Ezt a számot szerintem... róla írták XX'D A szövege az kész *A* Szerintem irtó jól passzol hozzá A felnőtt énjéhez legalábbis X3
*fordít*
The road I walk is paved in gold // Az út amit járok arannyal van kikövezve To glorify my platinum soul // Hogy platina lelkemet dicsőítse I'll buy my way to talk to God // Venni fogok egy lehetőséget hogy beszéljek Istennel So he can live with what I'm not // Hogy együtt tudjon élni azzal, ami nem vagyok
The selfish blood runs through my veins // Önző vér folyik az ereimben I gave up everything for fame // Feladtam mindent a hírnévért I am the lie that you adore // Én vagyok a hazugság, amit csodálsz I feed the rich and f*ck the poor! // A gazdagokat etetem, a szegények meg b*sszák meg
I got, you want // Nekem van, neked kell It's just, don't stop // Szóval csak, ne hagyd abba I got, you want // Nekem van, neked kell It's just, don't stop // Szóval csak, ne hagyd abba
This is entertainment // Ez szórakoztat Lies are entertainment // A hazugságok szórakoztatók You are down on your knees // Te pedig térden csúszol Begging me for more! // És még többért könyörögsz
The road I walk is paved in gold // Az út amit járok arannyal van kikövezve To glorify my platinum soul // Hogy platina lelkemet dicsőítse I am the closest thing to God // Én állok legközelebb Istenhez So worship me and never stop // Szóval hódolj be és abba ne hagyd
The wretched blood runs through my veins // Nyomorult vér folyik az ereimben I gave up everything for fame // Feladtam mindent a hírnévért I am the lie that you adore // Én vagyok a hazugság, amit csodálsz I feed the rich and f*ck the poor! // A gazdagokat etetem, a szegények meg b*sszák meg
I got, you want // Nekem van, neked kell It's just, don't stop // Szóval csak, ne hagyd abba I got, you want // Nekem van, neked kell It's just, don't stop // Szóval csak, ne hagyd abba
This is entertainment // Ez szórakoztat Lies are entertainment // A hazugságok szórakoztatók You are down on your knees // Te pedig térden csúszol Begging me for more! // És még többért könyörögsz .............
Dear future // Drága jövő I bought you // Megvettelek I own the right // Jogom van hogy - to let go, destroy you // elengedjelek, elpusztítsalak This is my life // Ez az én életem
Dear future // Drága jövő I bought you // Megvettelek I own the right // Jogom van hogy - to let go, destroy you // elengedjelek, elpusztítsalak This is my life inside // Ez az én életem odabent
This is entertainment // Ez szórakoztat Lies are entertainment // A hazugságok szórakoztatók You are down on your knees // Te pedig térden csúszol Begging me for more! // És még többért könyörögsz Begging me for more! // Még többért könyörögsz Begging me for more! // Még többért könyörögsz
Ahm... a számot eddig is nagyon szerettem már *csengőhangjaxD*, de a vidit még nem is láttam Nagyon jó T-T Eminem néha picit fura azzal a mozgással a nagy réten, főleg mikor kicsit távolabbról mutatják, de még tűrhető x'D Dom Monaghan-t meg de régen láttam már :D Még a Gyűrűk Urában X'D Trufaaaaa