꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Nincs otthon a macska, cincognak az egerek | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Kedd 16 Aug. - 16:28 | |
| Elnézést ezért a rövid hszért |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Kedd 16 Aug. - 21:25 | |
| | |
| | | Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Kedd 16 Aug. - 22:35 | |
| Jaja én is max. 1-2 sorral írtam többet. | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Hétf. 12 Szept. - 22:11 | |
| Itt pedig Kenta jön, ugye? Arra türelmesen várunk akkor, amíg gép/netközelbe nem kerülsz ^^
Viszont addig is, akkor... vagyunk most a konyhában, és...? ×D Ki kéne találni valamit, hogy hogyan tovább 8D Felőlem elcseveghetnek ott reggelig is, de az nem izgi ×,D | |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Hétf. 19 Dec. - 10:30 | |
| Jövök Hachival, tehát reszkess, mindenki! | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Hétf. 19 Dec. - 15:23 | |
| Na akkor örülök. Végre megint élet költözik ebbe a küldibe is. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Szer. 21 Dec. - 21:14 | |
| Jöhetek Heával? |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Szer. 21 Dec. - 21:24 | |
| Tudod Shanna, amit lerombolnak azt újjá lehet építeni | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Csüt. 22 Dec. - 23:29 | |
| Hát... terveztem én, a kicsi fejemben, hogy majd valami lelkes flótásnak hála újjá kell építeni a vityillót, de Shippuus vonatkozásban ˇ,ˇ ×,,D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Szomb. 7 Jan. - 20:41 | |
| Amúgy úgy gondoltam hoznám Mizumát erre a küldetésre, de... most akkor megy ez még? | |
| | | Joey **
Neme :
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Szomb. 7 Jan. - 21:44 | |
| Szerintem talán még megy. Csak nagyon megcsappantunk létszámilag. Így áll a sztori. | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Szomb. 7 Jan. - 21:48 | |
| Hát igen, éppen ezért kérdezem XD Mert tetszik a sztori, és ötletem is lenne hogy írnám be/miért menne, viszont hogy most kiestek ketten (feltehetőleg), nem tudom mi van | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Vas. 8 Jan. - 13:32 | |
| | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Pént. 13 Jan. - 14:57 | |
| Hirtelen mindkettő szívinfarktust kap, majd lelkükkel együtt kiszállnak az ablakon ˇˇ" | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Pént. 13 Jan. - 16:41 | |
| Én esetleg még úgy tudom elképzelni hogy ahogy Hachi beront (ha zajos berontást tervezett XD) valahogy valami fejbevágja őket vagy nem tudom... xD | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Pént. 13 Jan. - 17:44 | |
| A megasűrű chakrájával kiüti őket, és kész x,D | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Pént. 13 Jan. - 21:40 | |
| | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Pént. 13 Jan. - 21:50 | |
| Gondolkoztam rajta, hogy Kazuo esetleg jöhetne mint a Tsuchikage által küldött emberke a papírokért...x,D De akkor kéne neki egy sima forma is... hát még meglátom:,3 | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek Pént. 13 Jan. - 22:17 | |
| Még gondolkozok rajta, csak most, a második félévben sokkal elfoglaltabb leszek, mint eddig, és nem akarom ennyire túlbonyolítani a dolgokat. És haaa esetleg Jigoku egyik osztagosa jönne? Mondjuk Nobuya? Mert ő eredetileg nem konohai volt amúgy hanem...mittomén x,D Kőfalubeli mondjuk:,,D És az akkori kage küldhetné őt ˇˇ (még korban is kijönne x,D) Vagy esetleg Mizuto még szóbajöhet, a többiek túl fiatalkák lennének, és nem tudnék velük játszani >,>' | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Nincs otthon a macska, cincognak az egerek | |
| |
| | | | Nincs otthon a macska, cincognak az egerek | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|