꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Nincs otthon a macska, cincognak az egerek | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Csüt. 10 Május - 11:29 | |
| | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Csüt. 10 Május - 15:25 | |
| Az mindegyxD Bár Takuma már szerintem eléggé megszívta, most Mizumán lehetne a sor xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Csüt. 10 Május - 16:25 | |
| Igaz, igaz. :D Annak a lánynak még semmi baja nem esett xD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Kedd 15 Május - 18:08 | |
| Na, írtam Nem lett valami hosszú... És, izé... most akkor hol is vannak pontosan? Udvaron, vagy teraszon, vagy teraszon ami az udvaron van, vagy hol? És hogy néz az ki, milyen? | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Kedd 15 Május - 19:01 | |
| Nekem tetszett, már fejben meg is van a válaszom ×,D A kertről/teraszról pedig majd keresek képet :D Illetve kitalálom milyen ×,D | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Szer. 16 Május - 20:49 | |
| Na mindegy, képet nem találtam, de úgy van, hogy ugye van kifelé a két ajtó hátul, azok rögtön a teraszra nyílnak, tehát egy elég nagy terasz, annak alacsony kőkorlátja van, meg két oldalra lefelé lépcsők. Ahol nem a lépcső van, ott ilyen nagyjából a terasszal egy magas bokrok veszik körbe. Aztán egy olyan 10-20 méterrel arrébb van egy kis tó. Én ennyit képzeltem el, aztán még mit tudom én, lehet itt-ott egy fa, vagy ami (japán) kertekben szokás ×,D Nyugodtan rakhatsz majd bele te is dolgokat, ha az Mizuma hasznára lesz vagy valami ^^ | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Szomb. 26 Május - 22:58 | |
| Takuma, mi a terved? Oszt meg velem! Mond el apádnak. | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Vas. 27 Május - 12:46 | |
| Nincsen neki igazából ×,D Legalábbis most én még úgy vagyok vele ×,D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Szer. 30 Május - 15:58 | |
| Írtam egy Mizumát De... olyan nehéz ilyen bizonytalan jövőjű harcjeleneteket megírni | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Shanna
Neme :
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Szomb. 9 Jún. - 21:56 | |
| Egy ötlet? | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Vas. 10 Jún. - 1:05 | |
| Kíváncsi vagyok rá basszus xD | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Hétf. 11 Jún. - 8:31 | |
| Majd ma, ha minden igaz, megírom 8,D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Szer. 27 Jún. - 21:15 | |
| Oh ne, a tekercs Ez egy roppant gonosz és sorsdöntő húzás volt XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Szer. 27 Jún. - 21:16 | |
| Takuma x''D Helytálló az a múltkori gifed xD Most mi lesz? | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Vas. 1 Júl. - 22:47 | |
| Na, végül is csak összehoztam egy választ. Két nappal az után, hogy azt mondtam tényleg írok. Mindegy Egyébként jól gondolom, hogy habár a céltárgy már értékét vesztette, ezek ketten továbbra sem fogják ezt abbahagyni? XD | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Vas. 8 Júl. - 23:16 | |
| Igen, bennem is ez merült fel XD Máris fejezzék be, és ahogy Takuma is mondta, menjen el? Mert, így hirtelen más ötletem nem igazán van, viszont még olyan korán van befejezni XD Majd... majd gondolkodok, megpróbálok előjönni valamivel ˇˇ" | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Kedd 10 Júl. - 22:18 | |
| Hát igen, máshol még semmi nem történt, mi már tulajdonképpen végeztünk... ×,D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Pént. 20 Júl. - 13:30 | |
| Nah, írtam egy Mizumát, és... azt hiszem ezzel le is záródott a kettőjük közötti kis csata. Vagyis az én részemről én befejeztem a küldetést, azt hiszem Jó móka volt | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Vas. 22 Júl. - 21:26 | |
| Ugye nem azt akarjátok mondani, hogy Mizuma távozott HACHIBI TERKECSIZÉJÉVEL?! Mert neki kell a cumó, és addig nemleszvégeaküldetésnekmígmegnemkapjaamitakar! Szerk.: már Koffeeyval tisztáztuk a tekercs sorsát *majd visszaolvas, amint lesz egy kis ideje* Joey, nem lenne kedved pont Koru szobájába menni? Így négyen (a Kenta-Hachibi és Koru-Mizuto párosok) jól eljátszhatnának. Vagy menjenek inkább Mizumáék felé, hogy dobjanak a hangulaton? Így legalább Hachi is megtudná, hogy mi a helyzet a tekerccsel... talán ez lenne legjobb :,3 Ki mit gondol? | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek | |
| |
| | | | Nincs otthon a macska, cincognak az egerek | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|