꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Nincs otthon a macska, cincognak az egerek | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Szomb. 4 Feb. - 21:30 | |
| lol Mizuma, milyen eredeti terv ×,,D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Szomb. 4 Feb. - 21:48 | |
| Ugye? XD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Csüt. 16 Feb. - 10:59 | |
| Oh, szegény Mizuma szegény popója XD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Csüt. 16 Feb. - 18:02 | |
| Nagyon bírtam Takumát hogy csak úgy szimplán s*ggberúgta Mizumát XX'D Szegéény ;-; Koru meg °A° Úgy megölelném xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Hétf. 20 Feb. - 22:09 | |
| Amúgy Joey legutóbbi válaszával kapcsolatban, nem leszólni akarok, de nem úgy van, hogy abban az irodában nincs ablak? Persze, nekem sokat nem igazán befolyásol, csak kérdezem >_< :'D | |
| | | Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Hétf. 20 Feb. - 22:33 | |
| Akkor lehet elcseszerintettem egy kicsit. Ha gond átírhatom persze, hogy ne kavarjak be semmibe. Sajna eléggé nyúzott voltam és fáradt nagy a valószínűsége, hogy ezért írtam bele ezt a marhaságot. | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Hétf. 20 Feb. - 22:53 | |
| Szerintem egyébként mindegy ×D Igaz, hogy az iroda mögött van egy másik, kisebb tárgyaló szoba, azon viszont van ablak. És akkor tegyük fel, hogy nyitva van az ajtó ×,D Nem olyan lényeges az, hogy amiatt átírd, még én sem tudom pontosan, hogy az előtérről nyíló szobákon kívül mi merre is van pontosan, és hogyan ×D | |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Kedd 21 Feb. - 14:49 | |
| Én meg hozni akarom ide is Hachit:,D Majd valamikor (talán még ma) beírom:,3 | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Csüt. 1 Márc. - 21:26 | |
| Na, mondom gyűljünk össze ott, vagy ne tömörüljünk? ×D | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Csüt. 1 Márc. - 21:39 | |
| Váljunk szét, mert Mizutónak még ismerkednie kell ficsúrKoruval És ha holnap Hachit beírom, szegényem kivel találkozzon?:,D Csak hogy ne egyedül kóboroljon, csatlakozhat vhová?^^" | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Csüt. 1 Márc. - 21:42 | |
| Hachi találkozhatna Kentával, nem? :D Kenta úgyis kint van most, és még nincs "párja" :P | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Csüt. 1 Márc. - 21:44 | |
| Na, ez egy jó ötlet Meg akkor közben kiüti azokat, akik inaktívak most, és játszhatunk akkor xD | |
| | | Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Csüt. 1 Márc. - 22:04 | |
| Jaja ez az ötlet teszik nekem is. Legalább Kenta sem kukkolja tovább Mizumáékat. | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Pént. 2 Márc. - 22:02 | |
| Na, jól van akkor ha jó :D És akkor mindenki ellesz a maga párjával ×D
Basszus Korut fel kéne öltöztetnem ×D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Csüt. 29 Márc. - 20:43 | |
| Kis késéssel végre ide is írtam. Oh, de még milyet írtam! Miféle gonoszságot műveltem! Ennek működnie kell! | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Csüt. 29 Márc. - 20:47 | |
| XXD Ez jól esett:''''D Bár...Takumának, ha talált, gondolom kevésbé xD | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Pént. 30 Márc. - 1:58 | |
| xD Jól elvannak ezek ketten, csesztessék csak még egymást egy darabig:''D | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Pént. 30 Márc. - 2:06 | |
| Szerintem még fogják, egyikük sem az a 'jó, feladom' típus ×,D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Pént. 30 Márc. - 10:45 | |
| Hát, öhh, ja. XD Mizuma ha már megszerezte, vissza úgysem adja, Takuma meg ha már meglátta, el nem engedi | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Vas. 8 Ápr. - 18:42 | |
| Mizuma ő jól elcseverészik úgy Takuma alatt XXD | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Vas. 8 Ápr. - 20:47 | |
| Nem különösebben zavartatja magát ×D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Vas. 8 Ápr. - 20:59 | |
| Hát mi máshoz kezdhetne XD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Kedd 10 Ápr. - 17:28 | |
| Izé, nem akartam magamra írni, de más nem ír, úgyhogy mindegy XD Takuma nagyon kis szemét Ki kell találnom valamit, nem szerezheti meg azt a tekercset | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek | |
| |
| | | | Nincs otthon a macska, cincognak az egerek | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|