelen más ötletem nem igazán van, viszont még olyan korán van befejezni XD Majd... majd gondolkodok, megpróbálok előjönni valamivel ˇˇ"
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek   Nincs otthon a macska, cincognak az egerek - Page 10 Icon_minitimeKedd 10 Júl. - 22:18

Hát igen, máshol még semmi nem történt, mi már tulajdonképpen végeztünk... ×,D
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek   Nincs otthon a macska, cincognak az egerek - Page 10 Icon_minitimePént. 20 Júl. - 13:30

Nah, írtam egy Mizumát, és... azt hiszem ezzel le is záródott a kettőjük közötti kis csata. Vagyis az én részemről én befejeztem a küldetést, azt hiszem Nincs otthon a macska, cincognak az egerek - Page 10 102733
Jó móka volt Nincs otthon a macska, cincognak az egerek - Page 10 120865
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek   Nincs otthon a macska, cincognak az egerek - Page 10 Icon_minitimeVas. 22 Júl. - 18:54

Viszonylag elegánsan távozott 8,D Én nem tudom... akkor azt hiszem Takuma is végzett, legalábbis biztos nem sok haszna lenne már így Nincs otthon a macska, cincognak az egerek - Page 10 102733 A házban lesz... ×D
Bemenjen esetleg Koruékhoz...? Vagy én nem tudom Nincs otthon a macska, cincognak az egerek - Page 10 48616
JigoKuu

JigoKuu

Kor : 29
Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT
Hozzászólások száma : 2836

TémanyitásTárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek   Nincs otthon a macska, cincognak az egerek - Page 10 Icon_minitimeVas. 22 Júl. - 21:26

Ugye nem azt akarjátok mondani, hogy Mizuma távozott HACHIBI TERKECSIZÉJÉVEL?! Nincs otthon a macska, cincognak az egerek - Page 10 856137 Mert neki kell a cumó, és addig nemleszvégeaküldetésnekmígmegnemkapjaamitakar! Nincs otthon a macska, cincognak az egerek - Page 10 280351

Szerk.: már Koffeeyval tisztáztuk a tekercs sorsát *majd visszaolvas, amint lesz egy kis ideje*

Joey, nem lenne kedved pont Koru szobájába menni? Így négyen (a Kenta-Hachibi és Koru-Mizuto párosok) jól eljátszhatnának. Vagy menjenek inkább Mizumáék felé, hogy dobjanak a hangulaton? Így legalább Hachi is megtudná, hogy mi a helyzet a tekerccsel... talán ez lenne legjobb :,3
Ki mit gondol? Nincs otthon a macska, cincognak az egerek - Page 10 514184
https://jigokunotobira.weebly.com/
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek   Nincs otthon a macska, cincognak az egerek - Page 10 Icon_minitime

Nincs otthon a macska, cincognak az egerek
Vissza az elejére 
10 / 12 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: SZEREPJÁTÉK :: Küldetések-
Ugrás: