꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Zenék, dalszövegek | |
|
+7Stein Dínósbácsi Kisame Tobii-zuzu Itachifan Shanna Koffeey 11 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Csüt. 26 Aug. - 17:14 | |
| Ez gyors volt köszi szépen!^^ E-mailben? Pliiiiiizzz,nem karok sokat töltögetni mert ugyis kapok új gépet és akkor megint kell xD és minek kétszer...? |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Csüt. 26 Aug. - 17:15 | |
| Oké, akkor letöltöm, aztán pedig átküldöm e-mail-ben | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Csüt. 26 Aug. - 17:25 | |
| Köszi öcsi!!!! |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Csüt. 26 Aug. - 17:26 | |
| Nincs mit... :^^: Nővi... XD Akkor mi a címed? Elküldöm, mert már le is töltődött | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Csüt. 26 Aug. - 18:19 | |
| Itt a fordítás Ku-channnn :3 A költői vénám halott, szóval elég szó szerinti és... olyan amilyen xD Tiltott Játékhttps://www.youtube.com/watch?v=k3fzjBmVlkYVedd fel a rózsákból font nyakörvet És vedd a szádba az ezüst láncot. Ma éjjel valaki megint meghal Olyan gyűlöletes vagy. Térdelj le és nyald fel A szerelem keserű cseppjeit a földről. Így törnek be az angyalok. (er.: idomítanak, és benne van valahol hogy 'kék' vagy 'bús', nem tudom melyik jelentése... vagy hogy hogy illik oda ^^")Az üres koporsóban, Amit úgy hívnak 'én' A lelkem még mindig mozog. A holdfényben kinőnek Letépett szárnyaim, és benedvesednek. Ami még a sötétségnél is jobban megrémiszt, Az a magány. Merüljünk el együtt önmagunkban A kereszt lábánál. Csatoljuk le a tüskés bilincset És tartsuk egymás hófehér csuklóját, Érezzük az érintés csodáját És hogy szeretnek. Térdelj a földre és Áldozz a szerelem gyötrő szavainak Egy vörös arabeszket, Ami eláztatta a kötést. (Szó szerint... ^^')Még ha bűn is, Mondd az átkozott ajkaiddal Hogy szeretsz. ( ) A világ egy félelmetes kastély Aminek kapuit Isten nyitja ki. Abba az irányba terel minket, És ha eltakarod a szemem, Akkor mondd ki a nevem Olyan édesen, ahogy senki más nem tudja, És akkor megtudod, mi az örökkévalóság. Húzd az ujjadra a rózsagyűrűt / Csomózd meg a rózsa szárát (egyik fordításban így, a másikban úgy volt ^^')És kösd meg a bőr masnit, Bál van a tükörteremben, Minden olyan elvont és őrült, Hogy elveszek benne és ráébredek A szerelem ismétlődő történelmére. Egy fekete esküvő, amit könnyekkel dekoráltak. Nem kell több hazugság, Tiszta ajkaiddal Mondd hogy szeretsz. Vedd fel a rózsákból font nyakörvet És vedd a szádba az ezüst láncot. Ma éjjel valaki megint meghal Olyan gyűlöletes vagy. Térdelj le és nyald fel A szerelem keserű cseppjeit a földről. Így törnek be az angyalok. Csatoljuk le a tüskés bilincset És tartsuk egymás hófehér csuklóját, Érezzük az érintés csodáját És hogy szeretnek. Térdelj a földre és Áldozz a szerelem gyötrő szavainak Egy vörös arabeszket, Ami eláztatta a kötést. Mondd hogy igazán, szívből szeretsz A tiszta ajkaiddal. (A másik fordításban ugyanez, csak E/1-ben) | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Csüt. 26 Aug. - 18:27 | |
| Én közben elküldtem a számot Hachi | |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Csüt. 26 Aug. - 20:07 | |
| Wíííííííííííííííííííííííííííííííí*-* Jaj, Koffeey, de jó lett Mondtam már, hogy imdálak?:D Chuuuuu~(de vagy százezerxD) Le is írom a füzetkémbe:3 | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Csüt. 26 Aug. - 20:16 | |
| xD Akkor örülök :3 Közben megszerettem én is a számot XD A szöveg meg tök tetszik *,* xD | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Csüt. 26 Aug. - 20:27 | |
| :3 Annak örülök^^ Én meg itt írom ezerrelxD A kis noteszembe:D Csinálni fogok egy zeneszöveges füzetet asszemxD De megígérem, hogy az abba bekerülő zenéket nem veled fogom lefordítgatnixD (vagy legalábbis nem mindet, hihihihi ) Nekem is kéne próbálkoznomxD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Csüt. 26 Aug. - 20:28 | |
| Nekem is volt régen ilyen füzetem :D Egész sokat beleírtam, de aztán felhagytam vele Szívesen fordítom őket XD | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Csüt. 26 Aug. - 20:52 | |
| | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Csüt. 26 Aug. - 20:53 | |
| Tényleg xD Suliidőben max kicsit lassabban, de szívesen :D | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Csüt. 26 Aug. - 20:56 | |
| Oké, akkor a számok felét te kapod, a maradékkal meg felveszem a harcot énxD Akkor adhatok új munkát (munkákat?xD)?:D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Csüt. 26 Aug. - 20:57 | |
| | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Csüt. 26 Aug. - 21:01 | |
| xD Na lássuk csak...xD A Rozen Maiden endinget is le tudnád fordítani?*-* A full-t, ha lehet:D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Csüt. 26 Aug. - 21:02 | |
| Az elsőt? (Vagy nincs is több? xD) | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Csüt. 26 Aug. - 21:06 | |
| Lehet, hogy van több is, de az elsőt*-* Kösziköszikösziköszikösziköszi** | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Pént. 27 Aug. - 9:27 | |
| Igen, nekem már csak ezért tökéletesen megérte X'D AZ endinggel este megpróbálkozok :3 | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Pént. 27 Aug. - 10:23 | |
| Köszönöm:3 Én addig egy másik számmal fogok küszködnixD | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Pént. 27 Aug. - 14:30 | |
| Rozen Maiden 1st Eningje a Toumei Shelter,ugye?^^ Az nagyon ari szám |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Pént. 27 Aug. - 14:55 | |
| Igen, az^^ Szerintem is nagyon cuki.^^ Én most épp a Rosario + Vampire openingjének fullját fordítom, kíváncsi lexek, mi fog ebből kijönnixD Meg Koffeey fordítását is nagyon várom:3 | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Pént. 27 Aug. - 15:03 | |
| Üüüüüü...Hűűha!Rosariónak tetszik az openingje nekem is xD Csak arra nem visz a lélek,hogy végignézzem xD |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Pént. 27 Aug. - 21:10 | |
| Egy KISSÉ ecchis, de halálosan aranyos.xD Én pl átalában majdnem végigröhögöm a hugommal a részeket:D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Pént. 27 Aug. - 21:12 | |
| Szóval viccees? :tra-la-la: *szereti a vicces animéket XD* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek | |
| |
| | | | Zenék, dalszövegek | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|