꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Nincs otthon a macska, cincognak az egerek | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Hétf. 11 Okt. - 18:00 | |
| Teljesen leállt a játék, vagy írjak?... xDDD |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Hétf. 11 Okt. - 18:11 | |
| Szerintem Koffeey-ék roppant boldogak lennének ha írnál. ˇˇ XD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Hétf. 11 Okt. - 18:23 | |
| Ééén spec nem játszok, de attól igen, nagyon boldog lennék xD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Pént. 15 Okt. - 17:21 | |
| Írtam valamit...Nem lett túl jó, de kész... |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Pént. 17 Dec. - 16:07 | |
| Izzzé... lezártam perpillanat, mert Sakura kiszállt, meg amúgysem... haladt... sajnos De nem törlöm, mert ha semmi nem lesz, akkor max beszállok én XX'D | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Pént. 17 Dec. - 16:10 | |
| Ha nagyon nagy baj van, jön Hiro is. |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Pént. 17 Dec. - 17:31 | |
| Hehehehe... ^^' :( Nem baj, jobb így neki ^^' ×D Nem haladt az tény, majd ha letudtunk valami más(oka)t, akkor újra életet lehellünk belé :3 | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Pént. 17 Dec. - 20:01 | |
| Az egerek nem cincognak tovább ˇ-ˇ | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Pént. 17 Dec. - 20:39 | |
| - EpresCukor írta:
- Ha nagyon nagy baj van, jön Hiro is.
Az viszont jó ötlet ^^ Akár Sakura helyére is beírhatod... :D | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Pént. 17 Dec. - 21:47 | |
| Na, tényleg ^^ Bár most akkor kényszerpihenő úgyis ×D Nem baj, most még más dolgaink vannak ×D | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Csüt. 23 Jún. - 21:32 | |
| Neeee, pedig úgy vártam ezt a küldit!! Igaz csak olvasói páholyból... meg hát mennék is, ha lenne kivel... ilyenkor jövök rá hogy nincs egy normális konohai karim, akit szabadon küldhetek akárhova... >.> XD De szóval ááh Remélem lesz belőle valami O^O | |
| | | Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Pént. 24 Jún. - 18:57 | |
| Hát... én bedobhatnám Kentát a küldibe úgyis vele is el kellene kezdenem játszani. | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Pént. 24 Jún. - 21:28 | |
| Én örülnék neki *,* Még Jigokut megvárjuk, hogy ő jön-e vagy meggondolta magát, aztán ha jön, felőlem akár kezdhetjük is :D | |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Szomb. 25 Jún. - 12:06 | |
| Szerintem én ezt most kihagyom, bocsi srácok... *megy írni az adósságait* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Szomb. 25 Jún. - 17:58 | |
| JÖVÖK!!! Persze ha most lehet. :D Tehát jövök, ha kell :^^: Szerk: B*ssz, Kumogakurei karakterem van, de okos vagyok Úgy tűnik, az Árkádban maradt az agyam is. ˘˘ |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Szomb. 25 Jún. - 18:14 | |
| Szerintem amúgy nem gond a Kumo-i kari ^^ - Idézet :
- És mivel a dokumentumokról már minden ország Kagéja tud, ez kínálkozó alkalomnak tűnik azok megszerzésére. A Yoruchame ünnep nemzetközi, szervezése már hetekkel az estét megelőzően megkezdődik, így csapatok szervezésére bőven volt idő, azok pedig megfelelő stratégiát is kiötölhettek.
Én is jöhetnék Niee-vel ami azt illeti, csak a karaktertörténet miatt nem nagyon szeretnék... személyes okokból Niee részéről XD Szóval szerintem nyugodtan mehetsz :D | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Szomb. 25 Jún. - 18:54 | |
| ...Jólvan, mostmár tényleg okos vagyok XD Akor megyek Ishivel. |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Vas. 26 Jún. - 14:47 | |
| Jaj de jóóó :3 Akkor megvagyunk végül is, apró, de elegendő létszámmal ×D Ha jó nektek, akkor még a Kísértetházas küldi végét várjuk meg, oks? ^^ Már a végénél vagyunk, és akkor már annyival kevesebb lesz ^^ De ha akarjátok, felőlem kezdhetjük most is ×D | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Vas. 26 Jún. - 17:09 | |
| Daizo is aztmondta, hogy jön De ezt majd ő is írja Szerintem jó lesz, ha hamar indul, ugyanis ezen a héten egyedül leszek itthon, és akkor hsz írás közben nem unatkoznék De ti döntitek el |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Vas. 26 Jún. - 17:43 | |
| Sziasztok! Ha lehet, akkor jelentkeznék Ishi mellé. Remélem összehozható, hogy az én egyetlennel mehessek |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Hétf. 27 Jún. - 19:53 | |
| És akkor kezditek is? *-* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek | |
| |
| | | | Nincs otthon a macska, cincognak az egerek | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|