De egészen tetszenek ezek amiket hoztál :3 Kezdem megszeretni a "keményebb stílust" ×D *zenei puhány*
És hogy puhányságom bebizonyítsam ^^' ×D Tudom hogy ez mára már elterjedt "b*zihimnusz", de én akkor is kitartok mellette mert szerintem annyira szép szám
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Pént. 6 Aug. - 8:12
Hmm... a Those Tights tetszik A többit meg se hallgattam, mert épp ezt hallgatom XD
Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Pént. 6 Aug. - 13:16
A Lalalalala? XD Am én ezt már valahol hallottam Valahol tuti... és tetszett
Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Pént. 6 Aug. - 13:18
headbengers ball-t szoktál nézni ? mert én múltkor abban láttam.
Dínósbácsi
Neme :
Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Szomb. 7 Aug. - 12:51
Most a legújabban feliratozott Nerd részben volt ez, és megtetszett XD
Itt a full verzió :D
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Hétf. 9 Aug. - 17:47
Ez olyan szép,valakire jellemző ez esetleg? :D
Emlékszel még ugye a kamasz éveinkre, Ahogy együtt volt az a néhány jó barát? De nosztalgikus a nóta, Mert szétszéledt azóta Az a szépreményű jó kis társaság. És emlékszel, ugye, a lányra, Aki oly sokáig várta, Hogy beleszeressen végre valaki? S hogy a valaki Te lettél, Arról nem is igen tehettél, De azért nem kellett neked kétszer mondani.
Elmentek a régi barátok, És nem jönnek soha vissza. De keresd meg a lányt, Tudom, hogy megtalálod. Kicsit haragszik ugyan rád, De azért visszavár.
Értsd meg, kérlek, Szeret valóban Téged, Pedig furcsa vagy néha igazán. Színjátékot ne tervezz, Nem kell semmilyen jelmez, Csak menj már, mert vár rád, Az a lány!
Elmentek a régi barátok, És nem jönnek soha vissza.. De keresd meg a lányt, Tudom, hogy megtalálod. Kicsit haragszik ugyan rád, De azért visszavár.
Emlékszel még ugye a kamasz éveinkre, Ahogy együtt volt az a néhány jó barát?
Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Hétf. 16 Aug. - 20:48
Jaj azt meg mi énekeltük XD An 8.-ba mi se, csak a ballagási dalokat XD Most volt csak külön szerenád, ballagás előtt ^^ A végzős osztályok meg a tanárok összegyűltek estére a suliban, énekeltünk (hát... a többiek, én megkíméltem őket a hangomtól) a tanároknak és aztán volt kaja meg pia XD
Naa de hogy ne csak OFF legyek XD Ezt egy amv alatt szerettem meg, olyan jó a szövege :D
Dínósbácsi
Neme :
Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Hétf. 16 Aug. - 20:57
Tök jó kis szám, nekem tetszik :D
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
Tárgy: Re: Zenék, dalszövegek Hétf. 16 Aug. - 22:35
Itt egy ujabb :D
Boldog asszony kincse kicsi még, altatná nagyon, Álmos gyermek sír a takarón, könnyét számolom.
Kórus: Boldog asszony kincse kicsi még, altatná nagyon, Álmos gyermek sír a takarón, könnyét számolom.
Nézd a szemeimet, minden kiderül, kár mondani már. A magyarság szívbe menekül, úgyis jót talál, úgyis jót talál.
Íj altatná terhes idegét, félre fájdalom. Békesség az égbe kirepül, hull az oltalom.
Kórus: Íj altatná terhes idegét, félre fájdalom. Békesség az égbe kirepül, hull az oltalom.
Nézd a szemeimet, minden kiderül, kár mondani már. A magyarság szívbe menekül, úgyis jót talál, úgyis jót talál.
Kórus: Másik kézbe simul a kezünk, csepp a tengeré. Réges-régből új, ha sikerül Kárpát zengené.
Másik kézbe simul a kezünk, csepp a tengeré. Réges-régből új, ha sikerül Kárpát zengené.
Nézd a szemeimet minden kiderül, kár mondani már. A magyarság szívbe menekül, úgyis jót talál, úgyis jót talál.
Nézd a szemeimet minden kiderül, kár mondani már. A magyarság szívbe menekül, úgyis jót talál, úgyis jót talál.