꧁ Otthon vagy ꧂
Zenék, dalszövegek
+7 Stein
Dínósbácsi
Kisame
Tobii-zuzu
Itachifan
Shanna
Koffeey
11 posters
Szerző Üzenet Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Vas. 22 Dec. - 21:46 MEGHALOK
VIDEO Szóval a jelek szerint az elmúlt napokban Észak Korea egy faxban fenyegette meg Dél Koreát és Tobi ezt alkotta ennek hatására. Meg vagyok pusztulva tőle XD
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Vas. 22 Dec. - 22:07 Ez jobb így, mint az eredeti ×,D
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Csüt. 6 Márc. - 20:59 A minap rákerestem már, hogy milyen dalai vannak még a Depressziónak, és szerintem ez tisztára olyan, mint valami anime opening dal XDVIDEO
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Szomb. 8 Márc. - 18:38 Tényleg, főleg az eleje, de tényleg az ének része is olyan openinges, nagyon érdekes :,D
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Kedd 29 Ápr. - 9:45 Nem tudom miért a dubstep már megint, de olyan menő naa xDVIDEO
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Kedd 29 Ápr. - 15:42 Hát ez tényleg nem rossz, meg kell hagyjam :D
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Szer. 30 Ápr. - 0:42 Eleve jók a Narutós zenék, ennek így meg olyan jó kis modernebb hangzása is van *.* Szejás zenéknek ilyeneket el tudnék képzelni ×D
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Kedd 27 Május - 14:00
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Kedd 27 Május - 14:45
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Vas. 19 Okt. - 14:05
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Vas. 19 Okt. - 18:29 Ő nekem is nagyon tetszett, talán a legjobban is *.*
Dani *
Neme : Kor : 29Hozzászólások száma : 801 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Kedd 21 Okt. - 20:28 mennyivel kultúráltabb így ez a dal :D
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Vas. 2 Nov. - 22:06
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Vas. 2 Nov. - 22:14 Jaj igen, ez nekem is tetszett:'D Olyan kis idegnyugtató xD
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Vas. 16 Nov. - 23:47 Jaj na meghallgattam a Drown-t *-*
Kisame *
Neme : Kor : 30Karakter : Rock LeeHozzászólások száma : 507 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Hétf. 17 Nov. - 4:43 Éés?
nekem bejön :DD
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Hétf. 17 Nov. - 7:34 Nekem is nagyon bejött*3*
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Kedd 18 Nov. - 19:57 I could corrupt you~~ , ahh, a vámpírhangulatom is újra az egekben xDVIDEO
Dani *
Neme : Kor : 29Hozzászólások száma : 801 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Pént. 13 Márc. - 14:23 Ehhez nem tudok mit hozzáfűzni x"DD ezen és a többin (http://444.hu/2015/03/12/belga-szerelmes-vagyok/) nagyon nagyon nagyon nevettem x"''"DVIDEO
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Pént. 13 Márc. - 15:52 Mi a rákos szent fene ez X'D
Dani *
Neme : Kor : 29Hozzászólások száma : 801 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Pént. 13 Márc. - 16:13 14 nyelven kiadta az együttes ezt a számot mert 10 éves lett :D Szerintem nagyon nagy xD egy jó poén annyi biztos :DD
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Pént. 13 Márc. - 18:54 Jajjjjj, ez az együttes...XD
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Kedd 28 Ápr. - 11:56 Óóóó, igen~~~~~
Ajánlott tartalom
Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek
Zenék, dalszövegek
Engedélyek ebben a fórumban: Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.