Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Pént. 27 Aug. - 21:14
Aha persze, az ecchi-re kaptad fel a fejed tudom én XD
Am még nem kezdtem el az endinget, bocsi De holnap megcsinálom :3
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Pént. 27 Aug. - 21:17
Ja, csakis... XD Attól hogy perverz vagyok, még nem szoktam perverz animéket nézni... X'D Egyébként OFF-olunk
JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Szomb. 28 Aug. - 13:01
Most lehet:3 Neeeeem baj, Koffeey.:D Nem vok a főnöködxD Én meg a Rosario Vampire opening full-al gyötrődöm.O___O Akkora baromságok jönnek ki nekem, valamit nagyon elszúrhattam-.-"
Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Szomb. 28 Aug. - 15:29
Jaj am nekem is XD Közben Sztaki szótár, meg webfordító megnyitva, ha van valami érdekes szófordulat az megy oda "fordítódni" xD Ha már angolul is fura, akkor japánról fordítom xD Mondjuk az is olyan baromságokat ad ki Na mindegy XD Itt az ending Kis gondolkodással meg szépérzékkel tuti szebb szöveget lehetett volna belőle kalapálni, de... hát ez lett belőle xD
A megálló szívem Kirángat a nosztalgikus emlékezésből. Nincs színe az égnek, Amit éreznék remegő ujjaimmal, de,
Remélem hogy az a gyengéd hang, amit a távolból hallok Elér lehunyt szemeimhez és mélyre fúrja magát.
Szárnyaló ezüstszárnyaid (erre jobb szinonimát nem találtam ^^") lágyan ölelik körbe a tested És egy véget nem érő dallam visszhangzik a messzeségbe, az álmodó Holdig.
A növekvő hullámok Lágyan simulnak a testemhez, majd eltűnnek, Mert a meleg szél eléri Kinyújtott jobb karomat.
Nem engedem, hogy a homályos kezeid megszökjenek (homályos = kb eltűnő, vagy eltűnni akaró, vagy valami ilyesmit jelent itt) A távoli gyengéd hanghoz. Kiabáltam,
Hogy vigyél ki innen, amíg így vagyunk/amíg még lehet.
A feltámadó karmazsinvörös rózsa kivirágzik a világodban, És egy ritmus emlékeket fed el a hullócsillagokban (ez érdekes mondat... ^^")
Szárnyaló ezüstszárnyaid lágyan ölelik körbe a tested És egy véget nem érő dallam visszhangzik a messzeségbe, az álmodó Holdig.
JigoKuu
Neme :
Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Vas. 29 Aug. - 11:38
De jó lett*-* Nagyon szépen köszönöm*-*
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Vas. 29 Aug. - 19:35
Koffeeynak célozva a kérdést mert Te vagy a nagy Rebornos xD Kerestem az egyik openinget-az elsőt-és adott egy olyat is,hogy a Cherryblossomnak a Dive to the World száma is openingje...de melyik?xD Te már a 200.résznél járva tuti tudod Elárulod?
Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Vas. 29 Aug. - 20:07
A harmadik ^^
Egyébként gőzöm se volt, én minden openinget végignézek egyetlen egyszer, aztán mindig eltekerem X'D (De találtam szerencsére egy olyat, hogy az első 7 opening együtt, és oda le volt írva hogy "3. Dive to World" és onnan már nem volt gond XXX'D)
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Kedd 31 Aug. - 14:21
Neekm az 1. openingje tetszik nagyon,de LOL ez az opening is xD
JigoKuu
Neme :
Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Kedd 31 Aug. - 14:48
Sikerült*-* Vért izzadtam, de összejött a Rosaroi+Vampire opening 1 full version magyar fordításaaaa=DDD
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Kedd 31 Aug. - 15:23
Akkor mutasd meg nekünk azt
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Kedd 31 Aug. - 18:16
Hát...nekem arról a fekete-hajú csávókáról Poroszország jutott eszembe a Hetáliából xD
Tervezem lefordítani még a hétvégén, mert nagyon imádom a szövegét *,* Főleg amiatt szerettem meg xD És a végén, úgy 4 perc után... *___* Az a rész ami az alimban van XD Meg a pici zene utána
JigoKuu
Neme :
Nekem Lentől az a New Millenium tetszik nagyon és próbálgattam forditani,de ugy döntöttem abbahgyom mert akkora hülyeségek jöttek ki xD Nemcsodálom...^^"
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818