꧁ Otthon vagy ꧂
Zenék, dalszövegek
+7 Stein
Dínósbácsi
Kisame
Tobii-zuzu
Itachifan
Shanna
Koffeey
11 posters
Szerző Üzenet Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Szer. 30 Nov. - 17:59 VIDEO Lady Gaga magyar feldolgozásban:'D
Dani *
Neme : Kor : 29Hozzászólások száma : 801 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Szomb. 3 Dec. - 16:21
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Szomb. 3 Dec. - 22:39 VIDEO Ez a szám komolyan ki tud kapcsolni:) Becsukom a szemem és annyira át tudom adni magam a zenének, hogy valami hihetetlen xD 2:11-től kész vagyok, 2:40-től pedig valami zseniális ahogy felerősödik és aztán amilyen magasra felviszi :'> Bocsi hogy nyálaskodok, de egyszerűen imádom már nagyon régóta:3
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Vas. 4 Dec. - 12:15 Tényleg nem rossz :D Én most ezt szerettem meg.VIDEO Az egyik szalagavató műsorban volt, rákerestem, és most mindig ezt hallgatom |D
Dani *
Neme : Kor : 29Hozzászólások száma : 801 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Hétf. 5 Dec. - 11:44 Csak mert lassan karácsony xDVIDEO
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Hétf. 5 Dec. - 14:10 Oh, Tankcsapda!
Én karácsony témájú dalként mostanában ezt hallgatom :D
VIDEO
Dani *
Neme : Kor : 29Hozzászólások száma : 801 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Kedd 6 Dec. - 14:53 na akkor még egy ünnepi :D figyeljétek az énekes mimikáját :DVIDEO
Dani *
Neme : Kor : 29Hozzászólások száma : 801 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Csüt. 15 Dec. - 19:25 egy kis Roadocska :DDVIDEO VIDEO
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Dani *
Neme : Kor : 29Hozzászólások száma : 801 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Pént. 16 Dec. - 14:57 nagyon helyes :D én már függő vagyok xD
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Kedd 20 Dec. - 12:05
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Kedd 20 Dec. - 21:36 Ha ránézek, megfagyok ×,,D De nagyon jó a szám *.*
Dani *
Neme : Kor : 29Hozzászólások száma : 801 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Kedd 20 Dec. - 23:58 jó kis szám bár tényleg fagyasztó a klip :D
Dani *
Neme : Kor : 29Hozzászólások száma : 801 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Csüt. 22 Dec. - 13:15 egy kis karácsonyi rock tőlem is :DVIDEO
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Csüt. 22 Dec. - 14:18 Nagyon tetszik mind a kettő
Az elsőben tényleg jól elvan a pasi ott rövid gatyában a nagy hóban :'D De annak ellenére jól zenél XD
Dani *
Neme : Kor : 29Hozzászólások száma : 801 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Szomb. 31 Dec. - 14:33 Egy kis szilveszteri zenécske :D B.Ú.É.K Mindenkinek
VIDEO
Dani *
Neme : Kor : 29Hozzászólások száma : 801 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Csüt. 5 Jan. - 13:17 Slipknot-ot szereti valaki? :DVIDEO
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Csüt. 5 Jan. - 15:00 Én szeretem C: Egy pár számukat legalábbis:D:D
Dani *
Neme : Kor : 29Hozzászólások száma : 801 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Csüt. 5 Jan. - 15:19 én most kezdtem megszeretni de szerintem nagyon jó :D ja és amit már egy ideje beakarok rakni:VIDEO
Joey **
Neme : Kor : 34Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Csüt. 5 Jan. - 18:46 Nekem a Slipknot nagy kedvencem persze sok másik mellett. A Slipknot volt a második banda amit elkezdtem hallgatni mikor beleszerelmesedtem a rock-ba (az első a Rammstein volt). Ezután a gyönyörű szám után szerintem megyek és leporolom a rock zene gyűjteményemet.
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Csüt. 5 Jan. - 18:53 Nem különösebben szoktam Slipknot-ot hallgatni, nem is tudom igazából milyenek, de ez amit beraktál tetszik :D Meg a másik se rossz, dallamos is, meg a szövege is jó |D
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Szomb. 7 Jan. - 23:54
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Szomb. 7 Jan. - 23:58 Nem rossz
Bum bum be-dum bum
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Szer. 11 Jan. - 20:34 Hahh, Johnny újra alkotott!
VIDEO Róla tettem már megemlítést itt korábban amúgy?
Ajánlott tartalom
Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek
Zenék, dalszövegek
Engedélyek ebben a fórumban: Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.