꧁ Otthon vagy ꧂
Zenék, dalszövegek
+7 Stein
Dínósbácsi
Kisame
Tobii-zuzu
Itachifan
Shanna
Koffeey
11 posters
Szerző Üzenet Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Szer. 3 Feb. - 16:42 Egész tetszetős kis szám.
A yaois fajtádtól!
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Szer. 3 Feb. - 18:35 Még skatulyázzál be :shutup: XD
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Szer. 3 Feb. - 19:01
Sassy *
Neme : Kor : 34Karakter : Iraka OtsukiHozzászólások száma : 260 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Szer. 3 Feb. - 21:59
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Csüt. 4 Feb. - 11:56
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Csüt. 4 Feb. - 14:16 Úgy bírom amikor odaírják hogy "with lyrics", és akkor olyan mintha a szám címe lenne az hogy pl.: "Riot with lyrics" vagy hogy "Gone forever with lyrics" XXD Nem túl érdekes, csak úgy hozzáfűztem. ;D
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Csüt. 4 Feb. - 14:21 Lázadás dalszöveggel
XXD Örökre eltűnt dalszöveggel XD
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Csüt. 4 Feb. - 14:37 És ez mindenhez illik! :D
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Csüt. 4 Feb. - 17:00 Meg kéne keresni a legjobb dalcímet amihez ez illik XD Addig is :DVIDEO A Kuro-s AMV zenéje ^^
Sassy *
Neme : Kor : 34Karakter : Iraka OtsukiHozzászólások száma : 260 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Csüt. 4 Feb. - 22:30 Finger11, Paralyzed with lyrics :D Na jó ez nem is annyiraXD Am lájriksz vagy liriksz?
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Csüt. 4 Feb. - 22:57 Én liriksznek mondom ^^ Queen - We'll rock you with lyrics :D Na, naa? Közeledik? ×D
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Pént. 5 Feb. - 8:34 Egész jók vannak. Így tovább.
Mi is
liriksznek mondjuk. :D
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Pént. 5 Feb. - 13:45 Hát... te liricsnek
Vagy lájrics XD Am szerintem is liriksz ^^
Framing Hanley - 23 days with lyrics
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Pént. 5 Feb. - 15:11 Az nagyon nagyon régen volt! :shutup: Én is tudom hogy liriksz na!
U2- With or without you with lyrics XXD (ez most jutott eszembe, ez ment a Jóbarátokban is :D)
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Sassy *
Neme : Kor : 34Karakter : Iraka OtsukiHozzászólások száma : 260 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Szomb. 6 Feb. - 22:11 Madonna - Hang up with lyrics
JuuuujXD Nem szeretem különben, meg ne vádoljatok
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Vas. 7 Feb. - 8:45 Eszünkbe nem jutott volna hogy megvádoljunk. D: De most már megvádolunk! >D Breaking Benjamin - Had enough lyrics :D
Sassy *
Neme : Kor : 34Karakter : Iraka OtsukiHozzászólások száma : 260 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Vas. 7 Feb. - 20:22 Ez jóóóóóXD
Neem vagyok Madonna-fan
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Vas. 7 Feb. - 21:26
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Vas. 7 Feb. - 22:45 Dínó az, ezért mindenki az ˇ-ˇ
Sassy *
Neme : Kor : 34Karakter : Iraka OtsukiHozzászólások száma : 260 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Hétf. 8 Feb. - 11:43 Ja oké. Akkor megnyugodtam hogy nem csak énˇ,ˇ
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Hétf. 8 Feb. - 14:18 Nem én! :ájnó: Csak ti. :bukta: XXD
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Hétf. 8 Feb. - 21:50
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Kedd 9 Feb. - 7:07 :neeeh: Ilyenekkel megvádolni...
A hozzászólást Dínósbácsi összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 10 Feb. - 14:23-kor.
Ajánlott tartalom
Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek
Zenék, dalszövegek
Engedélyek ebben a fórumban: Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.